|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
29.11.2007 22:55:38   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1
Mi tud mamo jutr frizerja,da ne bomo šli ko Strojani na dedijevo 70 -okroglo - spet fešta user posted image user posted image user posted image
Madonca ti si pa na mlada leta še žurerka gratalauser posted image user posted image user posted image A v MB grešuser posted image   jou...spet user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
29.11.2007 23:58:40   
julci

IZVIRNO SPOROČILO: julci
Mi tud mamo jutr frizerja,da ne bomo šli ko Strojani na dedijevo 70 -okroglo - spet fešta user posted image user posted image user posted image
Madonca ti si pa na mlada leta še žurerka gratalauser posted image user posted image user posted image A v MB grešuser posted image   jou...spet user posted image user posted image user posted image

Pol pa  se fajn mejte.Da ne boš spet solo melauser posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
30.11.2007 8:05:36   
majrim
dobro jutro punce!!!!!!!!!!1
...eh...vedve ste pa res ene nočke tičkeuser posted image ...kako vam to znese pol??...moja se zadnje čase zbuja na dve ure...no,da nse je bla spet akcija od 11,30 do 1,30...jo je nekaj napenjalo,pol pa se je itak us....kouser posted image ..in seveda je blo treba pprevit..ko pa njo enkrat slečem je pa itak živžav pol...klepetanje na kvadrat..
..zdej pa si grem skuhat kavo,pol pa  malo ven na zrak...user posted image

p.s....jaz pa sem bla včeraj pri frizerjuuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
30.11.2007 8:57:20   
Laubica
Ja dobro jutro-mi smo že od 5 gor(že 4 jutro)zdaj pa drema-ne spi -drema,ker ko ima dudo v ustih ne spi,ko jo vrže ven zaspiuser posted image
Tudi jaz sem ta teden bila v salonu-mi je teta naredila rahlo trajnouser posted image
Jaz sem tudi iz MB-kaj ste se zdaj zmenle za kavo nimam sploh več časa brat -ne pisat-kje pa še telovadituser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
30.11.2007 9:00:58   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
zdej pa pravi,da jo peče ko lula

To je pa lahko znak,da ma mehur vnet,tk da jo pelji k zdravniku,da vama vodo pogleda.Sem sama ena tistih srečnic,ki ma s tem non stop probleme,na žalost.

Tudi jaz sem vedno imela te probleme-pa sem prebrala da brusnični sok in sok borovnic pomaga,v DMdrogeriji imajo kapsule brusnic-preverjeno pomaga-samo takoj ko začutiš moraš začet jest-to mislim za odrasle-z otrokom pa seveda takoj k pediatru,ker to ful ni fajn ko tako boli in peče

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
30.11.2007 9:32:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: že 35

Jaz sem tudi iz MB-kaj ste se zdaj zmenle za kavo nimam sploh več časa brat -ne pisat-kje pa še telovadituser posted image

Julči pride 14.12. v MB. Midva imava dopoldan UZ kolkov - pa je predlagala, da se dobimo v Europarku na eni dobri user posted image . Jaz sem ZA! Pa ti?

Edino imam težavo - ne najdem Matijinih papirjev, kdaj ima UZ!

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
30.11.2007 9:44:24   
makala
Dobro jutro. Midve sva šele dobr vstali. Lana je spala celo noč, ma me je blo pa strah da bo čula, ker je bla včer sitna zaradi cepljenja.
Včer mi je uspel dat v album dve slikici mojih dveh tavečih z Lano v naročju, ko smo ble še v porodnišnici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
30.11.2007 10:11:36   
julci
Dobro jutro

Danevte mislale da sem šele zdaj vstalauser posted image ampak vas nisem mogla prej pozdravit ,ker mi je tole čudo zavračalo geslo in nisem mogla na internet.user posted image user posted image
Majrim jaz nikoli ne grem spat pred 12,včasih pa še bolj pozno.Ker če grem tak kot ve okol 22 ure potem sem od ene naprej budna,pol parajš tule gr visim.user posted image user posted image user posted image

Tk da vam povem da naša sivkina kopel res pomaga pri spanju.Tk da vam jo toplo priporočam.Naša je bla prejšno noč spet 4x pokonci,včeraj pa sem jo spet skopala v sivkini kopeli inlej ga šmenta mi je spala do pol 6 zjutraj,se je najedla in spala do 8.user posted image user posted image Probite,mogoče pa vam bojo sončki spali boljš.Sem se včeeraj tud jaz pogovarjala z mojo frizerko,ki ma leto dni starga sina in je rekla da je njen po tej kopeli tud lepo spal celo noč.Mimogrede sem bla tud jaz včeraj pri frizerju.user posted image Sem ga bla potrebna kot Sahara vodeuser posted image

Že 35 hvala za informacije glede brusnic.Bom nabavla,ker je pri meni verižno.Najprej se začne z nahodom,.............skoz celo telo,na koncu dobim pa vedno vnetje sečnih poti in je katastrofa.Kar mam pa posledice od premnogih gnojnih angin v otroštvu.Prejden sem zanosla sem mela vnetje ledvičnih čašic tako močno,da mi antibiotik ni primu.Pa sem mela ful močnega.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
30.11.2007 10:20:35   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: makala
Včer mi je uspel dat v album dve slikici mojih dveh tavečih z Lano v naročju, ko smo ble še v porodnišnici.
ful  so luškani vsi trije.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
30.11.2007 10:42:58   
natasaom
dan!hana ima vnetje mehurja in je dobila AB...mene spet boli glava pa sitna sem..zdej grem zakurt pa žvalce nafutrat..potem pa priden na kavouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
30.11.2007 11:20:41   
stephany
Lep sončen pozdravček vsem!

Sinoči spet nisem nič mogla na RR, mali sploh ni hotel spat. Mi je zaspal na zizi, ga dam v posteljico, po parih minutah jok, pa spet akcija, pa spet, pa spet, pol sem pa obupala, šla še jaz ležat, pri meni je pa zaspal takoj. Upam, da je to spet eno tako prehodno obdobje in bo minilo.

Julči, katero kopel to uporabljaš za Zalo? Bi jaz tudi kupila, mogoče bo pa kaj boljše spal ...

Dobrodošle vse nove!

user posted image user posted image user posted image  Čestitke Inari za 4 mesece!  user posted image user posted image user posted image  (malce pozno, a vseeno iz srca)

Da vam povem še najnovejše mere od Klemna - velik 73 cm, težak 9.470 g, OG 46 - je rekla zdravnica, da je velik fant. Drugače je pa vse v redu, le za izvide krvi moram še klicat.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
30.11.2007 12:18:19   
hanna1
Ko se jaz končno spravim poleg,se ziher kdo pojavi na vratih,al pa je telefon user posted image
natasaom,upam,da se Hana čimprej pozdravi,za brusnice - natek po naše user posted image - pa nisem vedela ,mam še starega doma,ko sva včasih z mamo ful nabirali in ga kuhali za čaj,bom jaz to preverla,če je še uporabno,pa si bom vsako jutro fliknila eno žličko namesto slad. v čaj-včasih sem se pa tako izogibala tega - ja res je dobro včasih tud starejše poslušat,majo celo prav user posted image
stephany,tvoj sinko je pa res bolj težkokategornik,ga naše puže sploh ne dohajajo.moj sine je bil tak in so se vsi bali,da bo okrogel,na zdaj je pa ko presta - sam da začne to šibat,pa gre še sam v višino user posted image
makala,fajn,da je uspelo user posted image user posted image ,zdaj pa vidimo,da se ti sploh ni treba sekirat za varučke,maš kar doma na razpolagouser posted image

OK,mejte se, morm hiter kosilo kuhat,če ne me bojo skinli user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
30.11.2007 12:19:01   
natasaom
user posted image  mene je pa mamica nelli poklicala...sta dobr,,nataša pridna in če nebo zlatence gresta jutri domov

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
30.11.2007 12:26:14   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Julči pride 14.12. v MB. Midva imava dopoldan UZ kolkov - pa je predlagala, da se dobimo v Europarku na eni dobri user posted image . Jaz sem ZA! Pa ti?

Edino imam težavo - ne najdem Matijinih papirjev, kdaj ima UZ!

JAZ SEM TUDI ZA-papire ti pa lahko pridem pomagat poiskat-hecam se

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
30.11.2007 12:28:31   
natasaom
aja pa nelli pravi,da bi se dobili po NL ker bi tud ona bla zraven.kaj pravte

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
30.11.2007 12:31:33   
Laubica
za brusnice - natek po naše - pa nisem vedela ,mam še starega doma,ko sva včasih z mamo ful nabirali in ga kuhali za čaj,bom jaz to preverla,če je še uporabno,pa si bom vsako jutro fliknila eno žličko namesto slad. v čaj-včasih sem se pa tako izogibala tega - ja res je dobro včasih tud starejše poslušat,majo celo prav

Kaj to si mene mislilauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
30.11.2007 12:33:04   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

aja pa nelli pravi,da bi se dobili po NL ker bi tud ona bla zraven.kaj pravte

TO sem tudi jaz mislila predlagat -pa zdaj je taka gužva in polno bacilov v nakupovalnih centrih

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
30.11.2007 12:40:47   
natasaom
ja,pa tud časa bo več po novem letu-meni je pravuser posted image ..moja lubica je pa bruhala.zdej pa jamra da jo pod rebri boli,user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
30.11.2007 12:51:29   
Laubica
OJEJ-pa kaj jo zdaj vse mantrauser posted image user posted image user posted image še od mene
Moj ljubi sin pa pride iz šole pa direkt na najino postlo -se mož zadere-pazi Timon-pa je že z roko ga po prsih-pa se je tako ta velik vstrašil -da ga je ranil da se je ful jokat začel-bogica moja-sem ga mogla tako tolažit -da ni Timonu nič-saj spi-je komaj se potolažo kaj je bratcu narediluser posted image user posted image user posted image
Nataša-jaz sem bolj -ZA PO NOVEM LETUuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
30.11.2007 12:52:23   
ARIANNA L.05
sem se iskala, kdaj sem nazadnje pisala, pa se ne najdem. ne morem verjeti, da v dveh, treh dnevih napolnete ze 7,8 strani user posted image
kake klepetulje ste. a se poznate med seboj tudi osebno ali le preko foruma?

se spomnim teh risank iz otrostva, joj, kaka nostalgija user posted image . so lepe. nevem, zakaj jih vec ni. meni je tudi bila ful vsec tista A JE TO... dva "mojstra" user posted image , ki sta prej se bolj pokvarila kot pa popravila stvari.

Kako je z Neli?

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
30.11.2007 12:55:05   
ARIANNA L.05
sem ravno videla, oz. prebrala, da je Neli v redu in puncka tudi user posted image user posted image . No, pa je za njo. Jaz imam rok v zacetku februarja, pa me malo ze stiska. Prvi porod je trajal 14 ur in je bilo zelo bolece. sem pa zelela naraven porod user posted image . Da sem videla kako je. In sem videla. Sedaj pa obvezno EA.

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
30.11.2007 12:59:58   
natasaom
ariana nelli gre jutri domovuser posted image user posted image
že 35 jest sem tudi za..jest sem pa enkrat hano,ko je tekla s palco v roki tako ustrašla,da je počepnila pa k atiju stekla pa zolk začela jokat,kot da bi jo s kože dajal...ustrašla sem jo pa s tem ko sem ji mal naglas rekla da ne sme s palco tečt..
ne vem kaj ji je.ima vnetjem mehurja,dala sem ji sirup pa ga je pobruhala.zdele spi.bom videla kaj bo ko se zbudi..skuhala ji bom prežganko

Neposredna povezava do sporočila: 2247
30.11.2007 13:08:46   
hanna1
za brusnice - natek po naše - pa nisem vedela ,mam še starega doma,ko sva včasih z mamo ful nabirali in ga kuhali za čaj,bom jaz to preverla,če je še uporabno,pa si bom vsako jutro fliknila eno žličko namesto slad. v čaj-včasih sem se pa tako izogibala tega - ja res je dobro včasih tud starejše poslušat,majo celo prav

Kaj to si mene mislilauser posted image ........user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image ....sploh ne morem kaj napisat,ker se bom glih zdaj....user posted image user posted image user posted image user posted image .......polulala...user posted image ....

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
30.11.2007 13:09:45   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: ARIANNA L.05

. In sem videla. Sedaj pa obvezno EA.

user posted image   a ti si zarad firbca hotla imet naravni porod?  tud mene so matral 12h..ampak,bom po moje tud ea

Neposredna povezava do sporočila: 2249
30.11.2007 13:43:17   
natasaom
če bom šla še kdaj rodit-mi je ven ušlo user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?