Vilma
|
Dobro jutro, evo še mene, vsa sveža, kavico sem že spila Že 35 to kar je Julči napisala, da kapneš mal svojega mleka v oko, res pomaga. Ti kar poskusi, škodit ne more. Viator glede šipe v kuhinji sem jaz ogromno prebrala tu na ringaraji na forumu o gradnji. Sem se ful zapalila za to varianto - predvsem zaradi čiščenja . Lahko si malo prebereš, pa boš vidla. Sicer Julči je prva, ki piše, da ta zadeva tudi poči, tako da je fajn, da se prej fino pozanimaš. Neli ja krajšam imena in jih prirejam A ni fajn No tvojega ne morem, ker je Neli že itak ljubkovalno ime, večino pa se da. Skrbi me edino tale naša ŽE 35! Ne vem, zakaj mora to poudarjat. Mogoče jo bom pa preimenovala v ŠELE 35 Tuki na forumu konzerv je res šele toliko stara Štefka čestitke Klemnu za pol svečke U a sem že povedala, da je nam na zadnjem pregledu čudežno zginil lulček, tako da ne vem, če bomo imeli Klemna. Mogoče bo pa Klementina Bom vsekakor poročala Drugače pa je tukaj ful mrzlo -4. Ampak sonce, tako da je lepo. Ob 11 šibam po malčka v vrtec, komaj čakam. Se je tako fino prilagodil, da mi je vsak dan lažje, res. Sem pač te tri urce dopoldne sama in marsikaj postorim. Evo danes sem celo slike v album zložila (za pol leta nazaj ). Aja pa še odgovor Majrim: jaz nisem imela NIČ časa prva pol leta pri Dominiku. PRedvsem zaradi spanja. Ampak bo minilo, boš vidla. Evo naš ima zdaj skoraj leto dni, pa prespi celo noč. Take stvari se spremenijo tik tak, danes je tako, jutri drugače. Boš vidla, ko ti bo Neža prvič prespala noč. Boš hodila gledat, če še diha
|