|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
13.12.2007 17:29:57   
Anonimen
Fragola  user posted image žal mi je za tvojo pikicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
13.12.2007 17:31:01   
willma
Ojla!

Dobrodošla pati0102!

Pa sem ga našla! Z AS sem končno našla naš mini srček, ki raste user posted image Sem ga sicer čez nekaj ur spet iskala, pa ga nisem našla. Se ne sekiram, iz dneva v dan ga bo zdaj lažje najt.

Kar se tiče kremic, sem jaz najbolj zadovoljna z weleda ali z bepanthen. So tudi najboljše kar se tiče alergije, kliničnih testov, naravnih sestavin,... primerne so za pred, med in po nosečnosti, za nego dojenčka itd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
13.12.2007 18:13:49   
Shani
fragola user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image - žal mi je za tvojo pikico - bodi močna, čas bo prinesel novo upanje- tudi sama sem dala to skozi in pomaga, da se zjočeš - želim ti vse naj za naprej in da postaneš kmalu spet nosečka. 

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
13.12.2007 18:58:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Dober večer punce zelo nerada vam povem , da vas zapuščam in vam želim vse dobro in lepo nosečnost do konca. Sem naravno splavila iz torka na sredo potem sem šla v bolnico, kjer so mi potrdili splav in seveda so me tudi sčistili. Zelo hudo mi je, ker sem si zelo želela otroka, vendar ne bom obupala in upam, da bom kmalu spet noseča! Na žalost se je življenej poigralo z mano in mojim otrokom, vendar upam, da bo še vse ok. Ne morem rečt, da sem korajžna, ker nisem, ker neprestano jočem, vendar upam, da bom postala in videla življenje v boljši luči. Drage nosežke želim vam lepo nosečnost do konca!!!
Lep pozdrav fragola!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se punca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
13.12.2007 19:05:31   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image Fragola vem kako ti je....Vrejmi da bodo prišli svetlejši dnevi, tudi ti boš mama sam malo kasneje, kot si upala. Kupi si dnevnik v njem se pogovarjaj s pikico, ki si jo izgubila sama s sabo... karkoli te bo pač mučilo, vrjemi pomaga da se sčistiš. Nihče razen tebe ne bo razumel tvoje bolečine, se jim boš smilila, bojo sočustvovali s tabo ampak NIHČE ki tega ni dal skozi pa ne ve kako ti je. Na nikogar stresat jeze in nikogar obtoževat. To so stvari(ŽALOSTNE) ki se pač zgodijo...Kar te ne ubije te  naredi močnejšo. Žal mi je zate in tvojo pikico ter neesrečnega nesojenega očka...

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
13.12.2007 19:23:21   
beyba
Drugače pa sem imela danes prvo posvetovalnico, vzel so mi kri vodo, vse vpisali v materinsko, ki mi jo NI bilo potrebno PLAČAT, poteka zaenkrat vse ok, Tako da imam naslednji pregled 17.1.2008( mal dela zate Kaja )
Na nosečniško telovadbo še ne bom hodila, ker se bom raje gibala zunaj kot pa v tisti telovadniici...

KLEOPATRA VSE najboljše in naj se ti izpolnijo vse želj, dan pa preživi kar se da najlepše!

SLIKICA BUŠIJA ni kaj izredno lepo je vidt da se vsaj enim že kaj pozna....

Za raztegovanje kože še nimam ničesar, ampak bom v prihodnosti (beri ko bom uspela pridt do trgovine)

MOJCA stiskam pesti da je šlo vse ok , čimrej sporoči razultate, komaj čakamo.

Danes sem že cel dan od doma, zjutraj posvetovalnica, potem služba, ki se konča ob 20.00  vmes sem si šla kar v MC'drive po krompirček in BIG mac-a (sej evem da ni zdravo ampak sem bla leteča) pa sem zdej za večerjo pojedla hruško, da se mal popravim, potem smo pa še v službi med delom, skoz še okraske delal in okraševali....  Zdej mam pa filling da me v nožnici tko neki špika... Ne vem kako bi rekla.Aja pa pojamrala sem da mam že skoraj vso nosečnost za čuden beli tok, ki je tak kot bi bil mal sesirjen , oziroma ornk, kar take grudice so, pa full je tega, in sem rekla da si vsak dan to izpiram z vodo. Pa je rekla da nesmem, da med nosečnostjo čimmanj posega v nožnico. Tako da če bo na naslednjem pregledu tut to da mi bo ona z neko tekočino sprala...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
13.12.2007 19:24:04   
beyba
sej najprej full dolg nič ne napišem pol se pa razpišem.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
13.12.2007 19:30:42   
Anonimen
user posted image Draga Fragola.
Ne vem kaj naj ti recem...ne morem verjet.
Zelo mi je hudo zate.
Vidi pa,  da si mocna in pozitivno razmisljas za naprej.
Le tako naprej,tudi zate bo spet posijalo sonce.user posted image

Stiskam pesti zate in ti zelim vse najboljse v naprej.user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 2283
13.12.2007 20:41:30   
Anonimen
Fragola - user posted image  lahko ti rečem veliko, pa vem, da te  zdaj ne more nič potolažiti. Tudi jaz sem to dala skozi, pa pomaga res, da se zjočeš. Pa pogumno naprej, mislile bomo nate.

*Mojca* - se nam ne bo nič javila, ne? Nas bo pustila čakati?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
13.12.2007 21:05:14   
Anonimen
No, imam obljubljeni album iz nuhalne :) :) :)

Veselo na delo, pa gledat. user posted image  Komentarji zaželjeni :)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2285
13.12.2007 21:09:33   
Anonimen
Taly a je 3x ista fotka?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2286
13.12.2007 21:40:21   
*Mojca*
evo me punce!

Najprej en objem za fragolo. Ne obupat, boš videla da boš spet zanosila in bo ok user posted image user posted image user posted image

Kleopatra28 vse naj naj naj naj!user posted image user posted image user posted image

Vas že matra firbec a a a? No, najprej vsem hvala ker ste držale pesti. Kaj naj rečem, strokovni je 3/4 opravljen. Hja, nekaj je šlo, nekaj ne. Kot sem rekla je situacija odvisna od komisije in danes pač nisem imela sreče. Praktični del je šel mimo brez težav, prav tako zakonodaja, na ustnem delu pa me je ena ženska dobesedno zmlela. Spraševala stvari ki nekako ne pridejo v poštev, vmes zavijala z očmi in sopihala, na koncu pa se odločila da moram pristi še enkrat...hvala bogu ne k njej. Sicer sem malo razočarana in jezna, ampak 3/4 je vseeno bolje kot nič a ne?

No, potem pa še NS. Izvidi so super:

background risk for trisomy 21: 1:1296
adjusted risk for for trisomy 21: 1: 6807
background risk for trisomy 18+13: 1: 10617
adjusted risk for trisomy 18+13: 1:94508

Veliki pa smo že 7cmuser posted image user posted image user posted image

Moram vam povedat da se mi zdi da sem videla bibo, kar bi pomenilo da bomo imeli fanta. Sicer sem rekla, da za spol ne bom vprašala, ampak je tako pokazala, da se mi je zdelo da nekaj vidim. Ko sem ji rekla je samo sumljivo pogledala sestro. Kaj mislite? Je možno da sem videla? Mogoče pa je samo moja domišlija. Zaenkrat pa naj ostane skrivnost...

Tako. Mislim da je bilo poročilo dovolj izčrpno. Kljub razočaranju na strokovcu je veselje ob NS nepopisno in je vse slabo že pozabljeno.

Aja, pa moj se je skoraj stopil...

Zdaj pa grem spat ker sem uničena. Punce hvala še enkrat ker ste mislile name, a boste ponovile vajo januarja? user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
13.12.2007 21:41:21   
*Mojca*
Taly jaz ne morem do tvojega albuma ker član ne želi razkriti profila user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
13.12.2007 21:48:31   
Anonimen
Čestitam za vse. Kljub vsemu si ti prava zmagovalka. Tista na komisiji pač včeraj ni dobila. Pride tko. Seveda bomo držale pesti januarja in takrat boš naredila, ker verjamemo vate.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2289
13.12.2007 21:49:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Taly jaz ne morem do tvojega albuma ker član ne želi razkriti profila user posted image

pod njenim postom klikni na ikonco album

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2290
13.12.2007 21:50:09   
pikica_30
Fragola, saj ne vem, kaj naj rečem...pošiljam ti user posted image user posted image user posted image  ...bodi močna, imej vero in upanje v boljši jutri, sigurno bo tudi zate posijal sonček, boš videla! Si fejst in korajžna punca, tvoj user posted image  pa bo kot user posted image  merkal tebe, svojega atija in ti sigurno kmalu poslal novo zvezdico pod srček!

Mojca, bravo za izpit!!! user posted image user posted image user posted image  Tudi, če je 3/4, je to že ful in seveda bomo stiskale pesti tudi januarja!!! Pa še user posted image user posted image user posted image  za nuhalno!

Beyba tebi tud čestitke za pregled! user posted image user posted image user posted image
Kleopatra, tebi pa vse najboljše in najlepše za user posted image !!!  Veliko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!

Wilma, a ni fino poslušat user posted image  z AS? Meni je super in ga poslušam skoraj vsak večer preden zaspim in sem ful bolj pomirjena!

Pa hvala za odgovore glede Avent kreme!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
13.12.2007 21:52:57   
*Mojca*
hvala nya  user posted image , sej pravim, me je NS tako razveselila, da sem že na vse pozabila!

hja, malo sem glupa user posted image

Kaj pa trebušček raste? Imamo geslo? Taly meni niso nič na 3d priklopiliuser posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
13.12.2007 21:56:40   
pikica_30
Nya tvoja slikica z NS (tista s profila) je pa totalno najlepša slikica! Res! Ful lep user posted image !!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
14.12.2007 7:44:29   
beyba
Dobro jutro punce....

Jst bi mojga kar ubila dans za ene 3 ure, tolk sem jezna nanj. Naprimer danes, me je zbudil ob dveh, ko je prišel domov iz bowlinga in potem nisem mogla več nazaj zaspat, zdej sem pa v službi ko marsovc....
Dva dni nazaj me je pa zbudil. da bova gledala zdravnikova vest in jst koza sem ga poslušala, pa lih zadremala sem med preverjeno, in potem sem se tolk zbudla da do pol štirih nisem zaspala ustajam pa ob pol šestih.... Ali pa do pol treh igrico need for speed igra, da me zbudi sredi noči, pa se potem full trudim nazajk zaspat, kar mi navadno vzame vsaj 1 uro premetavanja po postli. Sploh noče razumet....

Kar naprej je nekaj...  user posted image user posted image user posted image

Mene je pa strah iz službe vozit, da nam zaspala za volanomuser posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
14.12.2007 8:08:23   
*Mojca*
jutro!

beyba lepo mu povej, da te moti in da naj je malo bolj diskteren. Pri meni to ni zadostovalo, zato sem si pač nabavla čepke. Tudi moj je včasih kot slon prihajal domov, odpiral luči in me budil. Glede luči sva se zmenila naj jih ne odpira, glede hrupa pa....čepkiuser posted image

Eno vprašanje za gorenjke (škrtice user posted image ): imajo  HM Kranj nosečniški oddelek?

Lep dan vsem, bejba hormončica ti pa zdrži še danes, jutri je vikend user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
14.12.2007 8:27:17   
*Mojca*
Punce dejte mi prosim povedat kaj mislite o moji NS in bibi, ki naj bi jo videla (dejte prebrat moj post od včeraj zvečer). Ker mene to res matra...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
14.12.2007 8:32:40   
Kaja08
Dobro jutro punce! Fragola, žal mi je za tvojo pikico user posted image user posted image user posted image  Bodi močna in vedi, da imaš sedaj user posted image , ki te čuva!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
14.12.2007 8:37:03   
alea01
Jutro user posted image !

Fragola- zelo mi je zaluser posted image user posted image user posted image user posted image
Beyba- ce imas sesirast izcedek je to definitivno vnetje in bi si mogla to zdravit. Cudno, da ti niso dali vaginalne svecke. Ali ta izcedek smrdi? Pol pejd definitivno nazaj!!!!!!
Ma, dedci so dedci, mi pa nosecke hormoncice......Bo ze!
mojca- user posted image user posted image user posted image user posted image za NS in user posted image (samo enauser posted image ) za izpit. Pa kaj pol, ce bos sla se enkrat zagovarjat? Boljs to, kot pa da bi mogla it cel izpit, mar ne? Vse verjetno imamo kasne izkusnje z zatezenimi profesorji. Recimo, jaz sem enkrat na faksu pisala izpit z 89%.Dalec najboljsega od vseh. Pa nisem plonkala, ker ne znamuser posted image  in tudi nismo mogli. In potem edina padem na ustnemuser posted image user posted image . tist, ki je imel 60% je naredu, jaz pa ne. Halo? Pa sem znala, sam ne vem, nekaj jo je picilo. Sicer sem pa padla sam na tem izpitu. Pa kaj. Se zgodi. Mojca, pomembno od vsega je bolj to, da je tvoja pikica(pardon pikec- ker ti mislis da si vidla lulijauser posted image )OK!!!!!!

Nya in lunca14 kaj se vama je uspelo najti?user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
14.12.2007 8:41:30   
alea01
mojca- a nisi ti tista, ki noce vedet spola?user posted image  Te matra, ha????
Lej, pri nama se je baje tolk fajn vidlo, pa jaz nisem imela pojma kaj sploh gledam. Zivcki. Da ni tisto bila popkovnica? Pri morfologiji se bos lahko bolj prepricala, ker ce je luli, ga baje kar ne mores zgresit. Baje je ogromenuser posted image user posted image . Ce seveda ves, kaj gledasuser posted image .
Izvidi iz NS so pa super.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
14.12.2007 8:45:50   
alea01
no, danes se bom pa pogovarjala sama s sabo. Filing? Mal cuden.
Mene tudi matra nizek pritisk. Me je vceraj dvakrat vrglo skup. Ta drugic, se je tasca tolk prestrasila, da je poklicala zdravnika. Pritisk se sploh ni dal izmerit. Sem pa mogla sam vodo pit in pit. Mislim, da sem spila dva litra naenkrat. Pa reku je, da kozarcek rdecega ne bi bilo odvecuser posted image . No punce, ce ti pa dohtor to rece, ga bomo pa piliuser posted image user posted image . Moram pocivati in piti veliko tekocine!!!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?