|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
24.11.2007 14:16:10   
neli99
hanna spet si mi ušla ...user posted image  ... pol pa jst tuki monologe toučem ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
24.11.2007 16:53:11   
pikica36
punce pozdravljene!! končno smo dobili rač. nazajuser posted image user posted image
pridno ste čvekale ni kaj!user posted image
neli99- kaj še ti delaš doma, bejš hitro rodit!!user posted image
js sem danes taka ko cota. glava me boli , za pop... pa spet se mi nek rjav izcedek pojavlja tako da..... pomojem nebo nič  z našim user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
24.11.2007 20:35:04   
julci
Uh kakšno zatišje je dans tule gr.

Se vidi da ma Natasaom dopustuser posted image user posted image .Pa kje ste ostale čvekice Hana,Štefka,Neli,Pikica,Majrim,......................a ste zagreznale.Za Neli bi pričakovala da je na poti v¨"Vatikan" ostale pa ne vem kakšen izgovor boste mele.user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
24.11.2007 20:41:40   
natasaom
julči!!!!? a si me pogrešala a?user posted image  avo samo javim,da smo prišli domov in da smo ok!ati  je šel k zajčkom-jest pa hitr sam pozdravtuser posted image .sem pa pogrešala moje konzerve...se pišemo jutri.....lep pozdravček

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
24.11.2007 20:46:17   
neli99
julči ... sej je vsak drug post moj ...user posted image  ... bom pisala natasiom, da more nijno domov, ker to je pa res suša ...user posted image

men je že nerodno, lohk že jst začnem na svoje poste odgovarjat ...  user posted image

skratka luna še ne trka ... po moje nima karte zame za v rim ... zdej pa grem na eno masažo, sem bla danes cel dan sama s sinom in sem čist polomljena.

če se ne javim več ... pa itak jutri ob kavi user posted image

pr novembrkah je sam še ene 7 nosečk ... in valjda jst med njimi ...

še 3 dni ... pol pa začnemo v plus odštevat user posted image  . drugač pa draga moja princeska ... čez en teden imaš god in lepo prosim pridi na svet prej, ker to se pa ne spodobi, da maš prej god ko rojstni dan ...user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
24.11.2007 20:48:38   
neli99
natasaom ....user posted image ... zdej bo pa žurka spet pri konzervah ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
24.11.2007 20:53:42   
Laubica
Punce -hvala za čestitke
Neli-ko si napisala tisto o sineku sem se skoraj razjokala-kakoooo lepoooo-ali mene še tudi hormoni dajejouser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
24.11.2007 21:00:33   
hanna1
Jest tud doma-končno user posted image Sem čist polomljena od hudih naporov (prevod:malo sem delala - zdaj bi pa jes rabla tisto masažo user posted image .julci,natasaom,neliiiii,Vilma,pikica,KT,že 35,stephany,.muki.,duskamb ---en velik pozdrav,sem vas tolk pogrešala user posted image user posted image user posted image - če sem katero pozabila,se opravičujem,zdaj grem pa Hano kopat,dons sma pozni,ker je prej nisem mogla zbudit,ko smo porišli domov,zdaj je pa čist frišnauser posted image
se še beremo

pa-pa  user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
24.11.2007 21:01:29   
majrim
čerrrrrrrrrrrr....pa kako naj bo človek doma,če je pa zunaj 18 stopinjuser posted image user posted image user posted image ...takoj podpišem za tako zimo, edino za božič pa hočem sneg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image
neli99...jaz samo da začnem brat take knjige takoj jokam...da ne govorimo o tem,ko me tamamla gleda,pa stiska lička k meni,pa me grize...ajojjjjjjjjjjj.....to so taki občutki...saj jih človek ne more niti opisat...in pol če pomisliš,kaj očetje vse zamujajo..user posted image ...saj ne,da po njihovi krivdi..tako pač je..
user posted image čakamo neli99....user posted image ...daj,da bomouser posted image
...kje pa je hanna danes??..ej julci,sem ti poslala poštouser posted image ...zdej grem malo pogledat kmetijo...da me dragi lahko malo počoha po hrbtu...ufffff,to obožujemuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
24.11.2007 21:21:32   
stephany
Dober večer še od mene, konzervice!

Huda je tale odvisnost, huda. Ko človek skoraj ne more it spat, ne da bi prečekiral, kaj dogaja na RR. Moram priznat, da se tako dobro, kot se počutim na tej temi, še nisem nikjer, res ste super družba! user posted image

Danes je bil pa tako lep dan in jaz sem tako uživala. Sva šla s Klemnom k meni domov, moja mama je malo vozičkala, jaz pa urejala rožice v škarpnikih, pa vrtnice zaščitila s smrečjem, ... , pa našega Runota cartala (sedaj že skoraj dve leti stanujemo v bloku, pa se še nisem navadila, tako pogrešam tisto brkljanje okrog hiše, pa mojega kužija user posted image ).

Vilma - moja sestra je tokrat za torto uporabila kar kupljen biskvit in je bila torta gotova v pol ure. Jaz se torte bolj poredko lotim, raje pečem peciva in piškote, sem pa takrat biskvit 2x pekla, ker mi ga je uspelo prerezat le na dva dela. Namesto biskvita bi se lahko uporabilo tudi bebi kekse, kot pri tiramisuju, pa potem to kremo gor, bi bilo po moje tudi v redu.

Čestitke Timonu in mamici še od naju s Klemnom!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
24.11.2007 21:25:46   
Vilma
Br večer bejbe user posted image
Jaz ne vem, kakšna luna danes trka, sigurno pa ena fajn zaspana. Sine je spal ponoči 11 ur, čez dan pa prvo rundo 3 ure v kosu, potem pa še v avtu pol ure. Upam, da ne bo uzbuna to noč user posted image
Timon-u in mamici šele 35 čestitke za prvo malo svečko user posted image  Še dva tedna, pa ne boš več novoroječek ampak dojenček. user posted image

Neli se spomnim ja steznika. Jaz bi ga tud mogla nosit (v petem razredu), sam ga nisem hotla. Mi je še dans žal kolikor imam las na glavi.

Mi smo danes pohajali. Bili v Ljubljani, zapravili goro denarja,največ za sineta sevede.
NO zdej pa me je dragi sred pisanja zmotil: "A prideš?"
Ja no prov, pol pa pridem. user posted image
Mejte se in se beremo jutri.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
24.11.2007 21:40:49   
Laubica
Punce -meni je končno uspelo moža naprosit da mi je naredil album -geslo je Timon

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
24.11.2007 21:44:18   
julci
[pa kako naj bo človek doma,če je pa zunaj 18 stopinj ...takoj podpišem za tako zimo, edino za božič pa hočem sneg!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daj malo sončka še na koroško pošlji,mi ti bomo pa za božič dali malo snega stranuser posted image

quote]...zdej grem malo pogledat kmetijo...da me dragi lahko malo počoha po hrbtu...ufffff,to obožujem[/quote]Men bi tud pasalo,če bi me keri čoho,sem pa na žalost sama doma.
Zgleda da bote mele noč masaž.user posted image Upam da se bo moj tud spomno kaj zmasiratuser posted image user posted image user posted image če ne kaj drugega vsaj hrbrtuser posted image user posted image

Natašauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
24.11.2007 21:49:58   
julci
Že 35 sem pogledale slikce.Oba sineka sta krasna.To bo še nevest okol hišeuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
24.11.2007 21:53:32   
neli99
ku ku ...

evo jih, sam da se vrne natasaom, pridejo še ostale ...user posted image

že 35 ... ja ja, hormoni. user posted image  a niso najhujše prve tri mesece po porodi ... čaki mene pol po porodu ... zdej gre na kile wc papirja, pol bojo šli pa robčki.user posted image

a ne majrim ... pa prvi nasmeh, pa vsaka malenkost... jst se spomnim, da sem v prvi nosečnosti tulila že ko sem se hotela pogovarjat s trebuščkom ... ni šlo, sem mela tak cmok. in pol me je blo resno strah, kako bo, ko ga bom zagledala prvič ... in tako kot najbrž vse: je bil to pol trenutek, ki mi bo ostal za vedno ... namesto cmoka in tuljenja sem doživela tako globok notranji mir ... res lepo.

... ful mi ven meče linijo user posted image . cela vas visi na internetu, pol pa mene dol meče, ker sem najvišje user posted image .. oh ja ... upam da mi bo vseeno uspelo zraven prit ....

no skratka. jst sem si privoščila masažo. dragi je izjavil, da v življenju še ni tako dolgo masiral ... na koncu pa modro pripomnil, zakaj pa joški nikoli ne bolijo ... tiste bi lažje zmasiral.user posted image  ... pomaga pa res... oboje: masaža in navodilauser posted image .

zdej pa se priklopim, da vidim, če mi uspe uletet na linijo ...user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
24.11.2007 21:54:13   
Laubica
Mi je moj prej rekel-nekaj o vnukih -pa sem rekla -ja če jih sploh bo kaj.On pa-ja če neboš vsake nagnala ko ti nebo všeč ,jih bo kaj-sem rekla ja lena že ne sme bit in spat cel dan (kot od svaka bivša ki je nisem prenašala)user posted image
Ja sem pa zelo ponosna na svoja fanta in hvala Julci za komplimentuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
24.11.2007 22:08:43   
julci
Že 35 mislim da bomo kr podobno švicale,ko si bojo naši mulčki zbirali neveste in ženine.user posted image Ampak si sploh ne znam predstavljat,dasem lahko že čez par let bicauser posted image .Joj bi jih žulva,da bi blo veselje.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
24.11.2007 22:27:26   
neli99
user posted image user posted image user posted image

zdej ga pa serjeta julči pa že 35 ... jst bom že vesela, če bom deco do kruha spravla .... vnuki ... ja če bojo tut moji otročki KSK pol drage moje bom jst s palčko za njimi letala user posted image

o puncah naših sinkov smo pa že, a ne že 35 ... a joj ... spet si me spomnila, me že danes skrbi user posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
24.11.2007 22:33:55   
julci
Neli men gre dans teorija po glavi.user posted image Miha bo naslednjo nedelo star 11 let,pa če bo prvič hiter ko mama sem čez 10 let že lahko bica,lahko ga pa že prej kaj polomi.To je pa  čista aritmetikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
24.11.2007 22:37:03   
neli99
... se pravi 32 plus 10 je 42 ...user posted image  ... če smo že pri teoriji, lohk še oba skupi zibata ...user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
24.11.2007 22:39:19   
Laubica
JOJ-to bi bilo preeeee hitrooooouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
24.11.2007 22:42:45   
hanna1
Ej,jaz sem dons tk crknjena,da bol ko berem ,manj vem -kam kdo pašeuser posted image
A,za bice se gre -če bo moj sine user posted image tako hitel in puža isto user posted image ,ko njun ati,pol jes nam bica-definitivno.user posted image user posted image ..ko me križ že zdej trga -čist sem ven iz konteksta..user posted image user posted image .......luna je vmes,to je to....

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 24.11.2007 22:47:32 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
24.11.2007 22:45:42   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
.. se pravi 32 plus 10 je 42 ...user posted image  ... če smo že pri teoriji, lohk še oba skupi zibata ...user posted image user posted image    ......brez komentarja - julci,zdaj se pa spravi k seštevanju...user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
24.11.2007 22:52:10   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Ej,jaz sem dons tk crknjena,da bol ko berem ,manj vem -kam kdo pašeuser posted image
A,za bice se gre -če bo moj sine user posted image tako hitel in puža isto user posted image ,ko njun ati,pol jes nam bica-definitivno.user posted image user posted image ..ko me križ že zdej trga -čist sem ven iz konteksta..user posted image user posted image .......luna je vmes,to je to....mA JA ZDAJ JE PA LUNA KRIVAuser posted image user posted image user posted image jaz temu pravim pomanjkanje masaže.user posted image user posted image Za sebe si jo pa ven spustla.user posted image
Ja nč grem še jaz na masažo,da bom zutra ko rozcauser posted image user posted image ,ko jo dobro zaliješuser posted image user posted image user posted image .Ste mi lušte naredle.Vas pridem še prebrat,če bote kaj pametnega naklofale,jaz dans same neumnosti kvasim.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
24.11.2007 22:56:19   
neli99
hanna naš prvorojenec bo sigurno po atiju ... do 25 tut vedu ne bo kaj so to ženske ...user posted image  ... po tridesetem bo pa mogoče začel razmišljat o resni zvezi user posted image ... jst pa že zdej polomljena pa z emšo dodatki ...

drugače pa lepo da se oglasiš ... a te je banca čist uspavala ....

lej ti mene po masaži (po tvojih navodilih) user posted image ... še kar brez bolečin user posted image user posted image  in čist sveža ... sam ne vem zakaj je moj dragi zaspal na kavču...user posted image  

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?