|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)
24.10.2007 15:14:20   
Neža81
user posted image user posted image

.... danes je moj PDP.....user posted image user posted image

.... hudo je,  pa čeprav je minilo 4 mesece....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 376
24.10.2007 15:58:41   
citrončica
Neža81, drži se!!user posted image user posted image ,
vedno se bo še našel kak trenutek,kak datum, ki te bo znova spomnil na tvojauser posted image user posted image ,vendar se ju spominjaj z veseljem, ne žalostjo, tako jima je bilo žal usojeno,
nate pa čakajo novi, tisti, ki jih boš enkrat stisnila v objem, nesla domov in uživala,ko bodo rasli ob tebi....upam, da čimprej!!user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 377
24.10.2007 16:17:54   
Sulfinija
Neža,en velik in topel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 378
24.10.2007 18:31:09   
lana38
Neža81!
user posted image user posted image user posted image Zelo mi je žal zate, ampak s časom boš malo prebolela, čeprav je to zelo težko. Tudi jaz sem se še letos spomnila na PDP in moja punčka bi imela že 1. rojstni dan. Čeprav sem že bila user posted image , me je še vedno bolelo.
Sem te pa že pogrešala, ker se dolgo nisi oglasila.
LP

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 379
24.10.2007 20:59:20   
koala
Nežauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V mislih sem z tabo!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 380
24.10.2007 22:01:53   
vampirka
Neža, user posted image ...drži se!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 381
25.10.2007 10:00:41   
soncek.djukelica
draga Neža,

žarek upanja čaka na tebe! Tvoja angelčka vaju varujeta!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 382
25.10.2007 10:03:47   
Špelka
Neža - tudi jaz mislim na vaju... user posted image  Ob takih dnevih je še težje. user posted image user posted image user posted image user posted image Naj ti bo v tolažbo upanje, da vaju prav verjetno sreča čaka že za naslednim vogalom (beri v naslednjem postopku). user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 383
25.10.2007 12:24:39   
GoYa
Neža81, user posted image user posted image . Malo se izjoči, ti bo lažje.

Bambi, user posted image  za tvojega novega sončka. Začetne poporodne težave bojo pa minile. Upam, da mastitis ni bil prehud.

S.D, tvoja dva korenjaka sta pa že lepo težka. Prav je tako.

Neni vas vse lepo pozdravlja. Novičk (tistih ta pravih) še ni. Obljubim pa, da se tisti moment, ko dobim sms priklopim in še vam sporočim. No, razen, če bo kaka nemogoča nočna ura user posted image .

Jaz sem še kar ok. Dnevi do NS se mi vlečejo. Pa mal me muči, ker bo NS šele v 14t user posted image . Ampak, bomo zdržali še 3 tedne. Slabosti še vedno - tiščanje v želodcu. Sam da kaj pojem....al pa če nič ne pojem...isti šmorn.

Lepo se imejte pupike.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 384
25.10.2007 14:37:11   
tinkamiška
Neža...veliko mislim na tebe....user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 385
25.10.2007 19:10:55   
Anitka
Ojla prijateljice moje!

Neža verjamem, da ti je hudo in ti verjetno tudi vedno bo, sploh ob datumih, ki te bodo še posebej spominjali na tvoja user posted image user posted image Takrat se le izjoči, izlij svojo žalost na plan, poišči kakšno ramo za zjokat in ne pozabi, da boš tudi ti nekoč mamica najčudovitejšemu user posted image ali user posted image user posted image in tvoja angečka bosta ponosno gledala na vas.

Pa sem spet z vami po včerajšnji zgleda da enodnevni virozi user posted image Najprej ponoči trikrat bruhanje, cel dan nič apetita za hrano ali pijačo,cel dan slabo počutje, bolečine v mišicah in proti večeru tudi vročina. Sem v službi komaj zdržala in cel popoldan preležala. Danes pa sem se čudežno dokaj zdrava prebudila. Le bolečine v križu so ostale.

Bambi hvala za čestitke in seveda tudi tebi za novo članico družine. Sem pogledala slike in sta obe pravi mali princeski, kot mamica user posted image

GoYa a tebi se tudi vleče čas do pregledov in NS?user posted image Jaz že nestrpno pričakujem torek in potem še nasledni torek. Naj ti slabosti in tiščanje hitro minejo. Kako pa kaj sicer, te hlače v pasu že kaj tiščijo? Mene kar fajn proti večeru.

Lepo bodite in se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 386
26.10.2007 9:57:05   
lana38
Anitka, dobro, da si tako hitro premagala virozo.user posted image
Jaz sem pa včeraj spet bila pri G, ker sem fasala neko vnetje mehurja. Prejšnjo noč sem bila vsako uro na WC, tako da sem zjutraj res komaj bila pokonci. No, dobila sem antibiotik in tudi jaz sem že bolje. Nocoj sem manj skakala po WC. Pa tudi v trebuhu ni več tistega neprijetnega občutka.
Spet imamo en siv in deževen dan.user posted image  Pa je tak lep sonček bil včeraj popoldan.
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 387
26.10.2007 14:47:53   
Anitka
Ojoj Lana to pa ni fino - vnetje mehurja. Tega se tudi jaz sedaj najbolj bojim, zato se oblačim kot medved. Sicer pa mene itak ponavadi fajn zebe in se na splošno toplo oblačim. Želim ti čimprejšnje popolno okrevanje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 388
26.10.2007 15:00:47   
Anonimen
Neža81, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
26.10.2007 18:55:51   
buškica
Punce,

naj vas na hitro pozdravim, kajti naša pupa me okupira 24 ur na dan. Sem pa dala v album nove slikice da vidite kako napreduje. Končno smo presegli težo 3 kg in velikost 50 cm.

Mislim na  vse vas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
26.10.2007 21:31:52   
Pia73
Neža81  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 391
27.10.2007 8:07:19   
Bety upa
Neža....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ....Žal mi je....

Čas bo zacelil rano, ki krvavi......In ti boš zopet zibala..user posted image .....

Vsi smo s tabo......

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 392
27.10.2007 8:59:44   
GoYa
Anitka, mene hlače še ne tiščijo. Je pa tudi pri meni bolj proti večeru že malo viden trebušček. Čisto mičkeno user posted image .

Buškica, user posted image  za Gajo in njen napredek. Pravi sonček je.

Bety, kako si pa kaj ti? Kdaj imaš kak UZ?

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 393
27.10.2007 10:02:50   
koala
Joj buškica kako je lepa tvoja Gaja. Se pa šele tam na tistih slikah ko se hranita videt kako je mičkana, juj komaj že čakam da stisnem svojega sončka k sebi.

GoYa in Anitka, naj vama čas do pregledov hitro mine, vem kako se vleče.

lana hitro se pozdravi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 394
27.10.2007 10:07:25   
lana38
Anitka!
Mene tudi drugače bolj zebe in sem bolj oblečena, ampak zdaj mi je pa kar naprej vroče. Če se bolj oblečem, sem pa kar naenkrat cela mokra, ker se spotim. To je pa še slabše, kot da se malo manj oblečem in se dobro počutim. Pravzaprav sploh ne vem, kje sem staknila to vnetje, ker me ni nič zeblo. Pa tako sem več ali manj doma na toplem, razen tistih kratkih sprehodov. No, zdaj se mi že kar umirja to vnetje in sem vesela.

buškica, kako lepa pupica.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 395
27.10.2007 20:57:45   
tinkamiška
Joj buškica, kakšno pikico imaš!user posted image

Vsem en lep pozdravček!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 396
28.10.2007 7:00:45   
Bety upa
Pozdravjene!

Goya, na prvi UZ pregled grem okrog 10.11....Prej nima smisla, ker se srčka nič ne vidi, a srček je prva pomembna stvar....Vse moje prejšnje slabe izkušnje so pustile posledice (na psihi).  Veliko Persena sem rabila, da sem preživela čas iz 4. tedna do 5.tedna. To je namreč bil čas, ko sem izgubila 90% svojih pikic. In, vse je OK. Zamislila sem si 30.6.2008 in tisti dan čakam.....O pregledih prej nočem preveč razmišljati. Prepričala sem se, da je vse SUPER.user posted image

Pa bo, kar bo....user posted image

user posted image V žlahti (moža sestrična) nam je v soboto umrl nedonošenček. 24 let stara, brez kakeršnihkoli nevšečnosti prej je na pregledu izvedela, da srček ne utripa več. V 7.mesecu nosečnosti. Vsi smo žalostni.user posted image

Torej.....V življenju te lahko doleti vse....Lahko to samo sprejmeš, kot nužni del. Nismo Bogovi.

Jaz se pa držim Medrola, kot "pijan plota"....user posted image ..

Grem za en teden na dopust in bom manj mislila na slabe stvari....user posted image

LP

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 397
28.10.2007 9:37:48   
lana38
Bety upa, uživaj na dopustu in se sprosti. Vse bo OK.
LP

lana38

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 398
28.10.2007 11:18:38   
Špelka
Ojla!

Bety - vesela sem vsakega tvojega pozitivnega posta in še naprej so moje pesti stisnjene zate... MAlo težko bo, k se cel teden ne boš javljala, ampak jaz s tabo verjamem v pozitivni konec! user posted image user posted image user posted image  

Buškica - res srčkana pikica! user posted image user posted image user posted image  Se mi zdi, da se je čist po maici vrgla!

A je kaj novičk od Neni? Zdaj enkrat pa zares bo, a ne! user posted image user posted image user posted image

Pozdrav tudi vsem ostalim in srečno vsem nosečkam: Anitki, Koali, SD, Goyi... in tistim, ki se za to trudite! user posted image user posted image user posted image

Aja - jaz sem okej, razen prehlada in velikega, težkega trebuha! user posted image Na tickerju sem končno prestopila v zadnji mesec, torej gre Zares! user posted image user posted image user posted image

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 399
28.10.2007 15:12:54   
citrončica
Buškica,prekrasno princesko imašuser posted image ,kar lepo se crkljajte na toplem in uživajte!!user posted image
špelka, še malo,tudi tvojo pikico že pričakujemo,zdaj zdaj bo tu!!!!user posted image

Bety,čimlepši, čimmirnejši in čimbolj sproščujoč dopust ti želim!!

uživajte!!pa-pauser posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

POROD
riba5

KAKO SE JE RODIL VAŠ OTROK

NARAVNO (83%)

CARSKI REZ (17%)

Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!