tteeaa
|
Ojla, bejbe! ja, ja, veliko je bilo za prebrat in sem se malo zamislila, ko sem ugotovila, da tudi jaz spadam v tisto skupino, ki sicer redno beremo, a bolj malo pišemo . Hm, saj bi rekla, da imam pomanjkanje časa, pa bi bil to najbrž samo izgovor, tako da bom raje tiho in bom kaj napisala . Skratka, sem sredi ponovnega študija, imam dva izpita v planu sedaj v januarju, ampak danes ni bil dan za študij, se sploh nisem mogla zraven spravit. Upam, da bo jutri boljše Ko vas takole berem, kako se že "obremenjujete" z opremo, se zamislim...a smo res že tako daleč Jaz sem namreč na začetku imela občutek, da sem noseča, zdaj pa se je ta občutek kar nekam izgubil . Sploh ne dojemam.... Trebušček mi sicer raste, ampak zaenkrat še ni ravno posebno velik. Brcike oz. metuljčki pa tudi niso pretirano močni, tako da..... Glede opreme pa...to bo sicer moj prvi otrok, ampak me bodo tete in strici oskrbeli z vso potrebno opremo, tako da mi ni potrebno kupiti praktično ničesar, razen previjalne. So pa moji sorodniki mnenja, da ni dobro prehitro imeti vse opreme doma, tako da je zaenkrat še vse skladiščeno pri njih . No, pa saj mi ustreza, ker še nimam prostora, moram najprej reorganizirat postavitev pohištva, da bo prostor za vse... No, pa sem se malo razpisala, upam, da ni preveč