|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
20.11.2007 9:12:43   
julci
user posted image
A vam je kaj znana.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
20.11.2007 9:14:31   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Julci, un štos je pa svetovni..user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala.Malo za razvedrilo.user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
20.11.2007 9:21:56   
viator
Ej, seveda nam je znana...kdo je pa to narisal? Super.....

user posted image

Na da še jaz kako fotko nalimam, tuki sta moji tamlajši..

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
20.11.2007 9:22:48   
neli99
dan user posted image

jst že na pol budna in na pol oblečena in za računalnikom. včeraj nisem dočakala glasovanja pri unih komedijantih ... sem mogla zjutrej teletekst prebrat. upam da ga bojo zdej nehal srat, pa da bo mir.

pikica ... jst še kar stiskam pesti ... kaj pa če je to ugnezditev ... pa mal mam na sumu tvojo pikico, da je našo primopredajo vzela dobesedno: ko jst rodim, bojo pa pri vas tut dve črtice ...user posted image  ... ko bi vsaj blo tko in ko bi to blo ta teden a ne!

matija user posted image user posted image user posted image , pa naj mamica poje kaj user posted image , da boš ti tut sladko user posted image ... pa le tako naprej ...

na bioenergijo sem pa jst pomislila že pri muki, ko je razlagala kako je njen sine bogi ... če ne deluje uradna medicina in se samo matraš, jst tut pomislim na to rešitev in mam tut dobre izkušnje...

pa prejle sem gledala naš seznam in pogrešam šnuciko, pa ta drugo pi-kico, pa DIANO pa trixi ... le kje so ...

oh punce ...sine ma danes bolj slab dan ... nič ne morem v miru naklofat ... bom pol kaj več ko bo spal ...

pridne bodite user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
20.11.2007 9:24:15   
Anonimen

user posted image

Mi imamo doma dva ženina!
user posted image

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 1655
20.11.2007 9:27:20   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam, najboljš da se kar zmeniva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
20.11.2007 9:29:18   
Anonimen

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam, najboljš da se kar zmeniva.

PODPIŠEMO!!!
user posted image

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 1657
20.11.2007 9:31:00   
julci

Ej, seveda nam je znana...kdo je pa to narisal? Super.....Moj ata.

user posted image Pravi lepotički.A veš ,da mamo pri nas doma tud ženina,ki bo dopolnil 11 let čez par dni.user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
20.11.2007 9:33:38   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
A vam je kaj znanauser posted image   julci,HVALA user posted image tvoj ati je pa res mojster user posted image user posted image user posted image .Tako je narisal mojo Hano-to si ti rekla,da mi moraš pokazat user posted image user posted image .Sem bila čist paf,ko sem zagledala slikco,zahvali se mu
viator in duskamb, morm sedaj povedat,da imate že tolk luštne otročke,da jih je veselje pogledat-kake zvedave očke..user posted image .....pri nas je pa sonček posijal,sem pa jaz tud dobre volje user posted image ,sedaj grem pa user posted image ,je že kuhana,pa če bom še dolgo čakala,bo zmrznilauser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
20.11.2007 9:38:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Ej, seveda nam je znana...kdo je pa to narisal? Super.....Moj ata.

user posted image Pravi lepotički.A veš ,da mamo pri nas doma tud ženina,ki bo dopolnil 11 let čez par dni.user posted image

Sem te prehitela!!user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
20.11.2007 9:48:16   
pikica36
vauuu kake luškane sončke imateuser posted image user posted image user posted image .. pravi lubeki so!

neli99 - naj se ti besede pozlatijo, vzamem tvojega bušija pa čeprav je takoooo velikuser posted image user posted image user posted image hm.. a  se ti ne zdi da je malo pozno za vgnezditveno (če vzamem najdaljši cikel 4 dni po izostanku??????) ja, no vse je možno, sam pol če sem slučajno res zanosila sem morala res čist proti koncu cikla, tik pred Muser posted image user posted image user posted image  eh... saj ne vem več. mam že vse nohte pogrizeneuser posted image user posted image
včeraj sem šla user posted image  pogledat v bolnico , veš kok je luban... pohilaj ti, da čimprej dobiš štručko v naročje user posted image
a mogoče veš kaj dobite??  uh, kak firbec semuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
20.11.2007 9:49:05   
viator
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punce, face ste.

Julci, tvoj ati je pa res taglavni. Jaz rišem kot triletni otrok, tako da res občudujem tiste, ki obvladajo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
20.11.2007 9:52:46   
hanna1
a pol sem jaz z svojim 12 letnim pubertetnikom spet vse zamudla user posted image .če bo tako hitel,ko ati,pol jaz nam nikol bica user posted image user posted image

Bova pa z Hano že kar sedaj žicali vaše pobiče,da tud tam ne boma zamudli user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
20.11.2007 9:55:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

a pol sem jaz z svojim 12 letnim pubertetnikom spet vse zamudla user posted image .če bo tako hitel,ko ati,pol jaz nam nikol bica user posted image user posted image

Saj imamo mi še Žano. Res je, da bo januarja komaj 9, je pa velika 146 cm. In če bo po mami, bo gledala malo starejše....user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
20.11.2007 9:58:06   
hanna1

Saj imamo mi še Žano. Res je, da bo januarja komaj 9, je pa velika 146 cm. In če bo po mami, bo gledala malo starejše....user posted image    saj je pri nas ati tud za 10 let mlajšo gledal-si me kr potolažlauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
20.11.2007 10:02:09   
Anonimen

Saj imamo mi še Žano. Res je, da bo januarja komaj 9, je pa velika 146 cm. In če bo po mami, bo gledala malo starejše....user posted image    saj je pri nas ati tud za 10 let mlajšo gledal-si me kr potolažlauser posted image user posted image

Naš ati pa 8 let mlajšo. Sva hodila na isto osnovno šolo, ampak se nisva srečala.user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1666
20.11.2007 10:03:54   
Anonimen
Moj malček se je zbudil. Se greva žulit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1667
20.11.2007 10:04:54   
hanna1

Naš ati pa 8 let mlajšo. Sva hodila na isto osnovno šolo, ampak se nisva srečala.user posted image    user posted image user posted image user posted image naš ati je pa že prve čike vleku,ko je mama bila še v plenicah user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
20.11.2007 10:46:24   
pikica36
user posted image user posted image   moj je pa sam dvel let in pol starejši od mene, samo se včasih glih tk obnaša kot da bi mi bil atauser posted image user posted image  večkrat reče da se full starejšega počuti od meneuser posted image user posted image
no......... saj nisem tk otročja, da ne bote mislaleuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
20.11.2007 10:57:37   
natasaom
ku-ku user posted image  vidm,da imate vse stare desce doma---ajej moj je pa mlajši od mene 2leti..imam rada mlad mesouser posted image
pikica---jest mam tud pogrižene nohte..dej zarad mene še en test nared-ti ga plačamuser posted image ..nelli bo imela pa natašouser posted image user posted image user posted image  mel se grem informatorko user posted image

no,jest sem zelje oprala in zrihtala-dobr jeuser posted image !bravo mami!!!! pa zajčnike spucala in jim na novo postlala,še za kure sem mogla futer namlet...ja,mam kr delo..pa da ne bo ati mislu,da brez njega ni nč pošlihtan...
julči slika je pa ful lepa. mene je ne nerisal na les-ožgal...tud ful lepo..sam slike pa zdej najbrž ni večuser posted image ....res lepo riše...a bi mene pa hano tud?ker tko lepo riše-bom mogoče tud jest lahko lepauser posted image  hecam se

no,sem se razpisala

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
20.11.2007 10:58:46   
natasaom
[no......... saj nisem tk otročja, da ne bote mislaleuser posted image
[/quote]
jest pa semuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
20.11.2007 12:49:35   
mateyka
hah, to ni nič natasaom - moj je 11 let mlajši od mene user posted image pravjo, da je mlado meso najbolj mehko in sočno; in to je res! user posted image tko da sem njegova privat pumica - cougar (v kanadi pravjo tko starejšim ženskam, ki prežijo na mlajše moške), to je najina privat šala user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
20.11.2007 13:00:22   
natasaom
no,mehko glih ni.......user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
20.11.2007 13:29:04   
Anonimen
spet ni nobene.user posted image  pa grem pospravljat - tašča pride

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
20.11.2007 13:37:27   
neli99
o punce, ve ga serjete ...user posted image user posted image user posted image

lej zdej to ženitno posredovalnico user posted image user posted image user posted image  ... a še jst mojo nataško postavim v vrsto user posted image  ... pa moj sine je blont pa plavookiuser posted image  ... če to še zmeri kaj šteje ...

tale tema o starosti naših user posted image  je tut zanimiva ... moji so bli zmer vsaj ene 2 leti mlajši od mene ... pol sem se pa zresnila ... je zdej moj dragi celo eno leto starejšiuser posted image  ...

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

[no......... saj nisem tk otročja, da ne bote mislaleuser posted image

jest pa semuser posted image

pikica ... se ne da skrit, ti kar raj s ponosom priznaj ... jst tut ponosna, da sem otročja ... se v službi otroci ful zastopijo z mano... sam pubertetniki me pa že mal čudno gledajouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

no,sem se razpisala

user posted image user posted image user posted image  ... men je to še zmer smešno ...

zdej pa mal resnosti ... pikica kokr jst vem so teli flekci lahko tut dva tri tedne kasneje ... vse sorte majo ene ... tko da dokler ni user posted image  je več suma na user posted image user posted image  ... če so pa že nohti pogriženi, pol pa res u laboratorij, pa bo ... mogoče pa to tut mojo nataško spodbudi, da prikuka na plan ...user posted image

pikica kaj maš pa ti doma za enega spola najstnike? ... jst mam na seznamu samo starost 18 pa 12 let ... a izdaš še kaj več (spol imena ...)

drugače ženske grem pa jst danes k frizerju ... to mi je ta boljši nasvet iz MŠ in se ga že v drugo držim ... zadnji teden pred porodom grem k frizerju ... da je pol vsaj s tem mir ene 3 mesece.

v četrtek pa pregled ... me prav firbec, če sem že kaj odprta, ker mam vsak dan te lažne popadke ... pa dete se je ful umirilo. ... spakiran mam pa itak že vse že en čas ...

natasaom ... e tole je : na kratko ...user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?