|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)
19.10.2007 14:18:58   
baguSka
Držte pesti, da vsaj sneg ne bo dol padou...

Drzim pesti in nocem te plasit.. ampak napoved je glih taka.. aniuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 351
19.10.2007 14:21:31   
baguSka
Mmmm.. mnjami.. tole bom pa se jst probala nardit. Jaz sem jih zadnjic delala s pirino moko!!! So ble tud fuuull dobre. Mljask! Jst bi itak na tono palacink pojedla..user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 352
19.10.2007 14:41:54   
lana38
Sulfinija, sliši in bere se dobro. Zdaj pa samo moram še user posted image  pripravit za peko palačink, ker to je meni že predolgo za stati pri štedilniku. Jaz kuham samo hitrice zdaj. Nekaj časa pa še tega nisem, ko sem še bolj počivala.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 353
19.10.2007 14:48:30   
Sulfinija
Ja punce pa sem vam zaupala fini recept za mojo specialiteto.

Ja punce na Vršiču že baje ful sneži,za nas je pa napovedan sneg sobota in nedelja do nižin.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 354
19.10.2007 16:07:15   
soncek.djukelica
user posted image

takole zgleda pa na Krederici! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 355
19.10.2007 16:13:51   
baguSka
A tole si pa ti prejle s fotkicom slikala?user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 356
19.10.2007 16:19:01   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

A tole si pa ti prejle s fotkicom slikala?user posted image

Itak, in pol s svetlobno hitrostjo dol priletela! user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 357
19.10.2007 16:25:11   
baguSka
No sej tko se mi je zdel ja... user posted image  Itak si soncek.. tko da nisem niti podvomla v to!

Neposredna povezava do sporočila: 358
19.10.2007 21:39:29   
Anitka
Ojla punce moje!

Kako ste? Vidim, da ste ve nekoliko bolj pridne s pisanjem in čvekanjem kot jaz user posted image Jaz sem zanekrat še v redu in nestrpno pričakujem, da pride 30.10., ko grem na pregled in potem 6.11., ko me čaka NS in bom lahko videla svojo user posted image

Mi pa imamo jutri piknik in se ga prav nič ne veselim zaradi tega vremena user posted image user posted image Ampak ne smem se sekirati - mi je moj dragi prepovedal user posted image

Lepo bodite in obljubim, da bom s pisanjem spet bolj pridna naslednji teden. Uživajte in lep vikend vam želim.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
20.10.2007 11:06:16   
GoYa
Helou user posted image .

Pika74, sicer si zdaj že na poti, ampak mislim, da te sneg ne spremlja, saj je pri nas tak lep sonček. Sem se pa spomnila, da sta lani za nazaj tudi imela smolo z vremenom. Uživaaaaaaaaaaaaaaaaajtaaaaaaaaa.

BaguSka, jst ti držim pesti, da IVF ne bo potreben.

Anitka, ti imaš pa že kmalu pregled (če pogledam sebe user posted image ). Pa še z NS me boš prehitela. Jaz imam en teden za tabo. Joj, kako je to daleč. Jaz bi pa tako rada videla svoja pikeca, ker ne vem, kaj se notri dogaja.

Drugače pa vsak dan pričakujem sms od neni user posted image . Zaenkrat še nič. Ampak bo, bo, kmalu. Takrat bom pa skakala do stropauser posted image .

Pa en lep pozdravček vsem pupikam tu gori user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 360
21.10.2007 18:34:23   
Anitka
Ojla!

Tako piknik je za nami. Sem bila včeraj takooooooooooo utrujena, da smo šele danes pospravljali.

Ah GoYa ta čakanja na preglede in NS se tako vlečejo. Bi najraje šla kar spat do takrat.user posted image

Ja le sporoči nam, ko boš izvedela kaj za Neni, bomo skupaj skakali od veselja.user posted image user posted image

Uživajte še naprej vsi skupaj in pišite kaj.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 361
22.10.2007 8:49:59   
koala
Jutro punce!
No, pa sem se končno skopala iz kaosa, renoviranje je za nama HURAAAA!!!! Posteljica stoji, mi jo je tako lepo pogledat, vsako jutro ko se zbudim poškilim v njo, kod da bo že kdo notri. No, saj včasih je, mačka namrečuser posted image .

[Sulfinija/b] za palačinkarske podvige še ni bilo časa ne volje, pa še jdovo moko moram nekje ujagat, še nisem nikoli kupovala tega, saj menda se dobi v vsaki trgovini, ali ne?user posted image .

soncek.djukelica mi je znano to z spnajem, zvečer se mi moj dragi kar smeji ko se nalagam v postelji, en povšter pod bušija, pa enga pod koleno, pa po možnosti še kakšnega za hrbet, sem založena kot novorojenček.user posted image Ta procedura pa seveda traja, ampak samo zvečer, ker ponoči to opravim tako da se niti ne zbudim, samo zjutraj sem na drugem boku, založena seveda. Pa ne me vprašat kako mi to rata, ker mi ni jasno.

neničakamo novičke.

Anitkasekirnaje je prepovedanouser posted image tvojuser posted image . Čas do pregleda pa nja ti hitro mine.

GoYa zate velja isto.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
22.10.2007 8:54:47   
Bety upa
Pozdravljene punce, soborke....

Zagledala sem user posted image user posted image ....user posted image .Vesela sem do stropa in polna strahu, kaj bo....Upam na najboljše. Pa ravno danes sem pričakovala M in bi jutri začela s špikanjem za 6.ICSi postopek. Hvala Bogu, da mi ni treba in upam, da mi resnično ne bo treba več čakati na user posted image user posted image  in računati O .....

Kavo sem takoj nehala piti, ker sem opazila, da me začne po njej boleti trebuh, križ....Pa še prebrala sem, da 2x več ss povzroča ravno kofein v kavi.....

Po nasvetu dr.Pušenjaka pijem vsako jutro do 8.ure 4ml Medrola (polovička tabletke)....Namreč, izrazil je sum, da moj imunski sistem zavrača otročička in da ga je treba malo utišati...vsak za nekaj časa....Pri nas se noben zdravnik in ne strokovnjak ne ikvarja z vplivom imunskega sistema na zanositev. To polovičko tabletke pijem 4 tedne in potem 3 tedne četrtinko in potem nič več.....Jaz bom pila za vsak slučaj do 16.tedna to četrtinko. user posted image

Nimam izcedkov in krvavitev, ampak vseeno uporabljam Prometrij 2x na dan. Škoditi ne more, saj podpira nosečnost. In moram priznati, pijem tudi 2x na dan Persen. Varen je za nosečnice in mi pomaga, da ne mislim na najhujše. Hudega sem resnično imela preveč, da bi rekla, da mi je čisto vseeno. Mi ni.....Živim iz ure v uro....user posted image

Na pregled se nisem naročila, ker čakam moj prvi UZ, ki bo samoplačniški, okrog 10.11. takrat bi mogel srček že delati....In potem se naročim naprej pri G in sledi vse, kar nas čaka....
Kako je z Neni??????

No, oglasim se zvečer, da vas malo prečekiram.....

Bety, bila najstarejša fosilka na tem forumu, ki je čakala na user posted image  in je zdaj user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
22.10.2007 8:59:40   
lana38
Bety upa user posted image , čestitam še tukaj. Čas je že, da ti tokrat uspe priti do konca user posted image  in dobiš svojega user posted image .user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 364
22.10.2007 10:29:44   
GoYa
Bety, user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam. Tokrat MORA biti vse ok in BO vse ok.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 365
22.10.2007 11:06:33   
dolenjka
Bety user posted image  user posted image  user posted image  Iskrene čestitke tudi od mene, črne misli pa le preženi stran in verjemi, da bo vse OK user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 366
22.10.2007 11:09:55   
Špelka
Ojla babe!

Tud jaz sem še v enem kosu. Jutri zaključujem s 35. tednom in počasi vstopam v zadnji mesec. user posted image user posted image user posted image  Počutje je zaenkrat kar okej, mam srečo, da sem velika, k mi ne pritiska otročiček tolk v rebra. user posted image  Edino lulanje mi dela preglavice - tako podnevi kot ponoči. user posted image  Prejšnji teden sem mela pregled in računalnik je ocenil, da naj bi naš knedelček imel že 2 kilci in pol. user posted image  No, še zadnjo kilco, pol pa lahko pride ven. user posted image

Vidim, da se tudi vam na polno dogaja...

Pika - tebi želim nepozabne počitnice... V tej fazi proti koncu nosečnosti, ki sem jo +/- preživela doma, sem ti kar malo fouš... V dobrem pomenu besede - TI RES ŽELIM, DA BI SE IMELA ČUDOVITO! user posted image

Anitka - me veseli, da so izcedki ponehali in držim ti pesti še za naprej, da bi bilo vse BP! user posted image

Baguska - tud jaz se pridruzujem željam, da IVF ne bi bil potreben, če pa slučajno bo, se ga pa ne boj - nas je že veliko to dalo skozi in brez posebnih težav preživelo. Pa še nekaj ti zaupam - ko enkrat zanosiš, enostavno pozabiš, kako je na IVF sploh bilo, ker ni več pomembno! user posted image

Koala - a vi mate pa že postelco?!?! Kolk se maš fajn! Midva jko bova namontirala šele danes, ker je bila do sedaj skoraj 2 meseca v brušenju in barvanju! user posted image user posted image  No, zdej lepa zelena čaka na montažo! user posted image

Pozdravljam še naši dvojni nosečki - SD in Goyo! Vidim, da sta v redu - naj tako tudi ostane! user posted image

Bety - zate sem pa neizmerno vesela!!!! user posted image user posted image user posted image  In tokrat imam izredno dober občutek, da prideš do konca! Iz tvojga posta veje ena taka prepričanost in odločnost, in mislim, da si na pravi poti! user posted image
Pa seveda vsake toliko pomislim na Neni in nestrpno čakam novičke! user posted image user posted image

Lepo se mejte - pozdravček - Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 367
22.10.2007 11:36:39   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image Bety upa iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image
...želim ti mirno, lepo in zdravo user posted image Uživaj do maksimuma v teh user posted image mesecih...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 368
22.10.2007 11:58:12   
Anonimen
Čestitke, fosečka nosečka Bety!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj bo nosečnost, lepa, mirna in zdrava. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
22.10.2007 17:36:55   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Čestitke, fosečka nosečka Bety!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj bo nosečnost, lepa, mirna in zdrava. user posted image user posted image user posted image

ja,Bety, še tukaj,
čestitke!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 370
22.10.2007 17:54:53   
Anitka
Juhejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Bety to pa so novičke. Skačem do stropa in se skupaj s tabo veselim user posted image user posted image user posted image Resnično ti ji privoščim in ti želim lepo, zrdavo in mirno nosečnost. In naj zaslužena sreča traja vse do konca. Junija pa naj v tvojem naročju zajoka zdrav otročiček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Špelka še malo pa boš v naročju držala svoj zakladek. Kako čas mineva.

Koala user posted image user posted image user posted image user posted image za posteljico. Jaz že tudi komaj čakam, da bomo tako daleč, da bomo začeli nabavljat stvari za user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 371
23.10.2007 13:51:53   
soncek.djukelica
dan,

Bety, čestitke na user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Sem resnično vesela zate! user posted image
Koala, kam se pa tebi mudi? Mi še sploh nič začeli pripravljati za user posted image user posted image ! Vse je še v škatlah in spravljeno po raznih kotičkih! user posted image  Verjamem pa,da je veselo, ko takole gledaš! user posted image
Anitka, uživaj sedaj, ko bušek še ni velik, čeprav vem,da bi ga rada vsem pokazala! Pol na koncu si tok okoren, pa neroden, pa pomoč rabiš pri oblačenju user posted image , pa položaj pri spanju in sedenju menjaš kot kak komar! user posted image  Naj ti čas do nuhalne mine hitro! user posted image
Špelka, še malo, pa boš mamica! Da bi tvoj porod bil brez vseh zapletov! user posted image
Neni, kako je pa z teboj? Še čakaš? Vse dobro! user posted image user posted image user posted image
Jaz sem danes imela UZ, sem izredno zadovoljna, otroka sta super, mudi se jima nikamor, težka pa sta 1600 g in 1450 g! Če bosta tako nadaljevala, bosta čez 2500 g! user posted image  

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 372
23.10.2007 14:16:44   
bambi
Evo, da se javim malo mojim dragim fosilkam in vam povem kako smo. Jaz sem kar vredu, po carskem rezu in mastitisu smo sedaj končno na konju.... user posted image user posted image user posted image  Mala Heidi je super, non stop bi bila prikolpljena na zizo in je že pravi mali bajsek user posted image user posted image user posted image . Sem dala slikice v album, da si jo lahko pogledate. Drugače pa nimam kaj dosti časa, ker mi večja sestrica ne pusti niti dihati, je pravi navihanec in 14 ur na dan v polnem gasu, ostalo hvala bogu spi user posted image .  

Anitka zate sem pa najbolj vesela, da si zagledala user posted image , sem kar skakala od veselja in solze so tekle, ko sem dobila tvoj sms. Želim vam veliko sreče in brezskrbno  ter lepo user posted image .

Eh, bi rada napisala kaja več, pa me že Heidi kliče, Gaja pa spi.....

Lepo se imejte

Vaša Bambi

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

Neposredna povezava do sporočila: 373
23.10.2007 18:44:25   
citrončica
bambi,user posted image user posted image ,res imaš dva krasna sončka-sončici!!

soncek.dj.,ta o komarju mi jer res všečuser posted image user posted image user posted image ,tako da ,Anitka, upoštevaj nasvet!!!user posted image

pa pozdravček vsem!!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 374
23.10.2007 21:11:26   
koala
Bety čestitke, naj bo zdaj res srečno!!!!! Zaslužiš si!

bambi, res ta lepi tvoji princeski, pa Gajina sobica tudi, a je to tvoje delo al ste meli kakšnega majstra?

soncek.djukelica, jaz se še tudi odločam če bi že začela prat te male luštkane stvari, pa se nekako še nemorem spravit zraven. Posteljica pa je bila prej spravljena pri svaku v sobi, pa sva rekla, da mu jo spreviva iz sobe da bo mel spet svoj plac.

neni!!!!!!!!!! A si še v enem kosu?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

vrtec
Lelly28 RR

Pri kateri starosti ste otroka prvič dali v vrtec?

pri 11 m (59%)

pri 2 letih (9%)

pri 3 letih ali več (14%)

ni obiskoval vrtca (18%)

Število vseh glasov: 22

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!