hanna1
|
Pozdravljene prej enostavno nisem uspela pisat,ker je mala spet jamrala in stokala,da sva se samo crkljali.Se opravičujem,ker ne bom znala Vilmi svetovat,saj druge v teh stvareh veliko več veste.Bom pa opisala (brale boste itak jutri )svojo prvo in do sedaj edino izkušnjo z bioenergetikom(-čarko),ki je bila zelo pozitivna.Pa da ne bo pomote-nikogar na to ne napeljujem-samo sem se spomnila,da je tudi moj sine nekje pri 15 mes.(približno-ker si nisem zapisala)en virus fasal in je najprej bruhal,potem pa tako driskal,da ga enostavno nisem smela zavit v pleničko,ker je imel živordečo ritko.Bil je tolk apatičen,da je kar ležal gor na previjalni podlogi,ki sem jih nonstop menjala,ker je kar teklo iz njega.Vprašala sem svakinjo,kaj naj naredim,ker sva bili takrat obe brez avta,da bi ga peljala k zdravniku,pa je rekla,naj pokličem še bioenergetičarko kar po telefonu,me je pa opozorila,da jo bom težko dobila,ker je zelo zasedena.Poskusila sem in uspelo mi je vprvo.Predstavila sem se,pa kdo mi je povedal zanjo in zakaj kličem...in čakam,kaj se bo sedaj zgodilo(je pa sine bil že drugi dan tako bogi).Pa mi reče ta gospa,da jo lahko karkoli vprašam,da ona itak dela svoje...mi je tudi rekla,da je najhuje dal skozi,poklicat sem jo morala še enkrat zvečer,pa drug dan okrog 3 in 6.Je tudi rekla,da če zjutraj ne bo bolje,naj ga peljem k zdravniku.Ko sem jo klicala zvečer je sine potem ko je spil nekaj vode,trdno zaspal.Zjutraj je bil za odtenek boljši in sem ga že lahko zavila.Popoldne je prišel iz službe tudi moj dragi,sine pa je spal kar tako povprek na postelji.Jaz sem spet poklicala ob 3 in zopet sva se malo pogovarjali.Ko sem zaključila,sem nadevala mojemu krožnik juhe-krompirjeve-za kosilo.Ni še dobro prijel za žlico,ko pritava sine iz sobe ves bled in z podočnjaki,se vsede mojemu v naročje in poje cel krožnik juhe.....jaz sem ostala brez besed...prej pa ni jedel 4 dni NIČ,še tekočino sem mu morala vsilit.Po 3 dneh je bil ko nov,da pa je dejansko delala preko mene,ker meni so šli po celem telesu taki mravljinci,da to moraš doživet,ker opisat ne znam...pa še vedno sem včasih skeptična do alternativcev,ampak mojemu sinu je pomagalo-nikol pa nisem več imela takih problemov-saj bil je še bolan,ampak ni bilo tako ...pekoče...Na spet sem toliko naklepala,da ste mi itak vse pobegnile.... julci,jaz mojega dons nisem mogla spravit v R ,je bil celi neki zelen in samo spal je,ker je bruhal ponoči-pa sem mu tudi rekla,danaj se že enkrat odloči,al pa ne jamra...saj veš..