|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
4.11.2007 21:46:32   
natasaom
glasovala za hano!!!!!!!!ne se mi zahvaljevat user posted image ...ma,sej bom preživela,sam mene zvije drug dan po obravnavi.zadnijč sem bruhala cel dan..potem pa mojga skrbi pa hoče da grem zdravniku,jaz pa NOČEM pomirjeval,ker mene pa tak kreten ne bi iz tira spravu PIKA!
hana atija tako okol vrti,da si tud predstavlja ne...user posted image user posted image
on misl,da jo ima pod komando-dobr da je moja kri zravn..hahaha

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
4.11.2007 21:48:57   
julci
Hana zato pa jaz zdaj hilam,ker bo kmalu domauser posted image user posted image user posted image user posted image ,da nevjo kake pripombe letele.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
4.11.2007 21:51:39   
natasaom
jesr sem bila pa cel teden pridna,ker je bil mal več doma in mi je reku,da bo računalnik vn vrgu user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
4.11.2007 21:52:34   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
hana atija tako okol vrti,da si tud predstavlja ne...user posted image user posted image
on misl,da jo ima pod komando-dobr da je moja kri zravn..hahahaŠe dobro da znajo punce svoje atije navijat okol prsta,men se prav fajn zdi.user posted image user posted image Če so pa njihove mazike.Pa saj je prav tako.

Natasaom držim pesti,da se tvoja mora že konča.Daboste lahko v miru živeli in uživali življenje.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
4.11.2007 22:05:35   
natasaom
julči-sej se mora končat,ker bova tud midva začela pritiskat na sodišče..pa da se še mal pohvalim-moj brat je naju tožil za 10miljonov sit in seveda tožbo izgubil user posted image user posted image ..pravzaprav je do sedaj vse tožbe izgubil..izselt bi se mogu že eno leto nazaj-pa se ni-in ker naša država skrbi za socialno in moralno ogrožene družine nimajo stanovanja za nas.in ker sem lastnik 2000m parcele in hiše nisem upravičena do stanovanja,zato midva živiva v najemu in plačujeva najemnino-ampak imava mir in smo živi in zdravi..tako je naše življenje..

ko bo pa tega konec,se bom pa napila!!!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
4.11.2007 22:26:53   
julci
Žalostno,ker v tej državi sam še lumpi pridejo lepo skoz.
Midva sva pred leti mela dolgo prošnjo na občini  za občinsko stanovanje,prišla do 11 mesta.Ker pa je moj  dobil malo  boljšo službo,sva padla iz seznama,ker sva cenzus v celem letu presegla za 700sit.Kličem na občino,če se lahko uvrstima na čakalno za profitna stanovanja,pa mi flegma povejo da mama premale dohodke.Sem mislava da mi bo dekl dol vrglo.Saj sem ji povedla par sočnih,mogoče bi bilo boljš,da bi bla socialni problem brez službe,....pa bi dobla vse.Žal je to naša demokratična država (še dalč od demokracije)

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
4.11.2007 22:30:35   
Marogica

julči-sej se mora končat,ker bova tud midva začela pritiskat na sodišče..pa da se še mal pohvalim-moj brat je naju tožil za 10miljonov sit in seveda tožbo izgubil user posted image user posted image ..pravzaprav je do sedaj vse tožbe izgubil..izselt bi se mogu že eno leto nazaj-pa se ni-in ker naša država skrbi za socialno in moralno ogrožene družine nimajo stanovanja za nas.in ker sem lastnik 2000m parcele in hiše nisem upravičena do stanovanja,zato midva živiva v najemu in plačujeva najemnino-ampak imava mir in smo živi in zdravi..tako je naše življenje..

ko bo pa tega konec,se bom pa napila!!!

Pa kaj si ti noruser posted image  Jaz bi se ga tudi napila user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
4.11.2007 22:50:09   
hanna1
JES GREM PANČAT!!!!user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČ VSEEEEEMMMuser posted image user posted image user posted image !!!!!

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
4.11.2007 22:50:38   
natasaom
julči.da te potolažim-midva sva oba bila brez službe-pa nisva dobila nič!moj dela pri privatniku ima dokaj dobro plačo-kadar jo dobi,ker folk ne plačuje.in to ne tak ki nima denarja,ampak taki,ki imajo polno **** vsega.jaz pa hodim pospravljat,da mal zaslužim.pa,da ne boste mislile,da nimam nič delavne dobe..18 let in pol +bonifikacija 1leto in pol.to je 20 let.pa tukaj ni služb...ko pridem na razgovor povem,da imam 1otroka starega 3leta v vrtcu,da nimam staršev-zaradi varstva,če otrok zboli odpadem ko knof od gat!!
marogica se bomo skupej napileuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
4.11.2007 22:53:08   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

lahko noč user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
4.11.2007 22:58:31   
julci

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

lahko noč user posted image
Jaz tudi.Sicer še morem malo počakat,da dobi  Zala zdravilo,pol pa CIKCAK pod kovter.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
4.11.2007 23:24:51   
Marogica

marogica se bomo skupej napileuser posted image

Ja, mogoče pa resuser posted image .....kdaj....jaz že leta ne pijem alkohola, vendar v tvojem primeru bi se ga pa pošteno nacukala od veselja.

Iz katerega kraja pa si?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
5.11.2007 8:30:43   
hanna1
                 user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZALA IN HANA ZA 5 MESECEV user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
5.11.2007 8:55:37   
viator
Pišuka, natašaom...taglavna si. Vse tole sranje, ki ga moraš prenašat, pa se vseeno dobro držiš!! Kapo dol. Res ti želim, da se tole s sodnijo čim prej zaključi...pa da čimprej najdeš eno spodobno službo.
Imata pa prav z Julci...v tej državi samo lumpi profitirajo. Ko vidim, kaj se danes se vse poštenim ljudem dogaja...me ful razbesni...

Ampak tvoja Hana je pa prava mala lisičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ful sem se nasmejala, kako atija okrog prsta mota...bravo!!

Stephany...user posted image za Klemna in kravice.

Pa seveda VSE NAJBOLJŠE MALIMA PRINCESKAMA HANI IN ZALI user posted image .

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
5.11.2007 10:23:11   
julci
user posted image
HANA  VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV.Zala ti pošilja velik koš poljubčkov

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
5.11.2007 10:24:44   
zvezda71
Pozdravljene soborke,
vidim, da ste preživele praznike ok. Mi smo bili na Ptuju pri mojih naš user posted image vožnjo prenaša 1a na Nemški c. v Lj je zaspal, zbudil se je na Tepanjih malo prečekiral kaj dogaja zaspal nazaj, naslednjič se je zbudil na Ptujskem mostu, ko je pes začel najedat. Tako da user posted image pikec še bomo šli kam. Doma je pa bilo kot...otroka sem videla samo,ko je bil lačen, vedno sta bila vsaj 2 para rok, ki sta ga želela prenašat okoli. Mi2 sva šla v ZG po mewst. od vozička, pa ful lepo torbo za na voziček sem kupla , skratka kar pasalo se je odpočit od otroka. Super mi je bilo,ker je bil res v 100% oskrbi moja nečakinja je prav Mary Poppins malega je zrihtala v nulo, nora je na dojenčke,star pa tudi že 21 let tako,da ji lahko zaupam tamalga.
Skratka sedaj smo back 2 reallty, user posted image se privaja nazaj na "težje"življenje, ko ni celi dan v naročju in mu gre kar dobro sedaj spi v ležalniku.
Naj poročam še iz telovadbe bilo je super jaz sem se zelo razmigala imela sem celo malo muskelfibrauser posted image mali pa je zraven spal v ležalniku pol ko se je pa zbudil sem ga vzela v naročje in sem telovadila naprej. Skratka super zadeva se že veselim jutri, ko imava spet.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
5.11.2007 10:26:20   
julci
jjjjjjjjjjjj                                      h                               nn     bn  hgxseiu,k        xcaaaaaaaaaaaaaaxa335

To je še pa Zalina čestitka Hani.user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
5.11.2007 14:22:48   
stephany
Vse najboljše Zali in Hani še od naju s Klemnom!

user posted image

Hanna - Klemnova slika je stara slab mesec, sem jo pa dala gor, da ne pozabim kakšen je, kadar je smeško!
Dlesen je že ostra, videti pa še ni nič konkretnega.
In kdaj se šteje, da je prišel zobek? Ko se že vidi ali kdaj?

kh nm jmnn  ,m, k,jnoilk, bx d , - to je pa pozdravček od Klemna user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
5.11.2007 14:32:21   
natasaom
daaaaan!!!!vse najboljše še od mene!!!!do sedaj sem delala,nekaj pojedla in moram po hano v vrtec...imam pa tako štalo doma,da me kap,če ne bom danes pospravla...naša hana vam pa ne bo nič pozdravov pisala,ker pol mami ne več mogla do računalnika

marogica-sem iz ok lj....pa sej mi ni tako zelo hudo,samo jezijo me primeri-strojan npr...pa se moram mal skašlat user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
5.11.2007 14:35:34   
natasaom
viator-naša je hana je po mamici----------žlehtuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
5.11.2007 16:53:07   
viator
user posted image user posted image user posted image kar tako naprej Hana in natasaom....tko se dela!!!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
5.11.2007 22:07:41   
hanna1
Pozdravček,preden me naženejo stran user posted image user posted image user posted image .

Danes je pa malo zatišja pri nas starinah,ampak punce,novo moderatorko imamo in bo lepo,če se bo kdaj tudi na naši strani oglasila user posted image ...punce,se bo treba lepo obnašat,brez izpadov user posted image user posted image user posted image
Midve še kar nekaj vekama,danes zvečer smo pred kopanjem malo uničevali temenca,pa ...KONČNO...smo vrt zrihtali-me je že tolk žuliluser posted image -zdaj bo imel moj user posted image do nadaljnega mir,ampak saj si bom kmalu kaj zmislila user posted image .

Zdaj pa frčim na sedežno,ker sem dobila natanko 5 minut časa,da napišem post-ma mam same diktatorje v bajti user posted image

Hana se vam zahvaljuje za čestitke in vam pošilja user posted image user posted image user posted image user posted image (no zdaj že spi,ampak,mami prej ni prišla do tipkovnice...user posted image )

Mirno nočko vam želim,

pa-pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
5.11.2007 22:30:45   
julci
Čer vsem skupaj.

Zala se vam zahvaljuje za čestitke in vam pošilja user posted image user posted image user posted image

Pri nas je blo dans tud pestro.Že zjutraj mi je dan polepšala mamina prijatlca,ki je včeraj postala prvič babica prelepi punčki.
Potem je prišel moj ata,ker ni mel kaj za delat,mi je šel vrt prelopatat,da bo pripravljen za pomlad.Jutr pa samo čebulice posadim,da bodo pomladi lepo cvetele.user posted image ,nekaj jih morem pa še nabavit.
Men je ful lepo ,ko pride maj in vse cveti.Mam kr skomine na svoje otroštvo,ker sem vedno dobla za svoj rojstni dan en velik šopek pomladnega cvetja od moje babice.Ja kje so tisti časi.

Potem sem mela pa obiske.Je Zalo prišla botrca obiskat,pa kot vedno ni prišla brez praznih rok.Malo namreč obožuje.Jaz sem pa prav vesela,da jo ma tolko rada.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
5.11.2007 22:35:06   
julci
Ja kje pa ste čvekice.A ste šle s user posted image spat.
No če je tk pa se zjutr tipkamo pri kavici.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
5.11.2007 23:00:50   
.muki.
Viator, hvala za link o kruhomatu.
Kaj veliko danes ne bom napisala , ker mi že rulete dol padajo, saj sem bila do večera v službi in sem crkjena.
Drugače pa se mi zdi da tolk naklofate vsakdanuser posted image , da se komaj prebijem čez vse vaše poste in na koncu pozabim kaj sem hotela komentiratuser posted image .

Lahko noč konzervice, mamice in nosečke!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?