hanna1
|
Zdaj sem pa rabla nekaj časa,da sem se prebila skozi-ste pridno dopoldne . Jaz sem se spravila k malo bolj konkretnemu kosilu,pa moj je šel popoldne v službo,tk da kr ni blo časa sest za rač. - sem ga šele sedaj prižgala. Sem ugotovila,da je trixi še bolj nočna ptica kot jes..da o julci sploh ne govorim - zjutraj smo pa take majrim sem pozabla včeraj pozdravit-mam kr slabo vest trixi,nič se ne obremenjuj preveč zaradi firbcev,taki osebi lahko hitro stopiš na prste,ker točno veš od kje informacije in točno veš od koga neli tebe se pa polna luna zgleda ne prime ....a te je masaža vrgla na 99 obratov,da si tolk pridna...mogoče pa puža zato noče ven,ker vidi kolk je mamica pridna in se boji,da bo prehitro uvedena v takšna opravila ...je že bolj luštno noter na mehkem uživat - saj bo,ti vse držimo fige za čim boljše počutje do kraja natasaom jaz sem si pa kr malo oddahnila,ko si se oglasila - .... za vas,da ste vsaj nekaj dosegli,sam je pa res pi ,da lahko maltretira druge,sam pa cvika pred pravico..sploh ni fajn živet s tako osebo v bližini...še posebej,če je tako nepredvidljiv.Sicer drži tisti rek,da pes,ki veliko laja,malo grize, sam vseeno bodi previdna Zdaj pa jaz rabim nujno pomoč,ko smo ravno pri bratih..je malo s tem v zvezi,pa zakomplicirano...Včeraj sva se ravno z bratom,ki je doma prevzel kmetijo malo bolj grdo pogledla...da o svakinji ne govorim....,ker nočejo podpisat obrazca za varstveni dodatek,ki bi ga mi radi uveljavljali za mamo pri pokojnini.Gre se za to,da se na kmetiji te stvari in podatki drugače preverjajo,ker bi naj bili kao v skupnem gospodinjstvu in sedaj bi,tako trdi brat,puncam vzeli štipendijo,če on podpiše za ta dodatek in da je mami čist brez veze vlagat za tistih par evrov vlogo noter..mislim bljak za tako izjavo-pa smo se pozanimali na občini,matičnem,CSD,SPIZ-u,ampak on (najbrž ona,ker ona hodi take stvari urejat) je rekel,da so tako rekli na Borzi dela..in men to sploh ni več jasno,kaj ima tu Borza vmes..ampak bom vprašala...mogoče je od vas katera bolj domača v tem..že za tujo pomoč sta ji rekla ,da je itak ne bo dobla in da ji ni vredno hodit,ko pa sem jo jaz peljala na komisijo,je takoj dobla ta nižjo..ma kolker je..ko je ves tisti denar dala puncam in bratu,da bi ji drva nanosli in počistili,pa je na koncu morala vse sama,ker punce niso imele časa.Zdaj je pa svakinja ji v obraz povedala,kaj bi še sploh rada več...sploh se več ne pogovarjajo z mano in ko pridem gor domov,grejo kar v hišo in hudo mi je - zelo - ker se na svojem domu počutim tako tuje...ma zdaj sem pa jaz spet čist drugam zavila-sej mi nič ne fali,sam pogrešam svojega brata takšnega,kot je bil včasih-se bojim,da bo ratal malce copata zraven svojih 4 žensk.Aja,moram razložit,da imam 3 starejše brate in se sedaj najbolje razumeva z srednjim-pravijo,da sva si najbolj podobna po karakterju...uf,moram končat,dost je... Imejte se še fajn dons..kljub ali pa ravno zaradi dežja... ... Pa-pa