|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
13.12.2007 9:37:16   
Anonimen
 Kleopatra - vse, vse najboljše

*Mojca* - mislimo nate, stiskamo pesti.

beyba - danes pa pregled, ne?

In drugače, kako ste danes?? Jaz sem super kul, uživam k mi ni nč slabo, pa zdle grem počasi lubčka zbudit, ga pospremim na smučanje, pol pa na šiht.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
13.12.2007 9:48:33   
Anonimen
Jutrčke user posted image

Dejte mi povedat no kako naj povem kolegici da nej že neha silt v mojga! Včerej smo bli na kuhancu na božični tržnici ob Ljubljanici in karnaprej nekej rine vanj. Saj mene ne moti, oz. tako ali tako je ... tomboy ... ampak vseeno mi ni kul da ga opomni da bo treba drugo leto zapeti poročno obleko in ga potreplja po trebuhu itd.

Kaj bi ve naredile?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2252
13.12.2007 9:53:28   
lunca14
Kleopatra....user posted image vse najboljše,.....oj kje so ta leta  29....se mi zdi ,da sem jih mela včeraj,danes pa .....iskoristi ta dan samo zase.
Mojca....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko sreče pri opravljanju izpita,pa saj veš,da boš opravila,kasneje pa lep pogled na ekran,ko boš gledala svojo pikico.
Beyba...tud tebi user posted image user posted image user posted image  za današnji pregled...
Drugače pa vse po starem,zvečer objemala školjko,sedaj pa spet vse normalno,nič ne srbi,nič ne tišči,nič ne zvija,vse bp.,le peristaltične motnje,uh fuuuj....
Nya...potem velja za jutri,sem pa srednje rasti z malim buškotom,in divjimi rdečimi lasmi....to sem pa jazuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
13.12.2007 9:58:00   
lunca14
Anja....naj ti jaz povem svoj scenarij,sem škorpijonka,se pravi zelo ljubosumno bitje in bog ne daj,da se katera začne slinit po mojem,ji dam takoj vedet,da nima dostopa.Enostavno bi ji to rekla v obraz,da se mi njeno početje ne zdi primerno, in da je to moj partner,da se mi to njeno početje ne dopade in če hoče ohranit prijatelstvo naj tega ne počne več,in naj si končno najde partnerja-svojega.Povej pa pika......sploh pa ji daj vedet,da si noseča in da ti hormoni delajo 100/h,da se stvar lahko konča ......pljusk.....plusk...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
13.12.2007 10:04:52   
Anonimen
Anja - jaz sem tud ful ljubosumna, bi ji tud kr direkt povedala. Pa če ne bo hotla bit več tvoja prjatlca, pa naj se gre solit, ker si tega naziva itak ne zasluži.

Lunca14 - jst pa mam dolge kodre, temne lase, pa veliko rit,mi je zadnč rekla ena čistilkauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
13.12.2007 10:09:45   
Anonimen
Lunca potem sva iste sorte. Jaz sem sicer bikica ampak res se mi zdi bedasto no da nekej izigrava budalo tam.

Evo, upoštevala sem tvoj nasvet in je rekla da je vesela, da sem ji povedala in da itak ne bo več, če mi to ni ok. Hvala bogu user posted image

Hvala za nasvet user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2256
13.12.2007 10:15:23   
Anonimen
Sam je pa prav fino da lahko tukaj, kjer vse razumete ultrahormonsko delovanje, naredim bojni posvet preden kakšno bedarijo naredim user posted image

Aja pa vse najboljše kleopatra user posted image

< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 13.12.2007 10:17:41 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
13.12.2007 10:16:21   
Anonimen
Lunca14 - za vsak slučaj sm ti poslala še fotko na ZS

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
13.12.2007 10:29:37   
lunca14
Nya...kaj pa če boš mela spete lase ,pa brez očal.....kako te bom spoznalauser posted image user posted image ?????
Anja...a ni fajn ,ko imaš odkrite karte,ne pa neko sprenevedanje,prijatelstvo bi moralo temeljiti na zaupanju,tako,kot partnerstvo,zato,pa sama nimam veliko pravih prijateljev in imam samo enega partnerja,pa dva otroka.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
13.12.2007 10:33:55   
D.anna 76
AnjaPH - Če mu bo šlo na živce bo z njo že sam rešil. Z tem kar si navedla pa itak najverjetneje ni hotela nič slabega. Ne se sekirat. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
13.12.2007 10:35:19   
Anonimen
Kleopatra vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mojca* dobro opraviuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2261
13.12.2007 11:29:15   
alea01
Drzimo pesti, da se nya in lunca14 najdeta!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
13.12.2007 11:33:13   
alea01
AnjaPH- jaz ti zal ne morem nic svetovat, ker nisem ljubosumen tip, pa ceprav sem levinjauser posted image . Na mojega mozeka se kar velik bab obesi, ampak jim on da jasno vedeti kje so njihova stalisca. Tko, da mi ni treba posredovat. A nisem en srecnez?user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
13.12.2007 11:37:34   
lonapo
Ojla, kako ste!
En dan me ni gor pa čist podivjate...
Moje počutje much better razen obvezne jutranje bruhice.

Brcike sem v 1.user posted image  čutila  v 17 t in pol. Sedaj sem v 14. pa jih včasih zvečer že čutim (ne kot brcike ampak kot metuljčke).

Držim pesti Mojca da boš dobro opravila, Kleopatra 28 tebi pa vse najboljše in najlepše!

Držim pestui tudi za vse, ki imate danes pregled!

Grem mal otroka na luft peljat, da bo prej zaspal.

lp, Lonapo

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
13.12.2007 11:41:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Drzimo pesti, da se nya in lunca14 najdeta!!!!!!!!user posted image user posted image

ja da se bosta čakali v istem kafičuuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2265
13.12.2007 14:54:49   
slovenka
Lunca 14, jaz sem tudi škorpijonka, pa ne bi rekla, da sem ljubosumen tip. user posted image

Proti strijam imam jaz kremo Pregnacare cream, kupila v lekarni - se lepo vpije, kak bo pa učinek pa povem junija user posted image

Sicer pa tifol še naprej jemljem, ker mi je ginekologinja priporočala - je rekla, da glede na to da si moram to sama kupit, da zdravniki želijo, da jemljemo vsaj do 12 tedna, da pa se dojenček ves čas razvija in da je dobro, če jemljem tablete še naprej.

Še dva dni do moje NS... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
13.12.2007 15:01:00   
alea01
Meni je tifola zmanjkalo in ga zdaj en teden nisem jemala, ker nisem  prisla do lekarne. mi pa danes tasca kupi in ga bom jemala do konca nosecnosti

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
13.12.2007 15:26:04   
Eva2008
Ojla bejbike.

Sem bila ze pridna, v sluzbi, sedaj grem pa kosilo skuhat. Od danes sem v bolniski.

Kleopatra vse naj najuser posted image

Mojca drzim pesti, zelouser posted image

Nya in lunica, upam, da se najdete.

Tifol se jemljem in ga se bom vsaj do 20 tedna. Strij se nimam, busija tudi ne, kile so se na -1. Mazem se pa s tisoc in eno kremo. user posted image  Saj ne, samo od Aventa in Eucerina ter od Afrodite imam. Pa so vse ok, Aventova najboljsa. Nekaj me tipkovnica heca. user posted image

Sem zaprosila za spremembo nicka. Hvala vam za pomoc.

Lep dan.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
13.12.2007 15:32:17   
pati0102
Ojla junijčice,

še ena se vam pridružuje.  PDP 25.06. . 14.12. imam NS . Sicer je to moja druga nosečnost.

Pozdravček,
user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
13.12.2007 15:33:16   
katja_k
Pozdravljene punce!
Jaz sem se v prvi nosečnosti mazala z aventovo kremo proti strijam in nisem pridelala nobene strije, zato se tudi zdaj pridno mažem s to kremo - meni je zelo dobra, ker ni mastna in se hitro vpije.
Pri nas smo počasi začeli s pripravami na prvi rojstni dan user posted image , da bo na dan D vse tako kot je treba user posted image !!!

Lep pozdrav vsem! 

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
13.12.2007 15:37:56   
pikica_30
Kje lahko kupim Aventovo kremo? Ali gre za kremo ali olje?

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
13.12.2007 15:42:17   
katja_k
Avent ima kremo in olje proti strijam. Jaz uporabljam kremo, olja pa nisem probala.
Imajo jo v večini drogerij, vem da jo imajo v DM, pa v BabyCentru tudi, pa verjetno še kje.
LP!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
13.12.2007 15:52:28   
Anonimen

Anja...a ni fajn ,ko imaš odkrite karte,ne pa neko sprenevedanje,prijatelstvo bi moralo temeljiti na zaupanju,tako,kot partnerstvo,zato,pa sama nimam veliko pravih prijateljev in imam samo enega partnerja,pa dva otroka.....

Ja lunca res je. Odlično se počutim, ker sem ji naravnost povedala. Vem pa tudi, da moja reakcija nebi bila takšna, če nebi bila noseča oz. še nikoli do zdaj ni bila user posted image  Drugač pa ima svojga fanta...
V bistvu sem ji rekla, da jaz njenega ne trepljam po trebuhu in da teh scen pač ne maram.

Se počutim kot mama medvedka, ki ščiti svoj brlog user posted image

(odgovor članu katja_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
13.12.2007 16:01:09   
Anonimen
Pati0102 dobrdošla.

Jaz imam tudi aventovo kremo in je res fajna.
Danes sem imela en kup opravkov in sem šele sedaj prišla domov in sem zaspana in komaj čakam da grem mal na kavč.
Sicer pa me ta vikend čaka praznovanje tako, da me jutri čaka peka torte in ostale stvari.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2274
13.12.2007 17:21:06   
fragola
Dober večer punce zelo nerada vam povem , da vas zapuščam in vam želim vse dobro in lepo nosečnost do konca. Sem naravno splavila iz torka na sredo potem sem šla v bolnico, kjer so mi potrdili splav in seveda so me tudi sčistili. Zelo hudo mi je, ker sem si zelo želela otroka, vendar ne bom obupala in upam, da bom kmalu spet noseča! Na žalost se je življenej poigralo z mano in mojim otrokom, vendar upam, da bo še vse ok. Ne morem rečt, da sem korajžna, ker nisem, ker neprestano jočem, vendar upam, da bom postala in videla življenje v boljši luči. Drage nosežke želim vam lepo nosečnost do konca!!!
Lep pozdrav fragola!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?