|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
26.11.2007 14:18:26   
majrim
user posted image user posted image user posted image neli99....pa nehaj...ti pošiljam še malo sončka,da boš boljše volje...pa 19 stopinj povrhuuser posted image user posted image user posted image ...saj bo vse ok...boš pa morala po porodu obvezno telovadit...vsak dan kake pol ure,pa boš vidla,da bo boljše...premalo kaj naredimo za sebe,to je touser posted image

...tKT...ti drugič kar pridi...sploh tako kot je danes...samo,da sanjaš..user posted image user posted image user posted image
...grem do konca pospravit dokler spi naš črvuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
26.11.2007 14:54:05   
Laubica
JULCI-user posted image user posted image user posted image za tvoje ljubo dete(še nam daj recept proooosimmmmmmm)
NELIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo za dušo tvojo ranjeno
JAZ SEM PATAKOO ZMATRANA DA MI ŠE ZA PISAT NI-baj

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
26.11.2007 15:52:22   
natasaom
ohoj!!!!!user posted image  nelli ma k te jest razumem,,tud mene je blo grozn strah.pa skoz sem mislila na to kaj če ne bom prišla do porodnišnice...no,pa sem bla v porodnišnici en mesec prejuser posted image   rodit bi mogla 4.9. 13.9. so me pa proklopli na umetne.. no,ko sem bila v bolnici me ni skrbelo kako bom do porodne pršla,ampak kako bo moj pršu do mene prav cajtuser posted image ...sem imela tolk skrbi user posted image
nelli nč bat..pa še taščo imaš zraven tko,da sploh ni panike.

drugač pa naš spretni šofer peljal avto popravtuser posted image  sem tolk jezna,da bi ga v rit sunla..pozabil zavit levouser posted image ..in namest da bi peljal naprej pa obrnu je raj butnu v sosedovo ograjo user posted image user posted image user posted image

v sredo gre pa spet v kranj pa bova same do konc tednauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
26.11.2007 17:27:34   
natasaom
ja,sej ko imam cajt itak nobene ni nikjer user posted image ..zdej bom mogla izklopt tole čudo tehnike,ker moj pravi,da sem ga zamenjala za računalnikuser posted image  pa hano je treba temeljito skopat-barva z vodenkami po sebi,mizi papirju in sobiuser posted image
to bo veselja zame ... ja,pa zajčke smo peljali v trgovino...sem jokala...drug teden bojo pa že novi dojenčkiuser posted image
nelli kako si??????

in ostale babe firbčne??
ja,nč pol.........jest grem in to čist zares pa rač me neki zajebava,upam,da bo objavu tole,ker še enkrat pa že ne grem pisat

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
26.11.2007 18:00:32   
hanna1
Sam tolk,da se na brzino hitro javim,pol se grem pa prazgodovino učituser posted image - pa sem upala,da sem se v šoli že dovolj učila,pa se moram jovo na novo user posted image moj user posted image pa je bil na kolinah in je prišel prav dobre volje domov,pol pa doživel mrzu tuš,ko so ga klicali s šihta,da naj pride vsaj za 4 ure,ker dveh ni.Kaj si je čel-spokal se je z malo bolj kislim obrazom user posted image .Pa še Hana je bolj taka-tako razpoložena,ji bo moral spet Blaž na glas brat zgodovino,pol je pa tiho -  sam da je lahk v njegovi sobi zraven user posted image .Grem mučit sina user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
26.11.2007 19:01:34   
viator
Uhh, Hanna1 a pri vas je tud zgodovina na programu..pri moji najstarejši jutri pišejo in vlada rahla panika. Hehe..tole z mučenjem se mi pa dopadeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Natasaom..jaz bi tud jokala za zajčkiuser posted image . Kolk so mladički luštni...

Neli, duša draga...ne se obremenjevat s skrbi na zalogo. Vse se bo uštimalo, boš videla...zdej se daj na rezervo, pa samo nujne stvari zrihtaj. Hrbtenico oz. mišice trupa boš okrepila po porodu...pa 100% ne boš imela težav več.

Je pa normalno, da razmišljaš o porodu, pa da si malo bolj slabe volje in da te je strah...jaz sem bila tudi neki čudna par dni prej. Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image , pa poskusi odgnat črne misli, kolikor se le da. Boš videla, da bo vse krasno izteklo in da boš kmalu cartala svojo princesko.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
26.11.2007 20:15:40   
hanna1
neli bogica,najbrž si že kar malo naveličana tega čakanja in je popolnoma razumljivo,da pridejo vse vrste občutja na dan in pol se kar vlečejo za tabo.Sedaj si psihično že gotovo popolnoma pripravljena na porod in je to odlaganje kot izpit,ki ti ga preložijo ,na katerega si prišel poponoma pripravljen in se prvi trenutek celo malo razveseliš-še malo časa pridobiš-,ampak na koncu ugotoviš,da se ti je samo natezanje živcev malo podaljšalo,ker ne veš,kako bo in ves čas o tem razglabljaš....ma sem zafilozofirala,da se še sama ne spoznam ven..user posted image ..tole nima ne repa,ne glave...pa koliko sem spravila v en sam stavek,ne morem verjet.user posted image ..v glavnem,mislim nate in da bi se vse skupaj čim prej začelo in hitro končalo,pa saj sem ti to že najbrž napisala..user posted image ...se ponavljam....EMŠO..user posted image user posted image ..

pozdravček  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
26.11.2007 20:35:30   
neli99
na pa me je spet ven zabrisalo ... jst pa že vso moje jamranje spisala ... zgleda da je blo preveč, da bi blo za objavouser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
26.11.2007 20:44:01   
neli99
moram pa nekaj vseeno povedat ... saj mislim da ni nobenemu prizanešeno s težkimi stvarmi v življenju ... je pa res da se različno soočamo s tem ... in takele podtalne rane, črne luknje zelo rade pridejo na dan ravno ko je najtežje, ali pa ko je človek malo bolj krhek.

sicer ne želim konkretno govorit o problemih, pa ne zaradi vas, zaradi poznanih ki to berejo ...

mi je blo pa včeraj težko še zaradi drugih stvari, ne samo zaradi čakanja, bolečin in nosečnosti ... in jst funkcioniram tako, da se mal zjokam, zjamram ... pol je pa itak treba zvozit in reševat. tko da punce, ne bit hude, če se tuki mal zjokam in zjamram ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
26.11.2007 20:45:58   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: že 35

JULCI-user posted image user posted image user posted image za tvoje ljubo dete(še nam daj recept proooosimmmmm)

ne vem če to pomaga,malo smo ji uro zamaknali,pa v vodi paca in brca skor 15 minut,tk da ko jo v pižamco devam se ji še dret ne lubi tk je zmatrana.Aja pa v vodo ji kanem malo sivkine kopeli za pomiritev.Ti povem jutr kakšnabo ta noč,,......in naslednje.

Neli zdaj se mi pa res že smiliš.Upam da te čimprej zabaše naravno.Jaz sem se pri prvem,ko so mi sproževali zaklela da ne grem prej v bolnico dokler nimam popadkov na 5 minut,sem bla pa 3 tedne prej že ntr.Ni lušno tole čakanje.Probi si dat kako komedijo,da se malo nasmejiš,pa malo pozabiš.Jas sem gledava video smešnice na rtl-lu,sem mislava da bom rodila zravn,tk sem se smejala.Probi,mogoče pa užge.

Natasaom ne se smejat,a žive zajčke dajta v trgovino.user posted image

HANA a ni fajn ko lahko malo znanje utrdiš.user posted image Blaža pa ne prevč mučit.Moj me je prej vprašu če je tvoj nesu papirje.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
26.11.2007 21:09:05   
julci
Neli saj te zastopmo,zato pa smo tukaj,da lahk tud pojamraš.potožiš .Saj konckoncev nimanihče v življenju postlano z rožicam.Pa vedi da za vsakim dežjem posije topel sonček.Ta je samo zateuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
26.11.2007 21:18:55   
hanna1
neli ti kar povej kaj te muči,mi smo zato tukaj,da ena drugo tolažimo,saj veš,skupaj v dobrem in slabem...sicer ta obljuba velja za nekaj drugega,sam najbolje je,da se ne oziraš na druge,kaj bodo prebrali tu gor.Če so božji si bodo znali vzet na znanje,če se stvari tičejo tudi njih,vsekakor jim bo pa v razmislek,če te je kdo prizadel,da poveš-magari nam in boš s tem pokazala svojo življensko plat.Saj ni treba bit v človeku zloba,če moraš nekaj povedat,najhuje je,ko stvari obdržiš zase.Če so težke stvari,jih nikol ne pozabiš in vedno znova in znova prihajajo na površje.To ne zbledi,samo nabira se in včasih ti celo tvoji najdražji ne morejo ali ne znajo dat prave tolažbe in vzpodbude,ker....ne najdejo prave besede ravno zato,ker so ti blizu.Jaz te osebno ne poznam,ampak iz tvojih postov čutim,da si zelo dobra,prisrčna oseba in da te vsaka stvar gane,posledično pa te ljudje hitro prizadanejo,hote ali nehote.Veliko stvari opaziš,da sem jaz včasih šla še enkrat brat kakšen svoj post,ker kar nisem mogla dojet,da si me tako našla notr in moje občutke.Krasna punca si in škoda bi bilo,da bi stvari o katerih bolj namiguješ,načele tvojo srečo in samo upam,da imaš trdno opro v svojem dragem in da ti tudi njegova družina stoji ob strani.Če se le da,poskušaj sedaj odklopit vse stvari,ki te grizejo,ker sedaj si TI najpomembnejša in TVOJA mala deklica,ki čaka,da jo stisneš v objem, TVOJ sinek,ki si mu krasna mamica in TVOJ  dragi.SEDAJ STE POMEMBNI SAMO VI IN NIHČE DRUG!!!! Vi živite skupaj,v vaši družinici in drugi vam lahko samo polepšajo vaš svet.Imaš samo en srček in razdajaj ga le za svoje,drugi lahko poskrbijo zase ti pa se lahko samo čustveno iztrošiš ob skrbeh.Sedaj je na tebi velik pritisk,zato daj zaenkrat res vse stran,pa četudi se kdaj zjočeš tu gor,smo me s tabo,jaz imam tudi hitro cmok v grlu in sem vesela,da se lahko tolikokrat zjamram pri vas,zato ne šparaj besed,občutij,me smo vedno tukaj - ZATE neli
user posted image naj ti polepša trenutke pričakovanja

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 26.11.2007 21:26:57 >

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
26.11.2007 22:16:11   
hanna1
iiiiiii,kaj sem našla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a se še spomnite

user posted image

moja najljubša risanka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
26.11.2007 23:15:06   
viator
Ej Hanna 1 tole si pa tako lepo napisala...user posted image user posted image user posted image user posted image . Se popolnoma strinjam....in se podpišem. Kako vedno najdeš prave besede in nas potolažiš..super punca si.

Tako da Neli99 - upoštevaj Julčin nasvet, pa hitro kako komedijo gledat..no mogoče ne glih zdejle, ker je že mal pozno...ampak jutri pa obvezno. Če te pa slučajno spet kake šrne misli popadejo, potem pa preberi tale post od Hanne1.
To pa da se zjokaš in zjamraš..je pa tud koristno. Da daš čustva ven...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
26.11.2007 23:25:15   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

iiiiiii,kaj sem našla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a se še spomnite

user posted image

moja najljubša risanka user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehe, barbapapa - seveda se spomnim.
Meni je bil pa Krtek všeč..pa Gustav.
user posted image

user posted image

[

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
27.11.2007 8:05:35   
hanna1
DOBRO JUTRO user posted image user posted image user posted image

Včeraj me je RR tud skenslal,pa še morda kero drugo,tako da vam sedaj pošiljam en velik

user posted image
za prijetnejši začetek dneva pa bo treba najbrž še kaj drugega,npr

.
user posted image Lep dan želim user posted image user posted image user posted image

P.S. Moje dete pa kašlja in kiha in smrka,jaz pa še pumpice nimam.user posted image
Se bom morala malo informirati pri riji,škoda,da se nič ne oglasi

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
27.11.2007 8:20:57   
Vilma
Dobro jutro user posted image
Hana jaz sem kavico že spila in ti povem, jutro je po njej še lepše user posted image   Aja pa tista pumpica od Rije je RES ZAKON! Mi smo jo zdaj, ko je bil Dominik bolan, uporabljali cca 3X dnevno in si sploh ne predstavljam, kako bi brez nje. Jo priporočam tudi vsem ostalim konzervicam. Drugače pa Rija hitro zrihta, spomnim se, da sem jaz pumpico plačala v petek, naslednji dan je že bila pri meni.
Pa še to! Lepo si napisala Neli, si še mene potolažila s temi lepimi besedami. Sem vesela, da smo si tako različne, od vsake konzervice dobiš kaj zase ali se česa naučiš. user posted image
Natasa a sem prav razumela? Drug teden bodo že novi zajčki al si mislila na dojenčico od Neli? user posted image  No v vsakem primeru bodo drug teden dojenčki user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
27.11.2007 8:24:24   
hanna1
Tole je pa že za zvečer,če me slučajno spet skensla

http://video.google.com/videoplay?docid=2614110970284913887

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
27.11.2007 8:33:55   
Laubica
DOBRO JUTRO
Bravo za Timona -spet mu je uspelo bit budnemu od 4h in še zdajuser posted image Tako da me razumete da sem TEČNAAAAAAA IN ZASPANAAAAAAAAAAA
Pišem z rdečo ker rabim energijouser posted image user posted image user posted image
Julči če bo res držal tvoj recept mi javi-pa katero kopel to uporabljaš?????
Oh punce upam da me nimate že pol kufer ko samo jamram kako sem zaspana,vam za razumevanje pošiljamuser posted image
Danes imamo posvetovalnicouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
27.11.2007 9:23:52   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image

Hehe, barbapapa - seveda se spomnim.
Meni je bil pa Krtek všeč..pa Gustav.
user posted image

DOBRO JUTRO.dANS STE MI PA POLEPŠALE DAN S TEMISLIKCAMI JAZ SEM TUD NAJRAJŠ TE GLEDALA,JA PA NA PALČKA SMUKA NE SMEM POZABITuser posted image user posted image user posted image

Že 35 ne vem a kaj pomaga milo al je pa prišla v star ritem nazaj.Sovpada pa z milom,ker je dan spala do 5,se najedla in zaspala nazaj do pol devete.Uporabljam pa JOHNSON`S OTROŠKI GEL ZA LAHKO NOČ z učinkom nežne masaže z vonjem po sivki in kamilicamrobi polpa mi povej.sam ne me vprašat,se pajaz zbujam tk ko ura naštimana.

Neli upam da si že v Rimu.

Hana a ti prideš popoldne .Jaz mam kr ročno pumpico zanosek paje tud  vredu.Prej našpricam z Nisito ,pol pa uporabim pumpico.Pa kamilce ji dajem za inhalirat.Daj Hani cmoka,da hitro ozdravi.

Tud mene včeraj ni spustlo na RR,tk da so zgleda meli motnje.
Me je pa včeraj zunaj fajn napihalo,tk da me glava boli ko user posted image ,pavnete oči imam.Vglavnem za skozlat.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
27.11.2007 9:46:23   
hanna1
Še hiter rečem katero preden se Hana zbudi-dons ponoči je kihala,zakašljala in zajamrala zravn in posledično sem jaz vsakokrat skočila pokonci - dala sem ji dudo,ampak jo je itak špuknila ven.V nosku še ni kaj videt,zgleda je vse bolj gor še.Pa Blaž je dans tud na precej slabem glasu,pa sem mu rekla,da popoldne ne bo treninga,da ne dobi vročine,pa je reku,zakaj pa pol v šolo pa vseeno mora,na trening pa ne sme..user posted image ..kakšna logika..?...
V glavnem po kavi sem še vedno bolj tako-tako...pa še mleka je zvečer zmanjkalo in pol sploh ni bilo pravega filinga....a vidiš,že35,kolk šele jaz jamram,ti si kar daj duška,nekje pa je res treba povedat,kaj te muči tisti trenutek in kdo drug,kot me tukaj gor te še najbolj razumemo.Še domači se včasih kar stran obrnejo,če kaj potožiš...paše to takoj ven skričat,ker je pol kar nekoliko bolje,ko veš,da tudi drugi vejo za tvoje težave,slabo voljo...saj smo kar vse v istem loncu in enkrat eno bolj meče,drugič pa drugo user posted image .Važno je da si to povemo,nič držat v sebi,pa to je tud res,da ima vsaka svoje izkušnje in meni nasveti,ki jih dobim tu gor,zelo pomagajo - so iz prve roke user posted image

Kako je kaj neli ,a je še user posted image ?

julci,te bom poklicala

Vsem drugim pa pozdravček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
27.11.2007 9:49:27   
hanna1
Ja še tole o risankah,a niso bile včasih lušne - zdaj so tako zakomplicirane,da jih sploh ne pogledam več,no včasih še katero ob nedeljah...ma govorim,ko moja mama...VČASIH!!!!...user posted image ......

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
27.11.2007 10:15:39   
trixi
ojla rožice,

danes sem tudi jaz v dopoldanski izmeni, je tamali zakuhal. Ni pa to niti približno fajn, ker imamo ful gužvo v službi, pa preganjajo nas z rezultati, nobenega nič ne briga, kaj kje kdaj delaš, važno da je delo narejeno. Mah, kaj najuser posted image

Eko, pa še tamali mi visi za vratom- dobesedno, bi tudi on kaj napisal, evo, tle vas pozdravlja

ouztrhuser posted image user posted image
zdaj pa komaj čaka da pošljemuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
27.11.2007 10:26:41   
hanna1
trixi,z enim čiha čihom vaju tudi Hana pozdravlja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image pa še kaj bi se našlo.

Pa en vagon user posted image user posted image user posted image in še košek user posted image user posted image user posted image ,da bodo čimprej zdrave naše

user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
27.11.2007 10:55:27   
hanna1
Ma skoz hodim čekirat tule gor,če se bo neli kaj pojavilauser posted image

....natasaom.....user posted image ......

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?