hanna1
|
neli ti kar povej kaj te muči,mi smo zato tukaj,da ena drugo tolažimo,saj veš,skupaj v dobrem in slabem...sicer ta obljuba velja za nekaj drugega,sam najbolje je,da se ne oziraš na druge,kaj bodo prebrali tu gor.Če so božji si bodo znali vzet na znanje,če se stvari tičejo tudi njih,vsekakor jim bo pa v razmislek,če te je kdo prizadel,da poveš-magari nam in boš s tem pokazala svojo življensko plat.Saj ni treba bit v človeku zloba,če moraš nekaj povedat,najhuje je,ko stvari obdržiš zase.Če so težke stvari,jih nikol ne pozabiš in vedno znova in znova prihajajo na površje.To ne zbledi,samo nabira se in včasih ti celo tvoji najdražji ne morejo ali ne znajo dat prave tolažbe in vzpodbude,ker....ne najdejo prave besede ravno zato,ker so ti blizu.Jaz te osebno ne poznam,ampak iz tvojih postov čutim,da si zelo dobra,prisrčna oseba in da te vsaka stvar gane,posledično pa te ljudje hitro prizadanejo,hote ali nehote.Veliko stvari opaziš,da sem jaz včasih šla še enkrat brat kakšen svoj post,ker kar nisem mogla dojet,da si me tako našla notr in moje občutke.Krasna punca si in škoda bi bilo,da bi stvari o katerih bolj namiguješ,načele tvojo srečo in samo upam,da imaš trdno opro v svojem dragem in da ti tudi njegova družina stoji ob strani.Če se le da,poskušaj sedaj odklopit vse stvari,ki te grizejo,ker sedaj si TI najpomembnejša in TVOJA mala deklica,ki čaka,da jo stisneš v objem, TVOJ sinek,ki si mu krasna mamica in TVOJ dragi.SEDAJ STE POMEMBNI SAMO VI IN NIHČE DRUG!!!! Vi živite skupaj,v vaši družinici in drugi vam lahko samo polepšajo vaš svet.Imaš samo en srček in razdajaj ga le za svoje,drugi lahko poskrbijo zase ti pa se lahko samo čustveno iztrošiš ob skrbeh.Sedaj je na tebi velik pritisk,zato daj zaenkrat res vse stran,pa četudi se kdaj zjočeš tu gor,smo me s tabo,jaz imam tudi hitro cmok v grlu in sem vesela,da se lahko tolikokrat zjamram pri vas,zato ne šparaj besed,občutij,me smo vedno tukaj - ZATE neli naj ti polepša trenutke pričakovanja
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 26.11.2007 21:26:57 >