|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
22.1.2008 5:41:46   
nInAzWeRiNa
Jutrouser posted image , danes pa jst serviram kavico tistim ki jo pijete, ker ne morem spat!
zdej sem brala temo o downovem sindromu pa me je kr stisnlo k ene pravjo da so kljub odličnim rezultatom NS in nevem še kakšnimi testi rodile otročka z DSuser posted image
drugač pa dans nisem šla niti enkrat na wc ponočiuser posted image ,sm pa zato tok prej že k sovicauser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
22.1.2008 6:04:07   
nInAzWeRiNa
aja btw a že veste da so novi paketki ob rojstvu- s 1.1.2008 so končno mal posodobil paketke in niso več A,B,C,D ampak A,B in E, če bi to vedla prej bi zihr tukej uzela lupinco Maxi cosi, zdej bom pa postlco vrjetno pa vse kar spada in ponujajo zraven...
prej so mel 100let iste zastarele in sem bla jst odločena za dnar zdej sm si pa premisnla in bom kr E paketek vzela-vrjetno!

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
22.1.2008 7:48:02   
alea01
Jutro!

sem ze vstala ob 6.00 uri, ker ne morem spatuser posted image . Spat sem pa sla ob 00.30. ker sem bila na opereti. Opereta je trajala tri ure in tamal me je skoz brcal, razen med pavzo. Take mocne brce do zdaj se nisem cutila in moram povedat, da me se danes trebuh boli od brcik. Ce pa to ne bo mali mozart, pol pa ne vemuser posted image user posted image .
mojca- user posted image user posted image user posted image  za brcike
Kaja- kje v porodnisnici delajo morfo? Da bom vedla kam it. Pa moj naslednji pregled je ze 31.01 zaradi pritiska

Danes ce bom se kul pocutila grem v soping po cunjeuser posted image user posted image . Urgentno!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4353
22.1.2008 7:51:43   
babysolza
Ojla punce,

ja vidim da ste včeraj odprle kar nekaj zanimivih tem, zato bom zdejle jst mela en mal daljši samogovor user posted image
Najprej se moram pohvalit: včeraj na morfo vse ok, pdp je isti. user posted image  user posted image  user posted image
Kaja08, bi te pa prosila, če mi narišeš en un simpatičen paketek pr meni, ker res ne vem, kaj se skriva tam u meni. Je očitno zelo sramežljive (al pa skrivnostne) sorte in se za vraga ne pokaže!!!

Cunjice - jst grem valda vsake tolko mal u šoping - in ker ne vem, kaj bo, kupujem samo v zeleni, rumeni, rdeči in svetlomodri barvi - in da revček ne bo vedno zelen, kupujem različne številke - mam tud že trenirkico za pol leta... user posted image
Sicer pa računam na podedovane stvari od nečakov. Sam en predalnik pa že moram tud sama napolnit, ha ha... Voziček pa lupinco pa že mam! Eno smo kupli (že decembra user posted image ), eno pa dobili!!!

Beli tok - jst ga mam kr za izvoz. Včeraj na pregledu mi je zdefiniral tudi lažjo obliko glivic - morda kr mal preventivno, ker je tiste svečke predpisal tudi punci pred mano user posted image  Uglavnem, jst ne čutim nobenih sprememb v zadnjih tednih, tako da očitno ni nč hujšega. A mate kakšne izkušnje s tem?

No, zdej moram pa mal delat. Se slišmo in lep dan vsem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4354
22.1.2008 7:53:58   
babysolza
Aja, sm pozabla - Kaja08, pa še kilce mi plis popravi na +4...
Pa če ma katera še kake informacije o teh paketkih. Jst sm jih neki gledala, sam še nč bl zares. Sm bla čist prepričana, da bom vzela denar. Zdej pa res ne vem... Ma najbrž kr pare. Najbl pprou pridejo user posted image .

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
22.1.2008 7:57:16   
babysolza
aha, pa še cunje - jst nosim nosečniške hlače že od katega 5. tedna dalje, ker so me vse hlače tiščale med sedenjem (v službi ŽAL večinoma sedim). Pred 2 tednoma sem šla še po modrčke, prejšnji teden sem si naročila spodnjice, mam pa tud ene tri nosečniške majčke. Bi si pa ful rada kupla kakšno oblekco, sam so vse kot žakelj - ful preveč placa za bušija majo user posted image . Katera je že pisala o teh oblekcah, da jih je kupila? A mi plis lahko kej svetuje?
Ockej, zdej pa grem. Uživejte!!! 

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
22.1.2008 7:57:19   
Kaja08
Dobro jutro!! Oooo, ninazwerina, ti si pa zgodnja. Pa hvala za kavico - se je prilegla!! Jst sem dons zjutri (kot ponavadi) spet kumi vstala, pa še moj user posted image  popoldne dela in je še večja muka, k morm sama vstat user posted image  Upam, da bo mali tudi tak zaspane kot jaz user posted image
Misli o Downovem sindromu pa kar odženi - nč ne pomaga, če o tem razmišljaš, ampak se lahko samo še bolj zasekiraš!!
Včeri zvečer je pa moja prijateljica rodila - mesec dni pred rokom, pa je mali frajer vseeno 50 cm in 3 kile!!
Mene pa vedno bolj matra stanovanje, ki sva ga šla včeri gledat...Sedaj živiva v 2-sobnem stanovanju, v bloku, kjer so stene kot iz papirja - vse se sliš. 2 štuka nad nama je ena psiho familija, ta mali se dereta in laufata gor in dol ko blesave..No, to se vse sliš - ne vem, kako tista, ki je nad nama in direkt pod njimi, vse to preživi!! Včeri sva šla pa gledat novogradnjo, 3-sobno stanovanje, ima še shrambo in garažo, pa samo 5 stanovanj je v objektu - midva bi bila navrhu user posted image  Zdej naju pa samo finance malce hecajo...Ko bi vsaj vedla, če mi bo direktor podaljšu pogodbo, ki mi poteče 30.6. user posted image
Uf, sem se pa napisala za tako zgodnjo uro user posted image  No, lep dan vam želim, Mojca, veliko sreče na izpitu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4357
22.1.2008 8:06:13   
Anonimen
Dobro jutro.user posted image

Mojca, čestitke za brce. user posted image user posted image

Jaz pa zdaj že redno vstajam ponoči za na wc. In to kar tako lepo uro, ob 4. Kot bi bila urca naštimana.user posted image

Čestitke vsem za opravljene včerajšnje preglede.user posted image  Do mojega je še 14 dni.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4358
22.1.2008 8:07:30   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Kaja- kje v porodnisnici delajo morfo? Da bom vedla kam it. Pa moj naslednji pregled je ze 31.01 zaradi pritiska

Ja, če prideš v porodnišnico od zadaj (zraven Leonišča), greš levo in potem do konca hodnika. Na desni je sprejemna pisarna, nasproti je pa ordinacija z UZ. Verjetno je tudi odvisno pri katerem zdravniku imaš morfologijo. Najboljš, da greš kr v sprejemno in ti itak potem tam povejo kam.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
22.1.2008 8:08:42   
čbela
dobro jutro.....
včeraj sm imela morfo....vse je okuser posted image ....samo vodo morm ponoviti neki ni ok....
pri nuhalni mi je dr. Pušenjak rekel za user posted image  včeraj pa moja g. Gašperjeva za user posted image  pa še to je rekla da ne vidi dobro....tko da ne vemo kaj bouser posted image .
brca pa že tako...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
22.1.2008 8:08:45   
Anonimen
Nosečniške cunje, hlače jaz nosem že od 8 tedna dalje, ker sem imela kar hudo napihnjenost, potem pa je bušek začel kar hitro vshajat.user posted image

Zdaj ga imam res kar konkretnega, še tliko bolj je poznat, ker nosim nizko in je izbočen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4361
22.1.2008 8:09:27   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 73 nas je!! 

28. maj
user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   MORFO: user posted image / +4 kg

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image    MORFO: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image   P 11.2. / MORFO: user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO:  user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image   spol: user posted image / Ljubljana / +7 kg

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +2 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image  P 13.2. / 3D UZ 21.2. / MORFO: user posted image / Nemčija / +8 kg
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image  MORFO: 23.1. / Celje

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  P 14.2. /  NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +5 kg

user posted image   sussy

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image
user posted image   Katrin08

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   / +5 kg
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg
user posted image   Noni 2.user posted image   MORFO 24.1. / spol: user posted image

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image   MORFO 29.1. / P 31.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / +2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +7 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   MORFO 1.2. / P 21.2. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image MORFO user posted image / +4 kg

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image  NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image MORFO 7.2. / spol: user posted image   / -1 kg
user posted image  tteeaa 1.user posted image     MORFO 13.2. / +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +5 kg
user posted image   officko 3. user posted image  spol: user posted image

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj
user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image    MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image   Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   MORFO: 5.2. / spol: user posted image  / Postojna / +2 kg

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image MORFO 14.2. / NS: user posted image  / Kranj / +4 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   MORFO 5.2. / spol: user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg
user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image   MORFO 4.2. / spol: user posted image / +4,5 kg

22. junij
user posted image
  uvuv ('77) 1. user posted image   MORFO 28.1. / +2,5 kg
user posted image   simdar 1. user posted image

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +2,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   +/- 0 kg

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   spol: user posted image  / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

28. junij
user posted image   pati0102 2.user posted image   P 23.1.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 20.2. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny MORFO 14.2.  / -3,5 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

30. junij
user posted image    samantha_ce 

????  
user posted image  čbela ('82) 1. user posted image  MORFO 21.1. / NS: user posted image  / +6 kg
user posted image   AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
pati0102  P 23.1.
Žanka MORFO 23.1.

Noni  MORFO 24.1.
willma  P 25.1.
tweetek MORFO 25.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
22.1.2008 8:12:03   
*Mojca*
Jutro tudi v mojem imenu. Ja nič, v službi spet dolgčas...se bom pa še malo učila. Kaja08 hvala, upam da bo user posted image

Še malo pa bomo junijčice 2-del a ne? user posted image čveke...user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
22.1.2008 8:15:39   
Anonimen
čbela čestitke za opravljeno morfologijo. user posted image user posted image user posted image

Si sploh ne znam predstavljat, da mi eden napove spol user posted image , drugi pa user posted image . Jaz bi se požrla potem od tega.user posted image  Zato pa hočeva midva presenečenje. Pa naj zato drugi okoli naju ugibajo kaj bo. user posted image  So že prav smešni ko tako pametujejo. Tiste stare fore od mam in nonic.user posted image  Svašta sem že slišala v zadnjih 14 dneh.

Ve tudi kaj poslušate o teh vražah?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4364
22.1.2008 8:41:21   
alea01
Glede spola, so pa pri meni tko pametni. Eden bolj kot ta drug.user posted image  Pa bo puncka, pa cez tri dni me ista oseba vidi in napove fantka, ker je pa zdaj mal vecji busi in se bolj vidi....... V glavnem mi napovedujejo fantka, NS pa je pokazala user posted image . Bomo videli, kaj se bo vidlo na morfo.
Je mogoce, da sem od nedelje pridelala eno celo kilo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
22.1.2008 8:42:07   
tancho
Dobro jutro!
mojca, babysolza,čbela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede nosečniških oblek...sem si kupila dvoje hlače, eno jeans kiklo, dve majčki (ki sta namenjeni tudi za dojenje) in pa nekaj cunj sem dobila od kolegice. Tko, da mam za enkrat oblek dovolj - sem jih pa že res nujno potrebovala, ker je moj buši že tolk ogromenuser posted image

Zdej se grem pa učit, pa se beremo malo kasneje, ko bom mela pavzo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
22.1.2008 8:50:11   
Anonimen
alea01, kile nimajo omejitve. user posted image  Sama sem šla čisto na začetku v 1 tednu za 3 kile gor.user posted image  Ravno včeraj sem razmišljala, da se moram it nekam tehtat. user posted image

(odgovor članu tancho)
  Neposredna povezava do sporočila: 4367
22.1.2008 8:51:41   
tancho
aja, še tole glede e-paketa ob rojstvu otroka... Tud jaz še razmišljam ali bi vzela denar ali paketek... Iz paketka bi mela maxi-cosi lupinico, posteljico in jogi...sam ne vem: ali lahko pri maxi-cosi izbereš barvo (mi mamo bajeuser posted image ) ? A katera ve, če se da posteljici iz paketka odstraniti eno stranico in jo spremeniti v malo posteljo?

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
22.1.2008 9:14:02   
Anonimen
Jaz tudi gledam te pakete, pa so kar ok v primerjavi z včasih.
Posteljica in jogi je ful poceni. In prenosna posteljica tudi. Smešna cena mi je za stolček za hranjenje.user posted image  Bomo vidli kaj bomo. Nazadnje bom kar denar vzela.user posted image

(odgovor članu tancho)
  Neposredna povezava do sporočila: 4369
22.1.2008 9:49:34   
lonapo
Jutro,

jaz bom vzela kar denar, mi nič prav ne pride,ker imam že vse.
No, ponoči sem se zbudila pa se je tamalemu začelo dogajat, tako da sem spet malo pomirjena glede brc.
Zdaj grem pa mal frizerja pogledat, ppotem pa v službo na sestanek.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
22.1.2008 9:50:54   
alea01
Tko, zdaj se bom pa jaz razpisala o vozickih. V prejsnjih debatah nisem mogla sodelovat, ker se nisem nic gledala. sam informacije sem pobirala. Mi je pa dala idejo annnna.
Ogrela sem se za Quinny Buzz 2008. Sem si ga ogledala v BC in mi je vsec predvsem zato, da je lahek. Jaz sem bolj svohuser posted image . Stirikolesniki mi ne pridejo v postev, ker so majhna kolesa, jaz bi pa rada, da se lahko fura tudi po sprehajalnih poteh, ki niso asfaltirane.
Ful fajn se razstavi, sicer pa midva z mozem imava oba karavana in me velikost cist nic ne skrbi.
Sem pa najdla na spletu, da ves komplet dobis za 529eur. Pri nas je sam voz 469,99 eur.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
22.1.2008 9:51:54   
alea01
user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
22.1.2008 9:52:54   
alea01
No to je ta komplet, ki ga dobis prek spleta za 529 eur

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
22.1.2008 10:45:50   
Anonimen
Alea01 super za vozek, da vsaj veš katerega bosta kupila, ker midva še vedno ne vevauser posted image .

Jaz sem danes ponoči spala končno po dolgem času dobro, edino dvakrat sem morala na wc. Pa zvečer skoraj nič nisem pila.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4374
22.1.2008 11:08:44   
D.anna 76
En lep pozdrav vsem skupaj.

Se spet po dolgem času oglašam z novičko, da je na pregledu, ki sem ga imela v petek mali razkril svoj spol. Imeli bomo fantka. Nosečnost in razvoj malčka poteka kot po maslu, brcike pa čutim že od začetka prejšnjega tedna in se jih iz dneva v dan bolj občuti.

Glede na to da bomo ieli fantka imava sedaj problem pri izbiri imena, saj je moj bratranec dobil naraščaj pred dobrim mesecem in pol in po naklučju svojemu korenjaku dal ime, ki je meni najbolj všeč. Saj, če nebi bili sosedje bi svojemu kljub temu dala isto ime, saj bo priimek drugačen tako pa sva prisiljena poiskati novo naj, naj ime za najinega korenjaka.

Do sedaj sem pridelala kar nekje med 5 in 6 kg, od tega v zadnjem mesecu 3 kg. Tako da me je moja stroga ginekologinja oz. njena sestra okregla, češ da je priporočljivo pridobiti 1,5 kg na mesec, in da vse tiste nosečke ki presežejo to normo vedno malce ošteje!
Kilce ki so se nabrale pripisujem le temu da sem se premalo gibala, ker sem bila teden in pol bolana (nek prehlad me je po novem letu zagrabil) in panovoletnim praznikom.

No ja bo že bolje važno da se oba z malim dobro počutiva, gibanja je pa sedaj v teh toplih dneh tudi bistveno več.

L.P. VSEM SKUPAJ!

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?