|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
22.1.2008 22:29:03   
tweetek
nya, ful lepo! Men je tud ta ikea stil všeč - preprosto, praktično pa lepo, brez kompliciranja in nekih "okraskov" pa kvaliteten material.

Aja, pa saj maš vse popucan!!!!!!!
Moraš enkrat  kmen prit da boš vidla kako zgleda nepospravljeno stanovanjeuser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
22.1.2008 22:35:39   
Anonimen
Me malo moti, ker mava še vedno škatle po tleh, k še nimava en omarice, pa je pol kr neki naloženo na police. Ma sej bom, počasi. Bom dala enkrat ta tedn gor fotke od praznega do zdej. Ti sporočim, da si boš pogledala, če boš želela.

Ikea mi je supr, pocen, fajn stvari, pa še izbira je velika, sam če majo na zalogi.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4477
22.1.2008 22:49:49   
NancyF
Ojla!
Prosim, dajte še mene na seznam nosečk

NancyF, 1. user posted image , spol: user posted image ??? + 1kg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
22.1.2008 23:32:04   
*Snežinka*
Punce, jest imam pa jutri en razgovor za sluzbo. Pa neki prek veze in zdaj tud ne vem, kaj mi bojo ponudili. Mam pa ful treme, ne vem zakaj. Najbolj neumno mi je, ko me vprasajo, kaj bi pa vi delali? -Direktorca bi bila, kaj?? :)

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
23.1.2008 1:19:23   
tweetek
Snežinka kar pogumno, saj bo... Jaz mam zmeraj tremo na takih rečeh... Lahko noč, pa dobro spite, pa lep dan  jutri!!!!

(odgovor članu *Snežinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
23.1.2008 7:41:45   
beyba
Dobro jutro....
za vas zaspanke

Najprej dobra bnovica za ljubljančanke. Baje je blo včeraj na seji v ljubljani sprejeto da namenijo miljon pa še neki evrov za finančno ogrožene družine. Med drugimi je novega tudi to da dobite za enkratno pomoč pri rojstvu otroka po novem 350 EURuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa dejmo punce. Čimveč naj se vas prijavi v ljubljani!

Zdej grem pa brat kaj ste čvekale da bom natekočem pa potem še kaj napišem.

Aja pa za vas zaspanke user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
23.1.2008 8:07:49   
Kaja08
Dobro jutro punce!!! user posted image user posted image  Didlina, super seznam user posted image user posted image  Kar tako naprej user posted image  p.s. ena slikca se pa ne vidi....
Glede vaginalnega pregleda - jaz ga sploh še nisem imela in baje, da sploh in nujno, da ti ga delajo. Že čez ultrazvok se vidi maternični vrat, če je pa kaj sumljivega, ti gre pa vaginalnega delat.
Glede keša pa res ne bi bilo slabo, če bi dobile 350 eurov!! Se popolnoma strinjam user posted image
No, naju pa vedno bolj matra tisto stanovanje, ki sva ga šla predvčerajšnjim gledat. In že 2 dni samo preračunavava finance, pa koliko bbi za trenutno stanovanje dobila.... A katera pozan koga, ki bi kupil 2-sobno stanovanje user posted image
Snežinka, držim pesti za razgovor!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
23.1.2008 8:09:27   
alea01
Jutro user posted image !

Pri nas bo pa soncekuser posted image user posted image user posted image . Glede vozickov sem zdaj cist blesava in bom zadevo mal pustila pri miru in se je cez cas spet lotila.
Pri meni je vsako jutro enako. Vstanem, pojem veliko sadja in eno 100g milko povrhuser posted image . Potem se eno popoldne in se kaksen bombon in piskotke. Potem se pa cudim, da kilce gredo gor. Kako se zadrzati sladkarij???????

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
23.1.2008 8:11:02   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: NancyF

Ojla!
Prosim, dajte še mene na seznam nosečk

NancyF, 1. user posted image , spol: user posted image ??? + 1kg

Kdaj pa imaš PDP??

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
23.1.2008 8:12:12   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image

ja, eno slikco mi noče pripopat, to je zato, ker sem neki zaj.... Joj in ti deci in njihove igrice.user posted image user posted image user posted image user posted image

kaja, za stanovanje daj ti kar lepo v oglas, pa za ceno se prej pozanimaj, mogoče ti celo rata tisti primankljaj iztržit.user posted image  Ko bi ti vsaj.user posted image

Bom zdej probala še malo seznam uredit, dragi je šel v službo. Jes.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4485
23.1.2008 8:12:22   
Kaja08
alea01, glede sladkarij ti ne morem svetovati, ker imam isti problem. Samo čokolado in bonbone bi jedla. Grozn!! Pomoje bo mali kr odvisnik od cukra, ko se rodi!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
23.1.2008 8:12:34   
tancho
Dobro jutrouser posted image

Če se ne motim se v Ljubljani tale denarna pomoč pri rojstvu otroka (350E) dobi že od leta 2004 dalje (nisem pa sigurna). Je pa izključno namenjena finančno ogroženim družinam in moraš zanjo zaprositi preko CSD.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
23.1.2008 8:12:48   
alea01
Kaja, glede prodaje stanovanja se pa ja nimas kaj sekirat. To se skoz kupuje. Ce te firbec matra koliko bi dobila zanj in ce so interesanti, daj oglas in bos vidla, kaksen bo odziv. Kar pa pol itak ni nujno da ga prodasuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
23.1.2008 8:17:00   
alea01
In potem se jaz sprasujem zakaj moje dete skoz miga. Mamica se na futra sladkarij in ta mali da to ful energije in postane aktivna.
Sam me zanima, ce je to res normalno, da me skoz brca. Ne vem, ce mine sploh ura, da ga ne cutim. Da ni hiperaktiven?
Kaj smo hecne. Ene se sekirajo, ker ga skoz ne cutijo, jaz bom pa tle neko stalo pelala, ker moje dete skoz miga. Packa sem! Okregajte me!!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
23.1.2008 8:17:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

user posted image  

74 user posted image      

user posted image

28. maj
user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   MORFO: user posted image / +4 kg

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image    MORFO: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image   P 11.2. / MORFO: user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO:  user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image   spol: user posted image / Ljubljana / +7 kg
user posted image   uurska

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +3 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  spol: user posted image  / + 6 kg
user posted image   kleopatra28 3.user posted image  P 13.2. / 3D UZ 21.2. / MORFO: user posted image / Nemčija / +8 kg
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image  MORFO: 23.1. / Celje

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  P 14.2. /  NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +5 kg

user posted image   sussy

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image
user posted image   Katrin08

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   / +5 kg
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg
user posted image   Noni 2.user posted image   MORFO 24.1. / spol: user posted image

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image / + 8 kg
user posted image    sassy  1 user posted image  + 4 kg

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image   MORFO 29.1. / P 31.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / +2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +7 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   MORFO 1.2. / P 21.2. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image MORFO user posted image / +4 kg

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image  NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image MORFO 7.2. / spol: user posted image   / -1 kg
user posted image  tteeaa 1.user posted image     MORFO 13.2. / +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +5 kg
user posted image   officko 3. user posted image  spol: user posted image

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj
user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image    MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image   Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   MORFO: 5.2. / spol: user posted image  / Postojna / +2 kg

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image MORFO 14.2. / NS: user posted image  / Kranj / +4 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   MORFO 5.2. / spol: user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg
user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image   MORFO 4.2. / spol: user posted image / +4,5 kg

22. junij
user posted image
  uvuv ('77) 1. user posted image   MORFO 28.1. / +2,5 kg
user posted image   simdar 1. user posted image

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +2,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   +/- 0 kg

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   spol: user posted image  / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

28. junij
user posted image   pati0102 2.user posted image   P 23.1.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 20.2. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny MORFO 14.2.  / -3,5 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

30. junij
user posted image    samantha_ce 

????  
user posted image  čbela ('82) 1. user posted image  MORFO 21.1. / NS: user posted image  / +6 kg
user posted image   AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
pati0102  P 23.1.
Žanka MORFO 23.1.

Noni  MORFO 24.1.
willma  P 25.1.
tweetek MORFO 25.1.

Zaenkrat tole. Računalnik mi fuull počasi dela. Pa še user posted image  igrco igra.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4490
23.1.2008 8:21:01   
*Mojca*
Dobro jutro tudi v mojem imenu!

Glede vozička sem še vedno za GT3, ampak moram en dan do Peg Perego trgovine, da vidim če sploh gre v prtljažnik user posted image

Glede 3d UZ je baje v Postojni 50 eur? Vsaj tako piše na njihovi strani, ker meni je 110 res malo too much, pa še malo sem bila razočarana nad NS v Dravljah...

Kaja08 glede stanovanj v Lj res ni panike, dvosobna grejo itak za med, še posebej pred poletjem ko starši kupujejo za svoje otroke študente...jaz pa že sanjam o hiški malo izven Lj...vse je lepo in prav v novem stanovanju, ampak...nobene zelenice, povsod sam beton. Sama sem odraščala na podeželju in si ne predstavljam da bi moj otrok non stop bil noter. Ehhh saj bo, čez kake 10 let user posted image

Glede podpore ob rojstvu otroka ti da občina Nova Gorica nekaj čez 400 eur, tako da bom jaz po mojem ostala kar tam user posted image
Še vprašanje za neporočene: a je vaš že šel priznat otroka? Ker sem v reviji moj malček prebrala, da je fajn da se to poštima pred rojstvom, ker morata bit oba zraven, pa je ful težje po rojstvu. Pa še kako to izgleda, če je katera že to dala skozi.

Aja, včeraj sem končno naredila strokovca, tako da zdaj lahko dilam recepte user posted image

Lep dan vsem!

p.s. pridna Didlina za seznam user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
23.1.2008 8:21:44   
*Mojca*
Jeeeej nova stran user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
23.1.2008 8:25:28   
Anonimen
Dobro jutro Mojca tudi tebi. Pa čestitke za strokovca.user posted image

Za priznanje očetovstva nekaj komplicirajo, samo baje je možno pred rojstvom, sem tudi jaz brala.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4493
23.1.2008 8:27:26   
*Mojca*
Da komplicirajo? Tam je pisalo samo to, da je pač lažje to porihtat prej, da ti pol ni treba za to skrbet po rojstvu, pa v porodnišnici je lažje pa tko. Ehhhh tudi to bomo poštimali. A to je treba v občini kjer si prijavljen in imaš stalno prebivališče? Ker jaz imam ene 4 začasna prebivališča user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
23.1.2008 8:31:23   
alea01
Mojca jeeeeejjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede ocetovstva bi pa jaz neki povedala. Pri moji kolegici je bilo takole. Nista bila porocena in je rodila, povedala ime oceta itd. Bili so zelo nesramni do nje, oceta pa sploh niso upostevali in so tam, kam se ze pac pise, napisali oce neznanuser posted image . Ona zažene vik in krik, pa nič ni pomagalo. to stvar sta potem se dolgo po rojstvu bebike urejala, da je zdaj dokoncna. No, to je en primer, ki se je zgodil v Prekmurju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
23.1.2008 8:39:03   
aleksandra silvija
Dobro jutro čvekiceuser posted image .

Didlina, kajs e sekuraš zaradi kg, sploh kaj bo rekel G? Itak naj bi se najbolj redile v obdobju do 28 30.t..
Bo že. Sedaj imamo vsaj izgovoruser posted image .

Tweetek--vozek je superuser posted image . Praviš, da se moraš učit? Aha, poznam to, ko kar naenkrat zaideš na internet--pa gre urca al pa dveuser posted image . Jaz bi pa morala do konca spisat diplomsko....user posted image .

Uurska in NancyF živijo.

Kaja08 dobro prodajo stanovanja ti želim in seveda super nakupuser posted image .

Alea01-kako se zadržati sladkarij? Imam sem imela tudi jaz takšne težave. Sedaj sem se pa založila z enormnimi količinami solat. Ko me popade nora želja po sladkarijah, si pripravim velikoooo skledo solate (npr. berivka z rdečo redkvico, koruzo, mlado čebulo ali paprika, paradižnik, mozzarela,; pa motovile, radič, mehka zelena solata---joj, samo da ne pridem do regrata s slanino, krompirjemuser posted image user posted image user posted image  ) njami. In ko pojem veliko solate, si še vedno privoščim kakšen košček čokolade ampak kaj več mi pa ne pašeuser posted image user posted image user posted image .

Beyba tale denarna pomoč občine in zavitek oz. denar iz CSD, pa je že voziček in recimo lupinicauser posted image . Ali pa en kuuuuup oblačilcuser posted image , ali pa vikend v toplicah z razvajanjem za 2user posted image  ali pa........

Zdaj grem pa kar pripravljat kosilo, nikoli ne vem, kdaj pride možekuser posted image , včasih pokliče ob 10-ih in pove, da pride čez pol urce, včsih šele ob kakih 3-eh, 5-ihuser posted image .

Baj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
23.1.2008 8:39:07   
*Mojca*
Jao jao ste me prav prestrašle user posted image

Ja nič, bo očitno treba it v akcijo pred junijem. Da meni kdo reče oče neznam dobi takoj dve čez rit, poleg pošiljanja v vse možne luknje user posted image

Kaj ste vse poročene?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
23.1.2008 8:40:10   
Anonimen
priznanje očetovstva

Tu nekaj piše o tem. Kolikor sem prebrala po RR ponekod še komplicirajo.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4498
23.1.2008 8:44:00   
*Mojca*
Hvala Didlina. Jaz bom probala to urihtat čimprej.

Kak lep sonček je zuni, jaz pa gnijem noter in čakam da kdo pride user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
23.1.2008 8:47:43   
Anonimen
*Mojca* ti si danes stopila v 20 teden.user posted image user posted image user posted image
Jaz pa včeraj v 21. Sem bila točno na polovici.user posted image

Upam, da bo res sonček, pa da ne bo pihalo.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?