|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
30.11.2007 13:49:00   
makala
Z Lano sva glih iz sprehoda pršli. Ful je lušno zunaj, tak lep sonček. Zdej pa hitr neki skuhat, k bojo najini trije pršli iz šole in službe bo taka lakota za znort. Zato je najbolj da je že vse na miz. Al nimam več idej za kuhanje.user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
30.11.2007 14:32:57   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
user posted image  mene je pa mamica nelli poklicala...sta dobr,,nataša pridna in če nebo zlatence gresta jutri domov  krasno za mamico in njeno deklico,se mi zdi,da smo jo šele tolažle,da bo vse v redu,evo zdaj pa že domov prihajata počasi...suuuuupeeeer!!!user posted image user posted image user posted image user posted image !!!...ma jes že komaj čakam na kakšno slikco,me je čist  spet zmehčalo,da bi človk mel še kr enega..user posted image ..škoda ker se sedaj čas ne da malo ustavit...ga ni lepšega,ko stisneš dete k sebi...bolš da končam,bom začelauser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
30.11.2007 14:34:39   
natasaom
cmerauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
30.11.2007 14:38:50   
hanna1

cmerauser posted image ....... user posted image .........

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
30.11.2007 14:44:43   
natasaom
user posted image user posted image  jest pa čakam,da se hana zbudi,ker morava v lekarno po kremo za njeno pikasto rit.no,danes se je vagala in vaga 18kg.velika pa je že 1m..men se sploh ne zdi debela.je zalita ni pa bunka...ornk baba je

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
30.11.2007 14:49:42   
tjaga
O punce kako ste pridne. Veliko ste že napisale. Jaz imam pa danes čistilno akcijo. Bi rabla en kontjenar pod balkon, da bi vse noter nakidala.
Aja, pa vmes malo na RR user posted image , da se ne utrudim preveč.

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
30.11.2007 14:52:23   
natasaom
pridna si..jest sem včerej mal čistla po bajti,dons pa nič ne morem,ker je hana obležalauser posted image  ..

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
30.11.2007 14:52:42   
hanna1
...ornk baba je  ....user posted image user posted image user posted image titi mami,noooo.......user posted image user posted image user posted image za Hano,pa še celo štalo  user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej bolje

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
30.11.2007 14:53:56   
hanna1
.......tjagaaaa......user posted image user posted image user posted image user posted image ....ne je tok hiter zbrisatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
30.11.2007 14:56:13   
tjaga
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

.......tjagaaaa......user posted image user posted image user posted image user posted image ....ne je tok hiter zbrisatuser posted image user posted image user posted image

Nič bat, zdaj mam ta dolgo pavzo. Rok trajanja ni določen. user posted image user posted image user posted image

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
30.11.2007 15:00:53   
natasaom
hvala bo moja hana vesela živalc.dons sva srečale enga gospoda z majnim kužkom.pa ji je gospod reku,da nej kužka pobboža-je hana rekla da ne more,ker jo je erazem v vrtcu v prst ugriznu user posted image   se je ata skor sesedu na tla..
evo zbudla se je user posted image  pa-ap

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
30.11.2007 18:04:56   
hanna1
punce,eno strokovno vprašanje - a je kera gledla včeraj Trenja - jaz jih nisem uspela celih,me pa zanima,kakšno mnenje imate o tej mamici Nataly user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
30.11.2007 18:29:05   
julci
Hana jaz sem jih malo poslušala,vendar me je minlo.Mislim da če bi socialne delavce malo bolj kontrolirali si ne bi mogli kaj takega privošit.Marsiker bi mogel pa najprej doma pošlihtat pri sebi,nem rajš kaj več napisala,ker lahklo samo bruhaš.Tam ko pa ljudje res rabijo pomoč,pa morjo na cesti spat,ker si ga podajajo med sabo.Sam žalostno je da se bivši partnerji ne morejo zmenit sami glede otrok,ker so oni potem tisti sroteki,ki nosijo vse posledice.

naša mala mi je pa dans bruhala,skoz ma povišano temeraturo,pa upam da je tako zaradi zobkov in ne zaradi česa drugega.Je pa prej  skor malo tekoče sračkala.user posted image user posted image Bomo videli kaj bo prinesla nočka.

Majrim a si dobila.

Hana če si za stvar se žiher dobima v ponedeljek na kavici.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
30.11.2007 18:33:53   
natasaom
nisem gledala-sem na rr viselauser posted image .škoda,kaj pa je bilo?
julči men tud hana bruhala.pol je pa zaspala za 3h..zdele je spet čist fertikuser posted image  pa 2x se je polulala.kar zacvil,ko lula..boga je

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
30.11.2007 18:46:48   
majrim
julci...ne,nisem...sem čakala poštarja ko nora...bo jutri...ampak neki mi povej; kje kupiš sivkino kopel???...moram probat,ker bi se res rada kako noč odpočila...in grem takoj jutri kupit,samo povej kam!!!!!!!!!user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
30.11.2007 18:49:44   
natasaom
johnsons ima sivkino kopel jest grem pa mal pred tv.pa hano pokrit-že spiuser posted image

< Sporočilo je popravil natasaom -- 30.11.2007 18:50:05 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
30.11.2007 19:20:21   
natasaom
haaha

< Sporočilo je popravil natasaom -- 30.11.2007 19:24:44 >

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
30.11.2007 19:26:41   
natasaom
o groza....res grem user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
30.11.2007 19:30:23   
trixi
ojla cvetke, vas sam na hitro pozdravim, pol pa šibam, me je dragi povabil na žur, ma rd. Ha ha, je rekel, da res, da sem povabljena in da mi ni treba nič delat, juhu. Saj sem pa včeraj- danes do dveh zjutraj pekla pecivo. A je kej dišalo al ste vse tak trdno spaleuser posted image

A mislte da bi tale sivkina kopel pomagala tudi za tavelike, da bi naša frajla mal manj pohajalauser posted image user posted image  Ma ne, sej se hecam, sej je pridna.

Da pa tudi jaz ne spim pa poskrbijo lahko tudi veliki otroci. Vam povem, mi zvoni telefon ob pol dveh ponoči, seveda hči, jaz vsa panična dvignem, na drugi strani pa tak nežen glasek: "Ups mami oprosti, sem se zatipkala"..., da ne govorim, ko gre sama z avtom ven. Vedno, ko pokliče, pa magari, da pove, da se bo dalj zadržala, jaz vedno, ko dvignem telefon rečem: "Kaj se ti je zgodilo?". Ja ja, tako je to, mali otroci male skrbi, veliki otroci velike skrbi.

Ala, grem zdej, lep večer in fanj čvekajte, da bo jutri kaj bratuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
30.11.2007 19:44:32   
hanna1
trixi privošči si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

julci
,jaz pa tole Nataly zelo dobro in dolgo poznam user posted image user posted image user posted image user posted image in lahk rečem na vse njene argumente..je zelo prepričljiva...poznala pa sem njenega prvega moža...naredu samomor...pa drugega moža...pa njeno mami,ki je po naklučju sestrična od mojga user posted image in mi je znano marsikaj.....tud ona ima še drugo plat....na žalost ni vse črno-belouser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
30.11.2007 21:06:55   
julci
Majrim  no upam da dobiš jutr pošto,zgleda da hodi 2 dni,ker je moj včeraj dal naprej pošto.Sem mu pa pozabla rečt,da naj da priporočeno,ker je slikca v tuljavi.Tk a če si doma v bloku daj malo bolj pažjo polagi,da boš dobila.Kopel je pa Johnsonova.dans je nisem kopala pa bomo vidli kolko krat se bo zbudla.user posted image

Hana vem da sta za prepire vedno kriva dva in nikolieden,sam žalostno je to da vedno takratko potegnejo nedolžni otroci.Drugač se jaz ne spušam v take stvari,ker me kr razkanatijo.

No mi se pripravljamo za jutr,ko sine praznuje prvi del rojstnega dela.ma namrečpraznovanje s sošolci,upampada mi nebojo bajte razsuli narazen.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
30.11.2007 21:34:26   
julci
Kaj pa je dans z vami,da ni nobene tule gr.To vam pa ni podobno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
30.11.2007 22:13:31   
natasaom
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
30.11.2007 22:14:54   
stephany
Hojla, Julči, evo mene! Nataša om, dober večer tudi tebi!
A je Zala še kar boga? Upam, da bosta imeli kolikor toliko mirno noč.

Sem malo brskala po slikah, tole vam pa moram prilepit - dvojčici Patricija in Beti na obisku pri Klemnu

user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
30.11.2007 22:16:22   
natasaom
ja,kolk so fletni!!!!!!pa klemen pravi kavaliruser posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?