|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
28.11.2007 13:14:57   
nInAzWeRiNa
sem ampak itak pridejo v poštev samo v otroštvu, kasneje pa jih na odraslem ne morejo več uporabit, sem gledala odajo o tem pa še kr drago je tole!

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
28.11.2007 13:20:42   
fragola
A je katera že razmišljala o shranitvi matičnih celic ob porodu otroka?

jaz nisem še razmišljala! Ma verjetno se ne bom odločila, ker baje je ful drago!

Neposredna povezava do sporočila: 1477
28.11.2007 13:37:30   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4

A je katera že razmišljala o shranitvi matičnih celic ob porodu otroka?

Če ne bi bilo tako svinsko drago, bi še premisnla in po vsej verjetnosti zadevo tud izpeljala. Tko pa nimam 2000 eurov viška, da bi jih lahko kar talala naokol...žal....mogoče pa do poroda na lotu zadanem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1478
28.11.2007 13:45:40   
pikica_30
Jaz sem pa o tem resno razmišljala. Če se zakreditiram za avto, kuhinjske aparate, dnevno, kar bom po vsej verjetnosti čez 10 let ali prej (npr. avto) zamenjala, se pa lahko tudi za otroka - saj mu lahko s tem celo rešim življenje! Kaj mu lahko več ponudim kot to?!? Znanki je zbolel sin za levkemijo in če ne bi njegova sestra na srečo imela ustreznega kostnega mozga, bi se zanj slabo končalo. Tako da resno še naprej razmišljam o tem...je pa res drago, glede na to, da bo veliko denarja treba dati še v stanovanje - sva še v fazi opremljanja namreč... 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
28.11.2007 14:01:11   
Anonimen
Fragola- jst sem 11t4d noseča pa sem srček slišala šele 2 dni nazaj. Se morš res fejst potrudit da ga najdeš. Išči ga čisto spodaj pri sramni kosti. Otrokov utrip je tisti ki je zelo hiter, ker jst full slišim tud svojga.
Vso srečo pri iskanju, drugač pa ni panike ker ene ga najdejo šele pri 14t in kasneje.
lp

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1480
28.11.2007 14:11:37   
*Mojca*
Še ena tema za debatirat (sem že enkrat vprašala pa ni nobena zagrabla user posted image )

Porod z EA da ali ne?

Kar se tiče zarodnih celic pa še nisem razmišljala...mogoče pa...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
28.11.2007 14:17:43   
fragola
Hvala anonimna, se prav malo sekiram, ker nisem še nič slišala!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
28.11.2007 14:18:29   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Porod z EA da ali ne?

Kaj pa vem - preden sem bila noseča, sem vedno govorila, da bom rodila z epiduralno. Zdej pa kr ne vem več - morm enkrat mal povprašat mojo G, kakšno ima kaj ona mnenje o tem. Lih dons je v Žurnalu (onmu k ga vsak dan talajo) o eni babici in piše, da je proti epiduralni, ker ima lahko več stranskih učinkov... pojma nimam...
Kaj pa ve?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
28.11.2007 14:19:42   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Še ena tema za debatirat (sem že enkrat vprašala pa ni nobena zagrabla user posted image )

Porod z EA da ali ne?

malo sem pomislila, vendar verjetno bom kar naravno rodila, nevem no enkrat se je itak samo naravno rodilo, vendar je pa tudi res da nimam nevem kako velik prag bolečine!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
28.11.2007 14:21:53   
fragola
Ena mojo znanka je rodila z Ea vendar nosi posledice še danes, večkart se kar polula, ker ne čuti več! Zdravniki pravijo da se bo popravilo, vendar se po enem letu še ni!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
28.11.2007 14:22:18   
pikica_30
fragola ne se sekirat, ker jaz tud pr 12t še nisem nič slišala, kasneje na nuhalni je bilo pa vse ok. sem omenila ginekologinji na nuhalni, da pa z AS nisem še nič slišala, pa se mi je samo smejala, kot češ, s tistim pa res še ne moreš slišat. Po nuhalni pa še nisva probala - ko bova poročam. Sem pa user posted image  13t in 1 dan. Verjetno bi se sedaj že moglo kaj slišat, ampak mislim, da sva v prvo tudi premalo pritisnila. Mi je ginekologinja na nuhalni malo bolj pritisnila, pa sem kar skočila - pol je pa še tamau notr ful muval, se je verjetn mal prestrašil!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
28.11.2007 14:25:12   
*Mojca*
Jaz bom definitivno z EA. Sem se ful že zanimala pri različnih ginekologih in anesteziologih in še nisem slišala kritike. Same pozitivne stvari. Pa tudi da je procent komplikacij manjši kot pri vsaki splošni anesteziji...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1487
28.11.2007 14:29:05   
pikica_30
Jaz sem pred nosečnostjo vedno govorila, da bom z EA na Jesenicah, sedaj se pa že bolj nagibam z Ultivo v Kranju - mi je bližje pa še ena prijateljica je tam babica. Se bom še malo bolj pozanimala o teh stvareh (plusi, minusi obeh variant), pol se bom pa odločila. Za naravno me je pa kar strah - imam namreč nizek prag bolečine. user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
28.11.2007 14:37:28   
pikica_30
Julijke nas bodo pa lihkar prehitele!

Neposredna povezava do sporočila: 1489
28.11.2007 14:39:40   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

In še res je!!! dejmo dejmo čvekat!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1490
28.11.2007 14:42:01   
kodrana
z EA je rodila moja koelgica. 4mesece nazaj. pa ima še vedno eno stran spodnjega telesa mravljinčasto od takrat. tako da, čisto brez posledic lahko, da ni.. to je poseg v telo in ni garancije.. sicer pa podpišeš, da na lastno odgovornost dobiš EA. torej je tako nedolžen poseg?

fragola jaz sme prvič slišala srček z AS pritočno 11T. moraš bit pa res vztrajen. in najprej sploh najti kje bebica leži.
potem sem ga vedno našla. je pa dobro slušalke zamenjat. se 100x bolje sliši. je pa res, da moraš tudi amlček pritisnit.. ne samo rahlo po koži polzet..

kar se tiče shranitev matičnih celic ob porodu, je zadeva dobra, vendar mi2 res nimava toliko denarja, da bi ga zato dala.. je pa res, da je res redko, da boš kdaj to zares rabil.. sem poslušala en članek na televiziji in je rekla, da v vsem tem je velik dobiček.. pa da starša ne bosta slaba, če se zato ne odločita. vsekakor bi se za to odločila, če bi imela denar.. vsak po svoje.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 1491
28.11.2007 14:47:17   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Mogoče pa preveč k julijkam gledate in premal tuki čeblate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1492
28.11.2007 14:53:41   
fragola
Bo punčka ali fantek Razprave o izbiri spola svojih potomcev so v svetu vse bolj vroče. Ljudje posegajo po starodavnih vražah, po najsodobnejših metodah, vse le zato, da bi imeli naslednika pravega spola. Ne bomo se spuščali v moralno ocenjevanje tovrstnih postopkov. Raje vam predstavimo enega izmed starodavnih načinov, s katerim se lahko brez večje škode pozabavate.

Karta, ki je pred vami, menda izhaja iz cesarskih soban prepovedanega mesta iz časov kitajske dinastije Ching. Znanstveniki naj bi jo našli v kraljevi grobnici in original naj bi bil shranjen v Pekingu. In nekateri trdijo, da je kar 99% točna. Preverite sami.

Karta temelji na domnevi, da je spol otroka odvisen od materine starosti v času zanositve in meseca zanositve.

user posted image

Sem prilepla to razpredelnico, da si boste pogledale kaj pričakujete! Malo zares malo za hec!!!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
28.11.2007 14:57:12   
lunca14
Evo,sem prišla s pregleda in s pikico je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image ,hematom se je pa zmanjšal in odmaknil od posteljice in se pomika proti izhodu,tako,da lahko pričakujem kmalu kako večje krvavitev ali pa se bo formiral in se bo pojavil s porodom,še vse je odprto,je pa malo bolje,ker je manjši in je umaknjen.Mi še ni prišlo veselje,a bo verjetno zvečer,pa ud nos.hlač nisem še hotla oblečt,sem si rekla,kaj če me kdo vidi,potem pa ne bo ok,ma bi mi blo fuuuul grozno,sedaj pa bom pospravila stare hlače in nos.hlače na rit.Punce hvala za pozitivno energijo,jo raabim še vedno,a najhuje mislim,da je za mano.Mejte se lepo.Aja še glede nos,hlač,čisto enostaven recept kako priti do njih,točno take kot si jih želite,vzameš hlače ki so ti všeč odrežeš malo nižje od pasa,tako malo v loku,da pride pod bušija,potem pa v trgovino z blagom po elastični bombažni pas,ki je prav namenjen za nosečnice,dobi se v vseh barvah in ga prišiješ na hlače in eto vam nosečniške hlače,tako,da če imate kake stare hlače sprobajte,potem pa magari k šivilji ali pa vprašajte v trgovini z blagom pa vam to prišijejo zdraven.Samo v pomoč,jaz si bom všila sama.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
28.11.2007 14:59:07   
Kaja08
Če drži to, kar je rekel na nuhalni, pri meni ta tabela ne drži! Kaže mi punčko, mi pa imamo baje fantka...
Ej, a kaj veste za kakšna dobra "mazila" proti strijam? Jaz se zdej mažem z oljem od Eucerina, ki se ga dobi v lekarni, me pa zanima, če je še kakšna maža, ki je boljša?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
28.11.2007 14:59:17   
Anonimen
Dober dan. user posted image

Sem imela pregled, neuradno tudi NS. Nosna kajže?user posted image  je 0,8 mm.user posted image Kul rezultat.user posted image

Drugače pa jutri uradna NS.user posted image
Aha, pa še nekaj,materinske nisem dobila, ker si jo moram sama kupit do naslednjega pregleda.user posted image
Imam ga pa 4. januarja 2008.

Pa opozorjena sem bila, da naj bom doma zaradi komisije, ker res zelo preverjajo.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 1496
28.11.2007 15:00:17   
pikica_30
Po tej razpredelnici bi naj imela fantka kadarkoli bi zanosila v času od vključno junija 2007 do vključno februarja 2008. Kolikšna je to verjetnost? user posted image

Sicer imam pa jaz res filing, da bo fantek, si kar ne predstavljam, da je punčka noter, čeprav sem pred nosečnostjo sanjala samo o punčki. Sem malo čudna! user posted image
Seveda bo vse najlepše in najboljše karkoli bo user posted image  ali user posted image , samo da bo vse ok. Res pa, da mi je za punčko ful veliko imen všeč, za fantka pa sploh ne najdem pravega...user posted image

Kaj pa ve: ali iamte že izbrana imena? Boste vprašale za spol?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
28.11.2007 15:00:46   
Kaja08
lunca14 user posted image user posted image user posted image  samo, da je s user posted image  vse vredu! Tisti hematom bo pa tud izginil, boš vidla!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
28.11.2007 15:01:34   
Anonimen
Vidim ,da ste si skor vse naštimale tikerje na tickercentralu.user posted image  Sej je prav, ker so najlepši tam tikerji.user posted image

Mojca, ja hodim k Merlotu, je moj ginekolog zdaj že več kot leto. Prej sem imela tud same dobre, ki so me zafurali, no zafurali so mi moje organe tam spodaj.Pa jih je zdej Merlo poštimal.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1499
28.11.2007 15:04:14   
pikica_30
Taly in lunca14 user posted image user posted image user posted image  za preglede!

Kaja08 jaz se tudi trenutno mažem z Eucerin oljem, sem pa v lekarni kupila še Vichyjevo kremo in še eno britansko kremo iz naravnih sestavin (ognjič itd) - ne vem imena. Bom malo kombinirala in upala na najboljše - tudi gene seveda! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?