|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
7.11.2007 22:04:06   
hanna1
Jest pa dans nimam nobenega ....kako se že temu reče....-za debatiranje-sem čist neka cotasta user posted image bo treba iticikcak pod kovter,alda julci user posted image ,sem pa vesela,ko nas neli še malo vrne v tiste lepe trenutke,ko smo že komaj čakale na naše štručke user posted image -zdaj so seveda prijetni,takrat je pa po vseh koncih žululo in tišalo ven user posted image .Sem šla dans na eno kavo in obiskat sodelavke,pa mi pravi ena,ki ima 20-mesečnika doma,da ne bi znala več take malčice prav v roke prijet,jaz pa sem rekla,da bi se verjetno pri novorojenčku že tud bolj čudno zravn spravljalauser posted image -mene je prav skrbelo ali ga bom znala prav prijeti,ko mi ga bodo dali v roke,ampak ko sem jo dobila,pa sploh nisem več razmišljala-tiste drobčkene rokiceuser posted image ..in namrgoten obrazekuser posted image ...pa...me kar potegne v spomine,še neprijetni prvi dnevi so zdaj postali čist normalni,pa da sem komaj naredila tiste prve korake po CR..se mi zdaj sploh ne zdi tako hudo-čas pač zabriše bolečine in ostane samo lepo.....neli,ti si kriva,da sem spet nekaj zafilozofirala....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
7.11.2007 22:29:29   
julci
Pozdravček
sem mislava kolko bote naklofale,pol pa ugotovim,da je blo dans bolj zatišje.

No midve sva dans mele kontrolo,uhica je še malo roza,gre pa na boljše.Sirup morma pit pa še do torka.Potem sva bile malo zunaj,je bil tak lep dan.Madona me je pa ena mama razkurla.Dve sva čakale,druga je mela okol 3 leta starga otroka.Pa pride tretja v čakalnico,pa frajla potrka,ker z 8 letno punco pač ne bo čakala in gre naprej.user posted image Sem ji mislala rečt kolko je prijazna,matr a jaz z 5 mesečnico pa lahko počakam.Eni so pač turisti in se jim milo rečeno j..be za vse okol sebe.
Popoldne pa smo šli z Mihom kupovat bundo.Da ti to vidiš,kako te hoče trgovc(berištudentka) prepričat da mu je čisto prav.Pa ji nisem mogla dotupit,da tako velko mama že doma,da bi rabla pa eno številko večjo.Pa mi pravi,da mu je v ramah čisto prav.Me je tolko razkurla,da sem jo vprašala,če je njej mama kupla bundo za teden dni al za celo zimo.Pol ji je blo pa nerodno.Konc koncev pa ni to poceni špas.
Dans sem zgleda kot zombi,me glava ful boli,jutr bo mesec dni odkar mame ni več,pol sem pa podzavestno čist znerviranaSaj bo jutr boljš,kaj veš al pa slabš.

Hana a ti niso ne servisu povedli a ti pripada pri kasku nadomestno vozilo al ne.Madona so turisti.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
7.11.2007 22:55:03   
hanna1
julci user posted image user posted image user posted image sam da je boljše!!!!-Hja kar se pa kulture ali bontona tiče,je pa pri nekaterih,kot pravijo pri nas,boh s praznim žaklom mahal user posted image ,sicer pravijo to bolj za pamet,ampak od pameti do kultiviranosti je zelo kratek korak.....
zdaj mi je pa res čist zmanjkalo energije grem res user posted image .....

leeepoooo  noooočkoooo  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
7.11.2007 22:57:00   
julci
Hana a veš da sem jaz tud dans študirala,da sem lani tak cajt trepetala ali bom sploh obdržala to naše detece,ki je raslo pod srčkom.Teden dni sem melaizhod samo do wc-ja in  nazaj v postlo,ker sem mela hematom tako velik,kot gestacijski obroček,če bipočil bi bilovse izgubljeno.Me kr strese,ko se spomnim. V glavnem se je celo nosečnost nekaj dogajalo.Neliko bi ti videla kak trebuh sem jaz mela:v31 tednu,me je soseda vprašala če sem že na koncu.Jo je skor kap,ko sem ji rekla,da še 9 tednov.Tk da me je vprašala,če nosim dvojčke.Moj ata me je tud skoz zajebavo,da ni več prepričan,da bo en ,ker si najprej zagledal moj trebuh,pol pa dolgo nič,zadaj pa šele  mene.user posted image user posted image user posted image user posted image .Vse sem nosla namreč spredaj,pa še ogromno plodovnice sem mela.Sem v porodni po predrtju mehurja,z vsakim popadkom  še 4 ure mojga veselo špricala z njo.Tk da sem bla še sama presenečena.Je pa res da  vse hude stvari pozabiš,tako kot praviš Hana ti.Sploh tisti trenutki so bili grozni vsaj zame,ko sem se zbujala iz narkoze.Naslednji dan sma ble proti več pa kot rožici a ne.Še dans sem vesela,da sva se spoznale.
No zdaj sem pa že jaz postala sentimentalan,je zgleda nalezljivo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
8.11.2007 8:09:00   
neli99
dobrojutro punce ...user posted image

evo mene, spet pred tole kišto, sine dela raztur ... jst pa tole moram mal pokomentirat user posted image

tut jst sem v nekaj dneh po porodu pozabila vse ta hudo ... moj ni mogel dojeti, da sem takoj težila za novega, da sem vse pozabila ... pa vsem razlagala, da porod ni bil nič tako groznega ...

zdaj pa prihaja za mano tudi tisto ta hudo ... ko vem, da bo tut tega treba rodit .... še sreča da vem, da bo potem, ko bo za mano, vse kmalu pozabljeno ...

najbolj "smešno" je bilo, ko sem sredi poroda rekla, da jst mam pa tega dost, da ne morem več ... ležala sem v luži lastnega potu, vse je bolelo, pol mi pa še niso pustili, da bi se premaknila ... no srečo je babca videla, da je resno, pa mi je dala tisto injekcijo za bolečino... pol je blo pa znosno.

ja pa tisto zbujanje iz narkoze ... jst sem bla po enmu tednu nazaj v porodnišnici ... so me moral še enkrat šivat .... in ko začne vse bolet, pa slabo, pa peter zraven ...

da o pohodih na wc ne govorimo ...

in zdaj gledam te male oblekice ... in  si mislim, to bo res malo bitje ... včeraj sem postlala posteljico ... nisem več zdržala čakat ... pa ruzak je tut na pol spakiran za v porodnišnico ...

... na pa moram it ... ma sine dišečo sled za sabo ...user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
8.11.2007 8:34:10   
hanna1
Evo naju za računalnikom-VSEM ENO LEPO JUTRO user posted image user posted image user posted image

Tako pribijava muziko,da se bodo zbudli še zadnji zaspani sosediuser posted image ,zdaj bova pa morali user posted image spit,če ne bom spet kaj falila
Potem gre pa Hana še malo v horizontalo-samo toliko,da sem se vam malo oglasilauser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
8.11.2007 8:39:09   
natasaom
dobro jutro!!kakšne skomine mo delate..mene je ena res vprašala če nosim dvojčke..pa sem ji rekla ne,sam zavalena sem tolk,user posted image user posted image  čist rdeča je ratala..
moj je že v porodni reku,da ne bo več rodil user posted image ..jaz pa ja pa boš!!še G se je smejat začel.
matral so me pa 13h

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
8.11.2007 9:13:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

aja še seznamček popravte-ker jesst itak ne znam.
natasaom 4.7.1972-hana17.9.2004

Jaz pa sem 5.7.1972.user posted image user posted image

Tole z datumi sploh ni tako slabo - si bomo lahko večkrat čestitaleuser posted image user posted image user posted image

Dobro čvekate - vzame mi kar nekaj časa, da preberem za nazaj.

Včeraj sem bila na prvem pregledu po porodu in vse je na svojem mestu.user posted image  Sem pa dobila Mireno in naslednjo sredo mi jo bo G vstavila. Potem pa veselo user posted image . Najbolj pa sem bila presenečena, ko sem jo šla dvignit v lekarno in so mi prinesli veliko škatlouser posted image  kot, da jo bom imela do vrata. Sama stvarca je velika 32mm, škatla pa.....

Jaz sem 3x hitro rodila - na srečo!!
Ampak s to Mireno je odločitev dokončna - četrtega ne bo!! Po eni strani mi je kar žal. Ta moj cuker ima danes 7 tednov in ko ga gledam si mislim, da bi jih lahko imela še več... obožujem otročke.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
8.11.2007 9:32:41   
julci
Dobro jutro vsem skupaj,upam da ste lepo spale.Meni bi še pasalo.Sem vstala s takim glavobolom,tk ko da bi ga celo nočuser posted image .Zgleda da se bo vreme spremenilo,pol pa mene daje.

Sem vam včeraj pozabla povedat,da je naša mala bla včeraj prvič v hojici za 5 minut.Ful je uživala ker je blo to neki novga za njo.Bom prilepla slikco,sam dajo dobim.Smo joz bratovim aparatom slikale.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
8.11.2007 9:39:47   
natasaom
duska juhuuuu!!!!!midve sva pa rakiceuser posted image user posted image user posted image user posted image  se ga bova skup napileuser posted image
ko jest tolk pijemuser posted image ..julči ane,kako gre hitr...ma jest sem hani hotla dat dons en fuuuul lep pulover in ko sem ji ga tlačla na glavo,sva ugotovile da je premajhen user posted image ..mora spet selekcijo narest v omari,ker imam 2 prijateljici,ki imata mlajše otroke in sta ful veseli cotk

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
8.11.2007 11:41:28   
Anonimen

duska juhuuuu!!!!!midve sva pa rakiceuser posted image user posted image user posted image user posted image  se ga bova skup napileuser posted image
ko jest tolk pijemuser posted image

JA! user posted image  Jaz ga tudi ful pijem....user posted image user posted image user posted image  Zadnjih 7. tednov čaj za dojenjeuser posted image user posted image user posted image
Lahko se pa skupaj najeva kakšne dobre TORTE!!!!user posted image

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
8.11.2007 12:47:39   
neli99
user posted image

user posted image    user posted image   KONZERVICE, PARTIZANKE IN ROŽICE,  user posted image    user posted image     

user posted image

KT (36) -                        Alina junij 07
mateyka (4.4.1971) -    Inara 29.7.2007
majrim (  3.4.1971) -    Neža 28.6.2007
natasaom (4.7.1972)-   Hana 17.9.2004

stephany (21.12.1970)- Klemen  13.5.2007
zvezda 71 (36) -           user posted image sept. 07
šnucika (38) -                Živa  jan. 06

user posted image user posted image

hanna1  (37) -              12l  Blaž,  
Hana 5.6.2007
julči (1.5.1975) -           Miha 2.12.1996Zala 5.6.2007
trixi (40) -                     18luser posted image , 4luser posted image  
marogica (41)-              6,5l  Bor
3l Brin 

Pi-kica 1 (40) -              21l user posted image , 3l user posted image   
pikica 36 (26.2.1971) - 18l, 12l, ... prihaja user posted image

user posted image user posted image user posted image

duskamb (5.7.1972) - Žana 13.1.1999, Jure 19.8.2000

Matija 20.9.2007  

viator (42) -                13l Urška, 10l Lea, Lara  julij 2007 

user posted image  (srečke) nosečke ...

Vilma (35) -      dec. 06 Dominik , user posted image (marec 2008 user posted image )
DIANA 5 (36) - dec. 04 Alex, junij 06 Nina , user posted image (marec 2008 user posted image ) 
neli99 (31.12.1972) -   Peter 13.8.2006 , user posted image ( PDP 27.11. 07 user posted image )

.muki.  (36) -     4l Nejc, user posted image  (maj 2008 ?)

... hanna ... kje so pa tvoje časovne mere? zdej so pa vse za stvar, pa tok pridno javljajo...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
8.11.2007 12:53:19   
neli99
duskamb ... user posted image user posted image user posted image  si me nasmejala s tem čajem ... pa smajliji ... bravo letnik 72 ... se vidi da smo še mal otročje ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
8.11.2007 13:27:05   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
.. hanna ... kje so pa tvoje časovne mere?  Ups,pozabila-Blaž :5.10.1995,  Hana :5.6.2007

Dans pa jaz kuham za Hano kolerabo in korenček ,včeraj je jedla korenček in jabček,se je tako napokala,mislim kakšne kombinacije ji kuham user posted image user posted image .Sem pa šele zadnjič opazila ( user posted image neumna)da  piše na škatlici od kosmičev in sicer pirinih-po 4 mesecu-da VSEBUJEJO GLUTEN.Sem bla tolk jezna,sem pa opazila na blatu da ni tako dobro prebavila,kot ostalo GH,ki jo dajem.Drgač pa sedaj že ful rada je-imava ponavadi kosilo,še najmanj so ji bile všeč slive...bom pa videla,kaj bo rekla P,imava drug teden tud cepljenje user posted image

ZOBKI-se prav vidi spodaj na dlesni,da se pripravljata obe enkici na napad,si pa tud sama tako drgne dlesni,če ni drugega pri roki,kar z jezičkom-to sem zamerkala  zadnje dni-bo pestro...user posted image user posted image user posted image

natasaomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jutri,da boste dobro opravili in da boste imeli potem mir

Vse ostale pa lep popoldne-bo treba kosilo dokončatuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
8.11.2007 14:54:53   
mateyka
mateyka ima RD 4.4.1971

jup, in to zanalašč, da lahk ostanke od RD žurov pred mojim porabm pol za svojo žurko; ful pršparam - btw, kje že ti žviš majrim? user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
8.11.2007 15:34:01   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

JA! user posted image  Jaz ga tudi ful pijem....user posted image user posted image user posted image  Zadnjih 7. tednov čaj za dojenjeuser posted image user posted image user posted image

Pa sem vaju za eno leto 11.07.1971 - ampak pijemo ga pa lahko še vedno user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
8.11.2007 19:01:55   
majrim
nelii99...nehaj mi delat guštov..user posted image ..kak dan nazaj sem šla gledat album od neže...od rojstva naprej...im vedno kadar gledam mi grejo solze v oči...je bil boleč porod in dolg,ampak tako srečo kot ti jo otrok prinese...in ko ti jo dajo še toplo gor na trebuhuser posted image ...jojjjj,teh občutkov verjetno ne bom nikoli pozabla (mogoče pol ko bo emšo res dolgggggggg)
mateyka...izola...pa ne bi menjala...edino za kako hišico tako pritlično kje na prerijiuser posted image ...to so pa itak samo sanje...al pa kaj veš..če pade kak lotouser posted image
...ufff,danes sem končno dobila papirje od firme in v ponedeljek dobim avtouser posted image user posted image user posted image ...kot kaki otrok sem...pa bo spet 7 let dolga...user posted image ...pa bomo zategnili pasove na vseh koncih in krajih...
..ej punce,grem kaj naredit,pa pridem pol nazajuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
8.11.2007 19:45:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Pa sem vaju za eno leto 11.07.1971 - ampak pijemo ga pa lahko še vedno user posted image   

SUPER - LAHKO NAREDIMO ŽUR!!
Pa še naši super pleničkoti so lahko zraven!!user posted image

Ravnokar sem se napokala Išlerjev - ne morem se premagat. Imam saj izgovor, da imam +kg še od poroda!user posted image

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
8.11.2007 21:03:54   
julci
Čer
sem se že pripravla,kolko bom mela za prebrat,pol pa vidim da niste ble extra za čevek razpoložene.
Jaz sem se dans spet potepala.Sem šla v naš novi Kik,Kake lubane stvari za pupike in frajerčke.Tk da mi je blo kr žal,da mam doma polno cotk,pa saj jih bo hitro prerastlauser posted image user posted image .sem pa za lušte kupila ene žametne hlačke (7.49eu),sine je dobil majčko,moja malenkost pa bundo  (10eu).Trgovina pa tolk založena,pa enkrat večja kot v Avstriji.Tk da punce vabljene na user posted image in šoping.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
8.11.2007 21:14:32   
majrim
ja zdej pa mi delaj gušte s trgovinouser posted image user posted image user posted image user posted image ...te bom veš julciuser posted image user posted image user posted image ...bo pa res treba pridet gor...ravno zdej iščem kako debelejšo majco al bundo za nežo pa cene ubitačneuser posted image ...če ne bo snega,se bomo res kaj pripeljali goruser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
8.11.2007 21:24:17   
julci
Majrim ti kr pridi,itak morš avto sprobat,kako gre na dolge probeuser posted image user posted image user posted image Pa srečno vožnjouser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
9.11.2007 7:20:24   
hanna1
Hehehe....prvi prvi prvi user posted image user posted image user posted image user posted image sva dans s Hano,je Blaž že šel v šolo

DOBRO JUTRO user posted image -malo je deževno,bo pa bolj gužva na RR user posted image

Včeraj je tako bremzal RR,da sem se naveličala in šla spat,pa saj sem že v luftu spala user posted image

Stiskajte danes pesti,da bo natasaom dobro zrihtala na sodišču,čeprav se takšne stvari vlečejo kot jara kača.Pač niso Strojanovi-bi imeli stvar takoj urejeno.Upam,da mi ne bo zamerila primerjave,hotla sem rečt to,da pri navadni raji stvari tako počasi tečejo-človk pa takrat živiš v negotovosti-pismo,me dvignejo take stvariuser posted image
natasaom,deži se ,vse mislimo nate in močno stiskamo fige,da bo vse OK user posted image

Ostale rožice se pa lepo crkljajte v dežju-aja user posted image je že pristavljenaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
9.11.2007 8:19:16   
neli99
dobro jutro tut od mene ...user posted image

bolj na hitro pozdravim, čeprav je tut pri nas bolj zaspan in deževen dan. hanna si lepo napisala za natasoom ...jst sem že včeraj mislila nanjo, da bi bli vsi vpleteni danes dobro razpoloženi in bi se stvar kam premaknila, pa da živčki ne bi preveč nagajali ponoči ... evo zdejbom pa tut še mislila nanjo.user posted image user posted image user posted image

včeraj sem mela po moje zadnji šoping ... sem šla še po par malenkosti za dojenčka ... pa se mi je zdelo, da sem že kar ene vrste popadke dobila ... je blo tko čudno po trebuhu ... pa kar oblivalo me je ... na blagajni pa reče una: joj, a vam je kaj za pomagat, a kaj nesem ... user posted image  ... ja ko bi me sine to vprašal vsak dan ...user posted image user posted image user posted image

hanna ... kaj pa tvoje mere ??? ... ok Blaž pa Hana ... bom vnesla ... le kaj nam ti prikrivaš za en emšo user posted image

pridne bodite, kaj se oglasite ...
al pa še kaj otročkov naredite ...user posted image user posted image
(se je ravno rimalo ... sej se hecam)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
9.11.2007 8:34:16   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
hanna ... kaj pa tvoje mere ??? ... ok Blaž pa Hana ... bom vnesla ... le kaj nam ti prikrivaš za en emšo user posted image    malo je že zarjavel,pa sem pozabila  user posted image user posted image ,ker imam vse podatke pod hanna1- 23.12.1969

pridne bodite, kaj se oglasite ...
al pa še kaj otročkov naredite ...user posted image user posted image
(se je ravno rimalo ... sej se hecam) ti kar nadaljuj z rimami,ker ti grejo dobro od rok,boš pa še majrim zvlekla poleg,da nam kaj napiše user posted image user posted image

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
9.11.2007 9:23:49   
julci
Jutro
Se na hitro malo oglasim,moja sirena  protestira,pa še kolegici greva na user posted image

Natasaom drži se dans,stiskamo pesti,da bo zadeve že 1x konc.

Nelli ti pa brž v Rimuser posted image pouser posted image

Ostale rožiceuser posted image user posted image pa lep pozdravčak

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?