Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 20:49:16
|
|
|
|
pika74
|
s.d. pr vsem tem nikol nisi ziher al pride al ne pride... če bi pa slučajn ratal, bi blo pa to v 7-ih letih pa pol... čaki mal, da zračunam... 1:100 hmmm vprašanje, če je pr mojih jajcevodih to sploh možno.... mah bejš, boljš da sploh ne razmišljam... itak se bo prkazala... ... sam mal mora zamujat, da mi da vedit, da je taglavna pr vsem tem
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 20:52:27
|
|
|
|
pika74
|
GoYa... na to finto sm že parkrat dobla fešto ja ... zgleda, da je to ponavad tko... itak sva pa jest pa test ponavad skregana... nikol ne pokaže tko, kt bi si želela... moj prau, da nej rajš kr 9 mescou počakam, kokr da grem test delat
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 20:55:09
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 GoYa... na to finto sm že parkrat dobla fešto ja ... zgleda, da je to ponavad tko... Sej neni tudi, zato sem pa to napisala. Ker drugače saj veš, da ti iz vsega srca želim, da bi bil vzrok zamujanja pravi. Pa vedno ja vsaj malo upanja, tko da nikoli ne veš.... Ma jutri kr v lekarno al drogerijo, kamor koli že. Al pa k meni, mam še enega mini doma.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 21:01:24
|
|
|
|
pika74
|
Točn tko GoYa... to je včasih prou čudn, kako pol, ko test pokaže negativno... pride M. To je prou ena čudna fora. In včasih mam filing, kokr da se bije ena bitka med mano s testom v roki in fešto na drugi strani... pol pa kdo bo koga... valjda zmer zmaga nasprotnik . Nč... bomo vidl, kako bo jutr... če pride, pokličem na GK za zamrznjenčke, če pa ne pride... bom pa še kšn dan brez nje in brez testa... sm ratala mal trmasta ...
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.11.2007 21:18:25
|
|
|
|
emaa
|
Joj pika zdele te pa res ta M zafrkava. Naša fanteta bosta pa v pon. stara 1 leto. Kar ne morem verjet, da je že mimo.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 23.11.2007 8:26:39
|
|
|
|
katka11
|
pia73 lepo, da se me spomnis. ma sej me je kr mal sram, da se tolk casa nisem javljala tuki. mal sem sicer prebirala, ampak... tolk sem bila not, u materinstvu, da je blo to vec al manj kr vse kar se mi je dogajalo, sem maksimalno uzivala... pa mal zanemarla vas drage punce. zelo egoisticno priznam...sorry... bom zdej bolj pridna, no pa sej k enkat pades not ne mors brez RRja. ce ti ni zoprno govorit o tem, kaj pa je s tabo pia? enim pa cestittke za crtice, drugim pa poln kos upanja in optimizma pa srece. jest sem vceri mojmu napisala pismce (kao za miklavza) in mu se enkrat povedala kaj cutim, kako si zelim se enega otrocka, hkrati pa sem se odlocila, da mu ne bom vec tezila (vsaj zaenkrat)... ah ja bo ze... lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 23.11.2007 8:34:23
|
|
|
|
lana38
|
pika 74, morda pa je čudež na delu. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 23.11.2007 10:03:44
|
|
|
|
koala
|
No lepo povrsti, kolikor so si moji -niški možgančki zapomnili, me malo skleroza včasih daje . pika ti je oproščeno, samo jaz sem še daaaaaaaaaleč (se tolažim) . Glede zamujanja pa jaz vseeno stiskam pestke, da je razlog zamujanja tisti tapravi. pia , te kaj pokličem. ema a leto bo že okoli, joj kako gre čas hitro. neni fajn da je Lukcu odpadel popek,a je užival v prvi kopeli. Sulfinijati bom kar tukaj zaželela srečo, da bi tokrat šlo vse tako kot mora. Jaz sem pa danes čist happy, sem prsegla magično mejo 1 metra okoli bušija. Kdo bi si mislil da bom kdaj takega obsega vesela.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 23.11.2007 14:53:40
|
|
|
|
Špelka
|
Čao, novemberke! Se čisto na hitro javljam, ker mene še mal trgajo šivčki, z malo Kajo pa sva imeli malo problemov z dojenjem, tako da zdaj "visiva" na joški malo dlje, da se vzpostavi ritem. Kaj naj rečem? Jaz še edno včasih jokam od veselja, sreče in ponosa! Poroda se sploh ne spomnim več, nosečnost se mi zdi kot v prazgodovini. Resnično se takrat začne novo življenje! EA je bila sicer zakon, vendar meni ni čisto prijela, tako da sem vseeno čutila popadke in lahko sodelovala z njimi. Zdaj pa samo še - hvala za čestitke! Se beremo, ko ujamemo ritem! P.S.: S.D. - no, zdej si pa ti na vrsti!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 23.11.2007 17:02:03
|
|
|
|
lana38
|
Špelka! Saj bosta ujeli ritem. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 23.11.2007 19:31:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla, Špelka! Kak te je lepo brat. Pridno se cartajte še naprej...
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 23.11.2007 22:10:43
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Špelka, sem videla, da si prišla domov! Res fajn, želim ti veliko užitkov z tvojo Kajo! Jaz bom pa skušala še kak teden počakat, ali pa dva!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 24.11.2007 11:02:18
|
|
|
|
pika74
|
o mami špelka se je oglasla emamair - a v pon. boste pa dvojno praznovali ... čestitke!! in čestitke tudi koali za presežen meter obsega s.d. - tebi želim, da ti zadnji tedni čimlažje minejo... pa tudi tebi en Goyči vidim, da ravno bere... Mucamaca - kako kej vejvejvej pia73 - mislim nate Anitka - kako kaj tvoj buši? lana38 - kaj počneš na tak oblačen dan? tinkamiška - kaj se kaj pri vas dogaja? neni - kako kaj mali Luka ? A uživa v kopanju? *************************************** ...pri meni... še vedno nič novega... danes zamuja točno 1 teden... se pravi je 35. dan... sem pa dons po dolgem času vzela en tifol... tok si upam, več pa ne ... sm rekla, da test nardim takrat, ko bo 2 tedna zamujala... če bo... pa da vidmo, kdo bo koga... M mene al jest M ... itak nimam kej zgubit... če jo dobim, šibam po eskimčke life goes on... važn, da se mamo fajn. no, lep vikend še naprej vsem skup
< Sporočilo je popravil pika74 -- 24.11.2007 11:03:10 >
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 24.11.2007 14:17:43
|
|
|
|
lana38
|
pika 74, dolgočasim se sama doma. Pri nas je sonček za oblaki in prav toplo. Moja 2 sta šla pa v Kranj, ker ima Blaž tekmovanje v plavanju. Pa sta šla že dopoldan, da sta videla še skakalnico in druge lepote Gorenjske. Tekomovanje se pa začne šele ob 14.30, tako da ju do večera sigurno ne bo. Ko sem videla, da si nekaj napisala, sem že mislila, da te je test premamil in nam sporočaš veselo novico. Morda je pa Afrika vplivala pozitivno na vse skupaj, ali pa kakšnen čudež. Tam so bolj znani čudeži. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 24.11.2007 18:51:25
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Na hitrco se oglasim, potem pa letim na koncert. Pika74 jaz upam, da me tokrat moj nos ne vara in da prav slutim. Afrika je tudi name vplivala precej pozitivno, zato.... Saj veš kako jaz pravim : upanje umre zadnje Srčno upam, da si srečka Ob tej novički bi bila moja sreča še popolnejša. Moj buši pa počasi raste in se širi.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 24.11.2007 19:35:46
|
|
|
|
neni
|
Zdravo bejbe! Moj mali spi v vozičku zraven mene, jaz pa hitim tipkat v upanju, da ga to uspava. In deluje. Pika, upam, da ne bo črnček , ker je iz Afrike. Jaz kar navijam, da bi bil čudež. Upanje nas drži pokonci, čeprav so potem razočaranja toliko hujša. Držim pesti! Anitka in Goya, čestitke za rastoče trebuščke, zdej bo treba pa novo garderobo. Pia73 . Nosečke pred koncem pa znosne zadne tedne in nič nestrpnosti. Pridejo ko pridejo. Lep večer od Neni in Lukca
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 24.11.2007 20:59:55
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla, naj vas še jst malo pozdravim...Pika...sej veš kaj ti želim... Pia, tebi pa želim, da se tvoje stanje izboljša. Ne vem točno zakaj gre, ampak iz tvojega opisa razumem, da stvar ni enostavna in da je lahko zelo narobe, če bi bili slabi izvidi...zato držim pesti, da se zdravje čimprej izboljša Anitka, vesela sem, da se baušek širi GoYa zate pa sem tudi vesela, da vse poteka zelo dobro Kaj pa pri nas? Končno sem končaka Izino sobico in že spi v njej. Stanje z našim kakanjem se izbolšuje, je že 3 dni zaporedoma kakala, v vrtcu celo na kahlico V petek sem bila na razgovoru za službo, ta teden izvem kako so se odločili. Okoli Miklavža se bo izkazalo, če se je ta mesec kej prijelo, če ne si vzameva decembra fraj in ga izživiva. Vstopiva v novo leto polna optimizma in se prepustiva toku... Včeraj sem bila na koncertu Neishe, Tabujev in Kreslina, uživala in se po dolgem času namigala Danes pa sem šla na predstavitev ene profesionalne kozmetike in uživala ob predavanju znanega vizažista in maskerja Polna luna je Izo zadela v polno, je bila tečna ko in upam, da jo bo jutri že minilo Toliko od mene Pozdravček vsem pupikam! Tinka
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 25.11.2007 8:59:25
|
|
|
|
pika74
|
Ojla pupike , se vam zdajle samo na hitro javim, ker me moj že priganja... ... Pri meni je danes 36. dan... in še vedno nič novega... razen tega, da bom najbrž morala kupit nov - večji modrc, saj se je stanje spredaj kar močno povečalo v tem tednu... danes zjutraj sem jih mogla že kar z roko "nest", ko sem šla na wc... moj pravi, da mi bo naredil 2 konzoli (vprašte doma svoje, če ne veste, kaj to je )... ajej... kje jih pobira . lana38 - a tvoja dva sta šla pa na plavanje včeraj... to je pa men ful fajn šport... mi je kar malo žal, da ga nisem bolj izpilila... noja, še vedno je čas, nikoli ni prepozno , čeprav letos je v planu bordanje na snegu . neni - ja tud mene skrbi, da ne bo črnčk ... drgač pa točn vem, kje sva ga delala... če je to to ... ko pride ven, bo treba najprej za ušesa pogledat, če ima kej puščavskega peska zadi . tinkamiška - sam da ste zrihtal prebavo... jaz sem tud dons kupla Donat Mg... . Uh pa še neki ti morm povedat -fuuulll maš lepo slikco v avatarju!!!!! Anitka, pobožaj bušija . Ostalim pa enga lupčka na lička . šibam... P.S. pa še en vic vam povem, k sm ga včeri na enem praznovanju rojstnega dne slišala: A veste, kako so Bosanci prevedli Kekca? No... vam povem... mislim, da Kosobrin v enem odlomku reče: "Jej, jej, jej... Kekec." Prevod: "Jedi, jedi, jedi... Kekec."
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 25.11.2007 9:55:02
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj Pika si me nasmejala Pa kako jst stiskam pesti! Pojma nimaš, pa tvoj je zgleda en velik duhovitež Šibam nazaj k moji pupi... Lep dan vsem! Tinka
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 25.11.2007 9:59:53
|
|
|
|
Anitka
|
Hojla v tem oblačnem dopoldnevu! Sem bila včeraj na Neishinem koncertu in je bilo kar fajn moram priznat. Sicer mi je bil prvi njen album boljši, ampak verjetno mi bodo sčasoma v uho prišli tudi drugi njeni komadi. Pika74 meni si ti malce sumljiva (zamujanje, rastoči joški ...)ne vem, ne vem. Se mi zdi, da z bordanja to sezono ne bo nič Moja pikica oz. zdaj že prava pika ti vrača en polubček za božanje. Neni sem bila glih včeraj v nabavi v Grazu, saj so mi hlače nekam male ratale Za tvojega Lukca pa tokrat en objmeček Pia73 drži se Tinkamiška jaz ti želim, da bo letošnji Miklavž karseda radodaren z In me veseli, da se Izina prebava ureja. Emamair vi pa boste jutri pihali svečke, kak fajn Koala tebe in tvoj buši bi pa že prav rada videla. S.D. še malo, še malo... Špelka vam pa želim veliiiiko cartanja. Vsem en objemček in poljubček in se beremo.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 25.11.2007 10:41:16
|
|
|
|
tia
|
Hoj, morem se oglasit pred službo, pa čeprav na hitro. Pika74 ti si mi sumljiva, res stiskam pasti da sta iz potovanja pripeljala , joj to bi bilo veselje na RR-u. Če so joški boleči pa povrh večji to nekaj obeta, res si želim da dobro. POROČAJ! Anitka ,a si šla v nabavo sedaj si že prava nosečka, oglasi si se kaj! Tinka naj mikalvž prinese vam darilo,.pa še božiček k nam pride. Kako kaj Iza? Ema jutri bosta tvoja leto dni ,a pto ne moreš verjeti kako čas beži. Pia73 zate pa en koš , želim ti ves dobro. S.D. ti pa še maj kot teden potem pa boš imela dva mala decemberčka. Neni vi pa kar razvajajte Lukca, vem kako je to, mi imamo eno razvajenko doma, je pavi komandant. Lana38 tebi gredo tudi zadnji tedni, uživaj. Goya kako pa vaši malčki? Nič to bo na kratko, letim se oblačit in v službo, UŽIVAJTE. lp Tia
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 25.11.2007 16:08:17
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
dober dan, Pika, puščavsko-črnska varianta! Sploh se ne sliši slabo! Ampak tale tvoj ga pa pihne, konzole ti bo kupu! Anitka, sem ti kar mal folvš, da še na koncerte hodiš! Pri meni je aktivnost zmanjšana na minimum, ker kot prvo, se hitro utrudim, kot drugo pa se lahko vsak moment začne! Tinka, kako lepo,da si se javila! Lepo pozdravi Izo! Naj ti Miklavžek prinese lepo Pri meni je stanje isto, še sem 3 v 1! Tudi jaz si želim Miklavževo darilo, ker 3.12 se začne veseli December v LJ., pa bi si rada ogledala še praznično vzdušje v mestu! Tia, lepo da si se tudi ti oglasila! En poljubček tvoji Leni! Emamair, a vi boste pa upihnili prvo svečko!Veliko radosti vam želim! Koala, veliko užitkov ob božanju bušija!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 8:05:04
|
|
|
|
Bety upa
|
Pika74....hmmmm.. ..Če je pa še tebi ratal, pol pa je res, da je letošnje leto nekaj posebnega...Jah....Če sta 2, pol je rado še tretje presenečenje (Anitka, Bety...). Upam, da si to ti. Močno držim pesti, da se pridružiš puncam avgust 2008..... Vsem drugim, en lep pozdrav. Jaz čakam pregled 5.12. pa sporočim kaj več. LP
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 9:06:53
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 ... sem pa dons po dolgem času vzela en tifol... tok si upam, več pa ne ... sm rekla, da test nardim takrat, ko bo 2 tedna zamujala... če bo... pa da vidmo, kdo bo koga... pika, ti pa res sličiš na ... če boš še dva tedna čakala boš že v 8t... Naredi test - s tem odrešiš sebe in nas... Močno močnoooooooooooooooo stiskam!!! ...35 dan sem tud jaz fosilka zagledala debel, lep
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.11.2007 9:13:24
|
|
|
|
lana38
|
pika 74, navijam, da ne pride in zagledaš . Tudi povečane prsi dobro kažejo na . Meni so moej bile v začetku kar napoti. Tinkamiška tebi pa tudi, da zageledaš in Miklavž prinese darilo. Jaz še imam 5T do PDP. Se pa kar dobro počutim, razen da se zadnje čase moram večkrat spravit v vodoraven položaj, ker se prej utrudim. Ja, imam pač eno težo v trbuščku. Lepo se imejte vse, čeprav vas nisem posebaj omenjala. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.