|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
19.11.2007 15:12:55   
natasaom
ja,upam,da mi bo ratal se naučit,od sestrine prijateljice mami mi ga bo podarila.pa naučila me bo tuduser posted image ..sam glede na mojo pamet upam,da jo nebo kap od hudgauser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
19.11.2007 17:56:27   
.muki.
Ojla punce, spet sem mogla za nazaj brat goro postov. No ja to vsakokrat nekaj jamram a ne. Natasom sem prebrala tudi tvojo kalvarijo, boga. kaj vse si morala pretrpet in koliko živcev gre za to, pa še na sodniji se vse skupaj tako vleče da je groza.

Bravo za novo pridruženo Tami123user posted image .

Vilma a ste pri vas zdaj že dobro?
Pri nas pa smo spet pokasirali angino  pa smo do sedaj zdržali že cel mesec brez nje. Lansko leto se je konec oktobra vse skupaj začelo. Nejc je dobil zelo povečane bezgalke in smo šibali v bolnico. Od lanskega leta, do sedaj sva bila že 5 x v bolnici , vmes pa domače angine in sva spet na antibiotikih. Največja groza je pa to da je alergičen na penicilin.
A pozna katera kakšne domače arcneje, da bi ga morda lahko tolk pocajtala ko se pojavi vneto grlo, da se nebi razvila angina.

In za konec da vidimo če je Neli99 še 2v1?
A maš poštimano obveščevalno službo, da bomo vedele kdaj boš kupla karto za - po novem- Vatikan?
Trebušček maš pa tako luštkan in prav nič ni ogromen, ti bi mogla mene videt kak trebuh sem imela jaz preden sem šla, pa še večjo balansirno napravo zadaj, sem v 1,5 leta komaj vse nazaj poštimala ( no kar mi je uspelo rešit pred silo teže!).
Torej Neli99 pokorno se javljaj vsak dan! In uživaj še tele dni in se cartaj.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
19.11.2007 18:10:14   
natasaom
o muki!! men je danes dr reku,da sladoled pomaga za vneto grlo.pa če je otrok pregret ga je treba slečt,da se ohladi-lahko tud s sladoledom.je bla hana tolk veselauser posted image  kozje mleko ima naraven antibiotik in ga tud zdr priporočajo.hana ga je pila pol litra na teden-zdej jo ne naštimam več.ji pa dajem pikovit.pa bronhoimunal nej bi bil tud dober..to moram kupit.naša hana je imela AB samo 1x do zdaj.vedno se je pozdravila brez

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
19.11.2007 18:11:40   
natasaom
aja pa nelli ima pošlihtano obveščevalno.ROGER user posted image user posted image user posted image   takoj javim,ko mi napiše,da gre na kidričevo v kr user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
19.11.2007 18:32:38   
.muki.
Natasom hvala za odgovor. Tole o kozjem mleku sem že jaz tudi razmišljala, samo žal že dolgo nimamo več kozic doma. Bom morala pogledat če se kje v trgovini dobi kozje mleko. Sem dr vprašala, kaj je narobe z našim da je kar naprej bolan, če mogoče nima dobrega imunskega sistema, pa mi je rekla da pri njegovih letih že ima zgrajenega samo da zelo burno reagira na vse te bacile in viruse. Kar se pa tiče sladoleda to pa  pri ta malem kar vžge. Sicer potem ko se gnojne pikice že odluščijo.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
19.11.2007 18:34:26   
natasaom
kozje mleko sem kupovala kar v merkatoju

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
19.11.2007 19:18:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

segedin (za 2 dni - smo mal leni te dni user posted image user posted image )

prejle sem zvedela,da dobim pletilni stroj

to je pa ful dobra zadeva - jest bi tud to mela! bi take umetnije delala.. user posted image

jaz bi tudi segedin - PA GA NE SMEM, ker bi mojega malčka zvijalo.user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1607
19.11.2007 19:18:37   
majrim
joojjjjjjjjjjjjj,boga jaz...rabim eno uro,a vse preberem,tam v kuhinji pa mečaka mineštra da jo dokončam za jutriuser posted image ...moram pripravit prej kosilo,da gremo na sprehod čimprej...če bo seveda tako vreme kot danesuser posted image
...hanna1...en nasvet...lkaj naj spečem nečaku za RD??...ne torto,ker so jo že naveličani...kej drugega...maš kej dobrega pri roki??...al pa katera druga...
...jojjjj,v sredo imamo drugo cepljenje...me je že zdej strah kaj bouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
19.11.2007 19:26:13   
natasaom
kremšniteuser posted image  sam jest receptov nimam.so nekje ostaliuser posted image ..al pa pohorsko omleto...
men je pa danes soseda pregledala zelje,ki ga sama 1.kisam in jutri ga bova oprale in uštimaleuser posted image  pa bomo imeli domače zelje..repo bom pa pri njej kupilauser posted image
še ati naredi klobase,pečenice,krvavice pa ne bomo lačni-to me skrbiuser posted image  da ne bom kej kg dol dala

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
19.11.2007 19:51:30   
natasaom
jest grem počas pod kovter.midve s hano kampirava kar v dnevni na kavču-se crkljavauser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
19.11.2007 19:52:50   
majrim
pohorska omleta bi še šla...kremšnite pa ...no ja,z recepti na plan prosim!!!!!!!!!!!!!!!!...tudi jaz šibam zdje v dnevno...je klinikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
19.11.2007 20:04:50   
Vilma
Mi še vedno nismo ok. Stanje niha, zjutraj sem bila fejst prestrašena, ker po 15 urah plenica ni bila nič polulana. Potem pa je mal pojedel, spil, celo lulal, sem bila že vesela, pa... Ma je predolga zgodba za razlagat. Skratka Dominik je apatičen, brez energije in volje, samo spi, ko pa je buden naslanja glavo na mojo ramo in nič ne more. Grem jutri ponovno k pediatrinji, naj ga še 1x pregleda. Mislim, da bi po 5 dneh moralo biti bolje, malček pa še vedno na vso moč driska (vročine pa nima, to je res).
Bom poročala jutri, kako smo opravili.
Pa brez zamere, ker nisem napisala nič drugega. Bom nadoknadila vse za nazaj, samo da se pocajtamo. user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
19.11.2007 20:08:44   
natasaom
joj vilma.....revež je tak,ker nima energije.vsaj piti bi moral..res ga pelji nazaj.jest nebi čakala.drži se pa javi kaj sta opravila...

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
19.11.2007 20:21:53   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
pohorska omleta bi še šla...kremšnite pa ...no ja,z recepti na plan prosim!!!!!!!!!!!!!!!!...tudi jaz šibam zdje v dnevno...je klinikauser posted image user posted image user posted image http://www.kulinarika.net/recepti.asp

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
19.11.2007 20:25:22   
viator
Revež bogi, Vilma ti pejt kar nazaj, boljše da gre človek tud kdaj zastonj, samo da se prepičas, da ni nič hujšega...

Pa Muki..evo pri vas pa angina...da bi se Nejc in Dominik čim prej pozdravila!!!!!

Oj Majrim, a je bil pri vas danes sonček? Pa cepljenje v sredo,...midve z Laro tudi..me prav zanima, kolk kaj tehta tale naša najmlajša.

Za spečt..zadnjič mi je mama prinesla en dober kolač..čokoladen z jabolki...mislim, da je Urškino pecivouser posted image .
Na kulinariki je tale recept, jo bom pa vprašala, kako ga je ona naredila, če te zanima...
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4660

evo, zdej grem pa dol, ker je sirena....

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
19.11.2007 20:30:09   
natasaom
zdej sem se odločila,da bo hana za  miklavža dobila kuhinjouser posted image
sam še financ ministru moram povedatuser posted image
men tud klinika ne sede-bom grdo račko počakala

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
19.11.2007 21:11:21   
neli99
ku ku ...

sej me je moj že nadru ... nč ne morem, a za računalnik se pa še privlečem .user posted image ... sej drugače mam fajn šefovski stol, pa zdaj sem en poušter podložila ... lih tok da mal napišem ...

evo, najdla udoben položaj ...noge na škatli od računalnika, pa naslonjena ko ta hud šef ...user posted image user posted image

muki ... sem se že spraševala kje si ... zdej pa vidim, da ste bolni . jst nimam kaj pametnega svetovat ... bom pa mislila na nejca ...user posted image user posted image user posted image  

... drgač pa ... jst se zgražam, ko novembrke iz porodne pišejo sms-je in poročajo kaj dogaja ... pol bom pa sama ista ... ne sej ne ... dobi pa natasaom sms ko bo šlo zares... po moje bo takoj poročala.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: .muki.

ti bi mogla mene videt kak trebuh sem imela jaz preden sem šla, pa še večjo balansirno napravo zadaj, sem v 1,5 leta komaj vse nazaj poštimala ( no kar mi je uspelo rešit pred silo teže!).

user posted image user posted image user posted image  ... jst sem jo raj skrila, da je ni na sliki ... ja bo pa težka vojna pol po porodu ...

duskamb ... jst tut mela danes joto ... zanalaš zdej jem same take stvari ... čez 1 teden pa padem v tvoj omejen režim ... bova v dvoje vzdihovale ko bodo tuki o takih kosilih govorileuser posted image

majrim ... kremšnite al pa gibanico, al pa kako dobro pito ... a ti se tut cepljenja bojiš ... jst skor spat nisem mogla ko smo mel cepljenje pri 1 letu ... se mi je zdelo da mi bo mali tok zameru, ko ga bom mogla na silo držat ... sem bla čist živčna ... pa je dobro prestal user posted image  ... še najmanj jokal od vseh cepljenj.

vilma ... ne se hecat ... jst bi ga kar takoj v dežurno pelala ... bogi dominik ...

natasaom ... jst pa gledam politiko ... treba sledit, kaj teli danerečemkaj kvačkajo ... me jezi, da so taki ... le kaj vidi urška na tem janezuuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
19.11.2007 21:15:06   
neli99
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

ku ku ...

... lih tok da mal napišem ...

natasaom ... to je zame mal ... se zmer čudim ko ti res napišeš kratko jedrnato ... če ti pa slučajno rata 10 vrstic, si pa že dolga ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
19.11.2007 21:21:09   
majrim
vilmauser posted image user posted image user posted image user posted image  je pa za Dominika!!
viator...ti kar vpraši mamo...se ne branim nobenega receptauser posted image
neli99...jojjjjjj,komaj čakam,da bo kej novega....pa eno slikco boš mogla čimprej prilepit,ko boš nazaj domov pršlauser posted image ...sem ti že zdej foušuser posted image ........heheeeeeee....še zdaj traja komedija v parlamentu....danes ne bo konecuser posted image
...grem jaz počasi kar v pojstlo...neki se mi spiuser posted image ...nič čudnegauser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
19.11.2007 21:30:02   
Vilma
Ja ne vem Neli, sem čist zmedena.
Danes sem bila v lekarni, razložila farmacevtki kako je z Dominikovo boleznijo in ona mi je rekla, da normalno, da ne lula, če spije samo 3 dcl tekočine na dan user posted image  Da mal jo gre čez kožo ven, ostalo pa ponuca. user posted image  Me je čisto zmedla s tem in potem sem mencala, a it še k pediatrinji al ne.

Mal po tem, je Dominik jedel, pa sem se spet razveselila, da je boljš. No popoldne pa spet ista apatičnost. V glavnem jutri grem do pediatrinje in ji do nezavesti zatežim. Raj vidim, da dajo malega na infuzijo, kot pa da kej zajebem. Itak se mataram že pet dni s to hrano in tekočino, pa ni nič boljše!  
Sem pa probala vse! Mleko, vodo, čaj, sok, actimel, celo govejo župo po flaši, žlici, kozarčku in na koncu dneva seštejem 3-4 dcl tekočine na dan. user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
19.11.2007 21:35:13   
Vilma
Ma sej ne vem, a pišem razumljivo?
Skratka v lekarni sem bla zato, ker sem hotla k'kšne vitaminčke za pospešitev apetita.
Kej za dehidriranost...
Karkol...
Dobila nič...
Tako da tolk o tem, da naj ne hodimo za vsako figo k zdravniku, da nam lahko že farmacevti svetujejo. user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
19.11.2007 21:46:08   
julci
Pa ve ste pa fenomen v čvekanju.Sem vas komi sfolgala prebrat,sam sem se pa narežala zraven.Face ste.

Vilma bosta pa res morala nazaj.Da ni slučajno kaj drugega.Ne bi te rada prestrašla samo meni se je Miha v 2 razredu okužil s salmonelo.Najprej je bila visoka vročina,bruhanje in driska.Pol je pa bruhanje in vročina popustila driskaje pa še 4 dan bila kr močna.Semklicala bratovo taščo,pa jerekla da naj ga pripeljem nazaj pokazat,in naj za vsak slučaj prinesem zraven blato(bila je že sama sluz).Mali mi je vidno shujšal v 3 dneh,moči ni imel nobene,pil je po kapljicah.Vglavnem je blo grozno.Čez par dni pa smo videli zakaj,ker je bil okužen s salmonelo.Pa točno vemo s čim se je okužil.Jedel je namreč čokoladni krof z vanilijevo kremo.Al pa kakšen rota virus,tu na koroškem je blo v zadnjem času kr neki primerov.user posted image user posted image user posted image da se čimprej pocajtata.

Muki jaz sem v otroštvu mela non stop angine in to takšne,da mi je dobesedno zaprlodihalne poti.Non stop so mi filali AB,bog ne daj kaj mrzlega.Še poleti so bile samo sanje o sladoledu.Dokler se v 4 razredu nisem uprla vsemu skupaj in se takrat,ko sem čutla da me je začelo v grlu skelet,tako najedlasladoleda,da nisem čutla ne grla,ne jezika.Od takrat sem mela mir z anginami,doklerse nisem cepla  proti gripi.Takrat je spet prišla v vsejsvoji veličini.Zato padaj malemu sladoled takoj ko malo začne jamrat,pa nič toplega naj ne pije,ker s tem samo pospešuje razvoj bakterij.Vglavnem čimbolj hladno,pa prav cajt začnita.Ker ko že fejst boli,je skor malo pozno za sladoled.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
19.11.2007 21:54:01   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Ma sej ne vem, a pišem razumljivo?
Skratka v lekarni sem bla zato, ker sem hotla k'kšne vitaminčke za pospešitev apetita.
Kej za dehidriranost...
Karkol...
Dobila nič...
Tako da tolk o tem, da naj ne hodimo za vsako figo k zdravniku, da nam lahko že farmacevti svetujejo. user posted image
Vilma za dehidriranost je najboljš NUTRILIT(upam da je točno)to sva s tamalim pila,ko je bil dehidriran.Komentirala pa ne bom farmacevtov.Včasih bi ti prodali poluser posted image ,včasih ti pa še svetovat ne morejo.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
19.11.2007 22:05:50   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
jaz bi tudi segedin - PA GA NE SMEM, ker bi mojega malčka zvijalo.user posted image user posted image
kdo ti je rekel da ga ne smeš jesti.Jaz sem od začetka jedla vse,tud v bolniciso nam dali takšne jedi,ko marsikje slišiš da ga naj nebi jedel,če dojiš.Pa to sploh ne drži.Novorojenčke zvija zaradi tega,ker se njemu samemu ustvarja njegova črevesna flora in ne zaradi tega kaj ti poješ.Tud babica mi je tako rekla.Edino jagod,eksotičnega sadja in arašidov nisem smela zaradi tegaker so hudi alergeni.Tk da ti si kr privošči zelje.Dober tek.

ps: tvoji trije srčki so prekrasni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
19.11.2007 22:08:23   
julci
Uh dans mam pa jaz sooooooooooolllllllllllllllooooooooooooooooooo.user posted image user posted image user posted image če še veste kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?