murkica
|
Ja tudi jaz imam mali milijon vprašanj. Moj dragi mi je že rekel, da ga kar skrbi kako tečna nosečka bom. No saj ne da tako hočem ampak ves čas me nekaj skrbi, ves čas imam občutek, da delam kaj narobe v glavnem ves čas imam nek čuden občutek. No pa nebi rada, da bom celo nosečnost živčna, ker to sigurno za malo pikico ne bo v redu. Moram pa priznati, da se sploh ne počutim nosečo. Čisto nič se mi ne zdi drugače. Verjetno je to tudi krivo, da še nikomur nisva nič povedala. Namreč v petek sem bila pri G. ker sem se bala da sem si nekaj prehladila jajčnike in sem naredila celo paniko, da nebi bilo kaj narobe pa sem se šla raje pokazat. Tako, da mi je potem vzela tudi bris, da bo preverila za ta PAP(vsaj mislim, da se tako napiše) , ker so mi ga nazadnje vzeli leta 2005 in je rekla, da je bolje, če se preveri, no in potem je bila ona tudi čisto navdušena, da se tako mladi načrtno odločamo za otročičke, da me je kar 29.10 naročila za pregled, ker je rekla, da se bo takrat že slišal srček. No in tisti dan bova, če bo na UZ vse v redu, tudi povedala staršem in tudi ostalim. No babica bo vseeno izvedela jutri, ker ona je tista, ki ji vedno vse povem in pa tudi zato, da je ne bo potem zadela kap, ko bova povedala vsem in jo bom raje malo pripravila. Drugače pa mene kar malo daje nervoza, da ga ne bom kje polomila in seveda že v naprej me skrbi kakšna mama bom. No pa saj imam še dobrih 8. mesecev da vse preštudiram in vse ugotovim. Bodite pridne jaz grem zdele malo pred TV ajčkat, pa počakat mojega dragega da pride domov s košarke.