|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
25.11.2007 22:17:06   
.muki.
user posted image  hanna1, si še tudi med budnimi.
Še malo počakaj pa boste meli doma tudi nenehne borbe s kaji in zakaji. Vmes pa še kakšno pametno pripombo.

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
25.11.2007 22:18:48   
julci
Pozdravček,sem mislava da bom scagala,ko nem kere dočakala.Se vidi da sem sama doma,pol mi je pa dolg cajt.user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
25.11.2007 22:20:13   
.muki.
Jaz pa sem naše spravila v posteljo pa je tak mirrrrr, sam kaj ko me jutri čaka služba pa še sveče se mi delajo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
25.11.2007 22:25:14   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: .muki.

Jaz pa sem naše spravila v posteljo pa je tak mirrrrr, sam kaj ko me jutri čaka služba pa še sveče se mi delajo.
BO TREBA KAMILCE INHALIRAT.

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
25.11.2007 22:25:46   
hanna1
julci je pa huda,
kaj ji je,
..........
dolgčas ji brez nas je,
to ji je.

user posted image user posted image   -v originalu pesmica enega našega znanga Korošca-sam punce ga najbrž ne poznajo user posted image ...ja se čujeva jutri....
.muki.ne kašlat,ker je moj sine šel z fajn zabasanim nosom spat (in nategnjenimi uhami-ker je eno nalogo pozabil in sva jo sedaj zvečer delala user posted image user posted image user posted image user posted image )
neli še kar lepo po starem,a so te dons tud kaj zmasirali user posted image
majrimpa že verjetno aja,držim fige,da bo imela čimbolj mirno noč - pa vse ostale tudi

...bo treba pod tuš....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
25.11.2007 22:29:20   
.muki.
Ja kamilce, bi bilo tudi dobro. Ampak imam pa v rokah BEBE čaj z limono.
Se bom nadozirala s C vitaminom pa bo do jutri moglo zdržat.
Pa saj ni čudno če imamo tako vreme en dan sneži , drug dan piha ko zmešano, tretji dan imamo pa 12 stopinj, idealno za bacile.
Zdaj se pa spet sprašujem kdaj bo na vrsti sneg. Tam okrog božiča in novega leta je tako lepo če je.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
25.11.2007 22:31:27   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

julci je pa huda,
kaj ji je,
..........
dolgčas ji brez nas je,
to ji je.TK KO SIUGOTOVILA.TO JE HUDA ODVISNOSTuser posted image user posted image user posted image user posted image

.muki.ne kašlat,ker je moj sine šel z fajn zabasanim nosom spat (in nategnjenimi uhami-ker je eno nalogo pozabil in sva jo sedaj zvečer delala user posted image user posted image user posted image user posted image )HANA TIPA ZADNJE CAJTE RADA NATEGUJEŠuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
neli še kar lepo po starem,a so te dons tud kaj zmasirali user posted image nE VEM ČE SE NE KR VSE PO TVOJMO RECEPTU MASIRAJOuser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
25.11.2007 22:31:32   
hanna1
.muki.pri nas mi pametne pripombe pri starejšem sinu že čez glavo rasejo user posted image in se mi zdi ,da kar koli mu razlagam v zvezi s šolo,gre kar mimo ušes,ampak to o dojenčku je pa kar obvladal user posted image - je pa predelal eno mojo knjigo Kaj mora ženska vedeti o sebi in sem jo morala še jaz temeljito,ko sva začela debatirat..včasih se mi je kar malo zalomilo user posted image ....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
25.11.2007 22:32:55   
julci
Zdaj se pa spet sprašujem kdaj bo na vrsti sneg. Tam okrog božiča in novega leta je tako lepo če je.zA JUTR JE NAPOVEDAN DO 900 METROV,tk da ga bomo meli blizu.user posted image

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
25.11.2007 22:37:18   
.muki.

.muki.pri nas mi pametne pripombe pri starejšem sinu že čez glavo rasejo user posted image in se mi zdi ,da kar koli mu razlagam v zvezi s šolo,gre kar mimo ušes,ampak to o dojenčku je pa kar obvladal user posted image - je pa predelal eno mojo knjigo Kaj mora ženska vedeti o sebi in sem jo morala še jaz temeljito,ko sva začela debatirat..včasih se mi je kar malo zalomilo user posted image ....
  ves mi smo še v osnovni šoli, vi ste pa že pravi doktorat delaliuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
25.11.2007 22:37:28   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

julci je pa huda,
kaj ji je,
..........
dolgčas ji brez nas je,
to ji je.TK KO SI UGOTOVILA.TO JE HUDA ODVISNOSTuser posted image user posted image user posted image user posted image    še hujša je ta odvisnost, ko bi rad na internet pa te računalnik  user posted image

.muki.ne kašlat,ker je moj sine šel z fajn zabasanim nosom spat (in nategnjenimi uhami-ker je eno nalogo pozabil in sva jo sedaj zvečer delala user posted image user posted image user posted image user posted image )HANA TI PA ZADNJE CAJTE RADA NATEGUJEŠuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ...a maš ti zadnje cajte kaj proti meni user posted image ???

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
25.11.2007 22:38:21   
.muki.

Zdaj se pa spet sprašujem kdaj bo na vrsti sneg. Tam okrog božiča in novega leta je tako lepo če je.zA JUTR JE NAPOVEDAN DO 900 METROV,tk da ga bomo meli blizu.user posted image

Vi že, a ga bote nam tudi kaj izvozili, vsaj malo tolk za povohat?

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
25.11.2007 22:39:26   
hanna1

Zdaj se pa spet sprašujem kdaj bo na vrsti sneg. Tam okrog božiča in novega leta je tako lepo če je.zA JUTR JE NAPOVEDAN DO 900 METROV,tk da ga bomo meli blizu.user posted image    julci,kdaj si pa ti utegnila še vreme poslušat,ko si pa tu goruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
25.11.2007 22:39:26   
julci

julci je pa huda,
kaj ji je,
..........
dolgčas ji brez nas je,
to ji je.TK KO SI UGOTOVILA.TO JE HUDA ODVISNOSTuser posted image user posted image user posted image user posted image    še hujša je ta odvisnost, ko bi rad na internet pa te računalnik  user posted image

.muki.ne kašlat,ker je moj sine šel z fajn zabasanim nosom spat (in nategnjenimi uhami-ker je eno nalogo pozabil in sva jo sedaj zvečer delala user posted image user posted image user posted image user posted image )HANA TI PA ZADNJE CAJTE RADA NATEGUJEŠuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ...a maš ti zadnje cajte kaj proti meni user posted image ???Nč bat,sam malo te pa moremuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
25.11.2007 22:40:42   
julci

Zdaj se pa spet sprašujem kdaj bo na vrsti sneg. Tam okrog božiča in novega leta je tako lepo če je.zA JUTR JE NAPOVEDAN DO 900 METROV,tk da ga bomo meli blizu.user posted image    julci,kdaj si pa ti utegnila še vreme poslušat,ko si pa tu goruser posted image user posted image user posted image Mi je ata povedu,ker vremena nisemvidla že 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tk da če me je nasral se pa njemu zahvalteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
25.11.2007 22:43:14   
hanna1
Zdaj se pa spet sprašujem kdaj bo na vrsti sneg. Tam okrog božiča in novega leta je tako lepo če je.zA JUTR JE NAPOVEDAN DO 900 METROV,tk da ga bomo meli blizu.user posted image    julci,kdaj si pa ti utegnila še vreme poslušat,ko si pa tu goruser posted image user posted image user posted image Mi je ata povedu,ker vremena nisemvidla že 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tk da če me je nasral se pa njemu zahvalteuser posted image user posted image user posted image   ..saj sem vedla,da vsega ne utegnešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
25.11.2007 22:44:30   
.muki.

Zdaj se pa spet sprašujem kdaj bo na vrsti sneg. Tam okrog božiča in novega leta je tako lepo če je.zA JUTR JE NAPOVEDAN DO 900 METROV,tk da ga bomo meli blizu.user posted image    julci,kdaj si pa ti utegnila še vreme poslušat,ko si pa tu goruser posted image user posted image user posted image Mi je ata povedu,ker vremena nisemvidla že 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tk da če me je nasral se pa njemu zahvalteuser posted image user posted image user posted image   A je slučajn reku da gre oblake žgečkat?

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
25.11.2007 22:44:44   
julci

Zdaj se pa spet sprašujem kdaj bo na vrsti sneg. Tam okrog božiča in novega leta je tako lepo če je.zA JUTR JE NAPOVEDAN DO 900 METROV,tk da ga bomo meli blizu.user posted image    julci,kdaj si pa ti utegnila še vreme poslušat,ko si pa tu goruser posted image user posted image user posted image Mi je ata povedu,ker vremena nisemvidla že 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tk da če me je nasral se pa njemu zahvalteuser posted image user posted image user posted image   ..saj sem vedla,da vsega ne utegnešuser posted image user posted image user posted image nikoli se ne veuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
25.11.2007 22:46:52   
hanna1
Zdaj se pa spet sprašujem kdaj bo na vrsti sneg. Tam okrog božiča in novega leta je tako lepo če je.zA JUTR JE NAPOVEDAN DO 900 METROV,tk da ga bomo meli blizu.user posted image    julci,kdaj si pa ti utegnila še vreme poslušat,ko si pa tu goruser posted image user posted image user posted image Mi je ata povedu,ker vremena nisemvidla že 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tk da če me je nasral se pa njemu zahvalteuser posted image user posted image user posted image   ..saj sem vedla,da vsega ne utegnešuser posted image user posted image user posted image nikoli se ne veuser posted image   ..nimam...več...placa....user posted image user posted image ....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
25.11.2007 22:47:18   
Anonimen
O Marička, pridno ste čvekale. Jaz si bom več časa vzela jutri dopoldan, ko bova z malčkom sama. Čez vikend sem samo občasno pokukala gor, da vidim, če je neli še 2 v 1.user posted image

LAHKO NOČ!!!!

(odgovor članu .muki.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1945
25.11.2007 22:48:06   
julci
NAPOVED ZA SLOVENIJO Nedelja, 25. nov., ob 19. uri Zvečer in sprva ponoči bo marsikje še deževalo. Meja sneženja se bo spustila do nadmorske višine okoli 900 m. Ponoči bodo padavine ponehale. Jutri bo pretežno jasno, sprva v jugovzhodni Sloveniji še zmerno oblačno. Zjutraj in del dopoldneva bo po nekaterih nižinah megla. Čez dan bo v severovzhodni Sloveniji in pod Karavankami pihal severni do severozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 5, ob morju 7, v alpskih dolinah do -4, najvišje dnevne od 4 do 8, na Primorskem do 13 stopinj C. Vir: ARSO, avtomatski prenosno saj ni velko falil,semjo kopirala,da bote vidleuser posted image user posted image tk da ni treba vremena gledat,se tu dobi vse.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
25.11.2007 22:48:52   
julci

Zdaj se pa spet sprašujem kdaj bo na vrsti sneg. Tam okrog božiča in novega leta je tako lepo če je.zA JUTR JE NAPOVEDAN DO 900 METROV,tk da ga bomo meli blizu.user posted image    julci,kdaj si pa ti utegnila še vreme poslušat,ko si pa tu goruser posted image user posted image user posted image Mi je ata povedu,ker vremena nisemvidla že 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tk da če me je nasral se pa njemu zahvalteuser posted image user posted image user posted image   ..saj sem vedla,da vsega ne utegnešuser posted image user posted image user posted image nikoli se ne veuser posted image   ..nimam...več...placa....user posted image user posted image ....

kdo ti je pa krivuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
25.11.2007 22:49:23   
.muki.
Jao, kolk je že ura, sem še že predolgo zadržala tukaj, pa še hladilnik sem napadla vmes. To ni dobro ne zame in ne za hladilnik.
Julci  in Hanna 1 ostanita v cvetju.

Čao

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
25.11.2007 22:49:39   
julci
Zgleda da je dan na vrsti okvirčkanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
25.11.2007 22:50:02   
hanna1
.....pa bo res treba iti pod tuš....user posted image ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?