|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
14.11.2007 21:57:37   
natasaom
user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
14.11.2007 21:58:46   
neli99
ma brezveze ... grem jst raje odgovort na vaše poste ... user posted image  pa citiranje ... sej brez tut gre ...

sem vesela da ste se oglasile pogrešane ...user posted image user posted image user posted image  pikica, pa DIANA 5 ... pa zdele vidim muki ... ku ku ...

še mal počakam, pol pa popravim sezam ...user posted image

DIANA 5 tok fajn da je vse ok ... user posted image user posted image

duskamb ... pri nas je dete ful čutilo kadar sem bila jst vznemirjena ... takrat je ful bl jokal ... mogoče pa vas matija tut zato danes siten, če te je skrbelo tole z mireno ... upam da bosta se u redu pocrkljala zdaj zvečer ...user posted image

pikica ... sicer pa test ni nujno takoj pozitiven prvi dan ko izostane user posted image  ... jst mela zadnjo user posted image  20.2. pa sem delala teste vsak teden (jst baba ferbčna) ... pa je šele 26.3 pokazalo + ... dva dni prej pa -  ... kaj pa če maš ti tut daljše cikluse?

... drugače smo pa mi tut danes dočakali sneg .... jst sem pa mogla it v lj ... sem vozila čist počas do železnikov ... sem šele pol popoldne zvedela kok ljudi je vrglo ven s ceste.

je blo pa ok ... sam sem pa visela 3 ure pri dohtarjih ...user posted image  ... nas je blo toook za ctg ... sem šla vmes še v trgovino. ctg pa je zaznal en popadek user posted image  ... zdej sem pa čist zmedena.

v prvo sine ni dajal znakov, da bi rad šel ven vse do D dneva ... so me tenstal s tabletkami, da se je sploh kaj začelo dogajat in pol sm tut jst prehodila tiste stopnice v lj porodnišnici milijonkrat user posted image user posted image  pa nič ... pol so mi pa mehur predrli, pa našopali umetne ... pol je pa blo .

tako da se zdaj počutim ko tiste ki prvič rojevajo: a bom vedela ko se bo začelo, a bomo šli prav cajt od doma (mamo 1h do P) ... sej vem da sem smešna ... takle cajt lani mi je G. napisala napotnico za porodnišnico in sem vedela točno: ta dan pa grem rodit ... zdej je pa kar mal čudno ... lahko je že jutri ... lahko pa še doooolgo nič ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
14.11.2007 22:03:36   
neli99
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image

ti se kar smej ... sej en dan bom tut jst znala citirat ... na sej je tuki še že 35 ... sem mislila da sem sam jst tok za cajtom ...

sej to že znam, da eno citiram ... da pa sredi posta še kak citat udarim ... to bom mogla pa še mal naštudirat ... že 35 ... če se ti žarnica posveti, pa le namigni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
14.11.2007 22:07:00   
stephany
Pozdravček vsem!

Diana 5 - čestitke za izvide AC user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa s polno paro uživaj v nosečnosti do konca.

Klemen še malo smrka, zato je današnji obisk posvetovalnice odpadel. Mi je sestra rekla, da naj pokličem, ko bo en teden zdrav.
Ati ga je včeraj meril in tehtal - 70 cm, 9.100 g, uradne mere pa, ko bova šla v P.

Včeraj sva šla s Klemnom v Celje. Sem mu v Wenice kupila bundico za 15 EUR, sedaj me pa mika še kombinezonček, imajo tudi luštne. Stara mama mu je pa kupila eno luštno kapo, je tak frajer v njej. Dobite ob priliki sliko.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
14.11.2007 22:10:18   
natasaom
če bi ti vedla kolk sem jest za cajtam bi se jokat začela user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
14.11.2007 22:14:05   
natasaom
na vrhniki imajo v venisu ful luštne trenerke za 10 eur..morm neki se zmislt...ker naša hana ma nenormalno velik cunj in če kej hočm kupt tastarga kr kap zvizneuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
14.11.2007 22:20:01   
natasaom
no,in zzdej ko jest tukej dežuram spet nobene nikjer user posted image .hladim čaj za hano,ker kašlja.imamo suh zrak,ker je mami dons kurla.dobr,da ni peč razgoniluser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
14.11.2007 22:21:15   
natasaom

na vrhniki imajo v venisu ful luštne trenerke za 10 eur..morm neki se zmislt...ker naša hana ma nenormalno velik cunj in če kej hočm kupt tastarga kr kap zvizneuser posted image

a reeees??no,fino bom šla pogledat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. imam samogovor

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
14.11.2007 22:30:33   
hanna1
Se učila ingliš popoldne zravn sina,je reku,da vse zna,ko pa sem ga začela spraševat,me je gledu,ko da sem padla z Marsa...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........Zdaj sm pa taka ko cotauser posted image ......mulc.....zdaj me pa še dol podijo user posted image user posted image user posted image DIANA5user posted image user posted image user posted image user posted image za dober izvid,neli,drži se,vsem ostalim pa leeeep pozdravček,sem vas komaj prebrala,tolk ste pridne user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
14.11.2007 22:31:19   
neli99

a reeees??no,fino bom šla pogledat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. imam samogovor

user posted image user posted image user posted image

jst mam pa user posted image ... me ven meče, pa zmrzuje, pa ... noče mi delat slikomat, jst bi pa tok ene slikce gor napopala ...

mislim da bova šla oba v rim ... user posted image  ... jst rodit on pa na eno notranje pucanje ... sem ga verjetno čist zatrla s temi smajliji ... komi še dela, pa čist nov ...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
14.11.2007 22:35:08   
natasaom
men tud neki blokira-zato pa smajlijev ne popam user posted image ...jutri gremo v city parkuser posted image  upam,da se bo hana dobr počutla.danes prišla prijateljica iz škotske na dopust.jo nisem vidla skor 6 mesecevuser posted image ..in gremo zapravlat.no,jest bom gledala kako se dnar zapravla k sem gorenjka

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
14.11.2007 22:38:42   
neli99
... bom vrgla dol ta smajli central ...

natasaom lepo se mej jutri, ostale tut .... muki zgleda ne bom dočakala ...

se beremo jutri ...user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
14.11.2007 22:40:30   
natasaom
jest bi ga tud dol vrgla pa ga ne znamuser posted image ..pa spat grem-čaj je že zmrznu
lahko nočko

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
14.11.2007 22:48:17   
.muki.
jOOOOOOJ,  jaz sem pa mravlje v tazadnjo dobila, ker že od 41 strani tukaj gor visim. (babji firbec mora vse nadoknadit). Ampak ve ste čist nore, tolk naklofate vsak dan, jaz pa hodim pred user posted image  v posteljo in ne uspem na RR pridit.  Ko pride moj iz službe ponavadi vpraša sina,: Kje je pa mami, sine pa na kavču in moj nato, ja nič novega. Bi kar cele dneve prespala.

Pa še ena slaba lastnost me daje pojedla bi vse kar vidim. Sem pridelala že  skoraj4 kg pa sem šele v 15 t.
Sem danes sodelavki pri malici rekla da so se user posted image  bedre fejst skrčle, ko sem že skoraj kosti lizala.
Da pa ne bom samo o sebi nakladala, Diana 5 čestitke za dobre rezultate  AC.
Že 35 (šele 35) čestitkeuser posted image user posted image user posted image  za malo štručko.

Hanna 1 , kako je pa kaj z bratom, nič nisem zasledila, da bi zadnje čase kaj pisala. Upam da mu gre na bolje.

majrim sej že pišem, samo prebrat pa moram najprej kaj se je dogajalo ta čas, ko me ni blo gor.

neli99 ti si pa še kar tukaj in še kar pridno urejaš seznam.
No še naši podatki Nejc je rojen 21.9.2003 , moj PDP je 9.5.2008, moja konzervja malenkost pa 8.10.1971.

Neli99 ne mislim te strašit, ampak ko sem bila 8 da po PDP priklopljena na CTG in je kazal ravno črto je moj razočarano rekel a ti pa res ne misliš nikol rodit, je moj Nejček verjetno to slišal in pritisnil na sprožilec, potem pa se je pojavil en majhen popadek oziroma bolj otrdevnje trebuha. To je bilo na soboto, v ponedeljek sem bila naročena za umetne popadke, ampak smo v nedeljo že vse zrihtal. Samo kako se vlečejo ti dneviiiiii, ko čakaš.
Neli99, sem si mislila da v drugo pa potem bolj veš kako je s popadki in te ni tako strah, če boš prepoznal če se kaj dogaja, ampak kot zgleda pri tebi nam bojazni vedno znova parajo živce.  Držimo pesti zate . Če ne bo že zdaj kej bo pa okoli 24 ko se na koledarju kaže ena okrogla lunca!

No ja za danes bo to menda kar vse z moje strani, ker sem že itak prekosila samo sebe, da sem tako dolgo v budnem stanju.

Lahko noč punce!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
14.11.2007 22:54:42   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

p.s. imam samogovor
Ej natasaom,kaj bi brez tebe.Sem mislava da narobe vidim,da si sama sebi odgovorla.Sem se do solz nasmejala tvojmu solo govoruuser posted image user posted image user posted image
Men je pa dolg cajt ma moj user posted image nočno,pol mi pa ni za spat.

user posted image user posted image user posted image

jst mam pa user posted image ... me ven meče, pa zmrzuje, pa ... noče mi delat slikomat, jst bi pa tok ene slikce gor napopala ...

mislim da bova šla oba v rim ... user posted image  ... jst rodit on pa na eno notranje pucanje ... sem ga verjetno čist zatrla s temi smajliji ... komi še dela, pa čist nov ...

Neli bo treba zakurt,da mu bo toplo,pol pa nebouser posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
14.11.2007 22:57:08   
natasaom
julči-jest sem spet sama že cel tedenuser posted image  mi kar paše,samo škoda,ker je hana zbolela pa ne moreva nikamor na potep

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
14.11.2007 23:07:06   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image  lahko noč-3jič user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
14.11.2007 23:20:49   
julci
user posted image
to pa sta šofer in njegova potnicauser posted image z današnjega dneva

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
14.11.2007 23:21:56   
julci

user posted image user posted image user posted image user posted image  lahko noč-3jič user posted image
Pa itak še ne boš šla spat.Morš čaj odtajat,ko ti je prej zmrznuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
15.11.2007 6:26:46   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

jaz vam pa sporočam, da sem danes dobila rezultate amniocinteze in je

VSE V NAJLEPŠEM REDU, 46xx, se pravi,

da bomo imeli zdravo in lepo punčko v marcu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
15.11.2007 7:55:47   
majrim
samo dobro jutro zaželim,pa grem takoj kuhat user posted image ,pa se potem počasi pripravit za it na pohajanje ..ne  preveč popisat papirjauser posted image ,ker  pol rabim en dan za vse prebratuser posted image
...uživajte babnceuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
15.11.2007 8:09:07   
Vilma
Dobro jutro punce!
Ste pa naklofale enih sporočil včeraj. A je blo kej v zraku, da vas je tko metal? user posted image
Ja nič, Neli je tik pred zdajci ane punce! Bi blo fajn veš dečva, da se vsak dan tuki javiš vsaj z enim: še sem v enem kosu. user posted image  Ker včasih ko pridem na RR, ti pa do trh še nič nisi napisala, pomislim, da si šla v Rim. user posted image
Pa čestitke somarčevki Diani za AC in seveda za pupiko! user posted image  Kaj bo ati vesel a, v ženski družbi celo življenje. user posted image
Štefka tvoj Klemen je oreng dečko, moj Dominik je imel take mere pri 9 mesecih. user posted image  Je pa res, da se je rodil z 2800g in se kar pozna vsaka kilca pri tako majhnih.

Drugače pa naš sine očitno v vrtcu je za dva. user posted image  V teh 14 dneh je dobila taaaaaaakaaaaaaa lička user posted image  Je vzgojiteljica rekla, da poje vse svoje, pa še mal dodatka. user posted image  Nisem naprej spraševala, kaj je to dodatek, samo sine je kosilo v vrtcu ob 11:00 in se do petih popoldne nobene hrane ne pritakne, tolk je sit.

Aja Štefka še to. V Wenicu imajo res luštne oblekce, tud jest sem svojemu kupila to bundico za 15 eur (a je temno modra?) Priporočam tud ostalim konzervam, cunce so kr kvalitetne. Enkrat za spremembo lahko rečem za malo denarja veliko muzike user posted image

Midva s sinetom sva pa danes sama, ata dežura. Ne maram takih dnevov, se mi popoldnevi vlečejo. Dans pa pri nas kr piha (beri brije burja user posted image ), upam da se bo dalo it ven.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.11.2007 8:29:40   
hanna1
En jutranji pozdravček še od mene  user posted image user posted image user posted image

Zdaj si tud jes grem skuhat kavo,ampak še praj sem šla na naš seznamček gledat,če je kak obmesečnik in glej ga šmenta,od Zvezde71-Nace je imel včeraj 2 meseca
user posted image
NACE VSE NAJNAJ ZA 2 MALI SVEČKI IN ČIM MANJ ZAMAČENIH NOSKOV-te pozdravlja tudi moja Hana in ti pošiljauser posted image ,pa tudi vsem drugim malčkom,malčicam in njihovim potrpežljivim mamicam

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.11.2007 9:07:57   
julci
user posted image
Nace vse na,naj za dva meseca.Zala ti pošilja koš poljubčkov.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.11.2007 9:19:00   
julci
Drugač pa dobro jutro vsem skupaj.

Jaz čakam kdaj se moje dete zbudi,ker še spi od včeraj,kolkor je vmes mela malice.Se je pa zdaj zjutr obrnala na trebušček in veselo panča naprej.Tk dolgo pa že ful dolgo ni spala.Bom po dolgem cajtu v miru spila kavo,pol se greva pa potepat na zrakeca.

Štefka,kje v Celju pa je Wenice.Mi je ušla ta trgovina.Mama namen drug teden v Celje pridit,pa lahko grem malo po štacunahuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?