|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
6.11.2007 18:05:40   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image user posted image user posted image user posted image  a si me pa nasmejala--obe hana in mateja..
hana-jest tebe lahk po čike pošljem,ker si prej vedla kje je trafika  Saj sem vedla,da današnja mladina čisto prehitro začne kadit user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
6.11.2007 18:09:10   
natasaom
ah,dej no 2dni gor al dol..

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
6.11.2007 18:46:53   
hanna1
......pa ko vsaj kaj drujga vlekla,pa ne glih čike.....user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
6.11.2007 19:00:50   
natasaom
poleg drugega vlečem tud čikeuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
6.11.2007 19:07:35   
hanna1
     jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj                                                              ,m  hbhh lm   u        n   (to pa je mnenje moje Hane o čikih user posted image )

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
6.11.2007 19:10:43   
hanna1
A zdej se samo midve nauser posted image tu gor,ko je ravno tema o čikih user posted image ....partizankeeee,kje steeeuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
6.11.2007 19:13:02   
natasaom
ja-očitno!pa še jest grem v banjo,ker sem hani obljubila,da se bova skupej kopale...zdj bo poplavauser posted image ...pa še neki lahko povem..spet imamo zajčke-dojenčkeuser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
6.11.2007 19:16:05   
majrim
da vas malo pozdravimuser posted image ...končno prebrala vseuser posted image ...zdej moram napisat še kej,da boste ve imele kaj bratuser posted image
...kaki snežni metež...fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.....jaz ne uspem pridet do računalnika,ker sem non stop zunajuser posted image ...sonček pali; po 16 uri pa se kar fajn ohladi in zbežimo domovuser posted image ...se pa itak vidi po stanovanju,da me ni doma...ampak ku...c   ga gleda..je treba izkoristit lepa vremenauser posted image
pikica36...a delata po naravni poti al umetni??..nama je po umetni uspelo iz prve z enim samim jajčecem in to na petek13user posted image user posted image user posted image ...zdej pa sva brez zaščite in sam bog ve,kaj bo...moja mam pravi,da sem nora,češ,da mi že Neža vzame ful energije, ampak jaz je imam še na zalogi in bi imela še eno pupouser posted image
...tako,zdej pa grem delat seminarsko nečaku (ne mi pridigat z moralouser posted image ) za slo...ampak kako blesavo temo imajo - sveto pismo...je treba napisat obnove 5 zgodb...grozauser posted image ...on se uči tri druge predmete..mu malo nagaja šola,jaz pa sem itak zlata teta,samo,da uspe s to srednjo do konca

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
6.11.2007 20:28:39   
natasaom
lahko noč user posted image user posted image  kure so šle spat-midve grev pa tud

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
6.11.2007 20:42:40   
stephany
Dober večer!

Danes sem spet malo na RR, sinoči pa nisem bila nič - je imel moj dragi RD, pa se mu je bilo treba malo posvetit user posted image  (kolikor je Klemen dovolil).
Danes čez dan mali ni skoraj nič spal - posledično je bil utrujen in zeeelo siten in je zaspal že ob 18.30. Upam, da ne bo že sredi noči čisto naspan. 

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
6.11.2007 20:48:02   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

hojla  mamice po 35! user posted image user posted image
tudi jaz  spadam v vaš klubuser posted image  sicer sem že mamica 2x (18 let in 12 let) sama jih pa štejem 36.
in zdaj spet delamo nauser posted image .žal še ni uspelo ampak vsak mesec znova upamo na +++++.

lep pozdrav vsem , kolikor bo mogoče pa se vam pridružim v čvekuuser posted image

DOBRODOŠLA pikica36 - še ena mojih let user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
6.11.2007 20:53:33   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Danes čez dan mali ni skoraj nič spal - posledično je bil utrujen in zeeelo siten in je zaspal že ob 18.30. Upam, da ne bo že sredi noči čisto naspan. 

stephany naša tudi user posted image  - čista tečka nesrečka. Vseskozi bi se na rokah nosila & me po obrazu božala - to je zdaj njena zadnja praksa - pol me pa boža po nosu in licih, pa v usta mi roke daje - tok je sladka, da bi jo kar pojedla. Če pa jo za trenutek odložim .... dretje!

Hanna in julci nekaj vaju moram nujno vprašat, ja pa seveda tudi ostale že prekaljene partizanke: Naša user posted image  je stara še ne 4 mesece in pol, izredno pridna za spanje (to vse veste), joka bore malo (se ji mora goditi res huda krivica user posted image ), dobrovoljček (in to še sekundo po tistem, ko se je zbudila - jest na primer še govorit ne znam takrat, kaj šele usta raztegnit v nasmeh), .... no, kaj sem hotla zdej vprašat user posted image  aja, v zadnjih 10 dneh ali celo manj - tednu dni se je tako priklenila name, da vrešči kot, da bi jo s kože dajali, če me ne vidi recimo15 minut . Z vozičkanjem se jo da zamotit, da pa bi se recimo s kom domačim igrala ali pa kaj drugega pa bog ne daj user posted image  Za enkrat je moja mami še sprejemljiva, za enkrat pravim, bom videla jutri kaj bo user posted image

Ali se morebiti še kateri dogaja kaj podobnega?

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
6.11.2007 21:17:00   
stephany
KT - tudi moj Klemen se me zadnje dni drži kot klop, kar naprej bi bil na rokah, pa non stop bi na zizi visel. Pri atiju se sicer pocarta, a bolj na kratko, potem pa že spet sili k meni. Pa še ponoči ponavadi pol noči prespi v svoji posteljici, potem do jutra pa pri meni user posted image  (ati raztegnjen na svojem koncu, mali na drugem, jaz pa user posted image  čisto zlomljena, ko vstanem).

Pikica 36 - dobrodošla!!!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
6.11.2007 21:52:56   
hanna1
     user posted image

user posted image user posted image   KONZERVE -PARTIZANKE -ROŽICE  user posted image user posted image
                        user posted image
           julci (RD:  1.5.1975 )

MIHA : 2.12.1996

ZALA : 5.6.2007

user posted image
          majrim (RD:  3.4.1971)

NEŽA : 28.6.2007

Malo sem tuhtala za seznamček,ko je neli omenjala spremembe-dajte malo predlogov-moj predlog je zgoraj

Pa-pa

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 6.11.2007 21:53:46 >

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
6.11.2007 22:00:47   
majrim
KT...to početje tvoje tamale je nekaj čisto običajnega v tem času...pravijo, da  dobi otrok strah, da bi mama iiiiiizginila in posledično je krik in vik,če te ne vidi...moja je tudi vedno hujša...še na wc ne morem,ne da bi me videla..tako hodi ležalnik v vse možne kotičke ali pa ga naštimam tako,da me vidi...samo,da je mir..user posted image
...zdej pa gremmmmmmmmmmmmm....nočkoooooooooooooooo
hanna1...user posted image user posted image user posted image ...super zgleda!!!!!!!!!!!!!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
6.11.2007 22:19:41   
mateyka
ampak kako blesavo temo imajo - sveto pismo...je treba napisat obnove 5 zgodb...groza ...on se uči tri druge predmete..mu malo nagaja šola,jaz pa sem itak zlata teta,samo,da uspe s to srednjo do konca

kaj pa je narobe s temo? vsako znanje enkrat prav pride imo - jaz sem bla manijak na mitologijo v najstniških in še zdej mam občasne popadke -  je dostikrat  prav fajn, da kej vem user posted image vsaj povej mu hitro obnovo zgodb, da če bo vprašan kaj na temo, ki jo je pisal, da ne bo bukov gledu. sej lahko pomagaš, sam mal ga pa tud podkuj (da ve zakaj se gre, kjer mu pomagaš), da bo pripravljen tud na kake mine v šoli user posted image + dobr je za splošno znanje, itak user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
6.11.2007 22:40:05   
julci
Čer babnce
Pikica  dobrodošla v KSK med partizanke.Boš mislava da si v jaslice prikloplauser posted image user posted image user posted image pa nč zato smeh je pol zdravja,druga polovica pa sexuser posted image

Madona ste dans mele debato,sm se orng mogla nasmejat.

Ktjaz sem pa že stručko v tem,da ne smem mali zgint z obličja.Vmes je mela 14 dni pavze,da sem se spočila,zdaj pa jovo na novo.Smo včera meli mašo za mamo,pa jo je moj ata pazu.Po 5 minutah je vidla da me ni,je vžgala sireno.Tulila je dokler nisem prišla,pol pa ko me moja lubica zagleda pasmeh do ušes.Tk da kr navadi se na to.Ti ne preostane kaj drugega.user posted image Jaz sem se že.
Hana kaka čast me je doletela,da sem ti za modeluser posted image user posted image Drugač pa super.Bomo vsaj vidle,kda more ker za rundo net pijače datuser posted image user posted image user posted image user posted image .

A vete kaj.Dajte vašim user posted image luč prižgat,da nevjo tk hitro spat hodle.Ko jaz pridem na čvek pa vse že spite,to ni fer.Zutra,ko pa vstanem pa ni še nobene nikjer.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
6.11.2007 22:43:39   
natasaom
ne morem spatuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
6.11.2007 22:50:34   
trixi

ne morem spatuser posted image

zakaj bi pa morala, saj je še zgodajuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
6.11.2007 22:50:58   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
vete kaj.Dajte vašim user posted image luč prižgat,da nevjo tk hitro spat hodle.Ko jaz pridem na čvek pa vse že spite,to ni fer.Zutra,ko pa vstanem pa ni še nobene nikjer. Evo ena user posted image že šiba pod kovter-kje si se pa ti potepala,da sem se nad natasaom znašala?user posted image user posted image user posted image

Lahko noč,men se hudo  user posted image ,pa še zjutraj moram zgodaj vstatuser posted image

user posted image vašim sončkom in prijetne sanje tudi mamicam,

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
6.11.2007 22:59:36   
natasaom
ja,sej zdj pa pod kovter ane?! trxi-jest sem bla že ob 9h za spat naštimanauser posted image

je pa danes hana atiju rekla,ko jo je poklical po tel.če ve da ima doma 2 otroka!!men so solze tekle tolk sem se smejala

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
6.11.2007 23:05:24   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: julci
vete kaj.Dajte vašim user posted image luč prižgat,da nevjo tk hitro spat hodle.Ko jaz pridem na čvek pa vse že spite,to ni fer.Zutra,ko pa vstanem pa ni še nobene nikjer. Evo ena user posted image že šiba pod kovter-kje si se pa ti potepala,da sem se nad natasaom znašala?user posted image user posted image user posted image Ma cel dan sem mela notno,Zala ni kaj veliko spala,pa še cel dan sem bla sama z njo doma.Moj in ata sta pa  avto popravljala,lepotno namreč.Tk je če se ti kup rje vozi po cest.user posted image user posted image user posted image

Natasaom in Trixi vsaj dve za čvek pripravljeni.Upam da mi nista že zgasnale.Natasaom tvoja Hana je pa taprava.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
6.11.2007 23:05:52   
trixi

-jest sem bla že ob 9h za spat naštimanauser posted image

jaz sem se pa takrat glih zbudila. Resno, sem ob osmih prišla s telovadbe, nekaj časa smo se še neki pogovarjali, tamali je skakal okoli, pa tv na ves glas, mene je pa kar zmanjkalo. Zdaj sem pa dobra do enih- najmanjuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
6.11.2007 23:06:24   
julci
Hana jaz te pa vidim,še nisi šla spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
6.11.2007 23:12:53   
natasaom
moja hana ga poka tko,da so še v vrtcu vzgojiteljice vse uscane-od smeha

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?