|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
12.11.2007 8:47:32   
hanna1
Jaaa,kavicaaa user posted image user posted image user posted image   DOBRO JUTRO user posted image user posted image user posted image -pri nas je pa sočeeek user posted image user posted image user posted image

Tudi midve sva pokonci in kje drugje kot ....user posted image .....

Evo najini pikici že skakljata po RR-vredu si to zrihtala julci-a vam je še kaj ostalo v špajzi,ker mi smo najbrž vse pojedli in spili-ti žolne ti user posted image user posted image

počitnice
-so zame vsak konec tedna,ko se spomnim,da mi ni treba v službo ob sobotah in nedeljah-takšen je pač gostinski poklic user posted image -in smo skupaj z mojimi sončki,velikimi in malimi in lahko se gremo celo potepat user posted image -ne bi pa imela kaj proti kakšnemu odklopu za par dni,ko mi ne bi bilo treba kuhat,prat,..in bi se ukvarjala samo sama s sabo in svojimi user posted image

Zdaj pa greva jest in pa user posted image še tudi pade user posted image

Se še beremo,pa-pa user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
12.11.2007 9:31:41   
Anonimen
Pozdravljena dekleta!! (kako se to lepo slišiuser posted image )

Jaz tudi kofetkamuser posted image  sama z računalnikom. Vikend je minil. Računalnik je preživel, če so bili otroci kaznovani, ga niti mama ni prižigala in ne boste vrjele moj Jure je v petek prinesel iz šole sveže uši. Spet smo preoblačili postelje in si prali glave. Ne morem vrjet, da gredo uši na njegovo glavo, če pa je postrižen na kratko?!user posted image
Komaj sem se malo rešila perila, spet ga je povsod polno. Sem v bloku brez balkona in ne folgam sušit!!

Hanna - imaš kakšne težave po Mireni?
Jaz grem v sredo in me je malo strah!user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
12.11.2007 9:42:22   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

in ne boste vrjele moj Jure je v petek prinesel iz šole sveže uši. Spet smo preoblačili postelje in si prali glave. Ne morem vrjet, da gredo uši na njegovo glavo, če pa je postrižen na kratko?!user posted image Je že znano dejstvo,da gredo uške rajši na čisto kot umazano glavo in tudi moj sine je prejšnji teden prinesel domov obvestilo,da so v šoli uške-kar hodi v šolo in prej tri leta v vrtec,jih ni bilo.In tudi mi vsak dan doma intenzivno pregledujemo glavo
Komaj sem se malo rešila perila, spet ga je povsod polno. Sem v bloku brez balkona in ne folgam sušit!!  mi tud nimamo balkona in pozimi je vsak dan eno stojalo perila v stanovanju in še radiatorji so polni

Hanna - imaš kakšne težave po Mireni?
Jaz grem v sredo in me je malo strah!user posted image se ti bom oglasila na ZS,trenutno pa je alarm prve stopnje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
12.11.2007 10:03:26   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna

Evo najini pikici že skakljata po RR-vredu si to zrihtala julci-a vam je še kaj ostalo v špajzi,ker mi smo najbrž vse pojedli in spili-ti žolne ti user posted image user posted image
Zalog še dosti,tk da ni panikeuser posted image user posted image user posted image user posted image al pecivo sem pa dobro speklauser posted image user posted image user posted image user posted image

yfy<dc faaaaaaaaaaaa<acd  ty yyfsy<yffff cx dtch  zbgv Zalin jutranji pozdravček.
Lumpa se je ob 4 zjutr zbudla frišna kot jutranja rosa in ni hotla več spat.bomo mogli začetji zvečer uro zamikat.

Duskamb včasih so pravli,da uške ne grejo na barvane lase.Probita kupit podoben odtenek in mu jih pobarvaj.Pri nas na Mihanovi šoli pa k sreči še ni bilo v teh letih kakšnih domačih živalic.Trkam na les.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
12.11.2007 10:19:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Duskamb včasih so pravli,da uške ne grejo na barvane lase.Probita kupit podoben odtenek in mu jih pobarvaj.Pri nas na Mihanovi šoli pa k sreči še ni bilo v teh letih kakšnih domačih živalic.Trkam na les.user posted image

Sem razmišljala o tem, če jih ponovno prinese. Ampak jaz sem tudi pobarvana, pa so mi jih v prvi rundi prinesli (pred enim tednom)

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1230
12.11.2007 10:20:35   
Vilma
Že 35 čestitke za sineka! user posted image  A 18 dni ste že stari? A ste se že kaj potepali al boste še počakali? user posted image
Štefka vidim, da nas je kar nekaj, ki že razmišljamo o tretjem user posted image  Ti, Neli, Že 35, pa jaz. Najbolje da se fajn pomenimo in eno strategijo ubodemo za naše drage možeke user posted image  Saj veste, v slogi je moč user posted image
Čakte čakte mal?! A tisti dve pupi sta od Hani in Julči? user posted image  A kar takole skupaj že prijateljujeta, ja super user posted image
Natasaom upam, da z malčico ni hujšega. Če so pikice, je mogoče peta al pa šesta bolezen, sej ne vem. user posted image  Najbolje, da počakate do enih, potem pa poročaj, kaj bo pediatrinja rekla, ok?

Moj sine je pa drug teden v vrtcu. Ponavadi ga dam vzgojiteljici v roke, danes sem ga dala pa na tla. Se je TAKOJ odplazil do igrač, niti pogledal ni nazaj, nobenega joka, pogrešanja. user posted image  No saj je fajn tako, ko vidiš, kako otrok uživa. Ene štirje so kar precej jokali, tisto pa zna bit res hudo za starše, si ne predstavljam.

Jaz pa danes zvečer šibam na eno prireditev, se tko veselim, da bom mal med ljudmi. user posted image  Sem prej celo omaro na glavo obrnilain končno našla eno dolgo rdečo žametno kiklo, ki mi je še prav, če si jo čist do jošk gor potegnem. user posted image  Nimam kaj, se pozna, da teče 21 teden, trebušček pa že oreng trebuh. user posted image

Zdaj pa šibam še mal za kosilo pripravit, ve pa pridne bodite, pa pišite. user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
12.11.2007 10:21:57   
hanna1
julci,prebrala pošto,tole je pa za čisto desetko user posted image user posted image user posted image user posted image .Bomo naslednjič uporabili Blaževo kamero,se sploh nisem spomnila nanjo-pa saj bi jo pol itak pozabla doma user posted image user posted image -že preverjeno user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
12.11.2007 10:28:51   
julci
Hana a tebi je odprlo posnetek.Meni ga pa doma na meilu ni hotlo,zgleda da nimam programa.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
12.11.2007 10:40:47   
hanna1
Pri men je bla pa že pred 9 uro patronažna,sva jo obe tako začudeno gledali,ker sva bili ravno po hranjenju-pokazala sem ji tudi list,kamor vsak dan pišem ,kaj je pojedla in kdaj je potem zahtevala zizo in je rekla,da je čist OK,da sploh ni tiste stroge meje,kdaj naj začnemo z GH Nekje med 4 in 6 mes.)-otrok itak pokaže,kaj mu je všeč in kaj ne,predvsem pa -kdaj.Midve bova kar tako nadaljevali,saj konckoncev pa res vsaka mama najbolj pozna navade in želje svojih malčkov-evo naša že nekaj poje v pojstlci,malo jo bom še pustila user posted image ,dokler ne bo arija na sporedu user posted image user posted image

Vilma,uživaj ti dons na prireditvi,prav je,da si vzameš tud čas za svojo dušo user posted image user posted image user posted image . In user posted image user posted image user posted image za Dominika,da uživa v vrtcu!!!!

Neli
,kako si preživela kitajsko restavracijouser posted image user posted image user posted image ?

Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image za Hanino zdravje od natasaom,pa upam,da bo možek čimprej doma,da ti pri nekaterih stvareh priskoči na pomoč-če je dete bolano,pa ravno fajn,če nimaš nobenega za nujni primer malo za popazit-Držim fige,da bo čimprej bolje,isto tudi za Klemna od stephanyuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
12.11.2007 10:42:10   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Hana a tebi je odprlo posnetek.Meni ga pa doma na meilu ni hotlo,zgleda da nimam programa.  Ja na BS playerju user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
12.11.2007 11:05:52   
stephany
Dober dan!

Kratko poročilce. Klemen spal s prekinitvami do enih, takrat pa bil čisto buden in sva bila pokonci do treh. Potem sva pa oba zaspala in to do osmih (2x je na hitro malo pojedel).
Zjutraj je bil nosek spet precej poln.

KT - imam Baby vac. Z navadno pumpico sva oba skoraj dobila živčni zlom. Sedaj pa se Klemen sicer zelo pritožuje in otepa - mu ni všeč, ko mu fiziološko not špricam, pa tudi sesanje ne. Ko je pa konec, se mi pa že na široko smeji, lumpek mali.
Ja, za zamrznjenčke pa vem, da je omejeni čas hranjenja. Sicer pa 5 let itak nimam več časa čakat, se bo treba prej odločit ...

Že 35 - čestitke za sineka tudi od mene!

Julči in Hana - tile vajini pupiki sta pa prava cukerčka. Ju bomo morali Klemnu predstavit, mogoče se pa kaj zmenijo, ha, ha.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
12.11.2007 11:30:22   
natasaom
1h me ni doma pa že cela štala!!!!!sem komaj vse prebrala user posted image ..šli sva v trgovino..jest moram imet hrano za otroka doma,tko da je šla hana kar z mano..zdej se pa baše s tortico.si je zaželela torto in jo seveda dobila.naša hana ni nikoli pri miru tud če ima 40 vročine...le po kom se je vzel ta otrok...sedaj grem pa zakurt,pospravt.....ob 1h imava zdravnika

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
12.11.2007 15:49:03   
neli99
dan, dan ...user posted image

a joj ... kitajska da ni ok, KT to pa prvič slišim. pa jst sem še kar 2v1 ... ni blo nič razen vožnja je sprožila mal dogajanja po trebuhu, pa tut ni blo panike.

natasaom ... vidim da si že od zdravnika ... kako kaj?

vilma men je pa tko smešno, ko ti ene nike kar mal po svoje oblikuješ ...user posted image user posted image  ... sej te moram kej poklicat , sam tu se še mal načvekam.

tele punce sem pa kar gledala in gledala ...(zalo in hano) ... kok to rase!! se mi zdi če bi mojga sina dala zraven ne bi bla več huda razlika ...

klemen malo user posted image user posted image user posted image  pa za mamico  user posted image  ... so res bogi, ko jim uno fizioliško not špricamo ... moj je užgal tak protest z vsemi štirimi + sirena ... upam da bote kmalu bolje...

joj pa uške ... in to že drugič duskamb ...user posted image  tut tebi mal user posted image user posted image user posted image  ... sej pol se men moji nosečniški simptomi sploh ne zdijo več tako grozni ... jst se samo znebim sina, pa dol uležem, pa sem že skor ok.

danes je nekaj čudnega v zraku ... mi je zjutraj tako bilo srce, da nisem pa nisem mogla zalaufat ... zdej pa je sine spal, pa jst tut , sem pa bolje. pa še tašča dobre volje in ga bo mal mela popoldne ... pol smo pa itak zmagal ...

pridne bodite, grem še med novembrke preverit če je že kera rodila danes ...

pa pa user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
12.11.2007 17:54:52   
natasaom
nelli-hana ima eno infekcijsko okužbo user posted image  pojma nimam kaj in zakaj.vbročina ne popusti-ona pa tud ne.veselo skače po kavču.sedaj se kopa..naša gospodična ne gre v pižamo,če ni skopana

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
12.11.2007 18:23:20   
Anonimen
moji trije sončki! Več slik pa je v albumu in geslo je - sreča.

user posted image

še zapeljivec

user posted image

Hana - HVALA! Javim v sredo kako bo.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
12.11.2007 18:23:29   
Laubica
Pozdravljene -vsem bi se rada zahvalila za lepe želje .Danes smo bili pri dr. ima solzevod zamašen in se mu očka gnoji-revček ga kar težko gledam kako gnojno okico ima.Joj letim alarmuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
12.11.2007 21:04:00   
neli99
ku ku ... kje pa ste danes? (no natasaom in duskamb in že 35 izuzete ..) men se pa vidi, da nimam kej drugega počet kot tu gor viset, pa čakat ...user posted image

danes mam spet napad želje po solati: evo me  - pred računalnikom z veliko skledo solate ... fajn okisaneuser posted image user posted image user posted image  ... že 35 sem brala pri vas mamicah, sem se takoj spomnila kaj bo pol ko bo treba pazit user posted image  ... nč kislega, nč tega nč onega ... pol ti pa še mlek in mlečne izdelke odsvetujejo ...user posted image user posted image  ...

zdaj grem pa na lov za starim seznamom, da odkrijem že 35, da te spet dam na seznam ... če si pa kje blizu, pa javi še enkrat svoje podatke ... bo hitreje.

duskamb ...evo spodbuda za vse nas, ki nas ma da bi tut še tretega ... lušno lušno. sej sploh ne zgleda taka gužva, a ne punce ...user posted image

grem ....

joj... zmeri pozabim vprašat. mam eno hudo klasično gospodinjsko zadrego: trdovratne madeže user posted image user posted image user posted image  ... odkar sine sodeluje pri hranjenju mamo take flekce, ki jih ne spravim ven ne na 95 ne z vanish ... kaj ste ve naredile, a je kej delovalo, al lahko kar vržem preč user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
12.11.2007 21:14:08   
neli99
user posted image

user posted image    user posted image   KONZERVICE, PARTIZANKE IN ROŽICE,  user posted image    user posted image     

user posted image

KT (11.7.1971) -             Alina junij 07
mateyka (4.4.1971) -     Inara 29.7.2007
majrim (  3.4.1971) -      Neža 28.6.2007
natasaom (4.7.1972)-     Hana 17.9.2004

stephany (21.12.1970)Klemen 13.5.2007
zvezda 71 (16.5.1971) - 
Nace 14.9.2007          
šnucika (38) -                  Živa  jan. 06

user posted image user posted image

hanna1  (23.12.1969) - Blaž 5.10.1995,  
Hana 5.6.2007
julči (1.5.1975) -           Miha 2.12.1996Zala 5.6.2007
trixi (40) -                     18luser posted image , 4luser posted image  
marogica (41)-              6,5l  Bor
3l Brin 

Pi-kica 1 (40) -              21l user posted image , 3l user posted image   
pikica 36 (26.2.1971) - 18l, 12l, ... prihaja user posted image

Že 35 (35) -                    8l user posted image , Timon 24.10.2007

user posted image user posted image user posted image

duskamb (5.7.1972) - Žana 13.1.1999,

Jure 19.8.2000
                                    Matija 20.9.2007  

viator (42) -                13l Urška, 10l Lea, Lara  julij 2007 

user posted image  (srečke) nosečke ...

Vilma (21.6.1972) -     Dominik 5.12.2006, user posted image (PDP 27.3.2008)
DIANA 5 (36) - dec. 04 Alex, junij 06 Nina , user posted image (marec 2008 user posted image ) 
neli99 (31.12.1972) -   Peter 13.8.2006 , user posted image ( PDP 27.11. 07 user posted image )

.muki.  (36) -                4l Nejc, user posted image  (maj 2008 ?)

... ŽE 35 jst sem kar na pamet napisala, kar se spomnim o tebi, pa datum od Timona pri novembrkah prepisala ...

Vilma ... sem zbrisala user posted image   ...user posted image  ... jst še zmeri navijam za user posted image ... a ja, da si ne boste napačno razlagale: sta zadnjič oba z G. iskala lulčna na UZ, pa ga nista najdla ...user posted image  ... joj vilma bo huda ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
12.11.2007 21:51:44   
neli99
user posted image

nč ne bo danes ... bi prej rodila, ko pa kero dočakala ... grem jst raj v vodoravno lego ...

pridne bodite, kjerkoli že ste ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
12.11.2007 22:28:34   
julci
Čer,uh sem pozna,ste mi že vse  ušle.

Že 35
,če dojiš mu kr svojga mleka našprici v oko,ful pomaga.Moji Zali so se šele zdaj odprli solzevodi.Naš mlekec pa pomaga tud pri zamašenem nosku,ker je naraven antibiotik.

Neli jaz mam vanish v tubi in ga zdrgnem po madežu,pustimnekaj časa,pol pa dam prat.Včasih pa kr z megliopošpricam pa je dobro.Sem vse sprobala,ker je Miha stručnjakza fleke,če ne drugega si gre pa s kulijem pisat po kavbojkahuser posted image pa vse lepo spravim dol.Probi.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
12.11.2007 22:56:38   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

user posted image

nč ne bo danes ... bi prej rodila, ko pa kero dočakala ... grem jst raj v vodoravno lego ...

pridne bodite, kjerkoli že ste ...user posted image   Sem morala malo user posted image masirat,jamra,da se še  sam RR posvečam user posted image pa tavelkega šefa sem morala met pod nadzorom in posledično nisem uspela kaj napisat-bo pa drugič kaj bolš

user posted image od mene,grem tud jest user posted image

Lahko nočko vseeeem user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
13.11.2007 0:01:26   
viator
Dober večer....samo da vas pozdravim, še vedno v akciji...pišuka eno bogo kuhno tolk časa sestavljamo.
No zdej mi je tud mal bolj jasno, zakaj so arhitekti tolk dragiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Namreč še kar si razbijam glavo katere ploščice po tleh, pa kakšna barve naj bo stena, vmes pa še malo letam po štacunah.

A ima slučajno katera namesto ploščic pri pultu steklo - to zdej kar veliko videvam po teh tavelikih pohištvenih centrih - kako se vam kaj obnese?

Aja, da ne pozabim dobrodošla ŽE 35!!!!!! Evo samo tolk sem videla, da imate težave s solzevodom, Lara jih ima tudi...stalno je učka po malem zagnojena...grrr.

Nisem prebrala, kaj ste napisale..se bom jutri lotila..danes je že malo pozno...

Mirno noč vsem!!!

< Sporočilo je popravil viator -- 13.11.2007 0:11:13 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
13.11.2007 0:13:07   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

viator v tem klubu je tako kot v življenju: starejši si, bolj si ugleden in spoštovan ... tako da ti si naša eminenca ... pa še tri otročke ... totalno kraljuješ med nami user posted image

Aja, Neli99, hvaaalaaa...uh se prileže kaj takega. Sem mislila tudi nate tele dni...zdej pa se približuje dan D - nič se bat, vsakič je malo lažje in hitreje rodit, ...boš videla.

Seznam je pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image - pri nas so takole rojstni dnevi:
Urška 25.8.1994, Lea 19.9.1997, Lara 11.7.2007 (samo za 4 dni je zgrešila magični datum 7.7.07 in tako ni Bondovo dekle)..jaz pa imam rd. 27.9.1965.

Pišuka,  letnik 71 pa z naskokom vodi..... user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
13.11.2007 8:48:22   
Anonimen
Dobro jutro!

user posted image  sem že popila, Matija spi, zdaj grem malo likat, potem pa se bom okrog 11h spravila ven, ker je lep sonček - nisem pa še slišala temperatur.
Moram pa poiskat rokavice, ker zadnjič so mi roke skoraj zmrznile, ko sem tiščala voziček.
Na srečo ne rabim kuhat, ker je ostalo od včeraj.user posted image

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
13.11.2007 9:04:58   
julci
user posted image DOBRO JUTRO,upam da jo že pijete,jaz jo.user posted image

Tolko da vas malo pozdravim,sem bla včera bolj pozna,ker smo Zali probali uro malo premaknit za spanje,ker frkla vstane zjutraj ob 2,pol pa ne spi celo uro.Nam je uspelo da je šla ob pol devetih,prej ob pol osmih,ampak pokonc je bla pa ob 4 zjutrajuser posted image bomo probali dans še malo bolj pozno uro užgat.

[guote]IZVIRNO SPOROČILO: viator
A ima slučajno katera namesto ploščic pri pultu steklo - to zdej kar veliko videvam po teh tavelikih pohištvenih centrih - kako se vam kaj obnese? Moj brat ga ima,ampak mu je po 14 dneh počlo točno pri štedilniku,pa je to steklo odporno na visoke temperature.Če mene vprašaš malo morgen.Tk da ti ga jaz ne priporočam.Brat je ful jezen,ker mu nti reklamacije nočejo upoštevat.
[/quote]

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?