|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
29.11.2007 19:25:52   
natasaom
ah,sej je vseen...spet sem vsa omotična.kot da bi bila pijanauser posted image ....tole mi pa ni všeč..men nikol ni blo tako-kot da bi bla v drugem svetu....
drgač sem čist pridna....pospravljam,likam,šivam,perem,obešam-za ožentuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
29.11.2007 20:31:00   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ne žalosti,sreče.....julci...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image nikoli se ti ne bom mogla dovolj zahvalit!!!!!!!!!!!!!!!!1...sem brez besed...res....
..ja,mateyke pa res že dolgo ni blo...bom pokukala če je kaj na julijkah
inarauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
29.11.2007 20:51:48   
makala
Moja Lanči je pa dons mal sitna, pa ne vem če od cepljenja al kr tako. Tko da se kar nosmo in cartamo. Zdele je pa mal oči na vrst.
A je mogoča katera iz Dolenjske?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
29.11.2007 20:54:29   
majrim
sigurno je od cepljenja...moja je bla popoldan tudi malo tečna...pa še dobri so ti otroci..user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
29.11.2007 21:06:48   
natasaom
kako lepa slikauser posted image user posted image user posted image user posted image  v nedeljo slikamo hano in pika!kako pa še ne vemuser posted image

so pa naši otročki bogi pri cepljenju,čeprav hana res ni imela nobenih težav razen,da je ful jokala pa mami tud user posted image

zdej pa pravi,da jo peče ko lulauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
29.11.2007 21:08:28   
majrim
natasaom...sem tudi jaz jokala prvič,ampak zdej pri drugem cepljenju pa sem kar šla v sosednjo sobo,pa je igor ostal pri njejuser posted image  in je blo vse superuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
29.11.2007 21:08:49   
julci
Pozdravčekuser posted image

Majrim sem vesela da ti je všeč,mislim da jo boš jutr že dobla.Pa en luškan okvirček pa bo.user posted image

Natasaom malo sumljive so te omotice,da ni  mala Natašika napoti ali pa Natašekuser posted image .Al si ga pa na skrivaj lumpala,sam priznaš ne.user posted image Malo te zezamuser posted image user posted image Mogoče ti pa pritisk nagaja.Al si pa preveč delovna.

Tud jaz že pogrešam Mateyko.Menda je ja ni zametlo.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
29.11.2007 21:09:30   
majrim
ja,slika je res fenomenalna...kot da gledam original...brez besed sem..
punce,grem jaz počasi v horizontalo..bodite fajn..in ne preveč čokolatuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
29.11.2007 21:14:00   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
zdej pa pravi,da jo peče ko lulauser posted image
To je pa lahko znak,da ma mehur vnet,tk da jo pelji k zdravniku,da vama vodo pogleda.Sem sama ena tistih srečnic,ki ma s tem non stop probleme,na žalost.

mi smo tud oba cepljenja vreduprestali,edino kar sem pri drugem opazla je bilo to,da je non stop na zizi visela in se cartala cel dan.Pred 11 letam pa je mel Miha kr fajn reakcijo,od vročine,do občutljive nogice,da o razdraženosti ne govorimo.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
29.11.2007 21:15:54   
natasaom
nemogoče,da bi bil natašek ali nataška user posted image  ne vem kaj mi je...delovna pa tud nisem tolk,da bi me okol metal-nikoliuser posted image user posted image
ma sej bom šla k zdravniku ko ati pride domov.hano peče ko lula-a mislte da je to za k pediatru?

aha si mi že odgovorila-hvala!jutri greva takoj zjutraj!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
29.11.2007 21:18:52   
KT
julci - carici sa - prava mojstrovina res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
29.11.2007 21:20:29   
KT

nemogoče,da bi bil natašek ali nataška user posted image  ne vem kaj mi je...delovna pa tud nisem tolk,da bi me okol metal-nikoliuser posted image user posted image
ma sej bom šla k zdravniku ko ati pride domov.hano peče ko lula-a mislte da je to za k pediatru?

aha si mi že odgovorila-hvala!jutri greva takoj zjutraj!

Nujno pojdi do P, bojim se pa da ji zna dat kake antibiotike, ker gre verjetno za kako okužbo (urinoinfekt). Zato kar do P jutri zjutraj.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
29.11.2007 21:20:38   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Naša Lana je super prenesla prvo cepljenje. Čist mal je zajokala, pa je blo prec dobr. Odločila sem se tudi za samoplačniško cepljenje proti rota virusu. A ma katera kej izkušenj s tem? Lana bo to cepivo dobila naslednji teden.

Tudi naša Alina je bila cepljena proti rota virusu in kakšne posebne reakcije na cepivo ni imela. Jaz sem se prvenstveno odločila za cepljenje, ker sem videla kako bogi so tisti sončki, ki so imeli rota virus - po tistem bi naredila vse, da moji pikici prihranim takšne muke user posted image . Pa vse je treba potem sterilizirat - od kljuk na vratih do plišastih igrač - mislim ni za govorit, bogi pikci so user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
29.11.2007 21:24:16   
natasaom
ja,greva takoj zjutraj.jutri pač ne gre v vrtec.lula pa po čist mal.pa dons se je 2x polulala v hlače.tale cepljenje prti rota virusu pa tud mene zanima.a to je samo za dojenčke?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
29.11.2007 21:32:11   
KT

ja,greva takoj zjutraj.jutri pač ne gre v vrtec.lula pa po čist mal.pa dons se je 2x polulala v hlače.tale cepljenje prti rota virusu pa tud mene zanima.a to je samo za dojenčke?

Bojim se, da sta malo prepozni, ker morajo dobiti drugo dozo cepiva do 6.meseca user posted image . Ampak pri večjih otrocih rota virus ni tako hud - no, še vedno ni zanemarljiv, ni pa v tako hudi obliki kot pri malih dojenčkih. Važno je, da čim več pijejo in še enkrat pijejo, pa ni tako hudo. So pa boščki tako ali drugače user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
29.11.2007 21:35:05   
natasaom
ok,sej ni panike..sam škoda da nisem tega vedla ko je bila dojenček-da se da cepit.je imela veliko tega,ko je bila prvo leto v vrtcu.res so boščki....men je bila slinavka najhuj do sedaj.je pa imela res hudo obliko

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
29.11.2007 22:03:12   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: KT

julci - carici sa - prava mojstrovina res user posted image user posted image user posted image To pa riše moj ata in ne jaz,pri risanju sem pa žal nula.Ni moja stroka.user posted image user posted image
,

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
29.11.2007 22:14:41   
hanna1
SE še malo oglasim...sva se proti večeru s Hano potepali - sva šli mal na teren,moške pa doma pustili...user posted image user posted image ...naj bo pa še enkrat tako zaspremembo user posted image .Sicer sem se hotla pol oglasit,ampak me tako kot ponavadi zadnje čase računalnik  user posted image Pol sva se pač s Hano spokali spat,ampak ker je ati preveč glasno gledal TV,se je zbudila in pol smo jo morali spet ajatutaja user posted image .Ker pa imam rač. v spalnici,sem ga lahko samo gledala user posted image V glavnem......DOBER VEČER.....user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
29.11.2007 22:16:34   
julci
O dober večer ta zgubljenauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
29.11.2007 22:27:47   
hanna1
A sva midve res nočni tici..user posted image ....kolker vidim,sože pa res šle vse  cikcak user posted image Dons dopoldne sem se tolk nahodla s tamalo-sem jo tako zadekalauser posted image ,da so se sam očke ven vidle,ker je blo mrazmraz v senci..user posted image ...na sončku kar v redu,zdaj proti večeru pa sva šli še k bici,pa je dan okrog...a se že Miha veseli RD user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
29.11.2007 22:44:50   
julci
Midve sma tud ble zunaj dopoldne,posledično mam spet zadelan nos,ker je začelo pihat.Pol smo pa popoldne meli frizerja.Tk veš da se more poba zrihtat.V soboto pa bo mel pol s sošolci praznovanje.Mislim da koma čaka.Je pa povabu 3 sošolke in 3 sošolce.Tk da bojo meli malo žurke.Upam, da ne preveč,sam tk veš kk so otroci.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
29.11.2007 22:49:06   
hanna1
Mi tud mamo jutr frizerja,da ne bomo šli ko Strojani na dedijevo 70 -okroglo - spet fešta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
29.11.2007 22:52:45   
hanna1
julci,uživaj zdaj pa grem tud jest pod kovter gledat Barbapapo,hihi user posted image user posted image user posted image

nočko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
29.11.2007 22:52:59   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Mi tud mamo jutr frizerja,da ne bomo šli ko Strojani na dedijevo 70 -okroglo - spet fešta user posted image user posted image user posted image
Madonca ti si pa na mlada leta še žurerka gratalauser posted image user posted image user posted image A v MB grešuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
29.11.2007 22:54:03   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

julci,uživaj zdaj pa grem tud jest pod kovter gledat Barbapapo,hihi user posted image user posted image user posted image

nočko user posted image user posted image user posted image A pod kovter jo greš gledat.Tej pa pazi da te barbapapa nev popapalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?