arneja
|
Ja, Citrončiča, je bilo prav neumno, da sem kupovala v Mercatorju. Bom šla v zeliščno prodajalno, tisti čajček pa ati dobi, ker dragi ne mara čaja preveč. Kikaa, ta pesmica Pavčka je zame prelepa. Mi vedno ostane v ušesih kot kakšna mantra "poskusi: vnovič in zopet in znova". Samo volja nam mora ostati pa bomo zmagovalke . Po stopki pa verjetno res ni dobro več , razen, če bi imela npr. Citrončica rada naenkrat celo fuzbal moštvo . Sonček500, ti bodi pa lepo sproščena, da bodo foliklčki v miru rastli . Je pa tudi mene prejle malo zapeklo, ko sem se špiknila, ampak čisto miceno, zdaj je že ok. Čarna, vemo, da si borka . Očitati si nimaš česa. In super, da bodo naredili preiskave. Čarna, mladi smo po srcu - očitno se ti še zelo mlado počutiš, pa tudi izgledaš tako . Kako je fino takšne besede slišati, ne ? Jaz sem tudi Rh-negativna, se pravi, je treba po abraziji injekcijo dobiti. In grozljivka za tisto deklico in njene starše . Kako lahko starši dekle prisilijo v to?? In, Čarna, trije zamrznjenčki te čakajo . S prejšnjim fantom prav, da nista imela otročka, v takšnem primeru se tudi jaz ne bi odločila za to. In če sta z možem kot eno, imaš vse, Čarna . Dete bo že nadstandard . Vaju pa je tole povezalo še bolj, kot bi vaju lahko karkoli. Bravo, Čarna, za vajin pogum . In leto 2008 bo vajino leto . Ana, tudi ti si boš dala sama stopko? Jaz si pa sploh ne predstavljam, da se sama v zadnjo plat pičim . Si dala pa dobro primerjavo, tudi meni izgleda, kot bi pikado metali . Punce, lepo soboto si naredite. Kavica popita, osebno hvaljenje izlito na papir (da sem se sama špiknila in preživela ) , zdaj pa morda še malo zaspim .
< Sporočilo je popravil arneja -- 17.11.2007 6:36:47 >