|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
16.11.2007 20:05:02   
sonček500
maja24
men se tudi zdi da mi kar lepo uspeva, jamrat pa ne morem ker me res nič ne matra, razen to hranico (špikico)  ko si dajem me pol malo peče ostalo vse b/p!
Pa prsa so me začela bolet, to mi je mal čudno pa naj boli ,če je to pogoj da pridem do bebeka.

Otrok moj, kje si ,
da bi mi prinašal v srce klepet vetra in vode,
neizrečene skrivnosti cvetlic,
sanje oblakov, nemi, začudeni
pogled jutranjega neba.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
16.11.2007 20:07:13   
citrončica
Joj,čarna, user posted image user posted image ,
si pa tako lepo napisala,
user posted image user posted image za tvoj optimizem,

drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
16.11.2007 20:10:26   
maja24
Čarna naj teuser posted image user posted image user posted image .Res si ne morem predstavlat kakšno bolečino čutiš,naj ti še enkrat povem da nisi sama in imaš podporo od vseh nas,ki navijamo zate in ki mislimo nate in ki smo prpričane vate da boš v naslednem boju zagledala magičnouser posted image  in pa da boš tokrat tudi pestvalauser posted image .Vzemi to kot še eno preizkušnjo  

Neposredna povezava do sporočila: 2603
16.11.2007 20:17:42   
cukica
Crnitulipan,ko prebiram vse to mi je tako hudo in ko pomislim na punčko.Iz srca ti želim,da bi bilo vse v redu in,da ti naslednjič uspe in da postaneš mamica in lepo je vedeti,da se imata rada in tako bosta premagala vse težave.
Sulfinija čestitam in naj se tvoja jajčka v čim večjem številu oplodijo in naj kasneje rastejo pri tebi 9 mesecev.

Ostalim pa en lep večer in lepo preživite vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 2604
16.11.2007 20:55:12   
pikovit
Joj Čarna meni kar srce krvavi ko berem tvoje besede.Zelo mi je žal.Hvala bogu da si si našla pravega moškega in da te podpira tako kot je treba.Glavno je da se imata rada.user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
16.11.2007 21:39:25   
maja24
No kje ste zej moje čvekice?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
16.11.2007 22:41:09   
ANA_P
Še jaz. Danes sem imela drugi UZ, koliko in kako velike folikle sem pridelala nisem vprašala - sicer dr. cel čas sestri našteva ampak sem probala nekako preslišati. Na monitorju sem samo videla velike in male črne krogece. Ostalo pa me ne zanima user posted image , ker se mi zdi, da več bi vedela bolj se bi sekirala in premlevala, če je vse OK ali ne. Moj naslednji UZ je v ponedeljek, takrat pa upam, da vam bom lahko povedala, kdaj pade stopka. Komaj čakam! Stopka je menda zadnja inekcija, ne? hi hi hi....te se pa bom res z veseljem pičila - kot da bi pikado metala, za slovo inekcijam user posted image user posted image user posted image
Čisto se mi že blede, no. grem raje spat.

čao 

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
16.11.2007 23:00:57   
Amelia
Joj Čarna, kako si pa to lepo napisala, sem kar dvakrat prebrala, ampak vidim, da si zelo močna punca in znaš uživati v življenju tudi v dvoje, ko pa vama bo otročiček prijokal na svet, bo pa še lepše, a ne?user posted image user posted image

Moramo biti hvalažene, da imamo podporo v partnerjih, ker pri nekaterih ni tako, se tudi veliko parov razide, ko pridejo do te faze, da je edina rešitev umetna oploditev, moški te misli preprosto ne prenesejo, je prehudo za njihov ego, če pa oba nista 100% pri stvari, mora biti pa vse skupaj ena velika muka, da imaš občutek, da ga siliš v nekaj.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
17.11.2007 6:11:41   
arneja
Uf, punce, zame spet eden izmed dni D: pravkar sem se sama špiknila user posted image . Me je sicer skoraj kap od strahu, pa tresla sem se kot šiba na vodi, pa od 5-h naprej že nisem spala, pa tudi zdaj ni niti najmanjše šanse, da bi zaspala nazaj - ampak uspelo mi pa je user posted image . Sem prav ponosna nase user posted image .

Me je pa bolj bolelo kot zadnjič. Zadnjič me je očitno Reško pičil, ko sploh nisem dojela user posted image . A mora iti igla čisto pod kožo ali je lahko malo ven gleda??

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
17.11.2007 6:33:06   
arneja
Ja, Citrončiča, je bilo prav neumno, da sem kupovala v Mercatorju. Bom šla v zeliščno prodajalno, tisti čajček pa ati dobi, ker dragi ne mara čaja preveč.

Kikaa, ta pesmica Pavčka je zame prelepa. Mi vedno ostane v ušesih kot kakšna mantra "poskusi: vnovič in zopet in znova". Samo volja nam mora ostati pa bomo zmagovalke user posted image .

Po stopki pa verjetno res ni dobro več user posted image , razen, če bi imela npr. Citrončica rada naenkrat celo fuzbal moštvo user posted image .

Sonček500, ti bodi pa lepo sproščena, da bodo foliklčki v miru rastli user posted image . Je pa tudi mene prejle malo zapeklo, ko sem se špiknila, ampak čisto miceno, zdaj je že ok.

Čarna, vemo, da si borka user posted image . Očitati si nimaš česa. In super, da bodo naredili preiskave. Čarna, mladi smo po srcu - očitno se ti še zelo mlado počutiš, pa tudi izgledaš tako user posted image . Kako je fino takšne besede slišati, ne user posted image ? Jaz sem tudi Rh-negativna, se pravi, je treba po abraziji injekcijo dobiti. In grozljivka za tisto deklico in njene starše user posted image . Kako lahko starši dekle prisilijo v to?? In, Čarna, trije zamrznjenčki te čakajo user posted image . S prejšnjim fantom prav, da nista imela otročka, v takšnem primeru se tudi jaz ne bi odločila za to. In če sta z možem kot eno, imaš vse, Čarna user posted image . Dete bo že nadstandard user posted image . Vaju pa je tole povezalo še bolj, kot bi vaju lahko karkoli. Bravo, Čarna, za vajin pogum user posted image . In leto 2008 bo vajino leto user posted image .

Ana, tudi ti si boš dala sama stopko? Jaz si pa sploh ne predstavljam, da se sama v zadnjo plat pičim user posted image . Si dala pa dobro primerjavo, tudi meni izgleda, kot bi pikado metali user posted image .

Punce, lepo soboto si naredite. Kavica popita, osebno hvaljenje izlito na papir (da sem se sama špiknila in preživela user posted image ) , zdaj pa morda še malo zaspim user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 17.11.2007 6:36:47 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
17.11.2007 6:38:20   
sayuri
arneja bravo user posted image user posted image user posted image  za prvo samostojno špikico user posted image user posted image user posted image . JAz sem si vedno celo iglo zapičla pod kožo. Včasih je peklo, včasih ne user posted image . Pridelala sem pa dve modriciuser posted image . Ja, Reško to tko na hitro in strokovno nardi, da človek nič ne čuti. user posted image  Meni je M po Dipherelinu 3 dni zamujala, tako da sem se jaz na dva dni špikala kar nekaj časa. MA se mi zdi, da sem kar nekaj čarala s tem Dipherelinom, dokler ni M prišla user posted image .
Crnitulipan, zelo pomembno se mi zdi to, kar si napisala v zvezi s partnerejem. En drugemu sta v veliko podpora in ni vrag, da vama bo uspelo. Si velika bojevnica in tista pesmica od Pavčka, ki jo je na prejšnji strani napisala kikaa naj te vodi naprej. user posted image  Mimogrede - jaz sem tud Rh-, pa so mi tud takrat po abraziji injekcijo u rit zapičli.user posted image  Je pa resnično vsak dan ogromno abrazij zaradi takih in drugačnih vzrokov. Sedaj je to za teboj. MAlo počivaj, januarja pa po svoje pingvinčke user posted image user posted image user posted image
Sulfinija jeeee, 9 jajčk, kot jaz user posted image user posted image user posted image   Super pridelek.user posted image  No vidiš, da punkcija ni tak bav bav user posted image  Sedaj se pusti razvajat in počivaj, jajčniki so navsezadnje ranjeni. Sicer pa sama veš. user posted image

kajsica kako si kaj?  Mene je včeraj neki špikat spodaj začelo v jajčnikih. Zgleda, da so malo zapoznelo ugotovili, da smo jih prebadali, pa se zdaj oglašajo. user posted image  Drugače sem pa ok. user posted image  V ponedeljek grem v službouser posted image

DAnes sva s ta malim že od 5h pokonci user posted image  Ve pa vse lepo še spite in se crkljateuser posted image
mavrica72 še malo, pa bo čas za testek user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
17.11.2007 6:43:30   
sayuri
Aja - še za statistiko glede user posted image . V prvem postopku sva od Etja do testa imela spolne odnose. In potem tud naprej. Čeprav me je skoz neki mučilo, da mogoče pa ne bi bilo dobro. Čeprav mi Reš ni rekel.... In potem so histološki izvidi ploda po abraziji pokazali molo. Tako malo pri sebi razmišljam....kaj pa če je že oplojen zarodek oplodil še en spermij med spolnim odnosom user posted image  Ker mola nastane v 90% zaradi oploditve dveh spermijev... ma ne vem.... Zdaj sva se sporazumno odločila, da nič user posted image  do testa user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
17.11.2007 8:31:02   
Sulfinija
Dobro jutro!

Drage moje kako ste mi kaj?Jaz sem k zombi,vrti sem mi ko enemu malemu user posted image .Zjutraj sem pojedla zajtrk,nato vzela en amtični mleček,b kompleks,en aspirin 100,en kontrol stres,ter dve tabletki utrogestana sedaj pa mi je dovolj.Sedaj se bom malo umila upam da ne padem kjer tja sem bom  precvidno držala,krvavim več ne le malo izcedka je še.Ja drage moje in danes bodo najbrž vedeli vedeli v labolatoriju kaj je z mojimi user posted image ,jaz pa komaj v ponedeljek zato pa jemljemkontrol stres da me malo umiri vse skupaj.Boli me le še kako malenkost le ko grem lulat pa zelo,kakati se direktno bojim,ker me vse boli ko user posted image .

Punce kok sem bila optimistična tolk mi je spet vse padlo dol user posted image  in sem premlevala prejpnje postopke.
1.ivf-4 celice,dve zreli in dve oplojeni,ET na 3.dan
2.ivf-13 celic,7 oplojenih,ET na 5.dan in počakali so me trije zareodki.
3.ivf-9 celic,ET naj bi ibl 5.dan zato upam da me spet kater počaka,vmes pa ena naravna zanositev.

Punce lahko me malo okregate mogoče bo pa kaj pomagalo.

Sedaj pa grem se umit nato pa nazaj počivat ker se mi grozno vrti.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček500)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
17.11.2007 9:20:18   
dajamaja
Čarna, zelo, zelo mi je žal! Tako sem bila vesela, da bo vsaj eni od naju uspelo že tokrat. Prav v oporo mi je bilo, da tebi lepo kaže. Pa nas življenje tako rado razočara. Tudi midva se sprašujeva, zakaj sva se tako pozno spoznala. Ampak bistveno je, da sva se.
Tebi in Mandarinci, veliko je, da je abrazija za vama. Mene so solze polivale ves čas. Še ko so me zbudili iz ananstezije in je sestra rekla, konec je gospa, se je samo ulilo iz mene... Žalostna izkušnja. Vendar bo vsak dan za odtenek bolje. Veliko, veliko ljubezni s strani bližnjih in upanja za v naprej!!!

Sufinija, Sayuri, čestitam za punkcijo in vama držim pesti!!! Dejzi, razturaj decembra! Blanch koncesijski uspešni postopek v decembru! Martinščica, GoYa lepo in mirno nosečnost! Sonchek.d naj bo pot v Rim prvočasna!! Kako vesela sem, da boš kmalu že pestovala svoja user posted image user posted image !
Vsem ostalim, srečno, srečno!! Preprosto vas je preveč, da bi vsako posebej nagovorila, še komaj, da preberem kaj ste napisale.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
17.11.2007 9:29:13   
citrončica
Sulfinija,
jaz te bom takoj okregala, kakšno razmišljanje pa je touser posted image V Lj se tvoji otroci veselo delijo, ti pa jim take črne misli pošiljašuser posted image !!!!Lepo počivaj in veliko pij, pa redno hodi na wc,pa bo!!

No, jaz sem iz UZ-ja, folikli zrasli tja do 17-19, sluznica 9mm-iz 10user posted image ,tako da v pon pridem ponovno na uz,predvidevajo zvečer stopko, se pravi punkcija v sredo....najbrž, bomo videli..

lep vikend

Neposredna povezava do sporočila: 2615
17.11.2007 9:41:12   
kikaa
arneja - ja, ta pesmica je za Čarno in za nas vse! user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
17.11.2007 9:47:35   
pikovit
Sulfinija a ti jemlješ dodatke k prehrani od Calivite?

Neposredna povezava do sporočila: 2617
17.11.2007 9:50:44   
Abra
Dobro jutro punce!

Najprej čestitke novi nosečki jupiiiii tita13 user posted image user posted image user posted image user posted image in čimlepšo nosečnost!

citrončica, ti se pa res že dolgo špikaš, dobra si. Jaz pa že prav odštevam dneve, pa sem šele od ponedeljka na igli user posted image računam pa na stopko v torek ali sredo. Sej me vstajanje ob 6.-h pravzaprav najbolj muči user posted image

Čarna, me veseli, da je kljub vsemu iz tvojih besed čutiti velik optimizem in voljo. Reš je vedno bolj pesimističen, raje ne daje preveč upov, zato moraš njegove besede bolj z rezervo jemat. Mislim pa, da PGD-ja on žal ne dela, na GK in v Mariboru pa.
Jaz se tudi včasih sprašujem, zakaj se nisva prej odločila za otroka, na koncu pa vedno pride isti odgovor, da je vsaka stvar ob svojem času. Je že tko namenjeno. Midva sva skupaj že 16 let, pa sva vseeno neki čakala ... saj ne veva, pravzaprav zakaj ... leta kar minejo. Je pa od vsega še najbolj važno to, da je ljubezen tako močna, bolj kot sem si kadarkoli predstavljala, da je sploh možna. In take preizkušnje nas samo še bolj krepijo.
Ti si svojega dragega si spoznala, ko je bil za vaju najboljši čas. Najbolj važno pri vsem tem pa je, da sta se našla. To je velika sreča. In pravtako bosta ob pravem času spoznala tudi vajinega otročka.
Češnjo na smetani bomo tudi me dobile, samo malo dalj moramo počakati, da bo tista najbolj sočna in sladka dozorela. user posted image user posted image user posted image

Sulfinija, user posted image user posted image 9 jajčk - to je super, kaj ga zdej biksaš z nekimi čudnimi mislimi??

Arneja user posted image , čestitam za pogum za prvo špiko (lahko to meni govorit user posted image )

Pa še ena anekdota, ki mi jo je povedala maserka, ko ste ravno govorile o user posted image - en par je dva dni pred punkcijo, da bi blo seme sveže, seksal. Test je bil pozitiven, čez 14 dni na uz so bili 3 srčki. Reš je bil baje čist šokiran, saj on ni vstavil 3. Pa imata zdaj trojčice.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2618
17.11.2007 9:52:02   
Sulfinija
Pikovit,ne ja jaz jemlejm od firme za katero sama prodajam.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
17.11.2007 10:01:42   
GoYa
Sulfinija, user posted image  za lepo število jajčk. V ponedeljek boš pa že user posted image .

Čarna, žal mi je da si to morala dati skozi. Vem, kako je, solze kar grejo. Sem tudi jaz to doživela. Takrat se ti enostavo svet sesuje. Ampak vedi, da za vsakim dežjem posije sonček in tudi tebi bo. Kmalu se boš veselila nove nosečnosti in še bolj user posted image  v naročju. Trenutno je pomembno, da imaš vso podporo v svojemu dragemu in res je zelo lepo, da sta se našla, pa čeprav malo pozneje. To sploh ni važno.

Neposredna povezava do sporočila: 2620
17.11.2007 10:14:51   
Sulfinija
Goya,jaz ne bom še v ponedeljek srečka ,temveč pokličem v ponedeljek pod kodo v labolatorij da povprašam kok se kaj obnašajo najini user posted image ,v sredo pa imam ET.

LPuser posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
17.11.2007 10:24:07   
konina
Sulfinija, hitro črne misli stran. Do sedaj je šlo vse v redu in tudi naprej bo tako! Tvoji otročki imajo sedaj žur in se skupaj zabavajo, ti pa se sekiraš. No, saj bo potem tudi tako, ko bojo najstniki in na kakšnem žuru. user posted image

citrončica, upam, da bo v pon stopka. Tvoji jajčki rastejo sigurno in počasi, da bodo najlepši kar se da. user posted image

Mene že grabi strah pred jutrišnjo punkcijo. Sedaj malo pospravljam, ker potem ne bom. Doma mi že grozijo, da sploh s postelje ne bom vstala in me bodo razvajali. user posted image

Včeraj sem si dala SAMA stopko, kar je bilo tudi nekaj posebnega. Vse zmešat, pa pol v nogo pod kožo. Peklo je, ampak je šlo. Raje tako kot ob 22h na urgenco: A me lahko špiknete v rit? user posted image user posted image  

No, sedaj pa krpo v roke in malo popucat. Se pišemo še kaj kasneje.

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 2622
17.11.2007 10:26:36   
konina
Aja, sulfinija. tudi jaz jem prehrambene dodatke od ene firme, kjer pa jih možiček moj prodaja. Morda iz iste firme? Sem bila pri homeopatu, pa mi je priporočil celo četico teh dodatkov.

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
17.11.2007 10:34:54   
dajamaja
Martinščica, Mišek13 in ostale ljubiteljice zelenjavnih sokov. Zasledila sem, da v nosečnosti zelena ni priporočljiva. Za vsak slučaj objavljam, če vam ni poznano.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
17.11.2007 10:37:20   
Goldy
mavrica72 - si delala včeraj test? Nič se ne javiš. Upam, da je pri tebi uspelo!.Držim pesti!

Drugače pa lep pozdrav vsem ostalim!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

poletje-vrtec
Michonne RR

Ali bo vaš otrok poleti v vrtcu?

Da (44%)

Ne (22%)

Delno (33%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!