|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)
21.11.2007 18:32:11   
pika74
Uuu... tlele se pa dogaja... user posted image  

Pr men pa nč posebnga... nekak z veseljem pričakujem božični čas... pa darila user posted image  in lučke... pa zvezdiceuser posted image pa dišeče potičke in vse, kar paše zraven v ta čarobni čas user posted image .

Drgač... čakam, da pride user posted image . Dons je 32. dan, pa očitno mora imet spet Murphy prste vmes... drgač ni luštn user posted image .

No, pa lep večer še naprej!

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 601
21.11.2007 18:41:49   
lana38
pika 74, kmalu bo tukaj Božični čas. Jaz tudi že komaj čakam. Kaj pa tvoji pingvinčki? A je kaj novega?
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 602
21.11.2007 19:58:40   
pika74
lana38 - na prvi dan M moram poklicat za pingvinčke... ampak najprej moram dobit M... in ta mi zdaj zamuja user posted image . Običajno pride na cca. 29. dan... tokrat pa kar nekaj štrajka.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 603
22.11.2007 8:41:19   
lana38
pika 74, torej naj user posted image  čimprej pride.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 604
22.11.2007 8:49:19   
citrončica
Pika, naj čimprej pride tvojauser posted image ,da greš po svoje pingvinčkeuser posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 605
22.11.2007 9:11:54   
katka11
pika, tud jaz drzim pesti zate!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 606
22.11.2007 12:00:44   
GoYa
Neni, user posted image  za odpadli popek. Končno, kaj? No, sedaj pa kopanje. Me zanima, če bo užival. Lina je od samega začetka tako rada v vodi. Tudi na morju je tako uživala. Je kontra od očija. Naš oči hodi v vodo kot ena mevža. Rabi pol ure, da se zmoči.

Pika74, naj se tvoja M čimprej prikaže. Itak se Murphy vedno prikaže, ko ni treba user posted image . Ampak december bo pa vesel, boš videla.

No, moj bušek pa pridno raste. Kar od enkrat je skočil ven in je že kar malo grozljivo velik za 14t. Ne vem, kam me bo to peljalo? Ja, očitno dva rabita malo več prostora kot en. Pri Lini sem imela tako lep mičkan bušek, da od zadaj ni bilo videti, da sem noseča.

Lepo se imejte pupike.

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 607
22.11.2007 12:01:22   
GoYa
Aja, S.D., dej ti kr še mal počaki na december, a prov user posted image . Sej še čist mičkn, pa bo.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 608
22.11.2007 14:17:13   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Aja, S.D., dej ti kr še mal počaki na december, a prov user posted image . Sej še čist mičkn, pa bo.

ja, res,
tam okrog Miklavža bi bilo kar fino, da me potem  še počakaš, ko bom na test prišla, da vidim tvoje zakladkeuser posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 609
22.11.2007 14:21:04   
SAFIRA
Dan!

Evo mene.... že drugi dan grejem pingvinčka in to kar dva.

Najprej so mi vsi svetovali, naj se odločim za enega zamrzjenca, potem pa mi je dr. Gavričeva rekla, da ni panike, če mi vstavijo dva, saj se zamrzjenci itak slabo primejo, tako da je 1% možnosti, da se primeta oba.  Najprej mora sploh kateri preživet odmrznitev (6 sem jih imela).

Včeraj odmrznejo prvega - preživi user posted image , odmrznejo drugega - tudi preživiuser posted image .  Na koncu pa izvem, da sta oba zelo zelo močna in da je  velika možnost, da se oba primeta. user posted image user posted image user posted image  Tako da zdaj grejem user posted image user posted image , če bom pa katerega grela še naslednjih 9 m, pa izvem 4.12.2007. Upam, da mi bo miklavž predčasno prinesel darilo :-)

Toliko o meni .....

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 610
22.11.2007 14:22:23   
citrončica
Safira,
napiši Miklavžu željo,
me bomo držale pesti- za oba!!user posted image user posted image

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 611
22.11.2007 14:23:54   
emaa
Safira želim ti, da se primeta oba, če ne pa vsaj eden močan in zdrav user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 612
22.11.2007 15:18:47   
koala
Safira držim pesti,da se ti izpolnijo želje!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 613
22.11.2007 16:10:22   
lana38
SAFIRA, Miklavž bo letos pri vas en dan prej.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 614
22.11.2007 17:03:24   
Pia73
Vsem vam ČESTITAM za rojstva, za zamrznjenčke, za dobro opravljene preglede,... user posted image

pia1 alias katka jaz se te vsekakor spomnim in sem vesela, da si spet med nami. Kako pa si zdržala ves ta vmesni čas brez nas? Ali si nas samo brala in nisi pisala?

Nimam ne volje ne želje pisati kaj več. Kot veste še že nekaj časa otepam z zdravstvenimi težavami. Izvidi slikanja glave niso nič kaj spodbudni,.... user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Čakam na poziv v bolnico in nadaljno diagnostiko,..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Držite pesti drage moje! Sem sicer še v službi, a mi je vse dol padlo,.....  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 615
22.11.2007 17:04:46   
Pia73
Zaenkrat to nisem obešala na velik zvon, tako da tiste ki poznate koga iz moje bližine prosim za zaupnost.

Ja, ja,...

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 616
22.11.2007 17:09:31   
emaa
Upam, da bodo potem lahko vsaj vse poštimali Piauser posted image user posted image

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 617
22.11.2007 19:38:42   
pika74
pia73 user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da se zadeve pošlihtajo čimprej user posted image

neni - bravo za popek user posted image user posted image user posted image

pa sulfinija že veselo greje 2 zarodka - držim pesti, da bo miklavž prinesel življenjsko darilo ali celo 2 user posted image user posted image

GoYa - a tebi se pa že kar orng pozna user posted image ... saj je prav tako... in pobožaj bušija še v našem imenu user posted image

lana38 in koala... vidve sta pa že blizu a user posted image

emamair - kako kaj tvoja dva sinova... kolk sta že stara zdej? Se mi zdi, da gre tok hitr tale čas naprej...

citrončica - jaz bolj prisegam na kvaliteto kot na kvantiteto.... in 3 je taka pravljična številka... držim pesti user posted image

SAFIRA - 4. december bo en lep dan... držim pesti tudi zate user posted image user posted image

pa še na kratko o meni.... na zahodu nič novega... danes je 33. dan in še vedno je ni.... tok mi še nikol ni zamujala...user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 618
22.11.2007 20:10:02   
citrončica
Pika,
ta o pravljičnem št.mi je všečuser posted image user posted image ,
upam, da te čimprej obiščeuser posted image , da nadaljuješ!!!

pia73, pestke, da bo vse OK!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 619
22.11.2007 20:14:27   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO:  

lana38 in koala... vidve sta pa že blizu a user posted image  

user posted image  koala user posted image - a mi oprostiš - pozabla sem te podčrtat user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 620
22.11.2007 20:17:18   
pika74
sej.... če se bo še en cajt obotavljala, me bojo še prsti za test zasrbel... sam to je pr men itak mission impossible... tko, da rajš niti ne probam user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 621
22.11.2007 20:32:19   
soncek.djukelica
dober večer,

Pika, a zdej si frjolčasta ratala?user posted image  A si ziher, da bo prišla Muser posted image ?Upam,da se M čimprej prikaže in da pogreješ svoja otroka!user posted image
Safira, kako lepo, da greješ že svoja dva otroka! Želim ti, da ti rata zagledati user posted image !user posted image
Citrončica, bolje išta nego ništa! Če so tri, so ta izredno močna!user posted image  Tudi jaz si želim, da bi Miklavžek prinesel najlepše darilo! user posted image
Pia, sej se bo vse uredilo! Si močna oseba in boš tudi to premagala!   
Goya, a tvoj bušek je že opazen! Čakaj,da vidiš kak bo na koncu!user posted image
Moj meri že konkreten meter, 113cm! Pol veste, zakaj bi šla že sedaj rodit!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 622
22.11.2007 20:35:57   
pika74
ja s.d... in mal me že meče tale PMS, sej se že dva tedna vleče user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 623
22.11.2007 20:44:00   
soncek.djukelica
se mi je zgodil lapsus!user posted image user posted image user posted image
sem mislila napisat plavo!user posted image
sej pravim, a si ziher da pride?

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 624
22.11.2007 20:48:19   
GoYa
SAFIRA, user posted image user posted image  za user posted image user posted image . Močno močno stiskam pesti, da 4. 12. zagledaš plusek. Mi bomo takrat praznovali RD od moževe sestre, tako da upam, da bom lahko tudi zate nazdravila user posted image .

Pia73, žal mi je, da izvidi niso vzpodbudni. Upam pa, da se da zadevo pozdraviti in boš čimprej ok.  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika, marička, kaj je zdej s to user posted image . Jaz ti kar svetujem test, ker ponavadi potem takoj pride. Murphy itak.

Jst sem pa zdej nenijevega Lukca po gsm-ju slišala user posted image user posted image . Bi ga kr čez telefon polupčkala.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.