|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
12.12.2007 15:02:40   
Eva2008
Bom spremenila. Sem že v bolnišnici razmišljala.

Še nekaj. Sem si sedaj spet ticker popravila in mi še vedno piše nekaj čez 2000 dni do konca. Kaj pa ve vidite?

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
12.12.2007 15:03:19   
Anonimen
pomoc@ringarajaRR.net

Napiši, da želiš spremeniti nick, pa kaj bi rada, potem ti pa odpišejo, če je možno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2227
12.12.2007 15:03:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kanta

Bom spremenila. Sem že v bolnišnici razmišljala.

Še nekaj. Sem si sedaj spet ticker popravila in mi še vedno piše nekaj čez 2000 dni do konca. Kaj pa ve vidite?

user posted image user posted image user posted image  štima vse

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 2228
12.12.2007 15:28:40   
Anonimen
Mene pa zanima če je tukaj kakšna gorenjka, ki bi hodila na telovadbo za nosečnice?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
12.12.2007 15:55:53   
pikica_30
jaz bi, mogoče po novem letu! kam pa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
12.12.2007 15:56:05   
*Mojca*
UUU danes pa ste bile pridne čveke user posted image

alea01: nič se sekirat, včasih se katero nenamerno zignorira, itak pa veš da te mamo punce rade user posted image user posted image user posted image

Kaja08: a ne ne, majčicam te pa ne damo user posted image

Taly: ful lep buši user posted image user posted image user posted image

kanta: definitivno rabiš nov nick user posted image

Brcike: nekje sem prebrala da naj bi se pojavile nekje okrog 20t

kar pa se tiče telovadbe mene zanima če je katera iz Lj, ki bi kam hodila?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
12.12.2007 16:15:35   
alea01
Taly- TOOOOOOOO!!!!! Super busi. Ja, to bo pa punckauser posted image user posted image user posted image .
Jaz bi tudi imela nick, pa nimam pojma kako ga nastimasuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
12.12.2007 16:20:46   
Anonimen
Na spremembo nicka moraš pisat pomoc@ringarajaRR.net

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2233
12.12.2007 16:38:07   
pikica_30
mene pa zadnje čase srbi trebuh na predelu pod popkom do sramne kosti. Ampak nimam suhe kože. A še katero? Kaj to lahko pomeni? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
12.12.2007 17:00:20   
Anonimen
jaz bi, mogoče po novem letu! kam pa?

Kaj pa vem, naj bi bilo v Megacentru (nepreverjena informacija), sicer pa bomo pogooglal pa je user posted image

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2235
12.12.2007 18:13:42   
RMRM
Sicer malce pozno, pa vendar. Jaz sem na Jesenicah plačala  NH 50 €, Sem pa na netu vidla, da ima NM 70 €, tko da so cene kar različne.

LP

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
12.12.2007 18:14:33   
Anonimen
RMRM a se moraš kaj v sprejemni vpisat ko greš na NS?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
12.12.2007 18:24:54   
RMRM
Ja, v sprejemni se vpišeš, plačaš 50 € in to je to. Potem greš pa v 1. nadstropje ( pri laboratoriju desno, pa še enkrat desno in do konca).
Potem te pa dr. sam pokliče.
Upam, da bo na tvojem pregledu "normaln".

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
12.12.2007 18:26:59   
Anonimen
Hvala.
Upam, da bo, ker jaz ga imam en dan pred njegovim dopustom.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2239
12.12.2007 18:46:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

mene pa zadnje čase srbi trebuh na predelu pod popkom do sramne kosti. Ampak nimam suhe kože. A še katero? Kaj to lahko pomeni? 

Koža se razteza. user posted image  

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2240
12.12.2007 18:52:04   
*Mojca*
Glede kože in raztezanja. Kupila sem si Eucerinovo olje proti strijam in nisem najbolj navdušena. Ful je mastno, pa nič se ne vpije. Kolegica mi je posodila ostanke njenega Aventovega olja proti strijam in moram povedat da mi bolj odgovarja. Vsaj za predel prsi. To olje se takoj vpije in pusti suho, ne pa mastne kože. Posledično imam tudi manj mozoljčkov. Za enkrat bom Eucerinovo uporabljala za rit in trebuh, prsi pa definitivno Aventovo...

Uglavnem, jutri spet držite pesti, začnem ob 10h. NS imam ob 17.30. Glede na to, da bom pozna, se bom verjetno javila v petek zjutraj. Punce, živčki delajo, ampak...bo že a ne?

Pridne bodite pa fajn čvekajte, da bom imela kaj brat user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
12.12.2007 18:54:08   
Anonimen
Si nebi vzela čas, pa napisala jutri zvečer? Da nas ne raznese od čakanja? user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Drugače pa, lepo opravi jutri , pa še kaj se javi, preden greš spat. user posted image  user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2242
12.12.2007 19:04:36   
Anonimen
Mojca* dobro opravi jutri zjutraj potem pa še NS. Javi se, ko se boš mogla-poskusi še zvečeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2243
12.12.2007 20:10:06   
Anonimen
*Mojca* - bom držala pesti, itak pa verjamem vate, saj si prišla že tko daleč, da si sigurno inteligentna, pametna, ... oseba. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam mandljevo olje, ki sm ga kupila v Loccitanu, ko mi ga zmanjka, bom kupila zihr še enga, ker je superski.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2244
12.12.2007 20:31:07   
*Mojca*
Hvala punce user posted image user posted image user posted image , upam da vas ne razočaram...

Se bom potrudila in javila že jutri. Če pridem kaj vmes do neta bom javljala pa po obrokih user posted image

Zdaj pa grem počasi pod tuš, še malo preprat pa spat...nočko vsem!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
13.12.2007 7:40:25   
Anonimen
Dobro jutro vsem zaspankam in tistim ki ste ze v zaletu.

Srecno vsem,pri danasnjih pregledih,pa Mojci pri izpitu,pa moji tamali,pri pisanju anglescine.user posted image user posted image

PA VSE NAJBOLJSE MENIuser posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2246
13.12.2007 9:10:55   
Kaja08
Dobro jutro punce!
Go Mojca, go Mojca, go Mojca user posted image user posted image  Velik sreče pri izpitu in na NS. Komi čakamo na novice!
Kleopatra28 vse najboljše!!!! A zdej boš pa nick mogla spremenit na Kleopatra29 user posted image
In drugače? Danes je že četrtek - samo še jutri in spet bo vikend! Jeeeejjj!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
13.12.2007 9:20:04   
alea01
Jutro user posted image !

Kleopatra- user posted image user posted image user posted image user posted image ob rojstnem dnevu
mojca- itak, da bo slo, ker nas je veliko tu, ki verjamemo vate!!!!!

Vceraj sem bila na prednovoletni festi. Je imel moz in to z s svojimi lepsimi polovicamiuser posted image . to je moski kolektiv. So zenske ful bulile vame, valda ko so me pa same joske, pa se dekolte sem si privoscila. Zakaj, pa ne? Prava sex bomba sem user posted image user posted image . Pol so se zaceli neki bockat in sepetat, ko je le eden vprasal, ce imava kaj za povedat. Valda, nisva imela pojma o cem govori,  in pol mi kapne. Moj busi je bil viden!!!! Pa mozek v sluzbi se nic ni povedal. So kar sami pogruntal. Se zdaj ne morem verjet. Pa sem mislila, da je moj busi cist micken. Sem orenk suhica in moj trebuh je bil vedno gladek.
Ampak meni se je zdelo tolk fajn. mislim, da sem se prvic pocutila kot ta prava nosecnicauser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
13.12.2007 9:25:18   
D.anna 76
Dober dan vsem skupaj.

Še moje izkušnje kar se raztezanja kože tiče. Jaz sem si po predlogu prijatelice kupila mandljevo olje pa mi ni ustrezalo, sej sem po njem kar neke pikice dobila, kot neko alergijo.

Sedaj uporabljam za zvečer Baby oljček na mokro kožo kar za celo telo, čez dan pa sem si kupila kremo proti strijam od Kozmetike Afrodita, ki mi zelo ustreza. Koža je po njem gladka in prožna in čisto nič mastna.

Kaj pa folno kislino, ali jo še jemljete? Moja G mi je dejala, da ni več potrebe po njej, škodi pa ne. Nekatere nosečnice jo jedo celo nosečnost, kaj pa ve?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
13.12.2007 9:35:04   
Anonimen
Hvala Kaja in Aleja.
Na zalost bi blo treba 28 na mal visjo prestavituser posted image ,28 je dan ko se je moja punci rodila.
Za mazat imam jaz masazno olje FREI,pa je res prevec mastno,bom sla mal pogledat za drugim.
Prvic sem se mazala samo z Niveo Soft,pa skoraj nic strij nisem dobila,le zadnji teden na stegnih.A se skoraj ne vidi.
Najbolj je pomembno kaksno kozo imas.Ce nimas raztegljive,ti nobena se tako draga krema ne pomaga.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?