|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
13.11.2007 22:02:44   
natasaom
majrim kake očke imata vidve!!!!!!!žpa itak spet ni nobene...lahko noč-grem se mal umit pa spat

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
13.11.2007 22:07:37   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

majrim kake očke imata vidve!!!!!!!žpa itak spet ni nobene...lahko noč-grem se mal umit pa spat pa men malo tople vode prišparaj,da se ne bom spet v mrzli pajsala,pol pa kovcam drugo jutr user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
13.11.2007 22:10:27   
natasaom
user posted image user posted image  sej sem vedla ,da te bom najdla user posted image ..bom ti prišparala!zdj pa res grem,dokler hana spi,da se nebo ustrašla,če me ne bo zraven nje..
naše dete ni nič scklano in je zelo lepo vzgojena user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
13.11.2007 22:17:31   
hanna1

user posted image user posted image  sej sem vedla ,da te bom najdla user posted image ..bom ti prišparala!zdj pa res grem,dokler hana spi,da se nebo ustrašla,če me ne bo zraven nje.. valda veš,da morš sam mal dregnt,jes pa blontna,pa takoj zgrabim user posted image
naše dete ni nič scklano in je zelo lepo vzgojena user posted image saj malo pa morašimeti dela tudi z njo,če ne bi skoz tu gor mene nauser posted image --u p s,tole je bilo pa po pomoti napisano user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
13.11.2007 22:27:28   
natasaom
ja seveda-sej si ti hotla ,da te zajebavam al kaj že.men nč ne cenzurira.
ma zdj pa zares grem v kopalnico,da mi ne bojo spodnji sosedi vodo porabl k se tolk umivajo user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
13.11.2007 22:39:33   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: stephany
... še ni dolgo, ko je bil moj sonček tako majhen (na sliki star 20 minut), danes pa je star že 6 mesecev. Saj kar ne morem verjet ...  KLEMEN VSE NAJNAJ OB 6 MALIH SVEČKAH
user posted image
IN ČIMVEČ PRESPANIH NOČI-pravi korenjak si že user posted image user posted image
Tolebom pa kr Hani ukradla.Dragi Klemen vse najlepše za 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image Zala ti pošilja koš poljubčkov.

Drugač pa ostalim čvekicam lep pozdravček.
Majrim vsi ste lepi ,ampak malika je pa najlepšauser posted image user posted image user posted image .Kake lepe očke ma.Prava zapeljivka.To se bo še ati bal zanjo.Bo treba na vsak vogel hiše engauser posted image za svate odganjat.user posted image A veš da ko te tk pogledam se mi zdi da sem te že nekje videla.Kam pa sta hodla v postopek.
Evo če bo jutri snegec ga pa nalimamo gr.Ti Majrim pa nam malo morja.user posted image user posted image Pol te pa povabimo na koroško na user posted image al pa na user posted image user posted image user posted image
Natasaom  a ti si tud mahjena na vozičke.Sva že dve.user posted image user posted image user posted image
Dans pa ni nedela,da se tvoji sosedi umivajo,če se prav spomnem,al sem ga mimo užgalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
13.11.2007 22:46:07   
neli99
stephany ... moja mami je štefka ... najbrž mi je tut zato smešno ... zdej bom mela pa rešpekt pred tabo ...user posted image

... zdej sem pa čist zmedna ... sem mela cel fotosešn ... pa naložila vse na rač ... pol me je pa un slikomat ven metal ... vse zaštekal, vse zmrznil ... joj hanna ... jst sploh nimam nobenega antivirus programa, men se zdi da so mi tile smajliji že naredili celo štalo ... a joj ...user posted image

julči ... tvoj post se kar cel smeji ... tok je teh smeškotov not user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
13.11.2007 22:46:57   
hanna1

ja seveda-sej si ti hotla ,da te zajebavam al kaj že.men nč ne cenzurira. ti kar dej,se mi je tk fajn s tabo bost,da te kr pogrešam,če se kak den ne oglasiš  user posted image user posted image
ma zdj pa zares grem v kopalnico,da mi ne bojo spodnji sosedi vodo porabl k se tolk umivajo user posted image   jupiiii user posted image user posted image user posted image ,da sem se pred tabo,mi je že itak malo bol hladna pritekla na začetku,pa sem bila prepričana,da maš ti prste vmesuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
13.11.2007 22:59:08   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: neli9
julči ... tvoj post se kar cel smeji ... tok je teh smeškotov not user posted image user posted image user posted image
A ni fajn da neki miga in skače.

Jaz grem pa zdaj s user posted image v pančevo,morm zutra zgoda vstat,pol pa ni jutranjga crklanja.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
13.11.2007 23:09:40   
hanna1
Js tud greeem ajatuser posted image

nočko

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
14.11.2007 7:49:48   
julci
Dobro jutro zaspanke in mali zaspančki.

Pri nas je pa malo snegeca uslinlo,tk za vzorček.user posted image že diši,a jo vohate.Mjami kako je dobraaaaaa.

Lepo se mejte čez da,če bom mela kaj časa pa vas pridem brat.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
14.11.2007 8:18:17   
KT
evo mene julci - ti kar na mizo postav, že prihajam user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
14.11.2007 8:29:32   
KT
majrim - kakšen cukerček je mala Neža, za popapcat (saj ne dobesedno).

neli99 - Kako se počutiš? Tolikokrat pomislim nate! Zadnje čase se mi kar stoži, ko pomislim na svoj trebušček zadnji teden user posted image  Veselo sem še okrog hodila, Cankarjev dom, koncert, dooooolgi sprehodi, pa nič. Ko sem bila že teden dni čez rok me je že pošteno imelo, da bi si privoščila vikend paket v sobi z razgledom. Pa nič? Večer pred porodom sem še veselo preštevala stopnice v Lj porodnišnici user posted image  Kar po dve sem prekakovala - pa nič! No, na koncu so mi morali malo pomagat, saj je naša user posted image  imela skoraj 4kg, mami pa 48 kg in seveda revica ni uspela prit ven, al še drugače - jo nisem uspela spravit na ta svet. A ti že imaš rezerviran vikend paket v Rimu?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
14.11.2007 8:41:35   
Vilma
Dobro jutro,
tudi moja kavica se voha ane user posted image

A vidite, da sem skor čarovnica, ja bravo jaz, si moram kr mal sama zaploskat. user posted image  Sem čist slučajno poklicala Štefko po pravem imenu. Kot da bi se zares poznali. user posted image

No danes sem pustila sineta v vrtcu čist objokanega.. Sem že pozabila, kako zna naglas jokat. user posted image  Sicer vsaka mamica za svojega misli, da najbolj naglas joka, ker nam je pač hudo, ma naš ko se zaleti preglasi najmanj dva ostala otroka. user posted image  Neli me bo že razumela, o čem govorim, je bila priča parkrat našemu joku. user posted image

To noč pa nisem mogla spat. Sem bedela od dveh do petih. user posted image  No ob pol štirih sem budila dragega za user posted image , saj veste, mal hopa cupa, pa se lažje zaspi user posted image . No pa ni bilo tako! Sem neki razmišljala, da bi ga zbudla še enkrat, pa nisem več upala. user posted image  Ma se bom že danes naspala.

Danes moram pa na CSD oddat vlogo za otroški dodatek. Pol pa kakšno vabilce napisat za sinetov rojstni dan. Sem si spet vse skupi preveč megalomansko zamislila. user posted image  Preveč ljudi, že vidim, kako bom skakala okrog tri dni skupaj. Ampak prvi rojstni dan je samo enkrat! Bom že, imam veselje to rihtat. user posted image

Sem hotla še nekaj napisat. user posted image  Nič mi je ušlo. Pa kasneje. Mejte se konzervice user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
14.11.2007 10:09:50   
natasaom
evo.midve od zdravnika..hana je malo boljša-sam nos ima zabasan pa pikasta je..v pond.kontrola!
včeraj sem pa kar zaspala-sem imela toplo vodo.se ni za bat,da bi mi jo kdo porabuuser posted image ..še v peč ne naloži,če nas ni doma..sam žena ima to čez,on cele dneve gnije v kuhinji,ona mora pa v lj v službo z busom.pride domov ob 4-5h skuhat,zakurt.za prašičam od desca še kakšno svinarijo pospravt pa je konc dneva....ja sama si je kriva

no, v glavnem da sem jaz popolna user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
14.11.2007 13:21:47   
hanna1
DAAAAANNNN!!!!

Midve sva skopani,pojedli sva,mogoče še kakšno kitico do treh oddrema Hana,pol pa greva v posvetovalnico-da vidimo,če smo kaj zrastliuser posted image .sam dodatek bo bolj boleč user posted image -imava drugo cepljenje user posted image .Še dobro,da je njena soimenjakinja malo bolje-a ti niso nič povedali natasaom,kaj so tiste pikice user posted image .
Drgač pa snegec počasi kopni in je zunaj vedno večja packa.Zjutraj je pa sine kar user posted image v postelji,ko sem mu omenila sneg.Se še beremo,ker Hana hoče na vsak način pomagat mamici razbijat po tipkovniciuser posted image

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
14.11.2007 13:26:02   
natasaom
pikice-alergija-možno je tud infekcijska okužba.....pojma nimajo..če ne bo dobra,jo peljem nazaj!!!!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
14.11.2007 13:50:41   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Že 35 čestitke za sineka! user posted image  A 18 dni ste že stari? A ste se že kaj potepali al boste še počakali? user posted image
Štefka vidim, da nas je kar nekaj, ki že razmišljamo o tretjem user posted image  Ti, Neli, Že 35, pa jaz. Najbolje da se fajn pomenimo in eno strategijo ubodemo za naše drage možeke user posted image  Saj veste, v slogi je moč user posted image

Vilma-mi smo šli ven že ko je bil star 10 dni -mislim da
Glede strategije za naše može se pa strinjam da si bomo mogle pomagat ker ne verjamem da mi bo sami uspelouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
14.11.2007 13:50:58   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Že 35
,če dojiš mu kr svojga mleka našprici v oko,ful pomaga.Moji Zali so se šele zdaj odprli solzevodi.Naš mlekec pa pomaga tud pri zamašenem nosku,ker je naraven antibiotik.

Jilci-prosim povej mi koliko je tvoja Zala stara in kako veš da so se ji zdaj solzevodi odprli(kako to zgleda)in ali si ji tudi ti masirala pri očki,ali kaj druga delala???

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
14.11.2007 14:01:42   
Laubica
Se opravičujem ker sem nevešča z računalnikom -nikakor mi ne rata vse v eno spravituser posted image user posted image
Sem videla da bi bilo dobro še pripisat ime mojga prvega sončka -Tinej(za seznam)
In moram vam povedat da smo nocoj relativno zelo dobro spali ker-1.je spal v svoji postelji 3 ure se dojil podrl kupčka in spet za 3 ure zaspal,tako da sem ga dojila ob 11h in 3h no pol pa se je zbudil ob 4.30 pokakan sva se previla dojila pol pa ni več mirno spal-ampak do 4.30 smo lepo jedli in spali kako sem veselauser posted image user posted image user posted image no pol je pa spet na 2 uri želel jestiuser posted image
Kako ste danes-jaz sem vseeno takooo zaspana,ker je tako zaspano vremeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
14.11.2007 14:36:52   
majrim
že 35...mene je tudi dajal spanec celo jutro...na sprehodu mi je zaspala za dve ure,mama pa čvekala..zdej pa hodi sonček ven...
julci...v dravlje sem hodla na umetno...a si ti tudi hodla al kaj??...pol pa je možno,da smo se srečale...v jutranjih urahuser posted image ...se zdej šibam pripravit,ker imam jutri G...big day...da bo povedala kaj naredit user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
14.11.2007 14:57:51   
mateyka
sej vem, da jim paše bit zadekan, ko se rodijo - našo so tud, sam je bla zadekana da je mela majčko in pajacka spodi.. kaj pa vem - sej se tud praskajo po faci in jim eni dajo rokavičke al pa štumfe na rokice, sam je men to ful bed ker pol ne čutjo kaj primejo/se dotaknejo (tekstura materiala). pravjo da je pa fajn to prakticirat dost zgodi. tko da mi smo pač bli mal spraskani in mama je morala redno pilit nohtke, da je ne bojo kdaj klical "scarface" (reference na Al Pacina tuki) user posted image

evo tko pa zgledala naša par ur po porodu,
k bi šla na "spejs šatl" misijo user posted image user posted image user posted image
http://horvatekberg.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=album09&id=PICT0985

ej, majrim - mi mamo pa podobne učke k vi (moj mož in jest, mala pa še šalta, trenutno so sivkaste in temne, samo se svetlijo); svetle in modrikaste  user posted image
in mi tud razmišljamo, da bi blo kasnej dobr kako vikendico ob slovenskem morju nabavt - morje je tok najs, ko si  neki cajta ob severnem polu user posted image

punce, moram rečt - vse mate tok lušne štruce user posted image prav kuuuul smo me - "šele 35tke"!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
14.11.2007 16:07:13   
Laubica
Mateyka-kaj pa je imela tvoja pupa to?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
14.11.2007 17:03:36   
hanna1
Jest sem pa zdaj tako mogočna-sem tk gmajtna,ko moje dete ni niti pisnila pri P,pa še pikico je dobila user posted image user posted image user posted image .Sem samo čakala na vrišč,ampak sploh ni reagirala,ko jo je pičla-zadnjič pa tak vrišč.Sam sem jo pa tud tako držala za roke,da je še traktor ne bi prestavil user posted image in tako ni imela napete ritke.Mere so pa takšne:

rojstvo: 50 cm , 3,340kg
3 mes. :62 cm , 6,330kg
5 mes. :66 cm , 7,300kg

Zdaj smo pač bolj aktivni in se energija bolj porablja,zdaj je pa omagala in tako spi,upam da ne bo kakšne reakcije,pri prvi pikici je bila samo malo bolj zaspana.

No tole je pa naša pikica pod krinko-naj vsi mislijo,da je fantek user posted image user posted image user posted image
Jaz pa komaj čakam,da ati prnese kaj iz trgovine,ker sem lačna,ko .....user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.11.2007 17:07:21   
natasaom
lepo prosim,da ne kažete slik svojih dojenčkov-KER SE MI BO ZMEŠALO user posted image  hvala za razumevanje

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?