lunca14
|
Evo,sem prišla s pregleda in s pikico je vse ok ,hematom se je pa zmanjšal in odmaknil od posteljice in se pomika proti izhodu,tako,da lahko pričakujem kmalu kako večje krvavitev ali pa se bo formiral in se bo pojavil s porodom,še vse je odprto,je pa malo bolje,ker je manjši in je umaknjen.Mi še ni prišlo veselje,a bo verjetno zvečer,pa ud nos.hlač nisem še hotla oblečt,sem si rekla,kaj če me kdo vidi,potem pa ne bo ok,ma bi mi blo fuuuul grozno,sedaj pa bom pospravila stare hlače in nos.hlače na rit.Punce hvala za pozitivno energijo,jo raabim še vedno,a najhuje mislim,da je za mano.Mejte se lepo.Aja še glede nos,hlač,čisto enostaven recept kako priti do njih,točno take kot si jih želite,vzameš hlače ki so ti všeč odrežeš malo nižje od pasa,tako malo v loku,da pride pod bušija,potem pa v trgovino z blagom po elastični bombažni pas,ki je prav namenjen za nosečnice,dobi se v vseh barvah in ga prišiješ na hlače in eto vam nosečniške hlače,tako,da če imate kake stare hlače sprobajte,potem pa magari k šivilji ali pa vprašajte v trgovini z blagom pa vam to prišijejo zdraven.Samo v pomoč,jaz si bom všila sama.
|