|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
21.10.2007 11:33:22   
Anonimen
slovenka - jaz bi najraje celemu svetu povedala, da sem noseča, pa si ne upam, ker sem imela en ss. Zato bom počakala, da bom vedela, da je ok, potem bom pa raztrobila. Komaj čakamuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
21.10.2007 11:49:52   
Anonimen
Vsem novim tudi čestitke iz moje strani,predvsem pa zdravo on breskrbno nosečnost.Pri meni se je včeraj pojavil rjav izcedek in malo krvi,sem takoj letela na urgenco,kjer sem videla samo svojo GV in notri rumenjaček,ploda še ni,tako,da moram it čez en teden nazaj,da vidimo,če se bo razilo naprej,če pa ne potem sledi.....mah pa tako sem bla vesela,pa breskrbna brez slabosti,polna energije sedaj pa to,pa saj si skoz govorim,da bom čez en teden videla svojo pikico in da bo vse ok,ampak strah je še vedno prisoten.Zaskrbljena sem zato,ker še ni bilo ploda,noseča naj bi bila šest tednov,ampak se tolažim s tem ,da sedaj po porodu nisem mela rednih menstruacij in je bila ovulacija bolj pozna in s tem je lahko nosečnost šele peti teden,kar bi bilo potem pa normalno,da ploda ni.Res upam na lep izhod,je pa ta situacija privedla do tega ,da sva bila primorana povedat mojim in njegovim za nosečnost,ker gradiva hišo in je skoz neko fizično delo in sedaj jaz tega ne smem in potem bi me vsi postrani gledali zakaj jaz ne delam.Ninazverina tudi tebi se bo vse lepo rešilo,bom mislila še na tvojo pikico,ostalim pa lep čeprav deževen dan.Lunca14

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
21.10.2007 11:55:51   
Anonimen
Lunca14 - upam, da se bo vse dobro izteklo, bom držala pesti. Blizu sva po roku, pa mislim, da sva tudi blizu doma, bova šli lahko kdaj na kavo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
21.10.2007 11:59:31   
*Mojca*
Lunica 14 tudi az ti želim da bi bilo vse ok. Dej pregnat črne misli!!!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
21.10.2007 13:33:49   
kodrana
Lunca14 vsi navijamo za to, da bo plodek viden čez en teden.user posted image meni se v 6T in 5dni plodek še ni videl. pa je moja g. rekla, da je vse ok. tudi g.v je bila velika 17mm in rumenjakov mehurček. plodek se vidi nekje, ko je g.v velika 22mm. koliko so pa tebi izmerili g.v? meni g. še ni ničesar videla, ko sem bila noseča 4T in 5dni, tako da je bila ta velikost baje normalna. ovulacije imam tudi kasneje. vse bo ok, boš videla.  

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 505
21.10.2007 14:23:44   
Anonimen
Ma da pop....sedajle sem pisala skoraj cel roman,pa mi je kar zginlo.....hotela sem se samo zahvalit za lepe želje,in res upam,da bo vse ok.GV ne vem koliko je velika,ker mi je ni izmerila,rekla je le,da je vse ok in normalno.Mene je pa strah za pop....ker me skoz okoli jajčnikov špika,pa v križu meboli,po želondu me zvija.Nya sem sumila,da si tudi ti dolenjka,jaz sem iz prestolnice iz kje si pa ti,se res lahko kdaj dobiva na kavi,če se mi rasplete v redu.Lunca14

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
21.10.2007 15:51:55   
lunca14
Oh hvala punce za spodbudne besede,res me je strah,zjutraj ni bilo izcedka,sedaj pa ponovno sveža kri,pa saj sem mela ponobne težave tudi pri drugi nosečnosti,ki se je končala s prelepim sončkom,tako,da vem,da ni vse tako črno kot zgleda,ampak imam filing,kot,da se mi bo vsak čas ulilo,skoz me špika okoli jajčnikov pa v križu,po trebuhu me zvija,na wc hodim na pol ure.....ma moram se mal skulirat. N e vem koliko je velika moja GV ,ker mi ni povedala ginekologinja včeraj,pa sem jo spraševala,ampak očitno ni izmerila,rekla,mi je samo to,da je videti vse normalno in primerno.Nya-ali si ti tudi dolenjka,sem malo posumila,da si....jaz sem iz dolenjske prestolnice,no ne čisto,ampak blizu iz kje pa si ti,če se mi vse razplete ok,se res lahko dobiva na kaki kavi.Oh menda bo vse ok.....ma kaj se sama sebi smilim,valda,da bo vse ok,tako mora bit.Evo moj prejšnji članek se je čudežno pojavil.Lunca14

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 507
21.10.2007 15:53:21   
Anonimen
Mah sem smotana.....nisem obkljukala anonimni,pa saj nič ne skrivam,le mož bi me mal čudn gledal,kaj za vraga dela njegovo ime tuki.Lunca14

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
21.10.2007 16:53:11   
slovenka
lunca, kolko sem jaz doslej zvedela, je res normalno, da se tako zgodaj plod še ne vidi, pa tudi G ti je rekla, tako da poskušaj manj skrbeti. Ta kri pa upam, da se ne razvije dalje.
Me prav zanima, kdaj bo mene naročila G za prvi pregled. Morda je bolje kak teden kasneje, ali ne?
Nya, saj bodo tedni mimo kot bi mignil in boš lahko vsem razlagala dobro novico.
Shani, jaz pa eno pravo Shani poznam, je doma v Singapurju in sva pred leti skupaj študirali. Jaz si te sedaj predstavljam takšno, kot je ona. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
21.10.2007 18:57:38   
tweetek
Drage junijčice, tudi jaz se vam bom pridružila user posted image . PDP imam 2.6., prvi pregled in ultrazvok smo že opravili v petek in naša jako fotogenična user posted image je velika 1cm in 25mm in zgleda ko krvavička user posted image   .... Je pa to najin prvi otroček. Moja G. je rekla da "misli da je eden" , tako da eden bo gotovo, mogoče bosta pa dva fižolčka na naslednjem pregledu... Vsem vam želim lepo nosečnost brez zapletov in strahu...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 510
21.10.2007 19:30:41   
*Mojca*
tweetek čestitam za krvavičko user posted image
Jaz bom svojo videla šele 12.11. in komaj čakam. Včeraj sem šla na bowling...mislite da je kaj škodljivo ker sem dvigovala une kugle? Mislim da ta lažje nimajo več kor 3 kg...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 511
21.10.2007 20:22:39   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ
2.user posted image (2P 8.11.)

2. junij
Kaja08
1.user posted image   (P 22.10.)
Anonimna 2.user posted image
Žanka 2.user posted image (user posted image user posted image )  (2P 24.10.)
glen 2.user posted image
tweetek 1.user posted image

4. junij 
Pikica_30 1. user posted image (1P 25.10.)

5. junij
Cofijana  1.user posted image (1P 22.10.)

8. junij
busybee882006 2. user posted image

10. junij 
Taly  (1P 26.10.)

12. junij
adeja    2.user posted image    (UZ 30.10.) 
nInAzWeRiNa  1.user posted image

13. junij 
lonapo    2. user posted image   (1P 8.11.)
rozica984 1.user posted image  (1P 26.10.)

14. junij 
Nya (2P 12.11.)
Kanta 
Marty5 

15. junij
sassy 1.user posted image (1P 30.10.)
Lunca14 3. user posted image  (1.P 8.11.)
zp

17. junij
*Mojca*   (1.P 12.11.) 
Shani  (1.P 8.11.)

19. junij
beyba  2. user posted image (1.P 6.11.) NS 4.12.
fragola   1 user posted image (1.P 26.10. )

25. junij
slovenka

27. junij
Murkica

????
anonimna thumbs up
3. user posted image   (1P 26.10.)
anonimna2 
fiesta
1. user posted image  (1P 6.11.)

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 512
21.10.2007 20:27:12   
Kaja08
Dober večer bejbe!! Upam, da je seznam zdej ažuriran, hvala vsem, ki ste me opomnile, katera še manjka!! Kar tako naprej user posted image
Lunca14, tudi jaz sem imela krvav izcedek in ko sem šla prvič na pregled, se je videla samo GV, drugič je pa že srček bil. Ti samo počivaj in se probaj čim manj sekirat - sej vem, totalna muka, itak skoz o tem razmišljaš!! Jaz še zdej, ko grem na WC, vsakič s strahom pogledam ali je kaj krvav.
Jutri imam pa spet pregled. Komi čakam!!!! Samo upam, da me bo dala tud na UZ, ker imam načeloma v ambulanti, pa še ne vem čist, kaj to pomen. Pa mogoče bom pa tud materinsko knjižco dobila?? Jeeeejjjj. Če obm dost zgodi fertik, bom šla pa nazaj v službo, da obelodanim novico direktorju. To bo še zanimivo!!! Ne bo prou vesel, ker naj bi jaz nadomeščala eno sodelavko, ki gre tudi na porodniško user posted image  Ja no, takle mamo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
21.10.2007 20:33:30   
Anonimen

SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ

2. junij
Kaja08
glen 2.user posted image

4. junij 

5. junij

8. junij

9. junij 
Taly  (1P 26.10.)

12. junij

13. junij 

14. junij 
Nya (2P 12.11.)
Kanta 
Marty5 

15. junij
zp

17. junij
*Mojca*   (1.P 12.11.) 
Shani  (1.P 8.11.)

19. junij

25. junij
slovenka

27. junij
Murkica

????
anonimna thumbs up
anonimna2 
fiesta

Kaja sem mogla popravit, ker sem se par dni nazaj vštela za mojo user posted image , ko sem gledala po kolendarju za nazaj, kaj se mi je kaj dogajalo prejšni mesec. Sem bila prepričana, da sem jo imela 4, pa sem jo imela 3.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
21.10.2007 20:56:44   
*Mojca*
Kje ste danes čveke? Tako tiho je tukaj...

Zanima me kako je z odločanjem o porodnšnici. Kdaj in komu moraš povedat kam bi šla rodit? Jaz sem recimo v LJ, rodila pa bi v Postojni. Moram obiskovati šolo za starše tam ali kar tukaj v LJ? Vem, da bom vse te odgovore dobila pri na prvem pregledu, ampak sem takooo firbčna...pa še to: kdaj se ponavadi začne hodit na šolo za starše?
Kako je z dvigovanjem težkih bremen oz. kaj je to težko? 1kg, 3kg, 5kg, 10kg?
Že samo moj nahrbtnik z vso kramo ima okrog 2kg, je to že preveč?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
21.10.2007 21:08:45   
murkica
Ja tudi jaz imam mali milijon vprašanj. Moj dragi mi je že rekel, da ga kar skrbi kako tečna nosečka bom.

No saj ne da tako hočem ampak ves čas me nekaj skrbi, ves čas imam občutek, da delam kaj narobe v glavnem ves čas imam nek čuden občutek. No pa nebi rada, da bom celo nosečnost živčna, ker to sigurno za malo pikico ne bo v redu.

Moram pa priznati, da se sploh ne počutim nosečo. Čisto nič se mi ne zdi drugače. Verjetno je to tudi krivo, da še nikomur nisva nič povedala. Namreč v petek sem bila pri G. ker sem se bala da sem si nekaj prehladila jajčnike in sem naredila celo paniko, da nebi bilo kaj narobe pa sem se šla raje pokazat. Tako, da mi je potem vzela tudi bris, da bo preverila za ta PAP(vsaj mislim, da se tako napiše) , ker so mi ga nazadnje vzeli leta 2005 in je rekla, da je bolje, če se preveri, no in potem je bila ona tudi čisto navdušena, da se tako mladi načrtno odločamo za otročičke, da me je kar 29.10 naročila za pregled, ker je rekla, da se bo takrat že slišal srček. No in tisti dan bova, če bo na UZ vse v redu, tudi povedala staršem in tudi ostalim. No babica bo vseeno izvedela jutri, ker ona je tista, ki ji vedno vse povem in pa tudi zato, da je ne bo potem zadela kap, ko bova povedala vsem in jo bom raje malo pripravila.

Drugače pa mene kar malo daje nervoza, da ga ne bom kje polomila in seveda že v naprej me skrbi kakšna mama bom.

No pa saj imam še dobrih 8. mesecev da vse preštudiram in vse ugotovim.

Bodite pridne jaz grem zdele malo pred TV ajčkat, pa počakat mojega dragega da pride domov s košarke.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 516
21.10.2007 21:35:08   
tweetek
Mojca, hvala za čestitke user posted image Jaz sem šla ravno jest ker mam apetit ko cela vojska fuzbalerjev po tekmi kar je najbrž tudi krivo da sem včeraj kupla prve nosečniške hlače... Al pa tud ne glede na to da sem se zredila samo za 0.5 kg v zadnjem mesecu user posted image Drugač pa jaz tud čakam da bo moj dragi prišel domov, tako da sem zelo vesela foruma da lahko čvekam.... Murkica, nič se bat, super mami boš. Saj bit noseč ni ena znanost da bi ga lahko fejst polomila; jej zdravo, pazi nase, ne pij in ne kadi in skrbi za rekreacijo (če se dobro počutiš, seveda...) Glede dvigovanja sem slišala da se na začetku nosečnosti ni potrebno zelo čuvat (če si BP), ampak je priblem bolj v zadnjem trimestru ko si lahko poškoduješ hrbtenico ali pa padeš, ker imaš spremenjeno težišče zaradi trebuščka, tko da je bowling še čisto v redu za zdaj user posted image   Saj mene tudi vse sorte skrbi pa še nekaj boleham, ampak manj ko se obremenjuješ, boljše je. Danes je to kar malo težko ko te vsepovsod bombardirajo z raznim informacijami česa vse ne smeš in kaj lahko škoduje. Saj ne rečem, dobro je vedet, ampak v sebi je treba najt zaupanje da bo vse tipi top. Saj angelčki skrbijo za bebice, pa vse me smo tko narejene da nam je bit mama najbolj naravna stvar na svetu, a ne? A sem mogoče preveč flegma?  Joooj kak roman sem napisalauser posted image

Pa lepo spite user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 517
21.10.2007 21:39:49   
tweetek
Aja še glede šole za starše - po navadi grejo malo kasneje (zadnji trimester al pa konec drugega) ampak imaš pa tudi tečaj za zgodnjo nosečnost - pozanimaj se na babiški šoli ozr v ljubljanski porodnošnici al pa pri svoji ginekologinji kdaj začnejo. Lahko pa hodiš kjer koli - to se ti vpiše v materinsko knjižico ozr dobiš neko nalepko in ni važno kje si hodila, le s sabo prineseš v porodnišnico, vsaj tako do v reviji "nosečnica" razložili....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 518
21.10.2007 21:40:06   
Anonimen
Ojla punce,

jaz sem glih dobr prišla domov, sem bila v volilnem odboru, al komisiji al karkoli že. Sej ni važnuser posted image . Počutim se pa bolj slabo. Skoz imam občutek, da me bo zalilo. A je to zaradi tega , ker bi mela zdaj nekje ovulacijo. Mi lahko katera pomaga, kako je s tem.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 519
21.10.2007 22:23:32   
Anonimen
tweetek - pozdravljenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
22.10.2007 7:42:37   
beyba
Halo bejbe....

Nč skrbet, super mame boste, pa krvavi izcetki bodo tut zginli sami od sebe. Jst se spomnim v prvi nosečnosti sem ga mela tut, ker sem gorsko kolesarla, pa ko je prišel izcedek sem se koz tolažla da napoveduje menstro, pa ni blo tko, se je ustavil sam od sebe. Ve sam pazite nase in svoje pikice, počivajte in se pustite razvajat.

Jst sam po joškah vem da se neki dogaja, vsak dan so večje in zdej me že vse jakne in bunde šponajo tam čez, kar pa nič ne paše. Moj me heca, da bomo mlek lahko izvažal v italijo ker je bolje plačanouser posted image user posted image user posted image

Jst ga pa nazaj, da mi kuhat ne bo treba, bosta on in bebica oba na mleku user posted image user posted image user posted image
Aja pa ta teden sem čist zmatrana, ponoči ne spim, hodim v službo, potem je moj najdražji še vedno v bolnici, ga grem itak vsak dan obiskat, pa potem domov kak strojj cunj oprat, mal speglat.... Pa zmeri je kej s tem da ponoči pa itak ne spim oziroma full slabo, ker se kar naprej zbujam, pa potem tut po pol ure uro ne morem nazaj zaspat, pa potem spet pol ure spim, pa se kmalu zbudim.... Jst bom pri ginekologu rekla če lahk kake uspavalne tablete jem ker čez dan sem pa potem ko mesečnik, pa bi mal zaspala. Ko se vozim, si dam pa sam ogrevanje zica, da me v rit ne zebe, pa hlajenje, da slučajno ne zaspim in da sem kokr tolk budna, da ne bo kake neumnosti.

Najbol bi blo če bi šla kark svojem zdravniku po kak teden bolniške.

Aja pa Nya- sem ti poslala zasebno sporočilo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
22.10.2007 7:45:09   
slovenka
ojla junijčice. Mene pa sedaj zanima, koliko ste ve kaj stare. Ker je napisala murkica, da ji je rekla G kako mlada nosečka je. Jaz bom čez en teden 28. A sem že med starimi? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
22.10.2007 7:50:53   
slovenka
no, jaz sem se pa zdaj že naročila za 1. pregled - imam 6.11. Me je malo presenetilo, ko me je vprašala, če mislim rodit. Saj vem, da pridejo ene splavit, samo hej! not me user posted image So vas tudi to vprašali?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 523
22.10.2007 8:16:34   
Kaja08
še par popravkov v naš seznam....

SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ

2. junij
Kaja08
glen 2.user posted image

4. junij 

5. junij

8. junij

9. junij 
Taly  (1P 26.10.)

12. junij

13. junij 

14. junij 
Nya (2P 12.11.)
Kanta 
Marty5 

15. junij
zp

17. junij
*Mojca*   (1.P 12.11.) 
Shani  (1.P 8.11.)

19. junij

25. junij
slovenka (1.P 6.11.)

27. junij
Murkica (P 29.10.)

????
anonimna thumbs up
anonimna2 
fiesta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
22.10.2007 8:18:51   
Kaja08
Dobro jutro punce! Kako ste kaj? Kakšna beda, ko je spet ponedeljek. Sem komi vstala zjutri. Evo ena user posted image , da se malo zbudimo!! Dans imam pa pregled - komi čakam, pa tud nervozna sem, ker bom potem povedala v službi. Ojojojj...to bo še zanimivo!
Slovenka, jaz sem 29 let stara, pa me ni nič vprašala, če mislim rodit ali ne...Je bilo jasno, da HOČEM!!! user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?