Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 9:37:18
|
|
|
|
GoYa
|
Dobro jutro pike poke. Najprej vse najboljše korenjakoma od emamair. Še naprej bodita pridna in neznansko razveseljujta mamico in očija. Pa lepo praznujte. Pika74, joj nas matraš ti. In misliš čakat še kar en teden al kaj? Mah, tud če bo črnček, sam da bo . Vsaj vesta, kje sta ga nardila. Bety upa, lepo da si se oglasila. Sem te že hotla mal pocukat, da se nam javiš. 5. 12. pa nam takoj sporoči novičke s pregleda. Naše nosečke (S.D., koala, lana38), kar lepo drvite proti koncu . Jaz in Anitka pa lepo počasi za vami . Tinkamiška, jaz ti želim najlepše darilo za Miklavža. Pa dobro novičko glede službe. Pa že to je fan, da Iza lepo kaka. Neni, pocmokaj Lukca namesto mene. Ah, tia, moji malčki mi nagajajo. No, tale dva v trebuhu. Lina je drugače pridna. Vikend je bil kar grozen. Take čudne slabosti, ko nič ne morem, ampak bruham tudi ne. Mogoče bi bilo boljše, če bi dala kaj ven iz sebe. Upam, da se kmalu to konča in lahko začnem uživat nosečnost. Lp od GoYe in , ki sta danes stara točno 15t.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 10:06:28
|
|
|
|
lana38
|
Goya, 15T že? To pa res čas beži. Se mi zdi, da ni dolgo, ko si pisala, da si . Pri drugih se mi zdi, da gre zelo hitro. Meni se pa vleče. To je verjetno zato, ker sem že od vsega začetka doma. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 10:16:15
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pupice, hvala vsem za lepe želje Zelo navijam za Piko, špegam tukaj gor, če je kaj novega Pika, kr lepo papaj Tifol Joj GoYa, kako lepo, da veselo rasteta tovja dva Lana38, še samo 5t? to bo minilo, kot bi mignil, kmalu se zaćne veseli december in takrta se mi zdi, da čas kr brzi, toliko se dogaja, da komaj lovim dneve... Tosja, helou Bety, helou tudi tebi s.d. vedno občudujem tvoj avatar kako lepo plavata ta dva si ju kr predstavljam pa da bi si lahko ogledala praznično vzdušje Tia, kako si? Tudi zate stiskam pesti veš? Anitka...vedno sem vesela, ko te preberem Jst pa se počasi pripravljam na december, zbiram recepte za kekse, sestavljam jedilnik za novoletno praznovanje, malo špegam po cotkah, predvsem se skušam ne sekirat in bit na trnih zaradi tega al bo + ali ne in niti zaradi službe, čeprav vsak dan čakam, če me bojo poklicali, ampak se "kuliram" si želim uživat in se imet lepo Darilčka imam v večini že vsa, smao kakšne malenkosti še dokupim, pa nekatera moram še nardit in joj spet bo dišalo v naši kuhinji Tako, držite se pupike! Tinka
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 10:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
O, kaj pa se to zdaj dogaja. Vidim, da bom morala zdaj še bolj redno čekirat tole našo temo. Pika74, res zelo zelo močno navijam za tebe!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 11:01:34
|
|
|
|
pika74
|
Pr men še zmer nč novga... razn tega, da dons zvečer nisem mogla več na trebuhu spat zarad povečanega oprsja . Čist se jim je zmešal Lp
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 11:06:39
|
|
|
|
lana38
|
pika 74, pri meni je bilo tako v začetku . po test. Me smo bolj nestrpne kot ti. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 11:16:15
|
|
|
|
pika74
|
Sej sm bla dons zjutrej že pred Adrialabom... pa so rekli, da moraš bit tešč... jest sm pa zajtrk jedla... nč, pa jutr... če bom še zmer brez M.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 11:31:48
|
|
|
|
Anonimen
|
No, še vedno nestrpno čakamo na tvojo novičko, meisje! Srečno! Srčno upam, da ob naslednjem obisku RR zagledam tvoje 301. nadaljevanje, Pika74.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 11:40:38
|
|
|
|
neni
|
Pika, zakaj moraš bit tešč. A če si sit nisi noseč????? Ta je meni malo lovska. Pa jutri, takoj sporoči!!!!! To bi bilo potem najlepše leto za vse nas. lp Neni
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 11:46:01
|
|
|
|
pika74
|
ja sej... jest sm tud mislila, da za krvni test HCG ni treba bit tešč... pa je un reku v laboratoriju, da je boljš... pa sm šla ven... mah... pomoje se bo zdej zdej prkazala
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 11:46:49
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
živjo, David in Luka, vse najboljše! Goya, a ti si že na 15 tednih? Res gre čas hitro! Pika, kako lepo bi bilo zagledati 301 nadaljevanje Za nas! Resnično ti privoščim, upam da me tako dobra novica ne pošlje na pot v Rim!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 11:53:05
|
|
|
|
emaa
|
Meni niso nikoli nič rekli, da je treba bit tešč, sem šla delat test nosčenosti, povedali koliko je ali ni hormona, pa je bilo to. Pika jaz držim pesti, da si ti naša nova srečka nosečka. V albumu razno sta dve včerajšnji slikici (moj album) naših dveh fantov. Ne znam jih prilepit v post. Kako se to naredi?
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 12:10:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljše za 1.svečko, Luka in David!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 12:19:04
|
|
|
|
emaa
|
Evo dve slikici od včeraj.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 12:30:54
|
|
|
|
emaa
|
Malo lepšega formata zdaj dodajam.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 12:37:12
|
|
|
|
Jančika_
|
Ema, vse najboljše tvojima malčkoma in celi družini ! Špegam za Piko .
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 12:40:31
|
|
|
|
emaa
|
A ti tud, Jančika povej, ko boste imeli kaj časa, se bomo mi pripeljali do Celja vas malo pogledat (seveda dopoldne).
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 13:37:51
|
|
|
|
biba77
|
Pia73, . Pika74, drzim pesti za ! Mi smo OK; samo mami ima kar guzvo, pa bolj bere kot pise... Drzite se, b77
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 14:04:47
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj Ema, sem spregledala, vseeee najboljše tvojima fantkoma Pika....ne bom nč pisala sej veš, kaj imam v mislih šibam še na brzino kopalnico počistit preden letim v vrtec po izo... papa tinka
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 15:32:06
|
|
|
|
citrončica
|
vse najboljše malima korenjakoma...kolk sta lušna , pa navijam , navijam za Piko!!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 15:34:21
|
|
|
|
sayuri
|
Emamair, tvojima dvema manekenoma želim brezskrbne igrive dni, polne dobre volje. Kar ne morem verjet, da je že eno leto naokrog
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 15:37:27
|
|
|
|
koala
|
Vse najboljše ob upiihnjeni prvi svečki David in Luka. Bodita zdrava, razigrana in srečna fantiča. Pika zdaj sem pa že jaz nervozna. Le glej da jutri čimprej javiš rezultate.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 15:38:24
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Špegam za Piko . No, jst tud
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 17:26:44
|
|
|
|
Massa26
|
Oj punce! V teh nadaljevanjih sem klepetala kakšni dve leti, sedaj pa že en čas ne. Bila sem ˝ornk˝ fosilka, fosečka, sedaj imam pa 2mesečno . Malo vas še vedno spremljam, v glavnem, morm rečt, da že dva dni trepetam in skupaj s Piko74 upam na čudež. Srečno tudi vsem ostalim. P.s. Čeprav sem že mamica, se najbolj domače počutim na tem forumu .
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 18:42:51
|
|
|
|
Špelka
|
Čist na hitr, ker me naša punčka že opominja! Čestitke Lukcu in Davidu za 1. rojstni dan! V albumu je pa nekaj slikic moje princeske Kaje. zaenkart smo v redu, teža malo počasi narašča, ampak upam, da nam bo dojenje zlaufalo, imamo pa tudi nočne žurke. Z atijem sva že kot zombija, ampak mamo dons nove kapljice in upam, da bodo kej pomagale! Pozdravček vsem! P.S.: Pika - držim pesti!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.