|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
19.11.2007 22:19:46   
viator
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image julci..evo mene, jest sem tud že zasvojena s tem forumom..zdejle gospodinje gledam in sem med reklamam prebrala nove poste...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
19.11.2007 22:24:51   
viator
Uvau zdej sem pa jest tud prva na tanovi strani neli99!!

Vilma, ti kar pejt nazaj k dohtarci, pa ne se dat odpraviti...ne se preveč na tele farmacevtske nasvete ozirat. 
Kar pogumno.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
19.11.2007 22:34:39   
julci

>           Žena vara svojega moža z ljubimcem, med tem ko je on v službi.
>             Njen devetletni sin pride domov in ga stlači v omaro in zapre vrata, da ju
>             ne bi motil. Čez nekaj trenutkov pride mož domov in žena tudi ljubimca
>             strpa v omaro, kjer je že njen sinček.
>
>             Fantek hitro zašepeta:
>             "Temno je tukaj."
>
>             Moški odgovori :
>             "Ja, je."
>
>             Fantek:
>             "Imam baseball žogico."
>
>             Moški:
>             "O, lepo."
>
>             Fantek:
>             "A jo boš kupil?"
>
>             Moški:
>             "Ne hvala."
>
>             Fantek:
>             "Očka je zunaj."
>
>             Moški:
>             "OK, koliko?"
>
>             Fantek:
>             "20 €"
>
>             Nekaj tednov kasneje se stvar ponovi in fantek spet konča v omari z
>             ljubimcem svoje mame.
>
>             Fantek:
>
>             Moški odgovori:
>             "Ja, je."
>
>             Fantek:
>             "Imam baseball rokavico..."
>
>             Možakar se spomni kaj je bilo nazadnje in takoj vpraša:
>             "Koliko?"
>
>             Fantek:
>             "40 €"
>
>             Nekaj dni kasneje pride oče domov ves razpoložen in vesel in reče sinu:
>             "Daj vzemi ono baseball žogico in rokavico pa greva na dvorišče malo
>             igrati".
>
>             Sin mu odgovori :
>             "Ne morem očka, prodal sem jih".
>
>             Oče vpraša:
>             "Za koliko si jih pa prodal?"
>
>             "60€", odgovori fantek.
>
>             Oče se razjezi in začne vpiti na sina:
>             "Grozno je tako odirati svoje prijatelje za nekaj kar ni vredno niti
>             četrtino tega kar si dobil, takoj greva v cerkev, da se spoveš grehov!"
>
>             Oče zgrabi malega za roko in gresta direktno v cerkev. Porine sina v
>             spovednico in zapre vrata.
>
>             Čez nekaj trenutkov se fantek usede in začne:
>
>             Župnik:
>             "Pa ne začni spet s tem sranjem!"

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
19.11.2007 22:40:53   
julci
Viator hvalaaaaaa da sise me usmilla.Zgoraj maš pa en dober vic.user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
19.11.2007 22:48:48   
neli99
... ku ku ...

še kar gledava tisto komedijo na tv, pa kar ni konec ...

vilma ... no sej pol neki že spije ... 3dcl pa za takega malčka že je neki ... sam apatičnost bi pa mene tut skrbela. ti kar pejt k pediatrinji, pa naj ga pogleda. če ne je, neki ni ok.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
19.11.2007 22:50:39   
neli99
julči user posted image user posted image user posted image  vic ...

kaj pa tebe drži pokonci ...

a nisi rekla, da ne bo več smajlijev, da teb tut kukije nalagajo ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
19.11.2007 22:59:20   
hanna1
Pozdravljene
prej enostavno nisem uspela pisat,ker je mala spet jamrala in stokala,da sva se samo crkljali.Se opravičujem,ker ne bom znala Vilmi svetovat,saj druge v teh stvareh veliko več veste.Bom pa opisala (brale boste itak jutriuser posted image )svojo prvo in do sedaj edino izkušnjo z bioenergetikom(-čarko),ki je bila zelo pozitivna.Pa da ne bo pomote-nikogar na to ne napeljujem-samo sem se spomnila,da je tudi moj sine nekje pri 15 mes.(približno-ker si nisem zapisala)en virus fasal in je najprej bruhal,potem pa tako driskal,da ga enostavno nisem smela zavit v pleničko,ker je imel živordečo ritko.Bil je tolk apatičen,da je kar ležal gor na previjalni podlogi,ki sem jih nonstop menjala,ker je kar teklo iz njega.Vprašala sem svakinjo,kaj naj naredim,ker sva bili takrat obe brez avta,da bi ga peljala k zdravniku,pa je rekla,naj pokličem še bioenergetičarko kar po telefonu,me je pa opozorila,da jo bom težko dobila,ker je  zelo zasedena.Poskusila sem in uspelo mi je vprvo.Predstavila sem se,pa kdo mi je povedal zanjo in zakaj kličem...in čakam,kaj se bo sedaj zgodilo(je pa sine bil že drugi dan tako bogi).Pa mi reče ta gospa,da jo lahko karkoli vprašam,da ona itak dela svoje...mi je tudi rekla,da je najhuje dal skozi,poklicat sem jo morala še enkrat zvečer,pa drug dan okrog 3 in 6.Je tudi rekla,da če zjutraj ne bo bolje,naj ga peljem k zdravniku.Ko sem jo klicala zvečer je sine potem ko je spil nekaj vode,trdno zaspal.Zjutraj je bil za odtenek boljši in sem ga že lahko zavila.Popoldne je prišel iz službe tudi moj dragi,sine pa je spal kar tako povprek na postelji.Jaz sem spet poklicala ob 3 in zopet sva se malo pogovarjali.Ko sem zaključila,sem nadevala mojemu krožnik juhe-krompirjeve-za kosilo.Ni še dobro prijel za žlico,ko pritava sine iz sobe ves bled in z podočnjaki,se vsede mojemu v naročje in poje cel krožnik juhe.....jaz sem ostala brez besed...prej pa ni jedel 4 dni NIČ,še tekočino sem mu morala vsilit.Po 3 dneh je bil ko nov,da pa je dejansko delala preko mene,ker meni so šli po celem telesu taki mravljinci,da to moraš doživet,ker opisat ne znam...pa še vedno sem včasih skeptična do alternativcev,ampak mojemu sinu je pomagalo-nikol pa nisem več imela takih problemov-saj bil je še bolan,ampak ni bilo tako ...pekoče...Na spet sem toliko naklepala,da ste mi itak vse pobegnile....

julci,jaz mojega dons nisem mogla spravit v R ,je bil celi neki zelen in samo spal je,ker je bruhal ponoči-pa sem mu tudi rekla,danaj se že enkrat odloči,al pa ne jamra...saj veš..

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
19.11.2007 23:03:20   
natasaom
ku-kuuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
19.11.2007 23:04:04   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

julči user posted image user posted image user posted image  vic ...

kaj pa tebe drži pokonci ...

a nisi rekla, da ne bo več smajlijev, da teb tut kukije nalagajo ...
so tolk fajni,pol si pa mislim leva not desna ven.Jeb....gauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
19.11.2007 23:13:54   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

so tolk fajni,pol si pa mislim leva not desna ven.Jeb....gauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image faca si

Grem jaz pančat,ker komaj gledam,
Pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
19.11.2007 23:16:59   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

ku-kuuser posted image
ej ti KU-KU,kam si pa zgasnala zdaj.user posted image

Hana  kar se bioenergije tiče,pa jaz verjamem v njo.Miha jebilstar 5 mesecev,ko je tečkal non stop.Pa se s to starejšo gospo pogovarjamo,pa pravi,če lahko Mihana z roko pogleda.Sem jo malo debelo pogledala,ker nisem vedla zakaj gre,pa sem dovolila.Sploh se ga ni kaj dotaknila,ampak je šla z roko okoli njegove glave,ko je prišla do desnega ušesa se ji je roka začela tresti,dobla je temno rdečo dlan in vso potno.Čez par trenutkov pa mi reče,da naj ga pelem k zdravniku,ker ma desno uho vneto.Po tistem ni mel nikol več vnetih uhic.Bi ji Zalo peljala,vendarne vem če še ma v sebi to energijo.Tk da je nekaj na tem.

Hana možek se more pa sam odločitza spremembo.Jutr  ti bom pa neki pokazala.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
19.11.2007 23:18:46   
julci
Saj grem jaz tud.Sem mogla Zali prej dat pol svečke,kerjo dans matrajo zobki in je cel halo.Še v spanju se mi kr naprej joka.Jutr še pa cepljenje.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
19.11.2007 23:20:46   
neli99
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image user posted image faca si

Grem jaz pančat,ker komaj gledam,
Pa-pa user posted image user posted image user posted image

ja ... jst tut ... sej jutri je še en dan ...user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
19.11.2007 23:23:14   
neli99
bioenergija ... to bomo pa jutri kaj rekli  ... zanimiva tema.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
19.11.2007 23:23:28   
natasaom
ja,no grem pa še jest....hana gre jutri v vrtecuser posted image user posted image
bioenergetikom pa tud jest verjamem-ne verjamem pa vedeževalkam-nič več

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
20.11.2007 7:39:45   
pikica36
jutrooooooo!!! eno user posted image , da bote lažje čvekale ko se zbudite.
seveda, zvečer lapate do polnoči , zjutraj pa spite ko hrčkiuser posted image
jaz včeraj nisem prišla več do računalnika , sem šla popoldan pogledatuser posted image  v bolnico... vauuuuuuu kaka štručka, zvečer pa itak ni bilo časa.
včeraj sem vam naznanila, da mojauser posted image  naznanja prihod. no, razen tistega majčkeno rjavega izcedka  ni bilo nič več.
zdaj sem šele user posted image

se še kaj javim, zdaj pa grem trgat!!user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
20.11.2007 8:13:03   
Anonimen
DOBRO JUTRO!!!

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
jaz bi tudi segedin - PA GA NE SMEM, ker bi mojega malčka zvijalo.user posted image user posted image
kdo ti je rekel da ga ne smeš jesti.Jaz sem od začetka jedla vse,tud v bolniciso nam dali takšne jedi,ko marsikje slišiš da ga naj nebi jedel,če dojiš.Pa to sploh ne drži.Novorojenčke zvija zaradi tega,ker se njemu samemu ustvarja njegova črevesna flora in ne zaradi tega kaj ti poješ.Tud babica mi je tako rekla.Edino jagod,eksotičnega sadja in arašidov nisem smela zaradi tegaker so hudi alergeni.Tk da ti si kr privošči zelje.Dober tek.

ps: tvoji trije srčki so prekrasni.

HVALA za kompliment!!

NAŠ  MATIJA PA JE ZDAJ STAR 2. MESECA! Ob 8,01!
user posted image

In že nekaj dni se zbuja med 5,00 - 6,00 zjutraj. Pridno dete. On ve, da mama rada spi.user posted image

Kje ste vse? Grem si kuhat kavo. Mogoče se pokažete, ko pridiši?

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
20.11.2007 8:27:40   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

NAŠ  MATIJA PA JE ZDAJ STAR 2. MESECA! Ob 8,01!
user posted image

In že nekaj dni se zbuja med 5,00 - 6,00 zjutraj. Pridno dete. On ve, da mama rada spi.user posted image
MATIJA VSE NAJBOLJŠEuser posted image pa da bi bila mamica vedno tako ponosna nate!!!!

Pikica
,js še vedno stiskam fige,morda pa bouser posted image

Punce....dobro jutro......kako kaj vaši malčki in malo večji vsevedi....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
20.11.2007 8:32:49   
Anonimen
Vam je le pridišala moja user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1644
20.11.2007 8:33:17   
pikica36
tudi z moje strani MATIJA ČESTITKE!!!!!!!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
20.11.2007 8:46:51   
julci
user posted image
MATIJA vse najboljše za dve svečki,bodi še naprej tak srček.

Najprej dobro jutro vsem,evo net postrežba,će še kera ni pilauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
20.11.2007 8:51:18   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36
včeraj sem vam naznanila, da mojauser posted image  naznanja prihod. no, razen tistega majčkeno rjavega izcedka  ni bilo nič več.
zdaj sem šele user posted image Men pa to diši pouser posted image ,verjemi da je še vse možno.Lahko si mela pozno ovulacijo,pa ti sedaj ne pokaže.Ta izcedek je pa lahko tud vgnezditvena krvavitev.user posted image user posted image Srečno in še navijam.Kaj pa tifol,a ga ješ.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
20.11.2007 9:01:23   
viator
ojla punce...
Matija in duskamb ČESTITAM ZA DOPOLNJENA 2 MESECA!!!!!!

Hmm Pikica36 - tole je pa vedno bolj napeto...čist možno, da bo user posted image . Joj, še jest sem kar mal nervozna, pišuka..

Bioenergija...zanimivo.
Jaz imam dobro izkušnjo...pa nisem glih verjela v te stvari. Po prvem porodu se mi je moja kronična bolezen full poslabšala, sem bila čist razsuta. V bolnici so me nekimi konjskimi pilulami futral, ki pomagajo, samo imajo cel kup strankih učinkov..no, meni se je stanje izboljšalo, poslali so me domov..
Ko sem pa nehala žret te škodljive arcnije, se je zadeva ponovila, samo potem pa tudi te tablete niso več prijele. Zadeva je bila tako daleč, da bi morala spet v bolnico...potem mi je pa mama predlagala, nej grem k tej bioenergetičarki...šla sem samo zaradi mame, da ji dokažem, da zadeva ne delauser posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak po prvem obisku se mi je tolk zboljšalo, da ni blo treba v bolnico in potem sem se počasi sestavila. Šla sem še seveda še večkrat...
Se mi pa zdi fora, ker res nisem verjela...tako, da je zgleda le nakaj na tem.

Pri vedeževalki sem bila pa samo enkrat, smo šle za štos s sodelavkami, k eni znani v Goričane...jebela je kar zadela, tako da zdej ne upam več tja ituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
20.11.2007 9:02:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36
zdaj sem šele user posted image Men pa to diši pouser posted image ,verjemi da je še vse možno.Lahko si mela pozno ovulacijo,pa ti sedaj ne pokaže.Ta izcedek je pa lahko tud vgnezditvena krvavitev.user posted image user posted image Srečno in še navijam.Kaj pa tifol,a ga ješ.

Pikica, jaz bi na tvojem mestu šla h ginekologu. In da te da na odvzem krvi. To je najbolj zanesljivo.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
20.11.2007 9:09:35   
viator
Julci, un štos je pa svetovni..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?