|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
24.11.2007 22:57:24   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: neli99
.. se pravi 32 plus 10 je 42 ...user posted image  ... če smo že pri teoriji, lohk še oba skupi zibata ...user posted image user posted image    ......brez komentarja - julci,zdaj se pa spravi k seštevanju...user posted image user posted image user posted image ...Pa saj je že Neli naredla nalogo namesto mene.user posted image user posted image Vse je po teoriji možno.user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
24.11.2007 22:58:49   
julci
lej ti mene po masaži (po tvojih navodilih) user posted image ... še kar brez bolečin user posted image user posted image  in čist sveža ... sam ne vem zakaj je moj dragi zaspal na kavču...user posted image   Neli a njega tud emšo je....be.user posted image user posted image Al si ga pa ti tk zmolzlauser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
24.11.2007 23:01:37   
trixi
ojla rožice user posted image pozdravljene

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
24.11.2007 23:04:05   
hanna1

hanna naš prvorojenec bo sigurno po atiju ... do 25 tut vedu ne bo kaj so to ženske ..  se podpišem.....user posted image  ... po tridesetem bo pa mogoče začel razmišljat o resni zvezi user posted image ..misliš o resni ženski in neresnih dejavnostih . jst pa že zdej polomljena pa z emšo dodatki ...

drugače pa lepo da se oglasiš ... a te je banca čist uspavala ...sem se morala spreobleč,ker sem bila do ramen mokra,v banci pa je bil še sam poden pokrituser posted image user posted image user posted image ...drgač sem pa jaz prejle tud mela čohanje na kavču in me je kr zmankalo....pa res niso švoh moje navodile...prepisane sicer....sm komaj se zbrihtala malouser posted image user posted image ...da lahko še tu gor visim.
lej ti mene po masaži (po tvojih navodilih) user posted image ... še kar brez bolečin user posted image user posted image  in čist sveža ... sam ne vem zakaj je moj dragi zaspal na kavču...user posted image   ...sam da je pasalo....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
24.11.2007 23:09:33   
neli99
trixi ... ja kje pa ti hodišuser posted image user posted image user posted image  ... a si se čist zaštrikala, al kaj te je odgnalo od nas ...al se sam men zdi da te dolgo ni bilo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
24.11.2007 23:10:36   
hanna1
Sam to še-kulinaričen dodatek-torto najlaže prerežeš s cvirnom..sukancem..primeš fajn nategnjenega..user posted image ...v vsako roko in z ne premočnimi potegi sem-tja...žagaš...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
24.11.2007 23:11:03   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: trixi

ojla rožice user posted image pozdravljene
pozdravljena zgubljena rožica,si jo pa hitrouser posted image ucvrla.A si se teme ustrašlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
24.11.2007 23:11:32   
hanna1

ojla rožice user posted image pozdravljene ...vrnitev odpisanih..user posted image user posted image ....ko smo že pri partizankah....user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
24.11.2007 23:13:05   
neli99
... sej lepo da sem ko rožca, sam vseeno, sine jutri ne bo vedu da je nedelja ... bom jst počasi rekla : se beremo jutri ... čeprav kdo ve ... ko se vsaj ne bi user posted image user posted image user posted image  ... zdej je natasaom spet doma ... obveščevalna dela ... oh ja. držte se. se ne bom preveč poslavljala ... itak ne deluje.user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
24.11.2007 23:13:27   
trixi
jaaa, mam nov pulover pa še pol brezrokavnikauser posted image  

nee, resno, mal sem se dala pod krinkouser posted image  so vohuni tle gor, k bojo kej napisali se bomo pa naprej pogovarjali, zdej pa upam, da spijo, pa da berejo po sistemu "zadnjih 50 sporočil ali  pa debat" in bojo jutri prepozni

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
24.11.2007 23:13:50   
julci

Sam to še-kulinaričen dodatek-torto najlaže prerežeš s cvirnom..sukancem..primeš fajn nategnjenegaKOGAuser posted image user posted image ..user posted image ...v vsako roko in z ne premočnimi potegi sem-tja...žagaš...bogi sroti..............kolač mislim,da nebo pomoteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
24.11.2007 23:15:08   
neli99

Sam to še-kulinaričen dodatek-torto najlaže prerežeš s cvirnom..sukancem..primeš fajn nategnjenega..user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image

to sem pa še mogla pokomentirat ...user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
24.11.2007 23:15:53   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Sam to še-kulinaričen dodatek-torto najlaže prerežeš s cvirnom..sukancem..primeš fajn nategnjenegaKOGAuser posted image user posted image ..user posted image ...v vsako roko in z ne premočnimi potegi sem-tja...žagaš...bogi sroti..............kolač mislim,da nebo pomoteuser posted image user posted image user posted image user posted image ......JUUUULLLLLCIIIIIII....jes te bom...user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
24.11.2007 23:16:25   
julci

jaaa, mam nov pulover pa še pol brezrokavnikauser posted image  

nee, resno, mal sem se dala pod krinkouser posted image  so vohuni tle gor, k bojo kej napisali se bomo pa naprej pogovarjali, zdej pa upam, da spijo, pa da berejo po sistemu "zadnjih 50 sporočil ali  pa debat" in bojo jutri prepozniČE nas bodo brali,se bojo vsaj 1x vredu nasmejali.user posted image nič bat.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
24.11.2007 23:17:37   
neli99
bentiš ... spet moram komentirat ... kaj pa če me jutri ne bo ...

trixi ... a joj ... kaj pa če se pojaviš v kaki drugi podobi, pa fajn zakamufliraš ... sam kako bomo pa pol me vedele da si to ti ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
24.11.2007 23:18:33   
hanna1
Sam to še-kulinaričen dodatek-torto najlaže prerežeš s cvirnom..sukancem..primeš fajn nategnjenega..user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image
to sem pa še mogla pokomentirat ...user posted image     že vidim,da sem se na napačnem koncu zravn spravila  user posted image   ....sej pol pa res nam nikol bica user posted image ....
trixi pozdravček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
24.11.2007 23:34:44   
trixi
ja kam ste pa zdej vse ušleuser posted image
ma nič panike, pa naj berejo, se moram navadit, da sem pa zdaj javna osebauser posted image

no pa še malo na temo bice ali po naše none, jaz bi pa tudi praktično ne sam teoretično lahko že bla nona, samo mislim, da naša si tega niti najmanj še ne želi. Je pa šla prejšnji teden s tamalim k "najboljšemu sosedu" v NG, pa še njen fant zraven in pol si samo lahko zamišljate prizor "hepi jang femili"user posted image . Danes je pa tamalega peljala v gledališče- imamo otroški abonma, se je tamalemu tako fajn zdelo. No, in za zaključek dneva ga je še zvečer imela v varstvu, da sva šla še midva na eno predstavo. Zdaj mislim, da ima tamalega za nekaj časa dovolj, ker ni ravno ljubitelj malih otrok- še posebno, če nagajajo in so sitni. Je videt, da ja bila dolgo ena in edina v družini pa jo malo ljubosumje daje, pa da ne more biti vedno prva.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
24.11.2007 23:49:06   
hanna1
Na,sedaj je pa vse že pomedlo pod kovter,grem pa še jazuser posted image user posted image

Prijetne sanjeuser posted image

pa-pauser posted image user posted image user posted image

P.S.-prej me je že tk krivilo,zdaj sem pa SPET zadnja-a mi je mus tako dolgo viset tu gor user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
24.11.2007 23:55:19   
trixi

P.S.-prej me je že tk krivilo,zdaj sem pa SPET zadnja-a mi je mus tako dolgo viset tu gor user posted image

a ne, danes bom pa jaz zadnjauser posted image

mirno noč vam želim

tistim tazgodnjim - taprvim pa dobro jutrouser posted image  

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
25.11.2007 0:14:04   
julci
HOJLA,sem pršla nazaj izpod kovtrauser posted image user posted image user posted image user posted image
no pa sem ugotovila da sta mi glih zdaj ušle.

taj pa mirno noč in sladke sanjeuser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
25.11.2007 0:18:20   
trixi
 čaki čaki julci user posted image

ti si pa čist prezgodnja za to mojo kavo, to pa ne velja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
25.11.2007 8:04:52   
pikica36
jutrooo!!!

pri bicah ste?? user posted image user posted image če bi bla moja hčerka tako hitra kot jaz bi jaz danes že bila bicauser posted image user posted image   uf... menda pa ja ne!!
no, mojuser posted image  se je vlil s polno paro, tako da nič ne bo z user posted image
bomo mogli bit še pridni.. jauuuu bo veselouser posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
25.11.2007 8:18:27   
.muki.
Dobro jutro čveke!

Moja taktika je po novem, da najprej na koncu pregledam zadnje dogajanje, potem grem pa brat kaj se je zgodilo za nazaj.
Sem prečekirala tudi da je neli dobila odpoved v Vatikanu.

Pri nas pa dela srčeka tika -taka. No ja to je poročilo iz GP, smo se pa zmenili za morfologijo 27.12. in upam da bo nejc takrat zdrav, da bo lahko šel zraven. ko sem mu omenila da bo lahko šel zraven gledat dojenča,je rekel da to pa že ne ker bo potem dojenček prišel iz trebuha in mu razmetal vse igračke. Od kje mu take ideje?

Uvaaau, voda je že zavrela, gremo zakuhat kavico. Lepo se mejte!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
25.11.2007 8:23:45   
natasaom
dobro jutro!matr rabim ful časa,da vse preberem.pikica-sej bo drug mesec..držim pesti--
no,mi smo zmagali,ampak dobil je 2l pogojne na 9 mesecev zapora.to pomeni,da je prost.naju policija varuje.zdej ne kot drnovška ampak se večkrat peljejo mimo hiše.
itak se bo pritožil zato lahko samo upam,da bo višje sodišče kazen spremenil v zapor,govoril je pa take stvari,da je mene kar zvijal...ne razumem,da sodišče dopušča,da nekdo,ki je bil kaznovan še zraven laže..pa tega sploh ne preverijo.
ma čudno vse skupaj,

no,bila pa sem v kranju v novem TC kjer imajo tud trgovino c&a za hano kupila pulije po 3.50 evrčkeuser posted image .tista,ki je v bližini..pejte pogledat,res se splača..sebi pa itak nisem kupila nič...šparam za parni sesalec,da bo moj križ manj trpel,ko bom šla delatuser posted image
no,to naj bi bilo v kratkem vse..
nelli a si dobr??' grem atiju kavo skuhat-zdaj je pa že cajt,da vstane,,,,
punce mi pa velik pomeni,da ste mislile name...sej se bo vse dobro končalo,sam trajal bo...jaz sem mislila,da je to konec-ampak je šele začetek ..
p.s. pa mojega odvetnika mora tud plačat user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
25.11.2007 9:32:59   
.muki.
Natasom user posted image user posted image , čestitam za zmago in ti želim res čim manj neprijetnosti z bratom. Si po eni strani sploh ne morem predstavljati da ti lasten brat grozi.
Vem pa da je grozno ker moraš biti vsak dan oprezen, kaj se dogaja in je za vogalom te  kaj čaka.  Mi smo imeli podoben primer s sodedi v naši ulici. Ves čas je iz kakšnega kota kaj priletelo, ena prijava pa druga itd. V sporu z njimi je bil moj oče, letelo je pa po vseh članih. na koncu pa je gospoda doletela kazen božja - tako jaz pravim. ker je prijavil našega strica da ima nadstrešek za parkiranje avta (je prijavil še vse ostale sosede v ulici) in se je na koncu izkazalo da on nima čisto pošlihtane dokumentacije in zgrajeno po pravilih. So rekli da mu bodo prišli rušiti, pa se je kar sam spravil podirati. pri tem pa mu je spodrsnilo in je padel z nadstreška inn se poškodoval. Pravim sicer hvala bogu da si ni kaj hujšega naredil, samo nekdo ima tako palico, ki slej ko prej udari tisto rit ki jo mora.

A ja natasom še nekaj, mi smo pa danes spravili 1 šalico kozjega mleka po grlu. zakamufliranega z kakavom.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?