|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
20.11.2007 13:43:56   
natasaom
user posted image user posted image  jest se z mulčki zmer dobr razumem.smo kar na isti valovni......user posted image  sigurn si misljo tale tastara je čist počena
neli a ti maš u kranju pregled?
jest mela skoz neki starejšga fanta-sam moj dolenček je mlajšiuser posted image  no,vsak misl,da je ene 5let starejši-ker ima tko mlado izvenzakonsko partnercouser posted image

grem sesal me kliče že 2 dniuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
20.11.2007 13:48:27   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

hah, to ni nič natasaom - moj je 11 let mlajši od mene user posted image pravjo, da je mlado meso najbolj mehko in sočno; in to je res! user posted image tko da sem njegova privat pumica - cougar (v kanadi pravjo tko starejšim ženskam, ki prežijo na mlajše moške), to je najina privat šala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra...ja dobr sta jo odnesle mateyka in natasaom z maldim mesom.
Pri nas je eno leto razlike..mož je starejši.

Ej natasaom ful si pridna....

Neli ti sam hitro bejž k fizerju, da te kej ne presenetiuser posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
20.11.2007 13:54:39   
neli99
viator ... po moje sploh ni panike ... danes ne bo nič ... bom počasi peljalauser posted image .

natasaom ... G. mam pa to rundo še v Lj ... pač ostanki mojih korenin ... tut rodila sem prvič v lj, me je blo strah it v kranj. zdej bom pa tut G. zamenjala, je vseeno predaleč ... a veš za kakega dobrega v kr ... v loki baje ni nekih za prehvalit. ... no sej to se tut lohk privat zmenva, itak so vse neke štajerke ...user posted image  ... pardon viator - al pa ljubljančanke ... joj pa primorke ... skratka ... gorenjsko itak sam medve zastopava.user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
20.11.2007 14:04:01   
natasaom
nisem pridna!sam kmetica bom ratala ker je hrana tolk draga midva pa imava možnost vse pridelat doma-skoraj vse!
nelli a veš,da ne vem,jest sem imela podlipnikovo-pa baje ni ne vem kaj dobra.dej pri gorenjkah vprašej.ker mene ni tam že 3leta.sem zamenjala po porodu G zaradi razdalje.če bom pa še kdaj rodila-bom pa v kranju.z mano so res lepo delal.vsi.na gineku in na porodnicah!

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
20.11.2007 14:21:07   
majrim
uffff,ti zavidam julci....kaj bi dala,da bi znala risat....res ti zavidam,da imaš enga takega ob sebi...jaz bi tudi nežo rada dala nekomu narisat,a ti na ulici (poleti) mi niso glih neki ppreveč simpatični...bomo videli:))
...drugače pa smo se danes spet napohajaleuser posted image ...smo se zbrale 4 čveke z vozeki in zasedle celo promenadouser posted image ...ampak to kar nas je letos z vozički pa še neuser posted image ...kamor pogledaš so...user posted image ..baby boom leto 2007user posted image
...nič,grem še kaj naredit dokler spi...jutri pa cepljenje...ufff,me je že zdej panikauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
20.11.2007 14:43:54   
pikica36
evo me, pa to ni res ... čvekate da vas komaj utegnem prebrat.moj rač. na šihtu pa tk počasen da te kap.user posted image
ja, ja saj bom naredila še en test samo ne prej kot pa konec tedna , če se ne vlije user posted image  prej.

neli jaz imam doma  ano in jureta ! ana je stara 18 let in pol in živi pri očetu (kolikor ni pri fantu) !! jure pa živi pri meni oz. pri nama , vsak drugi vikend ali med počitnicami pa gre k atanu.

ti pa le zrihtaj svojo frizurco, da ne boš kregana , da si neurejena prišla rodituser posted image user posted image
zdaj ko se boš porihtala , boš sigurno šla po hitrem postopku v rimuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
20.11.2007 16:10:41   
viator
Ej, nikol ne veš, Neli99 - tazadnič sem bila na dan poroda ob 11 dopoldne na pregledu, pa vprašam dohtarja, kako kaže, če bo kmalu..pa se je zasmejal in rekel, da zihr še neuser posted image user posted image user posted image .
Japajade, ob pol osmih zvečer sem bila pa že v porodnišnici čist odprta. Naslednji dan pa pri frizerju naročena grrrrr....rodila sem 10 dni pred rokom.
Frizer je mogu mal počakat, jaz sem bila pa taka v glavo, da se ne da opisat..za zjokat. Sem se kar ustrašla sama sebe, ko sem šla mimo špegla. user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja Majrim, vprašala sem mamo...res je Urškino pecivo, dela ga pa enako, kot je recept na kulinariki - link sem že nalimala. Je pa fajn, ker je hitro narjeno, pa ni treba nič tehtat sestavin, ker kar z lončki operiraš...
Držita se jutri na cepljenju, javi, kako vama je šlo, pa kolk ste kaj zrasli in se zredili...mi gremo tud h dohtarju.
Aja sem nekje prebrala, da lahko otroka proti rotavirusu cepiš - to bo aktualno, ko bodo šli v vrtec...se bom še mal na to temo pozanimala.

Ohh pikica36...test konec tedna..joj natasaom, a bova zdržali tolk dolgo...user posted image user posted image user posted image . Sej se hecam, valda, normalno, da mora bit par dni vmes..pesti pa še vedno držim.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
20.11.2007 16:16:19   
natasaom
mislm....da mene najbl firbčno babo pustiš do konc tedna čakat????' joj kap me bo!!!!pa še čez vikend grm v kranj-spet..sestra pa nima rač.....nelli a nede,da boš ti men vse povedala user posted image  če neboš še ti u kranju na kidričevi user posted image
viator a bova zdržale?
moje dete si je danes kupila ogrlico-barbi user posted image user posted image  ne vem kje je ona pobrala to afnarijo.po men zihr ne!!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
20.11.2007 16:25:49   
natasaom
user posted image user posted image user posted image  po 14 dneh so sosedje šli zakurtuser posted image user posted image  moja trma se splača....

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
20.11.2007 16:38:47   
mateyka
moje dete si je danes kupila ogrlico-barbi ne vem kje je ona pobrala to afnarijo.po men zihr ne!!

jaz tud upam, da boja ne bo afnasta - mami ma sam poročni prstan in še to je mogu oči lobirat, da ga je lahk kupu.. sem bla vsa ovešena v najstniških, sam sem pol enkrat vse dol snela in zdej me mot kakrol dam gor. sam sej ne rabim tega, sem namreč ful lepa user posted image sam mojga moža vprašite user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
20.11.2007 16:49:44   
pikica36
user posted image user posted image  natasaom - afnarijo mogoče že ni pobrala po teb kaj pa firbčnost??user posted image user posted image

ah, js tud ne nosim nekega nakita, poročni prstan, no, z verižicami in ogrlicami se včasih rada poafnam , drugega nč!  sem pa včasih mela prstanov in zapestnic na roki, da me je blo strah da me ne bi strela vsekalauser posted image
cajti se spreminjajo
ej. natasaom, kod pa ti jemlješ cajt da vse te domače živalce porihtuješ?
a v službo ne hodiš? blagor tiuser posted image , prava gospa, bi se temu reklo

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
20.11.2007 17:00:47   
Anonimen
sam sej ne rabim tega, sem namreč ful lepa sam mojga moža vprašite

genialno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1687
20.11.2007 17:04:26   
natasaom
jest mam od nakita samo en prstan-mi ga je moj kupu za roj.dan imela sem še verižico-mi jo je fotr kupu za krst.nosila sem jo skoz ker mi res velik pomeni,tistega usodnega dne se je strgala in zdaj lahko samo upam,da jo ni vrgu un user posted image  v smeti al pa prodal...
drgač sem pa jest zmeri dobivala ene prstane pa sem vse vrgla,ker nej bi nase vlekla slabo energijo-butara vsaj prodala biuser posted image
je pa res,da od tistega dne nisem več bolehala..

hana moja je mamino zlato-zato raje ne vprašej kolk je firbčna

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
20.11.2007 17:07:25   
natasaom
user posted image user posted image  tale emšo..še neki pozabla!matejka ;lepše od mene bilo ni nobene user posted image user posted image

pikica sem po porodniški ratala tehnološki višek-po 19h letih...zdej sem pa doma-zaenkrat

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
20.11.2007 17:11:27   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image user posted image  tale emšo..še neki pozabla!matejka ;lepše od mene bilo ni nobene user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image natasaom, super si.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
20.11.2007 17:22:32   
pikica36
auč.. natasom to pa ni glih najbolj fajnuser posted image
no ja , sicer zgleda tako da doma tud ne fali prav kajuser posted image
js bi tud bla doma .... sam ne skoz malo nouser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
20.11.2007 17:24:07   
pikica36
natasaom kaj si ti pustila vse svoje imetje bivšemu ali kajuser posted image al se ti je tolk mudilo da nisi utegnila pobratuser posted image
no, malo heca , upam da ne zameriš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
20.11.2007 17:28:30   
natasaom
če maš čas preber par strani nazaj...nebi se rada ponavljalauser posted image ..bivšemu,ja sam ne partnerju ampak bratu

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
20.11.2007 17:40:20   
natasaom
nč mi ne fali-res je user posted image .. imamo pa 8 malih prtljikavih zajčkov..dons so še od druge mamice ven iz gnezda prilezliuser posted image user posted image   take male kepice so

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
20.11.2007 17:47:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

nč mi ne fali-res je user posted image .. imamo pa 8 malih prtljikavih zajčkov..dons so še od druge mamice ven iz gnezda prilezliuser posted image user posted image   take male kepice so

to bi morali moji otroci videt. Mi bi sedeli med zajčki kot one v Kmetiji

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1695
20.11.2007 17:51:23   
natasaom
res so fletniuser posted image zajški so v veselje mojemu dragiju-men tud sam mal se pizdim k jih je že kr dost pa še ženska sem...kaj bi pa blo,če nebi mal jamralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
20.11.2007 19:16:58   
pikica36
vau prava idila pri vas doma. mi pa nimamo nič!!! še zlate ribice ne!user posted image user posted image
mačko smo meli(seveda ne v hiši)pa še to smo stran dali, ko je srala po celem dvoriščuuser posted image user posted image pa sem js skor živčnega dobila.
sicer pa grem v službo ob pol sedmih in pridem ob pol štirih ali pa ob štirih domov, tk da nimam glih časa napretek se bavit z žvalmi.
js pravim da ne rabim , ker mam itak dva mačka(sina in user posted image )
bi pa mogoče res imelauser posted image  ...., ker se bomo spufali na mesuuser posted image user posted image  njami...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
20.11.2007 19:17:58   
pikica36
aja, sem mal prečikirala nazaj nisem glih kaj našla, bom si drugič več cajta vzela

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
20.11.2007 20:33:07   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

uffff,ti zavidam julci....kaj bi dala,da bi znala risat....res ti zavidam,da imaš enga takega ob sebi...jaz bi tudi nežo rada dala nekomu narisat,a ti na ulici (poleti) mi niso glih neki preveč simpatični...bomo videli:))Majrim če se ti  Hanin portret dopade povej ,pa mi boš na moj mail poslala kakšno Nežinoslikco obrazeka,pa mu bom rekla da jo bo narisal.Poslala ti jo bom pa po pošti,če želiš.Ma ful veselja z risanjem,zdaj pa še posebej,ko mame ni več,da se malo zamoti.   Povej pa bomo zrihtali.

Hana če ne bomo mi prej prišli,pa se ti oglasi prej po slikco.Se boma zmenleuser posted image

Mi smo pa dans meli 2 cepljenje,mala prestala brez solzice,se je pa zato zuna,ko sem jo oblačla drla,kot bi jo iz kože deval.user posted image user posted image Pa zvagali so jo na mojo željo in imama 7250g in sva dolge 65 cm.Sva čist ok.
Zgleda reakcije ne bo kakšne,ker že lepo panča.Hvala bogu.

Dans ste mele pa zanimivo temo.Moj možek je pa 4 leta starejši od meneJaz sem se vedno počutla boljš v družbi starejših od mene,ker so se mi mlajši zdeli vedno tk otročji.Pa enostavno se nisem mela z njimi kaj menit,pol je pa brez veze.Zato se pa v vaši družbi počutim domačauser posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
20.11.2007 20:46:25   
natasaom
julčiuser posted image user posted image user posted image user posted image  a s ti kej moja prjatlca?pa od moje hane??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?