Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 24.10.2007 15:14:20
|
|
|
|
Neža81
|
.... danes je moj PDP..... .... hudo je, pa čeprav je minilo 4 mesece....
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 24.10.2007 15:58:41
|
|
|
|
citrončica
|
Neža81, drži se!! , vedno se bo še našel kak trenutek,kak datum, ki te bo znova spomnil na tvoja ,vendar se ju spominjaj z veseljem, ne žalostjo, tako jima je bilo žal usojeno, nate pa čakajo novi, tisti, ki jih boš enkrat stisnila v objem, nesla domov in uživala,ko bodo rasli ob tebi....upam, da čimprej!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 24.10.2007 16:17:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Neža,en velik in topel . LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 24.10.2007 18:31:09
|
|
|
|
lana38
|
Neža81! Zelo mi je žal zate, ampak s časom boš malo prebolela, čeprav je to zelo težko. Tudi jaz sem se še letos spomnila na PDP in moja punčka bi imela že 1. rojstni dan. Čeprav sem že bila , me je še vedno bolelo. Sem te pa že pogrešala, ker se dolgo nisi oglasila. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 24.10.2007 20:59:20
|
|
|
|
koala
|
Neža . V mislih sem z tabo!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 24.10.2007 22:01:53
|
|
|
|
vampirka
|
Neža, ...drži se!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 25.10.2007 10:00:41
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
draga Neža, žarek upanja čaka na tebe! Tvoja angelčka vaju varujeta!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 25.10.2007 10:03:47
|
|
|
|
Špelka
|
Neža - tudi jaz mislim na vaju... Ob takih dnevih je še težje. Naj ti bo v tolažbo upanje, da vaju prav verjetno sreča čaka že za naslednim vogalom (beri v naslednjem postopku).
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 25.10.2007 12:24:39
|
|
|
|
GoYa
|
Neža81, . Malo se izjoči, ti bo lažje. Bambi, za tvojega novega sončka. Začetne poporodne težave bojo pa minile. Upam, da mastitis ni bil prehud. S.D, tvoja dva korenjaka sta pa že lepo težka. Prav je tako. Neni vas vse lepo pozdravlja. Novičk (tistih ta pravih) še ni. Obljubim pa, da se tisti moment, ko dobim sms priklopim in še vam sporočim. No, razen, če bo kaka nemogoča nočna ura . Jaz sem še kar ok. Dnevi do NS se mi vlečejo. Pa mal me muči, ker bo NS šele v 14t . Ampak, bomo zdržali še 3 tedne. Slabosti še vedno - tiščanje v želodcu. Sam da kaj pojem....al pa če nič ne pojem...isti šmorn. Lepo se imejte pupike.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 25.10.2007 14:37:11
|
|
|
|
tinkamiška
|
Neža...veliko mislim na tebe....
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 25.10.2007 19:10:55
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla prijateljice moje! Neža verjamem, da ti je hudo in ti verjetno tudi vedno bo, sploh ob datumih, ki te bodo še posebej spominjali na tvoja Takrat se le izjoči, izlij svojo žalost na plan, poišči kakšno ramo za zjokat in ne pozabi, da boš tudi ti nekoč mamica najčudovitejšemu ali in tvoja angečka bosta ponosno gledala na vas. Pa sem spet z vami po včerajšnji zgleda da enodnevni virozi Najprej ponoči trikrat bruhanje, cel dan nič apetita za hrano ali pijačo,cel dan slabo počutje, bolečine v mišicah in proti večeru tudi vročina. Sem v službi komaj zdržala in cel popoldan preležala. Danes pa sem se čudežno dokaj zdrava prebudila. Le bolečine v križu so ostale. Bambi hvala za čestitke in seveda tudi tebi za novo članico družine. Sem pogledala slike in sta obe pravi mali princeski, kot mamica GoYa a tebi se tudi vleče čas do pregledov in NS? Jaz že nestrpno pričakujem torek in potem še nasledni torek. Naj ti slabosti in tiščanje hitro minejo. Kako pa kaj sicer, te hlače v pasu že kaj tiščijo? Mene kar fajn proti večeru. Lepo bodite in se beremo.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.10.2007 9:57:05
|
|
|
|
lana38
|
Anitka, dobro, da si tako hitro premagala virozo. Jaz sem pa včeraj spet bila pri G, ker sem fasala neko vnetje mehurja. Prejšnjo noč sem bila vsako uro na WC, tako da sem zjutraj res komaj bila pokonci. No, dobila sem antibiotik in tudi jaz sem že bolje. Nocoj sem manj skakala po WC. Pa tudi v trebuhu ni več tistega neprijetnega občutka. Spet imamo en siv in deževen dan. Pa je tak lep sonček bil včeraj popoldan. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.10.2007 14:47:53
|
|
|
|
Anitka
|
Ojoj Lana to pa ni fino - vnetje mehurja. Tega se tudi jaz sedaj najbolj bojim, zato se oblačim kot medved. Sicer pa mene itak ponavadi fajn zebe in se na splošno toplo oblačim. Želim ti čimprejšnje popolno okrevanje.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.10.2007 15:00:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Neža81,
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.10.2007 18:55:51
|
|
|
|
buškica
|
Punce, naj vas na hitro pozdravim, kajti naša pupa me okupira 24 ur na dan. Sem pa dala v album nove slikice da vidite kako napreduje. Končno smo presegli težo 3 kg in velikost 50 cm. Mislim na vse vas.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 26.10.2007 21:31:52
|
|
|
|
Pia73
|
Neža81
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 27.10.2007 8:07:19
|
|
|
|
Bety upa
|
Neža.... ....Žal mi je.... Čas bo zacelil rano, ki krvavi......In ti boš zopet zibala.. ..... Vsi smo s tabo......
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 27.10.2007 8:59:44
|
|
|
|
GoYa
|
Anitka, mene hlače še ne tiščijo. Je pa tudi pri meni bolj proti večeru že malo viden trebušček. Čisto mičkeno . Buškica, za Gajo in njen napredek. Pravi sonček je. Bety, kako si pa kaj ti? Kdaj imaš kak UZ?
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 27.10.2007 10:02:50
|
|
|
|
koala
|
Joj buškica kako je lepa tvoja Gaja. Se pa šele tam na tistih slikah ko se hranita videt kako je mičkana, juj komaj že čakam da stisnem svojega sončka k sebi. GoYa in Anitka, naj vama čas do pregledov hitro mine, vem kako se vleče. lana hitro se pozdravi.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 27.10.2007 10:07:25
|
|
|
|
lana38
|
Anitka! Mene tudi drugače bolj zebe in sem bolj oblečena, ampak zdaj mi je pa kar naprej vroče. Če se bolj oblečem, sem pa kar naenkrat cela mokra, ker se spotim. To je pa še slabše, kot da se malo manj oblečem in se dobro počutim. Pravzaprav sploh ne vem, kje sem staknila to vnetje, ker me ni nič zeblo. Pa tako sem več ali manj doma na toplem, razen tistih kratkih sprehodov. No, zdaj se mi že kar umirja to vnetje in sem vesela. buškica, kako lepa pupica. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 27.10.2007 20:57:45
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj buškica, kakšno pikico imaš! Vsem en lep pozdravček! Tinka
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 28.10.2007 7:00:45
|
|
|
|
Bety upa
|
Pozdravjene! Goya, na prvi UZ pregled grem okrog 10.11....Prej nima smisla, ker se srčka nič ne vidi, a srček je prva pomembna stvar....Vse moje prejšnje slabe izkušnje so pustile posledice (na psihi). Veliko Persena sem rabila, da sem preživela čas iz 4. tedna do 5.tedna. To je namreč bil čas, ko sem izgubila 90% svojih pikic. In, vse je OK. Zamislila sem si 30.6.2008 in tisti dan čakam.....O pregledih prej nočem preveč razmišljati. Prepričala sem se, da je vse SUPER. Pa bo, kar bo.... V žlahti (moža sestrična) nam je v soboto umrl nedonošenček. 24 let stara, brez kakeršnihkoli nevšečnosti prej je na pregledu izvedela, da srček ne utripa več. V 7.mesecu nosečnosti. Vsi smo žalostni. Torej.....V življenju te lahko doleti vse....Lahko to samo sprejmeš, kot nužni del. Nismo Bogovi. Jaz se pa držim Medrola, kot "pijan plota".... .. Grem za en teden na dopust in bom manj mislila na slabe stvari.... LP
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 28.10.2007 9:37:48
|
|
|
|
lana38
|
Bety upa, uživaj na dopustu in se sprosti. Vse bo OK. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 28.10.2007 11:18:38
|
|
|
|
Špelka
|
Ojla! Bety - vesela sem vsakega tvojega pozitivnega posta in še naprej so moje pesti stisnjene zate... MAlo težko bo, k se cel teden ne boš javljala, ampak jaz s tabo verjamem v pozitivni konec! Buškica - res srčkana pikica! Se mi zdi, da se je čist po maici vrgla! A je kaj novičk od Neni? Zdaj enkrat pa zares bo, a ne! Pozdrav tudi vsem ostalim in srečno vsem nosečkam: Anitki, Koali, SD, Goyi... in tistim, ki se za to trudite! Aja - jaz sem okej, razen prehlada in velikega, težkega trebuha! Na tickerju sem končno prestopila v zadnji mesec, torej gre Zares! LP, Špelka
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 28.10.2007 15:12:54
|
|
|
|
citrončica
|
Buškica,prekrasno princesko imaš ,kar lepo se crkljajte na toplem in uživajte!! špelka, še malo,tudi tvojo pikico že pričakujemo,zdaj zdaj bo tu!!!! Bety,čimlepši, čimmirnejši in čimbolj sproščujoč dopust ti želim!! uživajte!!pa-pa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
PORODriba5KAKO SE JE RODIL VAŠ OTROKNARAVNO (
83%)
CARSKI REZ (
17%)
Število vseh glasov: 211Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!