|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)
15.10.2007 20:13:59   
Anonimen
Oh, Pika74, mijn lieve & koele meisje! user posted image Veel plezier op vakantie! user posted image

Sn že mal iz prakse, najbrž sn pol itak narobe napisala. user posted image

No drgač, mi drvimo pa zdaj že proti 1.svečki! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
15.10.2007 20:32:13   
GoYa
Anitka, jej večkrat pa po malem. Pri meni je tudi čuden občutek. Ne veš, al si lačen al ti je slabo, ampak ko nekaj poješ, je  malo boljše. Za nekaj časa, pol pa spet...user posted image . Pa pomembno je, da se ne prenažreš, ker pol je pa res user posted image .
No, jaz moram rečt, da mi ni tako hudo, kot mi je bilo pri Lini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
16.10.2007 10:45:56   
lana38
Meni je proti slabosti najbolj pomagalo, če sem vsaki 2 uri nekaj malega pojedla. Nisem se najedla do sitega, ampak malo. Toliko, da sem skoz imela nekaj v želodcu. Pa saj vaju bodo slabosti skoraj minile. Zdaj sta polovico slabosti že dale skoz.user posted image  Potem bosta pa zečeli uživati v user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 328
16.10.2007 10:54:04   
soncek.djukelica
dan,

Anitka, jaz ti ne morem tule nič svetovat,ker sem bila srečnica glede tega in bi lahko na prste ene roke preštela, kolikokrat mi je bilo slabo!user posted image  Ti pa želim,da te čim prej mine!
Dodala sem slikico svojega "vampa" v album!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 329
16.10.2007 11:30:18   
Sulfinija
Ojla!

Punce,da se vam malo javim v naše nadaljevanje.
Včeraj sma z mojim možekom bila v LJ na odvzemu kvi za spolno prenosljive bolezni in na poti v Lj sem doživela klic,in so me presenetili.25.10 grem po prve injkcije za začetek postopka.Torej en mesec predčasno,punce jaz sem bila takole vesela,da sem kar skakala od sreče in user posted image user posted image user posted image  od sreče,da se bo ponovno pričelo.Sedaj bom vskai dan hodila hitre hoje po 10km eno rundo zjutraj in eno popoldne.Punce le še devet dni naju loči in potem se začenja čisto prava akcija.

Vse skupaj vas prav lepo pozdravljam in želim,da ta lep sončni dan izkoristite kar se da najlepše.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
16.10.2007 17:37:04   
pika74
Bravo Sulfrinija user posted image user posted image user posted image .... zdaj si pa že zelo blizu cilja user posted image .

MucaMaca - hvala za lepe želje - mam filing, da si neki lepga napisala user posted image .

neni... tud ti si že čist bliz... vsak dan se nate spomnem... sam najbrž bo glih v tem času, ko bova midva v Afriki. Tko, da ti že zdej čestitam za luštnga otročka... na RR me namreč ene 14 dni ne bo.

vsem ostalim cvetkam srečkam nosečkam in nenosečkam ... skratka vsem skupi lep pozdravček in velik sonca!!!

lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 331
16.10.2007 17:45:35   
pika74
ups... šele zdej sem opazila, da ves čas narobe pišem Sulfrinija. Brez r je prav

Oprosti Sulfinija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 332
17.10.2007 10:40:12   
lana38
pika74, lepo se imjeta v Afriki. Tam bo lepo toplo. Nas pa čaka prava zima v prihodnjih dneh. Ne vem samo, od kod se bo vzela tako hitro.

neni, pa bo res kmalu mamica. Škoda, da nima neta in se ne more nič javiti v zadnjih dneh user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 333
18.10.2007 11:56:36   
baguSka
Hejla hojla vsem pupicam tuki gor!user posted image  Berem same neke cudne poste... Vsem je neki slabo in otroci bolani... Sicer res da sem bolj na hitro vse skupi preletela, a mislim da nisem dosti zgresila... Jaz vam VSEM SKUPAJ zelim ciiiiiiimvec zdravja in cimlepse dneve, noci... zdrave otrocke in cimvec soncka in toplih uric!!! Pika pridi cimprej in jih prinesi sabo iz Afrike!!user posted image

Mene so pa koncno postimali... No, tokrat mu je le uspelo odstranit pregrado...user posted image  Cez dva meseca je reku da lahko zacnemo delat dojencka, ceprav se pocutim superca in ne vem ce ne bomo zacel ze kej prej...user posted image  Sicer je reku, naj se kar prijavim za umetno, vendar jaz se vedno upam in si zelim, da bi mi uspelo po naravni potki... Si zelim prevec!?user posted image  Oz. upam?

Se enkrat VSEEEEM pupicam zelim vse naj naj!!user posted image user posted image user posted image

Vasa baga..user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 334
18.10.2007 12:02:23   
Sulfinija
Baguška,super da jim je uspelo ostraniti pregrado.Ja tudi jaz vama iz srca želim,da vama rata preden se sploh prijaviš za IVF.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 335
18.10.2007 12:04:06   
baguSka
Tnx... Ja seveda ti si tista ena, ki je izmed vseh postov jokala od srece.user posted image  Drzim pesti zate, da se bo ta sreca nadaljevala!user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 336
18.10.2007 12:09:21   
Sulfinija
Baguška iz srca hvala ti.Upam,da boma drugič jokali od sreče skupaj.

LPuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 337
18.10.2007 13:43:14   
koala

Oj baguska, welcome back! Ti se kar prijavi za IVF, rabla ga pa itak neboš, bo prej ratalo, samo toliko za zaščitno mrežouser posted image

Sulfinija, super za dobre novičke, zdaj pa ni vrag da ne bi ratalo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 338
18.10.2007 17:32:02   
neni
user posted image Zdravo miške!

Sem zamorila brata, da mi je prižgal računalnik pri njih doma. In da vidim, kaj je novega. In da povem, da pri nas ni nič novega.

Mali se lepo počuti v mojem trebuhu in se je odločil, da bo notri ostal. Kaj čmo, je že razcrtan.

Vidim, da so naše nove fosečke že vse na sigurnem, da bo z otročki vse v vredu. Me zelo veseli, saj smo dale vse preveč skozi in je prav, da gre zdej lepo po planih.

Pri nas imamo še zadnje priprave stanovanja. Internet pač še ni priklopljen, ampak brez strahu, bo Goyči obvestila. Ko bo kaj za povedat, seveda.
Imamo pa vse prištimano, imamo lep kosmat pajacek (pa ne preveč majhen, ker baje čakamo velikana), pa Pikine copatke, pa seveda vse za spodaj, pa plenic po seznamu, pa dekc čez glavo. In kar je najbolj pomembno, očka je obveščen, kje je vrečka spravljena, ker vsaj pri nas je tako, da nima pojma še za svoje cunje. Tako da imam jaz sedaj eno poličko in mali eno. Ne more falit, ampak bomo vidli, bo še vedno verjetno rabil navodila po telefonu.

Mali pa nič user posted image user posted image user posted image .

Imejte se lepo, kljub temu da je tako slabo vreme moramo najti razlog za dobro voljo. Jaz sem bila prejle kar malo žalostna, sem mislila na svojo zgodovino. Vidim, da preveč razmišljam kako pa kaj, zakaj mi je tokrat dano, pa zakaj enim ni. Bo najboljš, da dobim paketek v roke, pa pokakcane plenice, pa ne bo več časa za otožne misli. Ne vem, če bom kdaj taka kot bi bila, če ne bi vsega tega izkusila. Hvala, ker ste mi pomagale skozi vse hudo.

lp vaša Neni, zdej nisem več user posted image , zdej sem user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 339
18.10.2007 18:43:04   
lana38
neni, smo te pogrešale. Jaz sem nekaj časa mislila, da si že šla v Rim. Potem pa je Goya sporočila, da nimaš neta. Uživaj še zadnje dni v user posted image , ker boš kmalu na vrsti.user posted image
Tudi pri nas je grozno vreme.
LP

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 340
18.10.2007 20:57:28   
citrončica
Hejla hojla vsem pupicam tuki gor! Berem same neke cudne poste... Vsem je neki slabo in otroci bolani... Sicer res da sem bolj na hitro vse skupi preletela, a mislim da nisem dosti zgresila... Jaz vam VSEM SKUPAJ zelim ciiiiiiimvec zdravja in cimlepse dneve, noci... zdrave otrocke in cimvec soncka in toplih uric!!! Pika pridi cimprej in jih prinesi sabo iz Afrike!!

ja, tako lepo, upam, da ne zameriš,če se kar podpišem,

neni, ti pa uživaj še malouser posted image / lahko tud user posted image user posted image ,potem pa le sporoči nam firbcem,ko bo čas!!!!

pa-pa

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 341
18.10.2007 21:03:24   
koala
OOOOOO neniuser posted image user posted image , kako te je lepo brati!
Kot punce pravijo uživaj še v zdanjih dneh user posted image .

Meni za zdaj še full paše bituser posted image , no naj me kdo vpraša kaj mislim o tem tam sredi januarja.user posted image user posted image user posted image

Glede renoviranja pa ti nič ne zavidam, no mogoče to da ste na koncuuser posted image , no saj se šalim, jaz namreč tipkam sredi totalnega kaosa, pa saj bo boljše, če ne prej po novem letuuser posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 342
18.10.2007 21:09:55   
emaa
neni ti maš pa še malo do konca, uživaj presotanek nosečnosti.
Baguska ti se pa le prijavi za IVF, ma da ga prehitiš tako kot sem ga jaz.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 343
18.10.2007 22:17:50   
pika74
O kdo se je oglasuuser posted image user posted image user posted image ... same fejst babnce user posted image  .

Jest sm pa že čist živčna, ker bo v soboto najbrž dež... midva morva pa z motorjem pridit do Genove user posted image user posted image user posted image .

Držte pesti, da vsaj sneg ne bo dol padou...user posted image

Lp

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 344
19.10.2007 8:47:55   
Sulfinija
Koala,a si že probala plačinke po mojem receptu,ali še ne?

Vsem ostalim puncam pa LP,Pika tebi pa prijetno in nepozabno potovanje!

LP user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 345
19.10.2007 10:35:21   
lana38
Sulfinija, kje je pa recept?user posted image  Jaz bi tudi probala.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 346
19.10.2007 11:13:28   
soncek.djukelica
živjo,

neni, kako fajn je,da si se oglasila! Zdej so vse naše user posted image  namenjene tebi, in samo čakamo! user posted image
Pika, pa balerino obleči!user posted image
Koala, kako si pa ti? Kako pa prakticiraš spanje z bušekom? Jaz imam na izbiro le dva položaja! user posted image  Levi ali desni bok! Pa še podložena moram biti!user posted image  Sicer pa sej veš, vse za user posted image !
Baguska, zate sem pa res vesela, da so ti sedaj poštimali vse kokar je treba!  Pa kar prijavi se na IVF, od viška glava ne boli! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 347
19.10.2007 11:24:49   
Sulfinija
Lana38!

Še tukaj napišem recept.Maso narediš isto kot za navadne palčinke le da daš namesto bele moke ajdovo moko.Jza sem včeraj dala le eno majhno žličko bele moke,ostalo vse ajdovo,če pa daš le ajdovo moko pa si zelo trde palačinke.
Nato lepo spražiš jabolka naribana za nadev in nafilaš palačinke.Če ne maraš jabolčnega nadeva lahko narediš orehove,čokoladne,marmeladne jih nato zaviješ in zložiš v pekač in  nato po  vrhu namažeš z kislo smetano.Daš v pečičo ko smetana razteče in se zapeče jih vzameš ven in jih serviraš.Lana38 pa dober tek ti želim.

LPuser posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 348
19.10.2007 14:15:31   
baguSka
Oj baguska, welcome back! Ti se kar prijavi za IVF, rabla ga pa itak neboš, bo prej ratalo, samo toliko za zaščitno mrežo

Jah probljem je to, ker imam veze in bi preko njih prisla kar hitro na vrsto.. V 14ih dneh pa skor sigurno ne bom se zanosila..user posted image  Zato se pa se ne bom narocila, ampak bova najprej mal delala tkole, potem pa ce par mescev ne bo nic, se bom pa prjavla.. Al kaj!?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 349
19.10.2007 14:18:18   
baguSka
Baguska ti se pa le prijavi za IVF, ma da ga prehitiš tako kot sem ga jaz.

Ma ne vem ce mi bo v 14ih dnevih uspelo zanosit... user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

nosek
Lelly28 RR

Kako majhnim otrokom čistite nos?

s baby vac-om (36%)

s pumpico (55%)

z robčki in fiziološko (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!