|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)
22.11.2007 20:49:16   
pika74
s.d. pr vsem tem nikol nisi ziher al pride al ne pride...user posted image  če bi pa slučajn ratal, bi blo pa to v 7-ih letih pa pol... čaki mal, da zračunam...  1:100  hmmm vprašanje, če je pr mojih jajcevodih to sploh možno....

mah bejš, boljš da sploh ne razmišljam... itak se bo prkazala... user posted image ... sam mal mora zamujat, da mi da vedit, da je taglavna pr vsem tem user posted image  

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 626
22.11.2007 20:52:27   
pika74
GoYa... na to finto sm že parkrat dobla fešto ja user posted image user posted image user posted image ... zgleda, da je to ponavad tko... itak sva pa jest pa test ponavad skregana... nikol ne pokaže tko, kt bi si želela... moj prau, da nej  rajš kr 9 mescou počakam, kokr da grem test delat user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 627
22.11.2007 20:55:09   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: pika74
GoYa... na to finto sm že parkrat dobla fešto ja user posted image user posted image user posted image ... zgleda, da je to ponavad tko...

Sej neni tudi, zato sem pa to napisala. Ker drugače saj veš, da ti iz vsega srca želim, da bi bil vzrok zamujanja pravi. Pa vedno ja vsaj malo upanja, tko da nikoli ne veš.... Ma jutri kr v lekarno al drogerijo, kamor koli že. Al pa k meni, mam še enega mini doma.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 628
22.11.2007 21:01:24   
pika74
Točn tko GoYa... to je včasih prou čudn, kako pol, ko test pokaže negativno... pride M. To je prou ena čudna fora.

In včasih mam filing, kokr da se bije ena bitka med mano s testom v roki in fešto na drugi strani... pol pa kdo bo koga... valjda zmer zmaga nasprotnik user posted image .

Nč... bomo vidl, kako bo jutr... če pride, pokličem na GK za zamrznjenčke, če pa ne pride... bom pa še kšn dan brez nje in brez testa... sm ratala mal trmasta user posted image ...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 629
22.11.2007 21:18:25   
emaa
Joj pika zdele te pa res ta M zafrkava. Naša fanteta bosta pa v pon. stara 1 leto. Kar ne morem verjet, da je že mimo. 

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 630
23.11.2007 8:26:39   
katka11
pia73
lepo, da se me spomnis. ma sej me je kr mal sram, da se tolk casa nisem javljala tuki. mal sem sicer prebirala, ampak...
tolk sem bila not, u materinstvu, da je blo to vec al manj kr vse kar se mi je dogajalo, sem maksimalno uzivala... pa mal zanemarla vas drage punce. zelo egoisticno priznam...sorry...
bom zdej bolj pridna, no pa sej k enkat pades not ne mors brez RRja.
ce ti ni zoprno govorit o tem, kaj pa je s tabo pia?
enim pa cestittke za crtice, drugim pa poln kos upanja in optimizma pa srece.
jest sem vceri mojmu napisala pismce (kao za miklavza) in mu se enkrat povedala kaj cutim, kako si zelim se enega otrocka, hkrati pa sem se odlocila, da mu ne bom vec tezila (vsaj zaenkrat)...
ah ja bo ze...
lep dan vsem!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 631
23.11.2007 8:34:23   
lana38
pika 74, morda pa je čudež na delu.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 632
23.11.2007 10:03:44   
koala
No lepo povrsti, kolikor so si moji user posted image -niški možgančki zapomnili, me malo skleroza včasih dajeuser posted image .

pika ti je oproščeno, samo jaz sem še daaaaaaaaaleč (se tolažim)user posted image . Glede zamujanja pa jaz vseeno stiskam pestke, da je razlog zamujanja tisti tapravi.

pia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , te kaj pokličem.

ema a leto bo že okoli, joj kako gre čas hitro.

neni fajn da je Lukcu odpadel popek,a je užival v prvi kopeli.

Sulfinijati bom kar tukaj zaželela srečo, da bi tokrat šlo vse tako kot mora.

Jaz sem pa danes čist happy, sem prsegla magično mejo 1 metra okoli bušija. Kdo bi si mislil da bom kdaj takega obsega vesela.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 633
23.11.2007 14:53:40   
Špelka
Čao, novemberke!

Se čisto na hitro javljam, ker mene še mal trgajo šivčki, z malo Kajo pa sva imeli malo problemov z dojenjem, tako da zdaj "visiva" na joški malo dlje, da se vzpostavi ritem.

Kaj naj rečem? Jaz še edno včasih jokam od veselja, sreče in ponosa! user posted image  Poroda se sploh ne spomnim več, nosečnost se mi zdi kot v prazgodovini. Resnično se takrat začne novo življenje! user posted image  EA je bila sicer zakon, vendar meni ni čisto prijela, tako da sem vseeno čutila popadke in lahko sodelovala z njimi.

Zdaj pa samo še - hvala za čestitke! user posted image   Se beremo, ko ujamemo ritem!

P.S.: S.D. - no, zdej si pa ti na vrsti! user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 634
23.11.2007 17:02:03   
lana38
Špelka!user posted image
Saj bosta ujeli ritem.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 635
23.11.2007 19:31:01   
Anonimen
Hojla, Špelka! Kak te je lepo brat.
Pridno se cartajte še naprej... user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
23.11.2007 22:10:43   
soncek.djukelica
Špelka, sem videla, da si prišla domov!user posted image Res fajn, želim ti veliko užitkov z tvojo Kajo!user posted image
Jaz bom pa skušala še kak teden počakat, ali pa dva!user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 637
24.11.2007 11:02:18   
pika74
o mami špelkauser posted image se je oglasla user posted image user posted image user posted image

emamair user posted image - a v pon. boste pa dvojno praznovali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... čestitke!!

in čestitke tudi koaliuser posted image za presežen meter obsega user posted image user posted image user posted image user posted image

s.d. user posted image user posted image - tebi želim, da ti zadnji tedni čimlažje minejo... pa tudi tebi en user posted image  

Goyči user posted image user posted image vidim, da ravno bere...user posted image

Mucamaca user posted image - kako kej vejvejvej user posted image

pia73 user posted image - mislim nate user posted image user posted image

Anitka user posted image - kako kaj tvoj buši?

lana38 user posted image - kaj počneš na tak oblačen dan?

tinkamiška user posted image - kaj se kaj pri vas dogaja?

neni -user posted image kako kaj mali Lukauser posted image ? A uživa v kopanju?

...pri meni... še vedno nič novega... danes zamuja točno 1 teden... se pravi je 35. dan... sem pa dons po dolgem času vzela en tifol... tok si upam, več pa ne user posted image ... sm rekla, da test nardim takrat, ko bo 2 tedna zamujala... če bo... pa da vidmo, kdo bo koga... M mene al jest M user posted image ... itak nimam kej zgubit... če jo dobim, šibam po eskimčke user posted image  life goes on... važn, da se mamo fajn.

no, lep vikend še naprej vsem skup user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 24.11.2007 11:03:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 638
24.11.2007 14:17:43   
lana38
pika 74, dolgočasim se sama doma. Pri nas je sonček za oblaki in prav toplo. Moja 2 sta šla pa v Kranj, ker ima Blaž tekmovanje v plavanju. Pa sta šla že dopoldan, da sta videla še skakalnico in druge lepote Gorenjske. Tekomovanje se pa začne šele ob 14.30, tako da ju do večera sigurno ne bo.
Ko sem videla, da si nekaj napisala, sem že mislila, da te je test premamil in nam sporočaš veselo novico. Morda je pa Afrika vplivala pozitivno na vse skupaj, ali pa kakšnen čudež. Tam so bolj znani čudeži.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 639
24.11.2007 18:51:25   
Anitka
Ojla!

Na hitrco se oglasim, potem pa letim na koncert.

Pika74 jaz upam, da me tokrat moj nos ne vara in da prav slutim. Afrika je tudi name vplivala precej pozitivno, zato.... Saj veš kako jaz pravim : upanje umre zadnje Srčno upam, da si srečka user posted image Ob tej novički bi bila moja sreča še popolnejša.

Moj buši pa počasi raste in se širi.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 640
24.11.2007 19:35:46   
neni
Zdravo bejbe!

Moj mali spi v vozičku zraven mene, jaz pa hitim tipkat v upanju, da ga to uspava. In deluje.

Pika, upam, da ne bo črnček user posted image user posted image user posted image , ker je iz Afrike. Jaz kar navijam, da bi bil čudež. Upanje nas drži pokonci, čeprav so potem razočaranja toliko hujša. Držim pesti!

Anitka in Goya, čestitke za rastoče trebuščke, zdej bo treba pa novo garderobo. 

Pia73  user posted image .

Nosečke pred koncem pa znosne zadne tedne in nič nestrpnosti. Pridejo ko pridejo.

Lep večer od Neni in Lukca

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 641
24.11.2007 20:59:55   
tinkamiška
Hojla,

naj vas še jst malo pozdravim...Pika...sej veš kaj ti želim...user posted image

Pia, tebi pa želim, da se tvoje stanje izboljša. Ne vem točno zakaj gre, ampak iz tvojega opisa razumem, da stvar ni enostavna in da je lahko zelo narobe, če bi bili slabi izvidi...zato držim pesti, da se zdravje  čimprej izboljšauser posted image

Anitka, vesela sem, da se baušek širiuser posted image

GoYa zate pa sem tudi vesela, da vse poteka zelo dobrouser posted image

Kaj pa pri nas?

Končno sem končaka Izino sobico in že spi v njej.
Stanje z našim kakanjem se izbolšuje, je že 3 dni zaporedoma kakala, v vrtcu celo na kahlicouser posted image user posted image user posted image user posted image
V petek sem bila na razgovoru za službo, ta teden izvem kako so se odločili.
Okoli Miklavža se bo izkazalo, če se je ta mesec kej prijelo, če ne si vzameva decembra fraj in ga izživiva. Vstopiva v novo leto polna optimizma in se prepustiva toku...
Včeraj sem bila na koncertu Neishe, Tabujev in Kreslina, uživala in se po dolgem času namigalauser posted image
Danes pa sem šla na predstavitev ene profesionalne kozmetike in uživala ob predavanju znanega vizažista in maskerjauser posted image

Polna luna je Izo zadela v polno, je bila tečna ko user posted image   in upam, da jo bo jutri že minilouser posted image

Toliko od mene

Pozdravček vsem pupikam!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 642
25.11.2007 8:59:25   
pika74
Ojla pupike user posted image ,

se vam zdajle samo na hitro javim, ker me moj že priganja...user posted image ...

Pri meni je danes 36. dan... in še vedno nič novega... razen tega, da bom najbrž morala kupit nov - večji modrc, saj se je stanje spredaj kar močno povečalo v tem tednu... danes zjutraj sem jih mogla že kar z roko "nest", ko sem šla na wc... moj pravi, da mi bo naredil 2 konzoli user posted image user posted image  (vprašte doma svoje, če ne veste, kaj to jeuser posted image user posted image )... ajej... kje jih pobirauser posted image .

lana38 - a tvoja dva sta šla pa na plavanje včeraj... to je pa men ful fajn šport... mi je kar malo žal, da ga nisem bolj izpilila... noja, še vedno je čas, nikoli ni prepozno user posted image , čeprav letos je v planu bordanje na snegu user posted image .

neni - ja tud mene skrbi, da ne bo črnčk user posted image ... drgač pa točn vem, kje sva ga delala... če je to to user posted image ... ko pride ven, bo treba najprej za ušesa pogledat, če ima kej puščavskega peska zadi user posted image user posted image .

tinkamiška - sam da ste zrihtal prebavo... jaz sem tud dons kupla Donat Mg... user posted image . Uh pa še neki ti morm povedat -fuuulll maš lepo slikco v avatarju!!!!!

Anitka, pobožaj bušija user posted image .

Ostalim pa enga lupčka na lička user posted image .

šibam...user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S.
pa še en vic vam povem, k sm ga včeri na enem praznovanju rojstnega dne slišala:

A veste, kako so Bosanci prevedli Kekca?

No... vam povem... mislim, da Kosobrin v enem odlomku reče: "Jej, jej, jej... Kekec."
Prevod: "Jedi, jedi, jedi... Kekec."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 643
25.11.2007 9:55:02   
tinkamiška
Joj Pika si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Pa kako jst stiskam pesti! Pojma nimaš, pa tvoj je zgleda en velik duhovitežuser posted image user posted image user posted image

Šibam nazaj k moji pupi...

Lep dan vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 644
25.11.2007 9:59:53   
Anitka
Hojla v tem oblačnem dopoldnevu!

Sem bila včeraj na Neishinem koncertu in je bilo kar fajn moram priznat. Sicer mi je bil prvi njen album boljši, ampak verjetno mi bodo sčasoma v uho prišli tudi drugi njeni komadi.

Pika74 meni si ti malce sumljivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (zamujanje, rastoči joškiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...)ne vem, ne vem. Se mi zdi, da z bordanja to sezono ne bo ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moja pikica oz. zdaj že prava pika ti vrača en polubček za božanje.

Neni sem bila glih včeraj v nabavi v Grazu, saj so mi hlače nekam male rataleuser posted image user posted image user posted image Za tvojega Lukca pa tokrat en objmečekuser posted image user posted image user posted image

Pia73 drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkamiška jaz ti želim, da bo letošnji Miklavž karseda radodaren z user posted image user posted image In me veseli, da se Izina prebava ureja.

Emamair vi pa boste jutri pihali svečke, kak fajn user posted image user posted image user posted image user posted image

Koala tebe in tvoj buši bi pa že prav rada videla.

S.D. še malo, še malo...

Špelka vam pa želim veliiiiko cartanja.

Vsem en objemček in poljubček in se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 645
25.11.2007 10:41:16   
tia
Hoj,

morem se oglasit pred službo, pa čeprav na hitro.

Pika74 ti si mi sumljiva, res stiskam pasti da sta iz potovanja pripeljala user posted image , joj to bi bilo veselje na RR-u. Če so joški boleči pa povrh večji to nekaj obeta, res si želim da dobro. POROČAJ!

Anitka ,a si šla v nabavo sedaj si že prava nosečka, oglasi si se kaj!

Tinka naj mikalvž prinese vam darilo,.pa še božiček k nam pride. Kako kaj Iza?

Ema jutri bosta tvoja leto dni ,a pto ne moreš verjeti kako čas beži.

Pia73 zate pa en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , želim ti ves dobro.

S.D. ti pa še maj kot teden potem pa boš imela dva mala decemberčka.

Neni vi pa kar razvajajte Lukca, vem kako je to, mi imamo eno razvajenko doma, je pavi komandant.

Lana38 tebi gredo tudi zadnji tedni, uživaj.

Goya kako pa vaši malčki?user posted image

Nič to bo na kratko, letim se oblačit in v službo, UŽIVAJTE.

lp

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 646
25.11.2007 16:08:17   
soncek.djukelica
dober dan,

Pika, puščavsko-črnska varianta! user posted image Sploh se ne sliši slabo!user posted image user posted image user posted image Ampak tale tvoj ga pa pihne, konzole ti bo kupu!user posted image  
Anitka, sem ti kar mal folvš, da še na koncerte hodiš! Pri meni je aktivnost zmanjšana na minimum, ker kot prvo, se hitro utrudim, kot drugo pa se lahko vsak moment začne!user posted image
Tinka, kako lepo,da si se javila! Lepo pozdravi Izo! user posted image  Naj ti Miklavžek prinese lepo user posted image
Pri meni je stanje isto, še sem 3 v 1!user posted image  Tudi jaz si želim Miklavževo darilo, ker 3.12 se začne veseli December v LJ., pa bi si rada ogledala še praznično vzdušje v mestu! user posted image
Tia, lepo da si se tudi ti oglasila! En poljubček tvoji Leni!user posted image
Emamair, a vi boste pa upihnili prvo svečko!Veliko radosti vam želim!user posted image user posted image user posted image
Koala, veliko užitkov ob božanju bušija! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 647
26.11.2007 8:05:04   
Bety upa
Pika74....hmmmm..user posted image user posted image user posted image ..Če je pa še tebi ratal, pol pa je res, da je letošnje leto nekaj posebnega...Jah....Če sta 2, pol je rado še tretje presenečenje (Anitka, Bety...). Upam, da si to ti.user posted image

Močno držim pesti, da se pridružiš puncam avgust 2008.....

Vsem drugim, en lep pozdrav. Jaz čakam pregled 5.12. pa sporočim kaj več.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 648
26.11.2007 9:06:53   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

... sem pa dons po dolgem času vzela en tifol... tok si upam, več pa ne user posted image ... sm rekla, da test nardim takrat, ko bo 2 tedna zamujala... če bo... pa da vidmo, kdo bo koga...

user posted image user posted image user posted image pika, ti pa res sličiš na user posted image ... če boš še dva tedna čakala boš že v 8t...
Naredi test - s tem odrešiš sebe in nas... user posted image user posted image user posted image

Močno močnoooooooooooooooo stiskam!!! user posted image user posted image user posted image
...35 dan sem tud jaz fosilka zagledala debel, lep user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 649
26.11.2007 9:13:24   
lana38
pika 74, navijam, da user posted image  ne pride in zagledaš user posted image . Tudi povečane prsi dobro kažejo na user posted image . Meni so moej bile v začetku user posted image  kar napoti.user posted image

Tinkamiška tebi pa tudi, da zageledaš user posted image  in Miklavž prinese darilo.

Jaz še imam 5T do PDP. Se pa kar dobro počutim, razen da se zadnje čase moram večkrat spravit v vodoraven položaj, ker se prej utrudim. Ja, imam pač eno težo v trbuščku.user posted image
Lepo se imejte vse, čeprav vas nisem posebaj omenjala.
LP

lana38

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.