Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 21.11.2007 18:32:11
|
|
|
|
pika74
|
Uuu... tlele se pa dogaja... Pr men pa nč posebnga... nekak z veseljem pričakujem božični čas... pa darila in lučke... pa zvezdice pa dišeče potičke in vse, kar paše zraven v ta čarobni čas . Drgač... čakam, da pride . Dons je 32. dan, pa očitno mora imet spet Murphy prste vmes... drgač ni luštn . No, pa lep večer še naprej! Lp
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 21.11.2007 18:41:49
|
|
|
|
lana38
|
pika 74, kmalu bo tukaj Božični čas. Jaz tudi že komaj čakam. Kaj pa tvoji pingvinčki? A je kaj novega? LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 21.11.2007 19:58:40
|
|
|
|
pika74
|
lana38 - na prvi dan M moram poklicat za pingvinčke... ampak najprej moram dobit M... in ta mi zdaj zamuja . Običajno pride na cca. 29. dan... tokrat pa kar nekaj štrajka.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 8:41:19
|
|
|
|
lana38
|
pika 74, torej naj čimprej pride. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 8:49:19
|
|
|
|
citrončica
|
Pika, naj čimprej pride tvoja ,da greš po svoje pingvinčke
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 9:11:54
|
|
|
|
katka11
|
pika, tud jaz drzim pesti zate!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 12:00:44
|
|
|
|
GoYa
|
Neni, za odpadli popek. Končno, kaj? No, sedaj pa kopanje. Me zanima, če bo užival. Lina je od samega začetka tako rada v vodi. Tudi na morju je tako uživala. Je kontra od očija. Naš oči hodi v vodo kot ena mevža. Rabi pol ure, da se zmoči. Pika74, naj se tvoja M čimprej prikaže. Itak se Murphy vedno prikaže, ko ni treba . Ampak december bo pa vesel, boš videla. No, moj bušek pa pridno raste. Kar od enkrat je skočil ven in je že kar malo grozljivo velik za 14t. Ne vem, kam me bo to peljalo? Ja, očitno dva rabita malo več prostora kot en. Pri Lini sem imela tako lep mičkan bušek, da od zadaj ni bilo videti, da sem noseča. Lepo se imejte pupike.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 12:01:22
|
|
|
|
GoYa
|
Aja, S.D., dej ti kr še mal počaki na december, a prov . Sej še čist mičkn, pa bo.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 14:17:13
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa Aja, S.D., dej ti kr še mal počaki na december, a prov . Sej še čist mičkn, pa bo. ja, res, tam okrog Miklavža bi bilo kar fino, da me potem še počakaš, ko bom na test prišla, da vidim tvoje zakladke
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 14:21:04
|
|
|
|
SAFIRA
|
Dan! Evo mene.... že drugi dan grejem pingvinčka in to kar dva. Najprej so mi vsi svetovali, naj se odločim za enega zamrzjenca, potem pa mi je dr. Gavričeva rekla, da ni panike, če mi vstavijo dva, saj se zamrzjenci itak slabo primejo, tako da je 1% možnosti, da se primeta oba. Najprej mora sploh kateri preživet odmrznitev (6 sem jih imela). Včeraj odmrznejo prvega - preživi , odmrznejo drugega - tudi preživi . Na koncu pa izvem, da sta oba zelo zelo močna in da je velika možnost, da se oba primeta. Tako da zdaj grejem , če bom pa katerega grela še naslednjih 9 m, pa izvem 4.12.2007. Upam, da mi bo miklavž predčasno prinesel darilo :-) Toliko o meni .....
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 14:22:23
|
|
|
|
citrončica
|
Safira, napiši Miklavžu željo, me bomo držale pesti- za oba!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 14:23:54
|
|
|
|
emaa
|
Safira želim ti, da se primeta oba, če ne pa vsaj eden močan in zdrav
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 15:18:47
|
|
|
|
koala
|
Safira držim pesti,da se ti izpolnijo želje!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 16:10:22
|
|
|
|
lana38
|
SAFIRA, Miklavž bo letos pri vas en dan prej. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 17:03:24
|
|
|
|
Pia73
|
Vsem vam ČESTITAM za rojstva, za zamrznjenčke, za dobro opravljene preglede,... pia1 alias katka jaz se te vsekakor spomnim in sem vesela, da si spet med nami. Kako pa si zdržala ves ta vmesni čas brez nas? Ali si nas samo brala in nisi pisala? Nimam ne volje ne želje pisati kaj več. Kot veste še že nekaj časa otepam z zdravstvenimi težavami. Izvidi slikanja glave niso nič kaj spodbudni,.... Čakam na poziv v bolnico in nadaljno diagnostiko,..... Držite pesti drage moje! Sem sicer še v službi, a mi je vse dol padlo,.....
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 17:04:46
|
|
|
|
Pia73
|
Zaenkrat to nisem obešala na velik zvon, tako da tiste ki poznate koga iz moje bližine prosim za zaupnost.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 17:09:31
|
|
|
|
emaa
|
Upam, da bodo potem lahko vsaj vse poštimali Pia
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 19:38:42
|
|
|
|
pika74
|
pia73 upam, da se zadeve pošlihtajo čimprej neni - bravo za popek pa sulfinija že veselo greje 2 zarodka - držim pesti, da bo miklavž prinesel življenjsko darilo ali celo 2 GoYa - a tebi se pa že kar orng pozna ... saj je prav tako... in pobožaj bušija še v našem imenu lana38 in koala... vidve sta pa že blizu a emamair - kako kaj tvoja dva sinova... kolk sta že stara zdej? Se mi zdi, da gre tok hitr tale čas naprej... citrončica - jaz bolj prisegam na kvaliteto kot na kvantiteto.... in 3 je taka pravljična številka... držim pesti SAFIRA - 4. december bo en lep dan... držim pesti tudi zate ********** pa še na kratko o meni.... na zahodu nič novega... danes je 33. dan in še vedno je ni.... tok mi še nikol ni zamujala...
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 20:10:02
|
|
|
|
citrončica
|
Pika, ta o pravljičnem št.mi je všeč , upam, da te čimprej obišče , da nadaljuješ!!! pia73, pestke, da bo vse OK!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 20:14:27
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 in koala... vidve sta pa že blizu a koala - a mi oprostiš - pozabla sem te podčrtat
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 20:17:18
|
|
|
|
pika74
|
sej.... če se bo še en cajt obotavljala, me bojo še prsti za test zasrbel... sam to je pr men itak mission impossible... tko, da rajš niti ne probam
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 20:32:19
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
dober večer, Pika, a zdej si frjolčasta ratala? A si ziher, da bo prišla M ?Upam,da se M čimprej prikaže in da pogreješ svoja otroka! Safira, kako lepo, da greješ že svoja dva otroka! Želim ti, da ti rata zagledati ! Citrončica, bolje išta nego ništa! Če so tri, so ta izredno močna! Tudi jaz si želim, da bi Miklavžek prinesel najlepše darilo! Pia, sej se bo vse uredilo! Si močna oseba in boš tudi to premagala! Goya, a tvoj bušek je že opazen! Čakaj,da vidiš kak bo na koncu! Moj meri že konkreten meter, 113cm! Pol veste, zakaj bi šla že sedaj rodit!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 20:35:57
|
|
|
|
pika74
|
ja s.d... in mal me že meče tale PMS, sej se že dva tedna vleče
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 20:44:00
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
se mi je zgodil lapsus! sem mislila napisat plavo! sej pravim, a si ziher da pride?
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 20:48:19
|
|
|
|
GoYa
|
SAFIRA, za . Močno močno stiskam pesti, da 4. 12. zagledaš plusek. Mi bomo takrat praznovali RD od moževe sestre, tako da upam, da bom lahko tudi zate nazdravila . Pia73, žal mi je, da izvidi niso vzpodbudni. Upam pa, da se da zadevo pozdraviti in boš čimprej ok. Pika, marička, kaj je zdej s to . Jaz ti kar svetujem test, ker ponavadi potem takoj pride. Murphy itak. Jst sem pa zdej nenijevega Lukca po gsm-ju slišala . Bi ga kr čez telefon polupčkala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.