stephany
|
Dober večer še od mene, konzervice! Huda je tale odvisnost, huda. Ko človek skoraj ne more it spat, ne da bi prečekiral, kaj dogaja na RR. Moram priznat, da se tako dobro, kot se počutim na tej temi, še nisem nikjer, res ste super družba! Danes je bil pa tako lep dan in jaz sem tako uživala. Sva šla s Klemnom k meni domov, moja mama je malo vozičkala, jaz pa urejala rožice v škarpnikih, pa vrtnice zaščitila s smrečjem, ... , pa našega Runota cartala (sedaj že skoraj dve leti stanujemo v bloku, pa se še nisem navadila, tako pogrešam tisto brkljanje okrog hiše, pa mojega kužija ). Vilma - moja sestra je tokrat za torto uporabila kar kupljen biskvit in je bila torta gotova v pol ure. Jaz se torte bolj poredko lotim, raje pečem peciva in piškote, sem pa takrat biskvit 2x pekla, ker mi ga je uspelo prerezat le na dva dela. Namesto biskvita bi se lahko uporabilo tudi bebi kekse, kot pri tiramisuju, pa potem to kremo gor, bi bilo po moje tudi v redu. Čestitke Timonu in mamici še od naju s Klemnom!
|