|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
22.1.2008 11:13:56   
cv3rklic4
alea01 - tudi midva sva gledala tegale Quinnya, itak da sva šla v Baby Center, ker jih je kar precej na izbiro in sva potem vprašala prodajalko, kaj misli - zakaj bi ga oz. ga ne bi priporočila. Takoj je vprašala, če ga misliva imet samo za po asfaltu, pa sva rekla, da ne, da bi šli mogoče kdaj tudi kam tko na izlet. Pa je takoj rekla, da so baje dobili ful reklamacij zaradi sprednjih dveh koleščkov. Baje naj bi bila ful občutljiva na prah in droben pesek in potem ful vse začne škripat pa to. Tako da zdaj ne veva točno kaj bi. Malo nama je všeč High Treck od Bebe Conforta, ker ima vsa 3 kolesa velika. Ne vem, mogoče še vidva koga vprašajta, ki ga ima - če je zadovoljen, da ne bo treba potem reklamirat.
Je pa ta Quinny res srčkan in ful lepo vodljiv, tudi z eno roko in zloži se ful na mini, ko ga pa razložiš, pa ima hidravliko in kar sam skoči pokonci.
Srečno pri izbiri. Midva bova počakala nekje do srede ali konca februarja, potem pa se bo treba odločit user posted image
Lep pozdrav tudi vsem ostalim in srečno za nazaj in za naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
22.1.2008 11:15:32   
čbela
punce...a nubena ni bila na nuhalni pri Pušenjaku?
mene tok muči zdej to glede spolauser posted image

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
22.1.2008 11:19:24   
beyba
Dobrio jutro,

vidim da nisem endina ki jo daje nespečnost, sam sem pa definitivno vodilna. Dans me je malček vrgu pokonci ob 2.50.Tako da sem že skori 9 ur pokonci. Zgužva se mi tja nekam v eno stran čist vsak dan in potem od bolečine ne morm več ležat...

Posledično sem že ko mesečnik in k sreči delam po 4 ure da grem potem dam spat.

Kar se tiče oblekic sem v petek kupila ene hlače za 6 mesecev, ker so podložene in tko frajerske da nisem mogla it mimo-bo pač jeseni lepa. Doma mam pa za celo soboto dela, ker moram pregledat vse cunce od nečakinje-marca enkrat si bom čas vzela. A se zavedate da delamo sam še 3 mesece  no do 4 odvisno kje na seznamu smo, potem gremo pa že na porodniško....full gre hitro.

Bravo za brcke mojca,pa za monografijo, pa dobrodošlica novi članici,  pa kdaj bo treba tvegat kaja in se bo že obrnilo tako kot je prav in bosta dobila mela trosobno stanovanje.Držim pesti...

A sem še kaj pozabla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
22.1.2008 11:43:54   
nInAzWeRiNa
čbela jst nisem bla pri pušenjaku ampak se mi je zgodlo čist isto kot tebi in zdej gremo na 3D, ker jst pač morem vedet čene me bo pobraluser posted image user posted image  

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
22.1.2008 11:49:06   
čbela
ja jaz sm tudi tak ferbc....
kam pa greš?na 3d...kok je cena

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
22.1.2008 11:54:00   
Anonimen
Meni ravno zaradi tega ni hotel na NS povedati spola, ker je rekel, da je samo 70% verjetnost da pove pravilno, da je najboljše počakat do morfologije.

3D UZ mislim da pride okoli 100 €.

(odgovor članu čbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4381
22.1.2008 12:05:35   
nInAzWeRiNa
jst grem v Domžale zdj 11.2.cena 110 eur, , delajo pa tut v Dravljah sam tm šele po 25 tednu in stane 100 eur...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
22.1.2008 12:29:32   
petea
Oj, punce, me dva tedna ni bilo na RR (študijske in potovalne obveznosti), pa imam spet roman za brat ...   user posted image  user posted image  user posted image

Bom pisala večkrat po malo:

voziček: v Sloveniji je le malo pločnikov v mestu in na vasi prilagojenih vozičkom - visoki robniki, jarki in izbokline user posted image , tako da je tudi v mestu bolje voziti voziček z velikimi kolesi, imeti kakšno ročno zavoro, predvsem pa veliko potrpljenja

kilogrami: jaz sem se v 1. user posted image  do 18. tedna zredila za 8 kg, do konca pa 20, a G ni preveč komplicirala; sedaj v 2. sem še vedno na nuli (imam zaloge od prvič user posted image user posted image user posted image )

železo: ker ima moj user posted image  trenutno premalo železa, je pediatrinja svetovala naslednje: poleg železovega sirupa naj je veliko rdečega mesa (teletine, nekatere ribe, mlado govedino ...), zraven pa naj spije nekaj soka s C vitaminom, ki pomaga pri absorbciji železa; ko je hrano, bogato z železom, se naj izogiba mlečnim izdelkom, ker onemogočajo vsrkavanje železa v telo, drugače pa je še cel kup živil z večjo vsebnostjo železa: jajčni rumenjak, marelice, jabolka, zelena zelenjava, rdeča pesa ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
22.1.2008 12:42:19   
petea
glede starševske šole:
- vsak jo ima organizirano po svoje, v MB traja 1 mesec, število ur je odvisno, ali greš v ZD ali v bolnico
- idite čim prej, je bolje sedeti, pa še kasneje imaš čas, da se pozanimaš o stvareh, ki jim v šoli niso povedali, pa še porod te lahko prehitro preseneti
- mene je v šoli motilo, da niso povedali nič o user posted image  dokumentih; kaj in v kakšnem vrstnem redu jih urejuješ
- prav tako bi, če bi šla še 1x v šolo, vprašala naslednje stvari: ali v naši porodnišnici zahtevajo plačilo za prisotnost partnerja (in če ga - ZAKAJ?!?), čemu naj bi v naslednjih nosečnostih ponovno obiskoval šolo (razen, da imajo oni boljšo statistiko obiskov), zakaj potrebuješ za rešilca napotnico (če je nujno, te tako ali tako morajo peljati) pa še bi se našlo; če se spomnim, zapišem

glede varnostnih pasov - materinska knjižica NI zdravniško potrdilo, da ne rabiš biti pripeta; zdravnik ti mora posebej napisati potrdilo, na katerem izrecno piše, da zaradi težav ne smeš biti pripeta; obstaja pa še malo goljufanja - če te moti pas preko trebuha, si ga napneš samo preko prsi, vodoravni del, ki bi naj segal preko pasu, pa pustiš za svojim hrbtom

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
22.1.2008 13:11:04   
petea
Uf, pa mi vas je le uspelo prebrati. user posted image

Ena je spraševala glede starševske šole v MB: v ZD se ne rabiš prijavit, samo prideš tja, v bolnici se moraš.

Še to: sem bila prejšnji teden na izletu v San Sebastianu v SV Španiji; to je čudovito mesto na obali Atlantika. V spominu mi pa bo ostal predvsem po naslednjih stvareh: po mestu in na obali je kar nekaj izredno lepo urejenih otroških igrišč, vsi pločniki so znižani na križiščih, brezhibno tlakovani in brez ovir (stebrov in luči sredi poti, brez jam in izboklin), v samopostrežni trgovini sredi mesta imajo igrala za otroke (to sem videla 1.), večina javnih objektov je dostopna za vozičke, vsi mestni avtobusi so dostopni za vozičke (mesto je delno v dolinah, delno na hribih), na ulicah je ogromno staršev z dojenčki.
Kje smo še v Sloveniji ... user posted image   

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
22.1.2008 13:59:16   
Anonimen
Kje ste junijke? Na sončku? user posted image

(odgovor članu petea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4386
22.1.2008 14:01:18   
Anonimen
Midve sva že nazaj in sedaj čakam, da se krompir skuha, da nama naredim kosilo. Kaj pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4387
22.1.2008 14:05:23   
nInAzWeRiNa
na sončku?! kje pa je kak sonček pri nas je oblačno in zgleda da bo dež...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
22.1.2008 14:07:14   
Anonimen
Pri nas na Gorenjskem je sonček in je prav spomladansko toplo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4389
22.1.2008 14:08:12   
alea01
cv3rklic4- jaz sem v BC vprasala, ce je primeren tudi za neasfaltne poti in mi je rekla da ja. Mislim, a ne vedo vsi vse, ali pa nisem bila dovolj zainteresirana stranka. Sam se mi je zdelo, da ji je bilo odvec tisti vozicek mi kazatuser posted image . Bova itak mogla iti oba in bova vidla, kako z vozicki.
No, jaz sem zdaj prisla s sopinga. Kupla 2 modrca, 2 tuniki in ene legice. Nos.cunje so mi prevelike in zakljaste. Sicer ne razumem, kako je lahko st.34 tako ogromnauser posted image . bo treba se mal pocakat.
Se to. tokrat mi iz zavoda niso komplicirali in so mi podaljsali bolnisko user posted image user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
22.1.2008 14:13:39   
nInAzWeRiNa
alea01 jst sm pa že v praksi vidla kako ta voziček ni za neasfaltne poti- ena mamica je bla čist živčna ker ni s tem vozičkom k ste ga zgorej obdelale na pesku nikamor pršla in ga je mogla nazaj vlečt po tavelkih kolesih, pa še men se zdi  da user posted image v teh vozičkih k majo mejhna kolesa čist zruka če ni lep teren!

*najin sonček Teja*

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
22.1.2008 14:17:33   
alea01
Ja to vem, da ne smejo biti majhna kolesa. Sam sem mislila, ma to eno majhno kolo od spredaj,saj od zadaj ima dva velka, pa ne bo tak bav bav. Nic. Pol definitivno odpade ta vozicek. Sminkarit mi pa ni trebauser posted image user posted image . No, pa smo spet na zacetku. Lov za novim vozickom.
Hvala za nasvete

Neposredna povezava do sporočila: 4392
22.1.2008 14:22:08   
nInAzWeRiNa
če bi se jst še enkrat odločala(zdej ga že mam pa je kar je) bi uzela od jane trikolesnika,čeprov je drag ko pes...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
22.1.2008 14:24:26   
Anonimen
Alea super za bolniškouser posted image user posted image user posted image

Ja, od Jane je res dober voziček

Neposredna povezava do sporočila: 4394
22.1.2008 14:25:40   
Anonimen
Midva tudi še ne veva kaj kupiti, Jane je dosti drag, PP G3 je baje kar dosti velik, ko se zloži in bi morala izmerit če nama pride v avto, potem pa ostane še kakšen Quinny.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4395
22.1.2008 14:26:38   
Anonimen
Alea 01, user posted image user posted image user posted image za porihtano bolniško.Sem res vesela zate.user posted image

Glede sončka sem se pa hecala user posted image user posted image

Vozički: jaz ravno zaradi tega nisem kupila 3 kolesnika, ker na makedamu nimaš kam pridet, pa mojmu niso všeč 3 kolesniki. No, men tud ne, če sem iskrena.user posted image  Sama ga nebi mela, videt druge je pa drugo.user posted image

Jaz imam zdaj malico, ker me je grozna lakota prijela. Domače salamce pa frišen kruhek.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4396
22.1.2008 14:27:45   
alea01
Jane? Prvic slisim. Moram mal po internetu pobrskat, da vidim. Sam jaz moram pazit, da ne bo pretezek, ker sem svohuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
22.1.2008 14:30:31   
alea01
A ni tako, da so za makedan velika kolesa? Jaz sem jih gledala in niti en stirikolesnik ni imel velikih koles. Zdaj sem pa cist zmedena. Nama tudi niso vsec trikolesniki. moja kolegica je ful zadovoljna z trikolesnikom od Quinny-a. Kaj pa vem.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
22.1.2008 14:31:16   
alea01
ninny in didlina- hvala
Didlina dober tek

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
22.1.2008 14:36:10   
Anonimen
Sem imela obisk,spet ena zeliščarka po bajtah hodi.user posted image Sem jo na hitro odpisala.user posted image

Alea01, 3 kolesniki na makedamih niso tako funkcionalni, ker ko zapelješ na malo bolj strmo v stran in še kakšen večji kamen, lahko na hitro dobiš kakšen padec otroka oz. se voziček hitro nagiba.user posted image No, tko mi je rekla kolegica, ki se ji je to zgodilo in je potem kupila pri 4 mesecih starosti otroka novega.

Sicer je pa stvar okusa in terena.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?