|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
12.12.2007 12:47:30   
lunca14
Aja prve brcike,tiste,ki ste noseče prvič boste morale še malo počakat,teden do dva,pušenjak pravi ,da se začnejo tam okoli 18 tedna pa do 21 tedna,bi morala čutiti,vse ostale ki pa že mamo naraščaj pa tu nekje okoli 16 tedna,čeprav,ne me met za noro,ampak jaz že par dni nekaj čutim,lahko da se motim,ampak nekaj je.Aja pa še ena zadeva,ali še katera punka-prdi,ker jaz sem ,ko en stari dec,skoz mi dela zadnji konec,pa še dišaaaave so.....groza,mi je kar nerodno ,če gremo kam.Buši pa je že konkretno viden,sedaj pa ni več ugibanja ali sem ali nisem noseča,to je tudi davek,večih nosečnosti,prvi se ti vidi tam okoli četrtega meseca,drugi malo pred četrtim,tretji pa maš zalogo še od drugegauser posted image ,tako,da je buši kar hitro viden.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
12.12.2007 12:52:34   
Anonimen
tretji pa maš zalogo še od drugega ,tako,da je buši kar hitro viden.

evo, to je moj razloguser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
12.12.2007 13:53:09   
Anonimen
Alea mene tudi noben ne šmirgla pa še živim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2203
12.12.2007 13:55:34   
tweetek
He he, jaz mam tud kar konkreten buši pa sem prvič noseča.      me že sprašujejo kdaj bo, pa so kaki kar mal presenečeni ko rečem junija.... Je pa res da sem bla zmeraj bolj ozka v pasu in sem mela flah trebuh tko da se hitreje opazi.user posted image Ja, Lunca 14 jaz tud grozno prdim ,še posebej ko pojem (sem pevka) in malo pritiskam na prepono. Pojem pa v zboru in me zmeri ful skrbi da ne bojo fantje za mano od v9njav skup padl. Pa zaenkrat ni še noben nč rekuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
12.12.2007 13:58:10   
tweetek
Aja, pa še nekaj bi vas vprašala - a ste ve tud tko utrujene? Jaz sem ful zmatrana pa čisto siva v fris z ogromnimi podočnjaki. Tko da sem se odločila da bom tale teden rajši kar doma, in hodim samo na najbolj nujna predavanja pa seveda na snemanja (sem pogodbeno zavezana da dokončam en pevski projektuser posted image ). A mislite da je to normalno?Ker kar skoz pa ne morem bit doma. Prej sem bla pa ko rožca.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
12.12.2007 13:59:34   
Anonimen
Meni se v prvi nosečnosti ni poznal trebuh skoraj do petega meseca, sedaj v drugi se mi pa zdi, da takoj ko sem naredila test, da se mi je že poznalouser posted image . Baje, da se v drugi prej pozna, vsaj tako me drugi tolažijo, ker imam že res trebuh.user posted image

AnjaPH  zdravouser posted image . Kako si?

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2206
12.12.2007 14:04:28   
tweetek
Oj Anja PH. *jo pošmirgla* user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
12.12.2007 14:07:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

Aja, pa še nekaj bi vas vprašala - a ste ve tud tko utrujene? Jaz sem ful zmatrana pa čisto siva v fris z ogromnimi podočnjaki. Tko da sem se odločila da bom tale teden rajši kar doma, in hodim samo na najbolj nujna predavanja pa seveda na snemanja (sem pogodbeno zavezana da dokončam en pevski projektuser posted image ). A mislite da je to normalno?Ker kar skoz pa ne morem bit doma. Prej sem bla pa ko rožca.

mene daje utrujenost sploh tam po kosilu in če je moj doma grem za kakšno uro ležat.  Saj bo minilouser posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2208
12.12.2007 14:11:54   
mama4
še ena pametna z moje strani-ko si ta petič noseča, pa noben ne opaz, ker te že od četrtga poroda naprej skoz sprašujejo, če ste spet naročiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
12.12.2007 14:13:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama4

še ena pametna z moje strani-ko si ta petič noseča, pa noben ne opaz, ker te že od četrtga poroda naprej skoz sprašujejo, če ste spet naročiliuser posted image user posted image user posted image

Mislim eni pa souser posted image . Jaz sem spomnim, da kmalu ko sem rodila , sem še imela trebuh- pač mi ni takoj zginil in so že okoli govorili, da bomo imeli še enega.

(odgovor članu mama4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2210
12.12.2007 14:17:43   
tweetek
user posted image user posted image user posted image to so pa cvetke user posted image user posted image user posted image Najboljš se je takim izjavam raznih nadebudnih "prerokov", po navad kakih mamc ki nimajo kaj za počet, kar smejat.....BTW moja prijateljica je bila če sklepamo po vaški obveščevalni službi že ene petkrat noseča... Pa še nima otrokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
12.12.2007 14:18:44   
tweetek
ja, ninny upam da bo res minilo... Nč zdaj se grem pa učit. Papa pa čuvajte user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
12.12.2007 14:21:02   
Anonimen
Ja res do cvetke. Da ne govorim, da ko sva povedala za user posted image pri nas doma, sploh niso bili ne vem kaj presenečeni, ker soseda že nekaj mesecev govori, da sem noseča.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2213
12.12.2007 14:21:08   
Anonimen
Jaz že 3 dni čutim tam koli popka tako prijetno bolečino kot da me malo peče.user posted image  Sam ni to to, še kakšen teden, pa bodo brcike. Kolegica, ki je bila noseča prvič, je čutila brce kot metuljčkanje v 16 tednu. user posted image

No, danes ste se pa spet razpisale. user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
12.12.2007 14:22:27   
Anonimen
Taly, brcike boš čutila še  nižje. Sem pa brala, da tiste ki so suhe ,da je čisto možno, da prej čutijo brcike.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
12.12.2007 14:24:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Taly, brcike boš čutila še  nižje. Sem pa brala, da tiste ki so suhe ,da je čisto možno, da prej čutijo brcike.

Ja, suhica pa sem ja. user posted image user posted image user posted image  Precej. Ampak kilaža se lepo dviguje iz tedna v teden. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
12.12.2007 14:26:53   
Anonimen
klikni tukaj

Tu sem v 15 tednu, slikano včeraj. user posted image

< Sporočilo je popravil Taly -- 12.12.2007 14:27:08 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2217
12.12.2007 14:33:20   
Anonimen
Pa si res suhicauser posted image . Jaz takega trebuha nisem imela tud ko še nisem bila nosečauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2218
12.12.2007 14:45:42   
pikica_30
o kako fino, da je končno ena pokazala svojega bušija! bravo Taly!!! user posted image user posted image user posted image  
lepo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
12.12.2007 14:50:05   
lunca14
Taly ...men pa ne odpre tvoje slikce,uni tam zgoraj že ve zakaj.....se bom potlej fulll zasekirala,če imaš res tak lep raven buši.....jaz ga še pred nosečnostjo nisem mela nikol,vedno malo oblogic....nikoli se ne ve za kaj prav pridejouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
12.12.2007 14:55:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Taly ...men pa ne odpre tvoje slikce,uni tam zgoraj že ve zakaj.....se bom potlej fulll zasekirala,če imaš res tak lep raven buši.....jaz ga še pred nosečnostjo nisem mela nikol,vedno malo oblogic....nikoli se ne ve za kaj prav pridejouser posted image .

user posted image user posted image user posted image  uni gor že ve ja. user posted image  Sej tudi men nekaj počasi odpira tale link. No, zdej mi je odprlo, sam se je server sesul. user posted image  Je kar pogosto na shrani.si. user posted image

Probaj kasneje.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
12.12.2007 14:56:20   
Eva2008
Ojla bejbe.

Končno sem doma. Sem bila v službi, sem morala sodelavki predati delo, jo določene stvari naučiti, ker bom sedaj en mesec na bolniški. Sicer mi bodo delo pošiljali kar preko maila - določene stvari, tako da ne bom samo lenarila. user posted image

Počutim se super, polna energije, pritisk je normalen. Sem šla prej še v šoping in nakupila ogromno stvari. Nekaj oblek, hrano ipd. Ampak še nič nosečniškega, ker nimam kam dat. user posted image  Sem bila v Popku in sem poskusila ene hlače, pa so mi dol padle. user posted image  Grem zdaj lazanjo delat pa solatko, za posladek bom pa naredila puding in sladoled. Pa ma da se kile dvignejo. user posted image

Sva včeraj z dragim dokončala voščilnice in sem zelo zadovoljna z najinim izdelkom.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
12.12.2007 14:57:21   
Eva2008
Še eno vprašanje. Na koga se moram obrniti, da mi spremenijo nick. Ker mi gre ta že pošteno na živce. Pa še kakšen predlog prosim.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
12.12.2007 14:58:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kanta

Ojla bejbe.

Končno sem doma. Sem bila v službi, sem morala sodelavki predati delo, jo določene stvari naučiti, ker bom sedaj en mesec na bolniški. Sicer mi bodo delo pošiljali kar preko maila - določene stvari, tako da ne bom samo lenarila. user posted image

Počutim se super, polna energije, pritisk je normalen. Sem šla prej še v šoping in nakupila ogromno stvari. Nekaj oblek, hrano ipd. Ampak še nič nosečniškega, ker nimam kam dat. user posted image  Sem bila v Popku in sem poskusila ene hlače, pa so mi dol padle. user posted image  Grem zdaj lazanjo delat pa solatko, za posladek bom pa naredila puding in sladoled. Pa ma da se kile dvignejo. user posted image

Sva včeraj z dragim dokončala voščilnice in sem zelo zadovoljna z najinim izdelkom.

Ti kar lepo počivaj. user posted image user posted image user posted image  
Pa jej veliko mastne hrane (majoneza, sir, kakšna klobasa...), da se zrediš. Pa seveda testenine. Sam jaz sem po njih lačna že po 20 minutah. user posted image

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 2224
12.12.2007 15:00:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kanta

Še eno vprašanje. Na koga se moram obrniti, da mi spremenijo nick. Ker mi gre ta že pošteno na živce. Pa še kakšen predlog prosim.

Na RR team- najboljš da JernejiRR pošlješ zs.
Ja, ti res ta nick ne pašeuser posted image

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?