|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
9.1.2008 16:56:12   
RMRM
Ojla!
Da po dolgem času še jaz napišem par besed, ker vas po navadi le preberem. Danes je zamano pregled, vse OK. Izvedela celo, da bomo imeli po vsej verjetnosti user posted image . Ime pa : Ana Pia (kot sem prebrala jih bo kar nekaj v juniju) za user posted image  pa Aleks ( kar mojemu sinu ni preveč všeč, in je kar skakal od veselja ko mu je hči povedala da bo verjetno user posted image ), druga alternativa pa Lutz (to pa hčeri ni všeč, tko da je najbolj da je res user posted image ).Nam je bilo pa ful težko izbrati imena, ker imamo v priimku sch in čisto slovenska imena sploh ne pašejo zraven.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
9.1.2008 17:59:30   
beyba
oila čveke....

DAns pa nobene tuki gor za popoldanski čvek...

Mojca puca stanovanje, da bo danes prvič prespala v njem(btv čestitke in veliko lepih trenutkov  vnjemuser posted image user posted image user posted image )

Bog ve kolk jih slončka, ko nekateri promovirajo popoldansko user posted image ( a ne lunca14...vidva se mejta kar lepo zdej ko mata veliko časa)

Sped druge delajo jutrijšni jedilnik(btv sem danes naredila solato, tenstan krompir in  3 piščančje kokete, jutri bo pa špinača pire in polpet)

Nekatere imena izbirate( pomagajo internetne strani in usklajenost s partnerjem...drugače si v rsnih težavah)

Nekaltere pa zapravljate na razprodajah...(Mene je kar strah it v trgovino za malčke, ker bi zihr kaj dam privlekla, pa je treba šparat, sem dans zračunala da bo pregradna stena in dvoja vrata(če dava naresit nekomu) stala 2800Euruser posted image user posted image Pomoje bom o kar probal bit  in bomo sami svoji mojstri...Malo bolj se boma zajebaval pa dlje, ampak vrjetno kar nekaj prišpoaral....

Uglavnem če je pa katera za čvek pa naj kar sporoči!!!!

Aja še to. Sem mojemu rekla da najbolš če dava tko ene 200-300 eur na stran vsak mesec vsak, tako da pršparava ene 500,600 eur/ mesec, pa se kar naprej nekaj izmotava pa da je to še daleč.....

Potem sem mu naredila seznam kaj potrebujemo napisala zraven cene, cene prepognila in se z njim usedla za mizo. Pa sva šla korak za korakom rabimo, nerabimo...Itak je blo vse obkljukano. Potem sem odpognila list in ga je skori fršlok zadel, itak je steno takoj podal pod domačo obdelavo in nujno šparanje...Bomo vidli, če se ga je kaj prijelo....

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
9.1.2008 18:03:11   
Anonimen
Sej bo beyba, ko bosta začela kupovat ga bo šele kap. Midva bova šla po voziček v zagreb, ker aso cenejši, pa še davek dobiš nazaj.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
9.1.2008 18:07:28   
lonapo
Midva sva pred 3 leti v celovcu dala za tamalga z vozičkom in posteljco vred cca 500 eur+cunce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
9.1.2008 18:08:05   
Anonimen
Jaz sem spet tukaj. Sem bila prejle tako zaspana, da sem šla za eno urco spat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3705
9.1.2008 18:13:10   
alea01
Ja, seznam za dojencka je dolg. In vse te stvari so drage. Saj ni cudno, ko pa pravijo da otroci stanejo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
9.1.2008 18:17:08   
lonapo
Se javim še kaj zvečer, grem mal pospravit igrače, če ne še stopit ne bom imela kam.

Aja, naš user posted image  je spet začel brcatuser posted image user posted image user posted image . juhuhu

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
9.1.2008 18:22:03   
Anonimen
Čer user posted image  Jaz sem ga pa danes malo pihnila... Namreč, lansko leto sva z zobozdravnikom naredila načrt "renovacije" zalivk in za konec pustila brušenje šestice, na katero pride porcelanska prevlekica.
No, danes je bil ta dan, ko je bilo opravljeno ven metanje amalgama in na vrsti brušenje user posted image  Saj ko je injekcija držala, je bilo ok... Ko je popustila, sem pa mislila, da se mi bo zmešalo od bolečine! Do zdaj med nosečnostjo nisem vzela še niti enega zdravila, danes pa mi Nalgesin 500 ni ušel in imam občutek, da bom še enega pred spanjem user posted image  Upam, da mala ne bo preveč zadeta...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3708
9.1.2008 18:24:52   
beyba
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Midva sva pred 3 leti v celovcu dala za tamalga z vozičkom in posteljco vred cca 500 eur+cunce.

Kolk se dobr sliš:   V celovcu majo pa pocen dojenčke...user posted image user posted image user posted image

Hecam se saj smo vsi razumeli...

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
9.1.2008 18:26:53   
beyba
Mene pa še kar nič ne brca, pa ni metulčkova pa balončkov...user posted image   pa sej se tolažim da v 6-ih tednih bo že. Mi je pa že tolk trebušček zrasel, da ko se vsedem me tišči vse....  Pa dans sem žejna ko štirje...sploh se ne morem odžejat...Bom klicala mojga da nej kaj z mehurčki prinese....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
9.1.2008 18:26:56   
Anonimen
Ja, res je drago sploh prvič, ko moraš vse kupiti. Naj vas potolažim,da  v drugo je lažjeuser posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3711
9.1.2008 18:28:16   
beyba
Eni sploh nne bomo pršli do drugega... Nimamo tolk prostora, pa smo naplaniral sam enega....  Bo pa ta bolj razvajen za dva!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
9.1.2008 18:30:23   
beyba
Pa sej drugače jst tut full že dobim, sam sem mojemu dala kompleten seznam naj se mal zamisli. Od viška ne boli glava, tko da če bo več prihrankov, bomo pa še kaj drugega si privoščili....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
9.1.2008 18:38:55   
alea01
Beyba- Da obcutis gibe otrocka, pri tem igra vlogo tudi posteljica. Ce je le-ta v sprednjem delu se bistveno manj obcutijo in manj mocno gibi otrocka, kot pa ce je posteljica bolj zadaj.
Baje ce se nabases sladkarij, otrok postane ful aktiven, ker je "zadet"- napolnjen z energijo in ga tako pol cutis. Ni cudno, da moje dete skoz miga, ko pa skoz jem cokoladouser posted image user posted image user posted image
Baje otrocki so bolj aktivni okoli polnoci. Nekje sem prebrala, da je to dokazano. Sam jez sem pri sebi to opazila, ker se skoz ponoci zbudim, ko zacne migat

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
9.1.2008 18:45:27   
beyba
baje če mnahrbtu ležiš, pa če se v kepo zviješ, pa če vodo zadržuješ....Vse probal pa nič....

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
9.1.2008 18:48:28   
alea01
Ja, bentis beyba. Pol je pa lenuh user posted image user posted image user posted image . Glej, mi ki cutimo gibe, smo lahko res srecnice, ker sem v kjigah prebrala, da se zacnejo cutit gibi med 20t-24t
Se prevec te bo butkal

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
9.1.2008 18:56:09   
beyba
Mogoce se pa sam pozanajo mišice od gorskega kolesarjenja, ki sicer pridno hlapijouser posted image ,vendar pa vseeno ni tolk čutut

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
9.1.2008 19:38:57   
Anonimen
Rabim pomoč - kaj menite o tem vozičku oz. če zna ktera italijansko, če mi lahko mal razloži.

Hvala

http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=4678

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3718
9.1.2008 19:40:25   
Anonimen
Oziroma, če veste kakšna je razlika med tem http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=7771
in tem http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=4377

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3719
9.1.2008 19:43:12   
Anonimen
user posted image  Nya tega sem naročila tudi jaz user posted image

Sicer je v Baby Centru športni del, košarica, jajček in nastavek za avto 890 EUR, ampak je res kvaliteten.
Pravzaprav je eden izmed lažjih in zloži se tako zlahka (mi je prodajalec demonstriral zlaganje z eno roko user posted image ).
Bojda so pa v Italiji cenejši (ne vem pa kater letnik).

Prej sem imela v mislih Peg Perego GT3, pa sem bila razočarana, saj je zložen težak kot cent in čeprav imam velik avto dvomim da bi šel v prtljažnik... Se mi zdi, da ga lahko stlačiš edino v kakšnega terenca, karavana ali enoprostorca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3720
9.1.2008 19:45:32   
Anonimen
Razlika med zgornjima linkoma je, da je voziček s stranskimi okenci starejši model in je brez bremze (rdeči gumb spodaj na osi), drugi link je pa novi model (enak kot tisti v prvem linku) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3721
9.1.2008 20:00:30   
Anonimen
Mimogrede, a katera pozna kakšno cvetličarno s pedigrejem, ki dela dobre  poročne šopke?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
9.1.2008 20:11:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Bojda so pa v Italiji cenejši (ne vem pa kater letnik).

Sej to je v Italiji -cene so pa tud zraven - razlika je kr očitna, se ti ne zdi?

In pa hvala za odgovor, ampak ne vem, katero bremzo misliš - na kolesih?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3723
9.1.2008 20:16:03   
Anonimen
Bremza na kolesih se na slikah ne vidi - je pa rdeče barve in ob stisku blokira zadnji dve kolesi.

Razlika je očitna ja, se strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3724
9.1.2008 21:06:42   
tteeaa
Ojla, bejbe!

ja, ja, veliko je bilo za prebratuser posted image  in sem se malo zamislila, ko sem ugotovila, da tudi jaz spadam v tisto skupino, ki sicer redno beremo, a bolj malo pišemouser posted image . Hm, saj bi rekla, da imam pomanjkanje časa, pa bi bil to najbrž samo izgovor, tako da bom raje tiho in bom kaj napisalauser posted image .

Skratka, sem sredi ponovnega študija, imam dva izpita v planu sedaj v januarju, ampak danes ni bil dan za študij, se sploh nisem mogla zraven spravit. Upam, da bo jutri boljšeuser posted image

Ko vas takole berem, kako se že "obremenjujete" z opremo, se zamislim...a smo res že tako dalečuser posted image  Jaz sem namreč na začetku imela občutek, da sem noseča, zdaj pa se je ta občutek kar nekam izgubiluser posted image . Sploh ne dojemam.... Trebušček mi sicer raste, ampak zaenkrat še ni ravno posebno velik. Brcike oz. metuljčki pa tudi niso pretirano močni, tako da.....

Glede opreme pa...to bo sicer moj prvi otrok, ampak me bodo tete in strici oskrbeli z vso potrebno opremo, tako da mi ni potrebno kupiti praktično ničesar, razen previjalne. So pa moji sorodniki mnenja, da ni dobro prehitro imeti vse opreme doma, tako da je zaenkrat še vse skladiščeno pri njihuser posted image . No, pa saj mi ustreza, ker še nimam prostora, moram najprej reorganizirat postavitev pohištva, da bo prostor za vse...

No, pa sem se malo razpisala, upam, da ni prevečuser posted image  

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

vaše življenje
ksenci

ste zadovoljni s svojim življenjem? partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?

da zelo zadovoljen/a (37%)

da zadovoljen/a (23%)

še kar zadovoljen/a (30%)

nezadovoljen/a (7%)

zelo nezadovoljen/a (3%)

Število vseh glasov: 236

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!