pika74
|
Ojla, najprej dvojne čestitke emimair , očiju in malima junakoma!!! Špelka - tvoja je tak cukrčk!!! citrončica - tebi pa držim pesti, da se oba ohranita in da dočakaš punce - hvala vam za vse spodbudne besede... kar ne morem verjet, kolk vas misli name v teh dneh... mi je kar nerodno... ko vas tkole mučim s tem al bo al ne bo ... Vam povem, dons sem kupla 2 nova modrca... prej je bla košarca B, zdej je C in ... v trgovini je zgledal še kar ok... zdele zvečer... sm pa doma probala in bi mogoče skor mogla imet D . No - upam, da je to sam zvečer... da bo zjutrej bolj normaln... drgač ne vem, kam bom pršla... . Je pa prejle moj v lekarni kupu CB... ... najprej je reku, da je bolj zato, da grem na krvni test... ker imava slabe izkušnje s testi... ampak.... pol sva nekak rekla, da je mogoče najboljš, da kr CB kupva... in probava s srečo... . Dejstvo je, da se testov izogibam kot hudič križa... nekak si ne upam soočit z resnico... bojim se neuspeha... ponovnega poloma... čeprav - sem rekla, da nimam kej izgubit, ker me itak v GK čakajo zamrznjenčki... ampak vseen to bi bil že stoti poraz po vrsti... in kadar tkole čakaš... in se pojavljajo prvi znaki, ki bi utegnili pomeniti tisto!!!... (glavobol, velike in boleče prsi, slabosti, špikanje spodaj, hladno/vroče oblivanje, napihnjenost, utrujenost, zaspanost... in nenazadnje zamujanje M)... se bojim, da je vse to samo v moji glavi in raje vidim, da traja tako, kot je... ker... če bo test negativen bo itak v 24 urah prišla M... vsaj ponavadi je bilo tako... čeprav... roko na srce... tako dolgo mi še ni zamujala... pa smo spet tam, spet na začetku te začarane poti... Nič, test CB je doma... ne vem, kdaj ga bom upala narediti... huh... sm se mogla mal spovedat ...