Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.10.2007 14:18:58
|
|
|
|
baguSka
|
Držte pesti, da vsaj sneg ne bo dol padou... Drzim pesti in nocem te plasit.. ampak napoved je glih taka.. ani
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.10.2007 14:21:31
|
|
|
|
baguSka
|
Mmmm.. mnjami.. tole bom pa se jst probala nardit. Jaz sem jih zadnjic delala s pirino moko!!! So ble tud fuuull dobre. Mljask! Jst bi itak na tono palacink pojedla..
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.10.2007 14:41:54
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija, sliši in bere se dobro. Zdaj pa samo moram še pripravit za peko palačink, ker to je meni že predolgo za stati pri štedilniku. Jaz kuham samo hitrice zdaj. Nekaj časa pa še tega nisem, ko sem še bolj počivala. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.10.2007 14:48:30
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja punce pa sem vam zaupala fini recept za mojo specialiteto. Ja punce na Vršiču že baje ful sneži,za nas je pa napovedan sneg sobota in nedelja do nižin. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.10.2007 16:07:15
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
takole zgleda pa na Krederici!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.10.2007 16:13:51
|
|
|
|
baguSka
|
A tole si pa ti prejle s fotkicom slikala?
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.10.2007 16:19:01
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka A tole si pa ti prejle s fotkicom slikala? Itak, in pol s svetlobno hitrostjo dol priletela!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.10.2007 16:25:11
|
|
|
|
baguSka
|
No sej tko se mi je zdel ja... Itak si soncek.. tko da nisem niti podvomla v to!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.10.2007 21:39:29
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla punce moje! Kako ste? Vidim, da ste ve nekoliko bolj pridne s pisanjem in čvekanjem kot jaz Jaz sem zanekrat še v redu in nestrpno pričakujem, da pride 30.10., ko grem na pregled in potem 6.11., ko me čaka NS in bom lahko videla svojo Mi pa imamo jutri piknik in se ga prav nič ne veselim zaradi tega vremena Ampak ne smem se sekirati - mi je moj dragi prepovedal Lepo bodite in obljubim, da bom s pisanjem spet bolj pridna naslednji teden. Uživajte in lep vikend vam želim.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 20.10.2007 11:06:16
|
|
|
|
GoYa
|
Helou . Pika74, sicer si zdaj že na poti, ampak mislim, da te sneg ne spremlja, saj je pri nas tak lep sonček. Sem se pa spomnila, da sta lani za nazaj tudi imela smolo z vremenom. Uživaaaaaaaaaaaaaaaaajtaaaaaaaaa. BaguSka, jst ti držim pesti, da IVF ne bo potreben. Anitka, ti imaš pa že kmalu pregled (če pogledam sebe ). Pa še z NS me boš prehitela. Jaz imam en teden za tabo. Joj, kako je to daleč. Jaz bi pa tako rada videla svoja pikeca, ker ne vem, kaj se notri dogaja. Drugače pa vsak dan pričakujem sms od neni . Zaenkrat še nič. Ampak bo, bo, kmalu. Takrat bom pa skakala do stropa . Pa en lep pozdravček vsem pupikam tu gori .
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 21.10.2007 18:34:23
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Tako piknik je za nami. Sem bila včeraj takooooooooooo utrujena, da smo šele danes pospravljali. Ah GoYa ta čakanja na preglede in NS se tako vlečejo. Bi najraje šla kar spat do takrat. Ja le sporoči nam, ko boš izvedela kaj za Neni, bomo skupaj skakali od veselja. Uživajte še naprej vsi skupaj in pišite kaj.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.10.2007 8:49:59
|
|
|
|
koala
|
Jutro punce! No, pa sem se končno skopala iz kaosa, renoviranje je za nama HURAAAA!!!! Posteljica stoji, mi jo je tako lepo pogledat, vsako jutro ko se zbudim poškilim v njo, kod da bo že kdo notri. No, saj včasih je, mačka namreč . [Sulfinija/b] za palačinkarske podvige še ni bilo časa ne volje, pa še jdovo moko moram nekje ujagat, še nisem nikoli kupovala tega, saj menda se dobi v vsaki trgovini, ali ne? . soncek.djukelica mi je znano to z spnajem, zvečer se mi moj dragi kar smeji ko se nalagam v postelji, en povšter pod bušija, pa enga pod koleno, pa po možnosti še kakšnega za hrbet, sem založena kot novorojenček. Ta procedura pa seveda traja, ampak samo zvečer, ker ponoči to opravim tako da se niti ne zbudim, samo zjutraj sem na drugem boku, založena seveda. Pa ne me vprašat kako mi to rata, ker mi ni jasno. neničakamo novičke. Anitkasekirnaje je prepovedano tvoj . Čas do pregleda pa nja ti hitro mine. GoYa zate velja isto.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.10.2007 8:54:47
|
|
|
|
Bety upa
|
Pozdravljene punce, soborke.... Zagledala sem .... .Vesela sem do stropa in polna strahu, kaj bo....Upam na najboljše. Pa ravno danes sem pričakovala M in bi jutri začela s špikanjem za 6.ICSi postopek. Hvala Bogu, da mi ni treba in upam, da mi resnično ne bo treba več čakati na in računati O ..... Kavo sem takoj nehala piti, ker sem opazila, da me začne po njej boleti trebuh, križ....Pa še prebrala sem, da 2x več ss povzroča ravno kofein v kavi..... Po nasvetu dr.Pušenjaka pijem vsako jutro do 8.ure 4ml Medrola (polovička tabletke)....Namreč, izrazil je sum, da moj imunski sistem zavrača otročička in da ga je treba malo utišati...vsak za nekaj časa....Pri nas se noben zdravnik in ne strokovnjak ne ikvarja z vplivom imunskega sistema na zanositev. To polovičko tabletke pijem 4 tedne in potem 3 tedne četrtinko in potem nič več.....Jaz bom pila za vsak slučaj do 16.tedna to četrtinko. Nimam izcedkov in krvavitev, ampak vseeno uporabljam Prometrij 2x na dan. Škoditi ne more, saj podpira nosečnost. In moram priznati, pijem tudi 2x na dan Persen. Varen je za nosečnice in mi pomaga, da ne mislim na najhujše. Hudega sem resnično imela preveč, da bi rekla, da mi je čisto vseeno. Mi ni.....Živim iz ure v uro.... Na pregled se nisem naročila, ker čakam moj prvi UZ, ki bo samoplačniški, okrog 10.11. takrat bi mogel srček že delati....In potem se naročim naprej pri G in sledi vse, kar nas čaka.... Kako je z Neni?????? No, oglasim se zvečer, da vas malo prečekiram..... Bety, bila najstarejša fosilka na tem forumu, ki je čakala na in je zdaj
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.10.2007 8:59:40
|
|
|
|
lana38
|
Bety upa , čestitam še tukaj. Čas je že, da ti tokrat uspe priti do konca in dobiš svojega . LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.10.2007 10:29:44
|
|
|
|
GoYa
|
Bety, čestitam. Tokrat MORA biti vse ok in BO vse ok.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.10.2007 11:06:33
|
|
|
|
dolenjka
|
Bety Iskrene čestitke tudi od mene, črne misli pa le preženi stran in verjemi, da bo vse OK
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.10.2007 11:09:55
|
|
|
|
Špelka
|
Ojla babe! Tud jaz sem še v enem kosu. Jutri zaključujem s 35. tednom in počasi vstopam v zadnji mesec. Počutje je zaenkrat kar okej, mam srečo, da sem velika, k mi ne pritiska otročiček tolk v rebra. Edino lulanje mi dela preglavice - tako podnevi kot ponoči. Prejšnji teden sem mela pregled in računalnik je ocenil, da naj bi naš knedelček imel že 2 kilci in pol. No, še zadnjo kilco, pol pa lahko pride ven. Vidim, da se tudi vam na polno dogaja... Pika - tebi želim nepozabne počitnice... V tej fazi proti koncu nosečnosti, ki sem jo +/- preživela doma, sem ti kar malo fouš... V dobrem pomenu besede - TI RES ŽELIM, DA BI SE IMELA ČUDOVITO! Anitka - me veseli, da so izcedki ponehali in držim ti pesti še za naprej, da bi bilo vse BP! Baguska - tud jaz se pridruzujem željam, da IVF ne bi bil potreben, če pa slučajno bo, se ga pa ne boj - nas je že veliko to dalo skozi in brez posebnih težav preživelo. Pa še nekaj ti zaupam - ko enkrat zanosiš, enostavno pozabiš, kako je na IVF sploh bilo, ker ni več pomembno! Koala - a vi mate pa že postelco?!?! Kolk se maš fajn! Midva jko bova namontirala šele danes, ker je bila do sedaj skoraj 2 meseca v brušenju in barvanju! No, zdej lepa zelena čaka na montažo! Pozdravljam še naši dvojni nosečki - SD in Goyo! Vidim, da sta v redu - naj tako tudi ostane! Bety - zate sem pa neizmerno vesela!!!! In tokrat imam izredno dober občutek, da prideš do konca! Iz tvojga posta veje ena taka prepričanost in odločnost, in mislim, da si na pravi poti! Pa seveda vsake toliko pomislim na Neni in nestrpno čakam novičke! Lepo se mejte - pozdravček - Špelka
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.10.2007 11:36:39
|
|
|
|
tosja
|
Bety upa iskrene čestitke!!! ...želim ti mirno, lepo in zdravo Uživaj do maksimuma v teh mesecih...
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.10.2007 11:58:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke, fosečka nosečka Bety!! Naj bo nosečnost, lepa, mirna in zdrava.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.10.2007 17:36:55
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca Čestitke, fosečka nosečka Bety!! Naj bo nosečnost, lepa, mirna in zdrava. ja,Bety, še tukaj, čestitke!!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 22.10.2007 17:54:53
|
|
|
|
Anitka
|
Juhejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Bety to pa so novičke. Skačem do stropa in se skupaj s tabo veselim Resnično ti ji privoščim in ti želim lepo, zrdavo in mirno nosečnost. In naj zaslužena sreča traja vse do konca. Junija pa naj v tvojem naročju zajoka zdrav otročiček. O Špelka še malo pa boš v naročju držala svoj zakladek. Kako čas mineva. Koala za posteljico. Jaz že tudi komaj čakam, da bomo tako daleč, da bomo začeli nabavljat stvari za
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 23.10.2007 13:51:53
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
dan, Bety, čestitke na ! Sem resnično vesela zate! Koala, kam se pa tebi mudi? Mi še sploh nič začeli pripravljati za ! Vse je še v škatlah in spravljeno po raznih kotičkih! Verjamem pa,da je veselo, ko takole gledaš! Anitka, uživaj sedaj, ko bušek še ni velik, čeprav vem,da bi ga rada vsem pokazala! Pol na koncu si tok okoren, pa neroden, pa pomoč rabiš pri oblačenju , pa položaj pri spanju in sedenju menjaš kot kak komar! Naj ti čas do nuhalne mine hitro! Špelka, še malo, pa boš mamica! Da bi tvoj porod bil brez vseh zapletov! Neni, kako je pa z teboj? Še čakaš? Vse dobro! Jaz sem danes imela UZ, sem izredno zadovoljna, otroka sta super, mudi se jima nikamor, težka pa sta 1600 g in 1450 g! Če bosta tako nadaljevala, bosta čez 2500 g!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 23.10.2007 14:16:44
|
|
|
|
bambi
|
Evo, da se javim malo mojim dragim fosilkam in vam povem kako smo. Jaz sem kar vredu, po carskem rezu in mastitisu smo sedaj končno na konju.... Mala Heidi je super, non stop bi bila prikolpljena na zizo in je že pravi mali bajsek . Sem dala slikice v album, da si jo lahko pogledate. Drugače pa nimam kaj dosti časa, ker mi večja sestrica ne pusti niti dihati, je pravi navihanec in 14 ur na dan v polnem gasu, ostalo hvala bogu spi . Anitka zate sem pa najbolj vesela, da si zagledala , sem kar skakala od veselja in solze so tekle, ko sem dobila tvoj sms. Želim vam veliko sreče in brezskrbno ter lepo . Eh, bi rada napisala kaja več, pa me že Heidi kliče, Gaja pa spi..... Lepo se imejte Vaša Bambi
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 23.10.2007 18:44:25
|
|
|
|
citrončica
|
bambi, ,res imaš dva krasna sončka-sončici!! soncek.dj.,ta o komarju mi jer res všeč ,tako da ,Anitka, upoštevaj nasvet!!! pa pozdravček vsem!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 23.10.2007 21:11:26
|
|
|
|
koala
|
Bety čestitke, naj bo zdaj res srečno!!!!! Zaslužiš si! bambi, res ta lepi tvoji princeski, pa Gajina sobica tudi, a je to tvoje delo al ste meli kakšnega majstra? soncek.djukelica, jaz se še tudi odločam če bi že začela prat te male luštkane stvari, pa se nekako še nemorem spravit zraven. Posteljica pa je bila prej spravljena pri svaku v sobi, pa sva rekla, da mu jo spreviva iz sobe da bo mel spet svoj plac. neni!!!!!!!!!! A si še v enem kosu?
|
vrtecLelly28 RRPri kateri starosti ste otroka prvič dali v vrtec?pri 11 m (
59%)
pri 2 letih (
9%)
pri 3 letih ali več (
14%)
ni obiskoval vrtca (
18%)
Število vseh glasov: 22Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!