neni
|
Zdravo miške! Sem zamorila brata, da mi je prižgal računalnik pri njih doma. In da vidim, kaj je novega. In da povem, da pri nas ni nič novega. Mali se lepo počuti v mojem trebuhu in se je odločil, da bo notri ostal. Kaj čmo, je že razcrtan. Vidim, da so naše nove fosečke že vse na sigurnem, da bo z otročki vse v vredu. Me zelo veseli, saj smo dale vse preveč skozi in je prav, da gre zdej lepo po planih. Pri nas imamo še zadnje priprave stanovanja. Internet pač še ni priklopljen, ampak brez strahu, bo Goyči obvestila. Ko bo kaj za povedat, seveda. Imamo pa vse prištimano, imamo lep kosmat pajacek (pa ne preveč majhen, ker baje čakamo velikana), pa Pikine copatke, pa seveda vse za spodaj, pa plenic po seznamu, pa dekc čez glavo. In kar je najbolj pomembno, očka je obveščen, kje je vrečka spravljena, ker vsaj pri nas je tako, da nima pojma še za svoje cunje. Tako da imam jaz sedaj eno poličko in mali eno. Ne more falit, ampak bomo vidli, bo še vedno verjetno rabil navodila po telefonu. Mali pa nič . Imejte se lepo, kljub temu da je tako slabo vreme moramo najti razlog za dobro voljo. Jaz sem bila prejle kar malo žalostna, sem mislila na svojo zgodovino. Vidim, da preveč razmišljam kako pa kaj, zakaj mi je tokrat dano, pa zakaj enim ni. Bo najboljš, da dobim paketek v roke, pa pokakcane plenice, pa ne bo več časa za otožne misli. Ne vem, če bom kdaj taka kot bi bila, če ne bi vsega tega izkusila. Hvala, ker ste mi pomagale skozi vse hudo. lp vaša Neni, zdej nisem več , zdej sem
|