|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)
26.11.2007 9:37:18   
GoYa
Dobro jutro pike poke.

Najprej vse najboljše korenjakoma od emamair. user posted image user posted image user posted image user posted image Še naprej bodita pridna in neznansko razveseljujta mamico in očija. Pa lepo praznujte.

Pika74, joj nas matraš ti. In misliš čakat še kar en teden al kaj? Mah, tud če bo črnček, sam da bo user posted image user posted image user posted image . Vsaj vesta, kje sta ga nardila.

Bety upa, lepo da si se oglasila. Sem te že hotla mal pocukat, da se nam javiš. 5. 12. pa nam takoj sporoči novičke s pregleda.
Naše nosečke (S.D., koala, lana38), kar lepo drvite proti koncu user posted image . Jaz in Anitka pa lepo počasi za vamiuser posted image .

Tinkamiška, jaz ti želim najlepše darilo za Miklavža. Pa dobro novičko glede službe. Pa že to je fan, da Iza lepo kaka.

Neni, pocmokaj Lukca namesto mene.

Ah, tia, moji malčki mi nagajajo. No, tale dva v trebuhu. Lina je drugače pridna. Vikend je bil kar grozen. Take čudne slabosti, ko nič ne morem, ampak bruham tudi ne. Mogoče bi bilo boljše, če bi dala kaj ven iz sebe. Upam, da se kmalu to konča in lahko začnem uživat nosečnost.

Lp od GoYe in user posted image user posted image , ki sta danes stara točno 15t.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 651
26.11.2007 10:06:28   
lana38
Goya, 15T že? To pa res čas beži. Se mi zdi, da ni dolgo, ko si pisala, da si user posted image . Pri drugih user posted image  se mi zdi, da gre zelo hitro. Meni se pa vleče. To je verjetno zato, ker sem že od vsega začetka doma.
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 652
26.11.2007 10:16:15   
tinkamiška
Pupice, hvala vsem za lepe željeuser posted image  

Zelo navijam za Piko, špegam tukaj gor, če je kaj novegauser posted image Pika, kr lepo papaj Tifoluser posted image

Joj GoYa, kako lepo, da veselo rasteta tovja dvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana38, še samo 5t?user posted image to bo minilo, kot bi mignil, kmalu se zaćne veseli december in takrta se mi zdi, da čas kr brzi, toliko se dogaja, da komaj lovim dneve...

Tosja, helouuser posted image

Bety, helou tudi tebiuser posted image

s.d. vedno občudujem tvoj avataruser posted image kako lepo plavata ta dvauser posted image si ju kr predstavljamuser posted image pa da bi si lahko ogledala praznično vzdušjeuser posted image

Tia, kako si?user posted image Tudi zate stiskam pesti veš?user posted image

Anitka...vedno sem vesela, ko te preberemuser posted image

Jst pa se počasi pripravljam na december, zbiram recepte za kekse, sestavljam jedilnik za novoletno praznovanje, malo špegam po cotkah, predvsem se skušam ne sekirat in bit na trnih zaradi tega al bo + ali ne in niti zaradi službe, čeprav vsak dan čakam, če me bojo poklicali, ampak se "kuliram"user posted image si želim uživat in se imet lepouser posted image
Darilčka imam v večini že vsa, smao kakšne malenkosti še dokupim, pa nekatera moram še nardit in joj spet bo dišalo v naši kuhinjiuser posted image

Tako, držite se pupike!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 653
26.11.2007 10:35:06   
Anonimen
O, kaj pa se to zdaj dogaja. Vidim, da bom morala zdaj še bolj redno čekirat tole našo temo. user posted image

Pika74, res zelo zelo močno navijam za tebe! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
26.11.2007 11:01:34   
pika74
Pr men še zmer nč novga... razn tega, da dons zvečer nisem mogla več na trebuhu spat zarad povečanega oprsja user posted image . Čist se jim je zmešal user posted image

Lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 655
26.11.2007 11:06:39   
lana38
pika 74, pri meni je bilo tako v začetku user posted image .user posted image user posted image  po test. Me smo bolj nestrpne kot ti.
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 656
26.11.2007 11:16:15   
pika74
Sej sm bla dons zjutrej že pred Adrialabom... pa so rekli, da moraš bit tešč... jest sm pa zajtrk jedla... nč, pa jutr... če bom še zmer brez M.

user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 657
26.11.2007 11:31:48   
Anonimen
No, še vedno nestrpno čakamo na tvojo novičko, meisje! user posted image Srečno!
Srčno upam, da ob naslednjem obisku RR zagledam tvoje 301. nadaljevanje, Pika74. user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
26.11.2007 11:40:38   
neni
Pika, zakaj moraš bit tešč. A če si sit nisi noseč?????user posted image
Ta je meni malo lovska.

Pa jutri, takoj sporoči!!!!! To bi bilo potem najlepše leto za vse nas.

lp Neni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 659
26.11.2007 11:46:01   
pika74
ja sej... jest sm tud mislila, da za krvni test HCG ni treba bit tešč... pa je un reku v laboratoriju, da je boljš... pa sm šla ven...user posted image

mah... pomoje se bo zdej zdej prkazala user posted image

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 660
26.11.2007 11:46:49   
soncek.djukelica
živjo,

David in Luka, vse najboljše! user posted image user posted image
Goya, a ti si že na 15 tednih? user posted image  Res gre čas hitro!
Pika, kako lepo bi bilo zagledati 301 nadaljevanje Za nas!user posted image  Resnično ti privoščim, upam da me tako dobra novica ne pošlje na pot v Rim!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
26.11.2007 11:53:05   
emaa
Meni niso nikoli nič rekli, da je treba bit tešč, sem šla delat test nosčenosti, povedali koliko je ali ni hormona, pa je bilo to.
Pika jaz držim pesti, da si ti naša nova srečka nosečka.

V albumu razno sta dve včerajšnji slikici (moj album) naših dveh fantov. Ne znam jih prilepit v post. Kako se to naredi?

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 662
26.11.2007 12:10:05   
Anonimen
Vse najboljše za 1.svečko, Luka in David!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
26.11.2007 12:19:04   
emaa
user posted image
user posted image

Evo dve slikici od včeraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
26.11.2007 12:30:54   
emaa
Malo lepšega formata zdaj dodajam.
user posted image
user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 665
26.11.2007 12:37:12   
Jančika_
Ema, vse najboljše tvojima malčkoma in celi družiniuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Špegam za Pikouser posted image .

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 666
26.11.2007 12:40:31   
emaa
A ti tud, Jančika povej, ko boste imeli kaj časa, se bomo mi pripeljali do Celja vas malo pogledat (seveda dopoldne). 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 667
26.11.2007 13:37:51   
biba77
Pia73, user posted image .

Pika74, drzim pesti za user posted image !

Mi smo OK; samo mami ima kar guzvo, pa bolj bere kot pise...

Drzite se,
b77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 668
26.11.2007 14:04:47   
tinkamiška
Joj Ema, sem spregledala, vseeee najboljše tvojima fantkomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika....ne bom nč pisalauser posted image sej veš, kaj imam v mislihuser posted image

šibam še na brzino kopalnico počistit preden letim v vrtec po izo...

papa

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 669
26.11.2007 15:32:06   
citrončica
user posted image vse najboljše malima korenjakoma...kolk sta lušnauser posted image user posted image ,
pa navijam , navijam za Piko!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 670
26.11.2007 15:34:21   
sayuri
Emamair, tvojima dvema manekenoma želim brezskrbne igrive dni, polne dobre volje.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar ne morem verjet, da je že eno leto naokrog user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 671
26.11.2007 15:37:27   
koala
Vse najboljše ob upiihnjeni prvi svečki David in Luka. Bodita zdrava, razigrana in srečna fantiča.

Pika zdaj sem pa že jaz nervozna. Le glej da jutri čimprej javiš rezultate.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 672
26.11.2007 15:38:24   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Špegam za Pikouser posted image .

user posted image user posted image user posted image  No, jst tud user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 673
26.11.2007 17:26:44   
Massa26
Oj punce!

V teh nadaljevanjih sem klepetala kakšni dve leti, sedaj pa že en čas ne. Bila sem ˝ornk˝ fosilka, fosečka, sedaj imam pa 2mesečno user posted image .

Malo vas še vedno spremljam, v glavnem, morm rečt, da že dva dni trepetam in skupaj s Piko74 upam na čudež.

Srečno tudi vsem ostalim.

P.s. Čeprav sem že mamica, se najbolj domače počutim na tem forumu user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 674
26.11.2007 18:42:51   
Špelka
Čist na hitr, ker me naša punčka že opominja!

Čestitke Lukcu in Davidu za 1. rojstni dan! user posted image user posted image

V albumu je pa nekaj slikic moje princeske Kaje. zaenkart smo v redu, teža malo počasi narašča, ampak upam, da nam bo dojenje zlaufalo, imamo pa tudi nočne žurke. Z atijem sva že kot zombija, ampak mamo dons nove kapljice in upam, da bodo kej pomagale! user posted image

Pozdravček vsem!

P.S.: Pika - držim pesti! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.