|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
20.11.2007 20:49:25   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

julčiuser posted image user posted image user posted image user posted image  a s ti kej moja prjatlca?pa od moje hane??user posted image user posted image user posted image
Kako vprašenje pa je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
20.11.2007 20:57:45   
neli99
IZVIRNO SPOROČILO: julci

julčiuser posted image user posted image user posted image user posted image  a s ti kej moja prjatlca?pa od moje hane??user posted image user posted image user posted image
Kako vprašenje pa je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

julči a veš kok nas je ponosnih mamic k bi mele slikce svojih malčkov ... zdej bo pa ful povpraševanja ... jst tutuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
20.11.2007 21:00:25   
natasaom
hinavsko po ovinkih naolkol in okol sprašujem,če bi tvoj ata narisal mojo lepo vzgojeno lepoticouser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
20.11.2007 21:05:52   
julci
Uh bo mel dela.Ni problema,vsaj jaz mislim tako.user posted image Na mail mi pošljite kako slikco obrazeka,pa povejte ker bi mele,pa bo narisal.ok.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
20.11.2007 21:06:11   
neli99
... drgač pa evo mene z ofrišano frizuro. user posted image

razen lažnih popadkov še nič akcije ... so me pa v eni zeliščni lekarni kregale farmacevtke, ker sem si hotla kupt pelinov čaj ... baje pospeši porod. no pol si ga nisem, so me prepričale, da se ne bo dobro končalo.

pol sem se pa pozanimala še za un pas, ki pomaga da si spet bolj postaven ... pa me je tut prijazno opomnila, da to ne smem takoj začet nosit ... pa ne uporabljat unih anticelulit krem dokler dojim (torej eno leto) ... user posted image  

mal jih mam na sumu da pretiravajo...user posted image

saj res ... julči ... a kej telovadiš??

pa spomnila sem se: a ma kera kaj dobre muske za dojenčke ... npr. mozarta, al pa kaj kar dojenčke pomirja in uspava? ... a ste to kej uporabljale?

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
20.11.2007 21:13:21   
natasaom
julči-pošli mi tvoj email na sz pa ti bo moja sestra poslala slikco-nisem blond-sam mal glupauser posted image  nelli naša hana je poslušala atomik harmonik že v porodni user posted image

zdaj ima pa najraj narodnjake-južne!user posted image  pa tud ne vem od kje ji ta ideja ker midva tega ne poslušava.
no,ja pri sestrini sosedkiuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
20.11.2007 21:14:24   
natasaom
........zs......user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
20.11.2007 21:23:35   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

saj res ... julči ... a kej telovadiš??Sem šele dans dobla nazaj cd,tk da bom počasih začela.Ga je mel namreč brat.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
20.11.2007 21:33:20   
natasaom
no-tko..jest se za danes posljavlajm,ker moja gospodična noče zaspat brez mamice...pa jutr grem mal služt evrčke-moram mal prej vstatuser posted image ..nelli javi mi če bo v teku dopldneva kej novga-da nam slučajn kej zamudilauser posted image
matr se posljavlajm k da me 3 leta ne bo user posted image
itak bom pa še enkrat pržgala dons tole škatlo

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
20.11.2007 21:34:38   
natasaom
ura je pa pol 10huser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
20.11.2007 21:36:38   
julci

no-tko..jest se za danes posljavlajm,ker moja gospodična noče zaspat brez mamice...pa jutr grem mal služt evrčke-moram mal prej vstatuser posted image pridna       ..nelli javi mi če bo v teku dopldneva kej novga-da nam slučajn kej zamudilauser posted image
matr se posljavlajm k da me 3 leta ne bo user posted image Pa saj skor tk zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image
itak bom pa še enkrat pržgala dons tole škatlo      sem vedva da ne boš zdržalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
20.11.2007 21:40:56   
neli99
sem se jst tut poslavljala (bolj na širokouser posted image ), pa je vse vn vrglo ... ... sem že mislila tole škatlo preklet ... pol pa lej jo to natasoom ... jst se že režim user posted image user posted image user posted image

bom pa zjutraj napisala še enkrat kar sem mislila....

pa pa.

natasaom ... takoj dobiš sms, če bo kaj novic (od mene pikice al kogarkoliuser posted image ) ... mam firbecsenzor ki dobro dela ...user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
20.11.2007 22:29:05   
julci
Eto,ko mam pa jaz cajt začvek sem pa SOLO tule gr.To ni feruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
20.11.2007 22:46:10   
hanna1
Pišuka,kam je pa men dons ušel čas user posted image .Sva se zjutraj-pardon dopoldne zbasali s Hano poleg atija,ker je peljal babi v SG,jaz pa sem strokovno ugotovila,da je treba špajz malo nafilat,da ne letam vsak dan v trgovino in posledično še več zapravim user posted image .Ko pa sem doma seštevala,sem točila  user posted image   in prisegla,da ne grem pol leta nikamor več  user posted image ...mislim tu mač.Sem že zagrozila mojim,da bodo hujšali  user posted image ,cote jim bom pa pošivala in nč novga ne kupimo!!!Problem so še sam zimski šuhi za deco-tam še nisem našla zastonjkarske rešitve...user posted image .sam bom ziher nekaj pogruntala,sej mam sam blont pramene in nekaj bo že žviznilo v mojo tutko user posted image .Pa itak se moram s Hano cel večer igrat,ker tisti čas pred spanjem je pa ona jezna na cel svet in se moram tako spakovat user posted image okrog nje,da sem čist zmolzena v glavo,ko ona zaspi.

Zdaj se bom tudi jaz oddrsala pod kovter,sam malo še afne guncam tule...pa-pa user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
20.11.2007 22:50:00   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Zdaj se bom tudi jaz oddrsala pod kovter,sam malo še afne guncam tule...pa-pa user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa mislava da si se me usmilva in prišla na čvek.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
20.11.2007 23:00:29   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Jaz sem pa mislava da si se me usmilva in prišla na čvek.user posted image    je Hana že ob 5 zjutraj bila tako frišna,ko da je sred belga dne-sem naredila napako in je nisem dala v spalno vrečo,ona se pa rada razbrca in pol ji je bilo malo hladno in pol...mama auf user posted image ....ko sem pa zaspala nazaj..in ona...je pa že spet ura ropotala,ker gre sine v šolouser posted image ...sem bla ko trajekt...zadnje čase ni cajta za popoldansko siesto in sem čisto s podočnjaki pri petahuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
20.11.2007 23:07:26   
Laubica
Čeeer-sem pozna -nimam nič več časa ,naš ne spi ne podnevi ne ponoči-no zdaj spiuser posted image
Sem zdaj pol ure brala da sem vse prebrala in se nasmejalauser posted image
Tema o user posted image -jaz pa vedno ponosno povem da imam 4 leta mlajšega moža -samo se ne vidiuser posted image user posted image user posted image
Jaz si pa nikoli nisem starejših fantov od 1 leta iskala -ne vem imam pač rada mlado mesouser posted image user posted image
Otroke pa imate vse lušne-moji so tudi samo mora še moj imet čas da mi pomaga dat slikce gor -ker jaz to ne znamuser posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa grem spat ker že komaj gledam-mali bo pa tak ob 24h auf kot vedno
Aja nocoj sem prvič sama-moj je začel danes ponoči delatuser posted image je teh 15 dni prehitro minlo.Joj vprašanje imam-kako se uredi davčna št. za malega a kera ve???

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
20.11.2007 23:08:03   
hanna1
Konc afen,grem...mirno nočko user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
20.11.2007 23:08:19   
julci
Pol pa res boljš da vžgeš  CIKCAKuser posted image v postlo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
20.11.2007 23:10:45   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: že 35
.Joj vprašanje imam-kako se uredi davčna št. za malega a kera ve???Mislim da jo boš vsak čas dobla po pošti avtomatsko.Živela tehnika,da ni treba letat od vrat do vrat.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
20.11.2007 23:34:27   
Laubica
Julci-hvalauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
21.11.2007 6:27:28   
natasaom
dobro jutro!pijem kavico pa beeeeeerrrrrreeeeeeemm user posted image
nelli hvala,ker me boš rešila moje firbčnostiuser posted image

no,zdj pa zajčke pa kure spedenat-gospodično zbudtt pa gasa  mejte seuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
21.11.2007 6:51:45   
Laubica
Dobro jutro -sem mislilada bom 1.
Moram se potožit-sem namreč budna že od 3.mali sploh od takrat nič ni spal -tečnari in jamra in ne vem kaj,pa gleda na veliko kotda je beli danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa ne vem ali se naj jočem ali kaj naj saj nič ne pomaga.In ker non-stop nekaj se napenja in jamra tudi bruhne zraven,jooooooj meni se že meša zdaj je spet bruhal,pa jamra pa jamra -pa sva kupčka podrla ko je ob 6 imel obrok(sem upala da bo takrat zaspal pa poglej ura je skoraj 7 pa še vedno gleda kot da je do zdaj non-stop spal,ja pa pokakal se je že 2x da sem ga mogla previt eh punce potolažite me ker sem čisto fertik,ko se pa spomnim da grem pred novim letom že delat pa mi gre kar na bruhanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Povejte mi kaj naj naredim da se mi ne bo VSAKO NOČ ob 3 zbudil in bedel do konca -samo danes ima rekord ker drugače je bil do 5 pokonci polpa zaspal zdaj pa sploh nočeeeeeeee.Še tisto knjigo berem -otroško spanje mirno v sanje pa delam po napotkih kako ga umirit in to NIČČČČČČČČ ne pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.11.2007 7:48:00   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: že 35
ko se pa spomnim da grem pred novim letom že delat pa mi gre kar na bruhanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Povejte mi kaj naj naredim da se mi ne bo VSAKO NOČ ob 3 zbudil in bedel do konca -samo danes ima rekord ker drugače je bil do 5 pokonci polpa zaspal zdaj pa sploh nočeeeeeeee.Še tisto knjigo berem -otroško spanje mirno v sanje pa delam po napotkih kako ga umirit in to NIČČČČČČČČ ne pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   bogica,zakaj pa že-a imaš tako službo,saj tu v Sloveniji nam je še kar lepo ,ko imamo tako dolgo porodniško,včasih tega ni bilo.Kaj pa če te to že podzavestno grize,ker otročki tako začutijo mamin nemir,da si mislit ne moremo.Jaz držim fige,da bo bolje,moja dva sta se dons oba tako premetavala,sem bila budna ob pol treh,ker je tavečji  (12l) tako kopal po postelji,ampak ni se pa zbudil in tud mala je nekaj stokala.Hotela sem rečt,da je pa mogoče "kaj v zraku",nekateri ljudje in otroci imajo veliko bolj občutljiv spanec,ko drugi.Pa tudi to nočno previjanje jih popolnoma zbudi.Men je patronažna rekla,da je brez velike sile naj ne sprevijam ponoči in jaz je sploh ne-mogoče 2×,ko je bila hudo pokakana.Tak otrok še nima čisto uravnanega tempa spanja,ker se čez dan še ne utrudi tako hudo-res se ta ritem bolj ulavfa po 3 mesecih-sam tu je toliko teorij,koliko je otrok.Čim manj misli na službo,ker ta itak pride in se posvečaj samo otročku-kako boš pa potem imela urejeno?sem malo radovedna,oprosti,sam se mi res smiliš

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.11.2007 8:04:54   
Laubica
Hana -če verjameš mali še ZDAJ NE SPI še vedno na veliko gleda okrog.Ja pol mi ga bo pa tašča in mož pazla ,moj dela namreč samo nočne in je podnevi doma-veš imam svoj salon in delam sama pa me že zdaj vsak dan stranke tako gnjavijo da bom znorela -je zdaj zaprto ,če bi imela dnar bi zaprla za eno leto tak pa imam zaprto plačujem pa najemnino in druge stroške pa imam mesečno 400€ stroškov porodniške pa 300€tako da sem prisiljena it delat.Tak je to če si mali in nepokvarjen

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?