sassy
|
Pozdravljene po dolgem času. Se že kar nekaj časa nisem oglasila in vidim, da ste bile kar pridne-skoraj 200 strani. Midva sva se med vsem tem končno preselila v novo hišico, dobila eno tako veliko kužiko in uspelo mi je biti bolana cel mesec. Za mano je kar stresno obdobje, samo se sedaj počasi vrača vse na svoje tire. Razgrajačka že kar konkretno čutim, čeprav je čisto odvisno od dneva, včasih bolj brca, včasih manj. Februarja imam morfologijo, pa upam, da bo mali pokazal ali bo ali Sicer nama je vseeno kaj bo, ker bo itak prvi, ampak si pa želiva vedeti. Drugače se kar ok počutim, samo malo bolj sem zmatrana kot sem bila prej. A ja pa Kaja08, če boš slučajno osveževala seznam, imam sedaj uradni pdp 10.6. in ne 15.06. kot sem mislila na začetku. Zredila sem se pa za 4 kg. Trebuščka sploh še nimam velikega, lahko nosim še 2-je hlače od prej, ki imajo malo nižji pas, pa kar gre. Sicer sem si kupila ene nosečniške, samo je tista elastika, kamor pride trebušček, še malo ohlapna, pa jo zaviham, pa gre. Res pa da me čisto nikjer nič ne veže. Očitno nosim bolj zadaj, ker me edino križ že kar matra. Ne morem dolgo stat ali pa se sklanjat, tudi če dalj časa sedim, me začne bolet. Upam, da bo to kar nekaj časa moj edini problem v Lulat sicer hodim bolj pogosto, samo noč še uspem prespat, sploh če grem pred spanjem na wc. Belega toka imam pa skoraj enako kot pred nosečnostjo-samo sem ga tudi prej imela kar nekaj. No to bi bilo na "kratko" vse, upam, da se bom kaj bolj pogosto oglašala, saj preberem sicer vas, ampak zmanjka energije in časa za redno pisanje. Uživajte vse skupaj, pa čim manj skrbi in zdrave Papa