|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
6.11.2007 8:09:50   
neli99
živijo ...user posted image

pa je res, muki ... en dan me ni, pa komi vse preberem, na koncu pa itak pozabim, kaj vse sem že mislila komentirat ...

ampak najprej dobrojutro!!! ... user posted image  ... a že pijete kavico? naš sine ma že drugi dan zgodnji dan ... nekaj mu je. včeraj je bil tako naporen, da sem ravno razmišljala: en dan mu pojem hvalnice, kako je lepo biti njegova mama ... na tak dan kot je bil včeraj, mi ja pa kar mal težko ... sitnari, tuli, noče spat, zgodaj vstaja, noče jest, bruha, uničuje stvari  ... komaj smo prišli skozi dan. danes pa spet: auf ob pol 7 ... na srečo še ni slabe volje ...

natasiom sem hotla tole rect ... ti se čuvaj, pa nikar kakih traparij zaradi ljudi, ki so zlobni ... pa kaj če si greš po kak persen forte, al pa kak čajček za pomiritev, al pa jst takrat jem čokolado ... al pa hodim ... to me sprošča ... pa dihaj ... tut to pomirja ... pa drži se v četrtek - jst bom mal mislila nate ...user posted image

joj, pa tale dolg mam od včeraj !!

user posted image

... sej tele obmesečnice so bolj za mamice, zato mamicama hanni in julči želim da bi vajina ljubezen in ponos rasla tako hitro kot vajini princeski ... brez pretresov, polno novih uspehov v nov mesec ....

a ja ... včeraj mela pregled, pa je blo ok ... ok user posted image user posted image user posted image  ... za spremembo.user posted image  ... ctg pravi da je šolski: je bila živahna, da je vse skakljalo po trebuhu. zdaj pa spet drug teden ... pol pa smo že blizu ...

zdej pa lep dan in  ... ostalo kar sem mislila komentirat sem pa že pozabila ...

user posted image ... vsem knedlom, malo večjim zalogajem in njihovim mamicamuser posted image

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
6.11.2007 8:17:17   
hanna1
DOBRO JUTRO!!!

Spet sem stisnila napačen knofuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa tolk sem napisala,se vidi,da moram takoj stisnit eno user posted image ,ker čist narobe funkcioniram user posted image .Sine je v šoli,Hana pod kovtrom,jaz se pa ne spomnem več,kaj sem prej napisala user posted image ...Zapomnila sem si samo konc.....Ostanite vcvetju user posted image user posted image .......user posted image

Evo moja rožica se tud preteguje...čau..se še beremo!!!!!!

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
6.11.2007 8:59:54   
natasaom
dobro jutro!včeraj sem šla pa s kuram spatuser posted image ...danes mam pa malo več časa klofat po tipkah.
neli-čokolade pojem na toneuser posted image  tko,da mi nč več ne nuca..pa traparij tud ne bomo počel,ker se spustimo na nivo unga butla.midva hočva,da gre vse po zakonu,zato se pa malo vleče vse skupej..ampak bomo že potrpel...sam mal pojamram pa sem kuj bolš-hvala ker me prenašate..

jest tud rožce rihtam-sej moram,da me ne bo ati po rit ko pride domovuser posted image

hana je v v rtcu,danes si je 10 špangic nabila na glavo-ima kratke lase,ker sem jo poleti ustrigla...gospodična noče ven,ker jo zebe kar je čist normalno,če ima kiklco na ritiuser posted image ..zjutraj imava modne revije..men je to drgač čist fajn-če se mi ne mudi..

hanna-a lahko glasujem za tvojo hano??

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
6.11.2007 9:02:26   
natasaom
sem žeuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
6.11.2007 9:14:49   
julci
Jutro user posted image user posted image user posted image

Sem mislala da mam zjutr privide,ker je bilo vse belo od slane.
Mene je pa dans user posted image popedenal.Skuho user posted image pa ga prinesu v postlo.Tk da ti kr polepša dan.

Natasaom kr vidim tvojo malo,ko se gre modno revijo..Vidiš Hana kaj vse še naju čaka.user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
6.11.2007 10:51:48   
Anonimen
Dobro jutro - Dober dan!!!

Da se malo javim. Počitnice so mimo in sedaj se morava midva navadit, da sva spet sama.
Imeli smo pa veselico med počitnicami - otroci so iz šole prinesli "žive glave", user posted image  tako da smo se česali in prali - ko se spomnim me srbi celo telo. In posledično me je zasipalo perilo - preoblačenje postelj, pranje bund, plišastih igračk,... mislim, da se sedaj sploh ne bom uspela rešit perila. Imam goro za zlikat in goro za oprat, ker se mi preslabo suši in ne uspem spraznit košare v kopalnici - volje za likanje pa tudi nimam (kot vedno), zato mi gre bolj počasi.

Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem vas prebrala za nazaj, ampak sem vmes pozabila, kaj sem hotela komentirat.

Hanna - meni ni odprlo linka za glasovanje. Stran je bila prazna?!

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
6.11.2007 11:09:36   
natasaom
kje pa ste babe????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
6.11.2007 11:40:29   
pikica36
hojla  mamice po 35! user posted image user posted image
tudi jaz  spadam v vaš klubuser posted image  sicer sem že mamica 2x (18 let in 12 let) sama jih pa štejem 36.
in zdaj spet delamo nauser posted image .žal še ni uspelo ampak vsak mesec znova upamo na +++++.

lep pozdrav vsem , kolikor bo mogoče pa se vam pridružim v čvekuuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
6.11.2007 11:45:53   
natasaom
vau!!!živjo pikica!!!jest bi tud še enga user posted image ..moram plan narest kako prepričati atija,da eden ni nobedenuser posted image ..dobrodošla pa javi se kej

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
6.11.2007 12:35:46   
hanna1
Pozdravček vsem skupaj!!!!

Moram komentirat zdaj tole-živalce user posted image user posted image user posted image user posted image ...Čakam,da sine pride iz šole,ker mi je ravno soseda prišla prej povedat,da jih je njena puža fasala,so pa ravno trije tukaj,ki ves čas glave skup tišijo,tako da....,ma jaz se začnem kar praskat,ko sam pomislim nanje user posted image -aha prihaja,upam,da nima spremstva na glavi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
6.11.2007 12:38:29   
hanna1
POZDRAVLJENA PIKICA36user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla med starinami user posted image user posted image user posted image kar oglašaj se čim večkrat-bo bolj zanimivo user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
6.11.2007 12:41:24   
natasaom
hana???a sem jest vosek????

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
6.11.2007 13:34:08   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

hana???a sem jest vosek????Če bi jaz vedela,komu in zakaj je to namenjeno-a sem spet kaj falila????? user posted image

Aja,žvadi pa trenutno niiii na glavi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
6.11.2007 13:45:48   
neli99
ku ku ...user posted image

hanna ... mislim da je natasi dolgcajt, pa je mal sitna, ker je ne obrajtaš ...user posted image  ... natasa sam ne zdej ti neki ratat ena huda teta, se te bo še kera ustrašla ... a čokolada ne nuca več ... o nuca nuca ... probi mal brez pa boš videla user posted image user posted image user posted image . .... to pa jst tut delam: se skašljam, pol sem pa že velik boljš ...

kako mamo drugega moderatorja ... kdo pa sploh je?

dobrodošla pikica 36 user posted image user posted image user posted image ... in res se kaj oglasi ...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
6.11.2007 13:55:15   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

hanna ... mislim da je natasi dolgcajt, pa je mal sitna, ker je ne obrajtaš ...user posted image  ... Pa saj obrajtam,pa tolk lepo napišem user posted image user posted image user posted image ,pol me pa ti user posted image vun vrže user posted image user posted image user posted image user posted image ,jaz pa sklerotična kot sem,pozabim kaj napišem in pol se včasih skoraj zgodi user posted image -kar mogoče včasih sploh ne bi škodilo-bi manj visela tu gor,bajta bi bla pa bolj popedenana user posted image
.

Ja neli mimogrede user posted image user posted image user posted image user posted image za dober izvid,kar tako naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
6.11.2007 14:02:44   
neli99
... jst pa skoz razlagam mojemu user posted image  kok je zame dobro da tu visim, da mi ne upa preveč težit ... smo pa včeri dobili račun za tel ... sem se pa kar sama mal zamislila ...user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
6.11.2007 14:11:57   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
... jst pa skoz razlagam mojemu user posted image  kok je zame dobro da tu visim, da mi ne upa preveč težit ... smo pa včeri dobili račun za tel ... sem se pa kar sama mal zamislila ...user posted image Pa saj ne morem mimo,da se ne bi ob tem ful režala-sori, ne zaradi visokega računa,ampak imamo pa res posebne sorte pred in poporodno terapijo-moj user posted image bi temu rekel traparija user posted image user posted image user posted image ,sam gmajtn naj bo,se vsaj ne usajam za vsak drek-pardon,pa spet ne velauser posted image user posted image

A zdaj me je pa natasaom res dala na čeveljuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
6.11.2007 15:01:28   
pikica36
hvala za dobrodošlico, res ste posrečeneuser posted image
natasaom- meni mojga user posted image  ni bilo treba kaj prepričevat je bil on  prvi pobudnikza user posted image . sicer je situacija pri nama verjetno mal drugačna ,( jaz imam dva otroka iz prvega zakona in on enega iz prejšnjega zakona) tako da .... si zdaj želiva pač enga ali pa dvauser posted image user posted image  skupna.
zdaj delava že namreč 5 krog, pa ni še kaj ratalo.. upam da nama čimprej uspe, da naju emšo ne zgazi.
če ni skrivnost- kako dolgo ste pa ve delale nauser posted image , glede na naša leta?

hanna- midve sva pa  iz iste republikeuser posted image

lp

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
6.11.2007 16:03:21   
natasaom
hannauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   vosek pomeni neviden user posted image ...
pikica mi nismo nč delal nauser posted image ,je kr rataluser posted image .neli,jest tud mojmu razlagam,da je dobr zame tale rr..

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
6.11.2007 16:32:23   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36
hanna- midve sva pa  iz iste republikeuser posted image jst sm pa tk študirava,ke sm te brava user posted image user posted image user posted image -tako pa v naši republiki govorimo user posted image user posted image user posted image user posted image (upam,da ni treba prevoda-pa julci je tud iz iste republikeuser posted image user posted image user posted image )

natasaom zdaj mi je padel kamen dol-saj veš ko te enkrat EMŠO začne dajat,ga v luftu kaj kiksneš

Pikica,mi smo se kar kakšni dve leti rtudili,ko smo pa vrgli puško v koruzo(čeprav je ni v naši bližini user posted image ),je pa kar ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image -kako smo bli veseli in smo še zdajuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
6.11.2007 16:40:19   
natasaom
jahh stare ste,ane user posted image ..men je na lnsko leto na morju rekla ena gospa,da imam fletnga bratcauser posted image user posted image ..sem ji rekla,da je to kar moja hčerka.......in mi je čestitala,ker imam tako mlada otrokauser posted image user posted image ...sem zrasla.....
ps: bilo je predlani

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
6.11.2007 17:13:54   
hanna1
Mi stare-saj si ti tud sam dva dni mlajša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
6.11.2007 17:49:27   
mateyka
tuki se pa neki na snežni vihar pripravlja.. je blo parkrat -10 in pol boljš, samo zdej je pa ta pravo - nič ne vidiš, ko voziš avto user posted image brrr..
tamala pa zdej ful hoče sedet pa še ne more - se napenja k da bi kakala in skoz hoče bit v neki supermen pozi a la tole: http://toddshammer.files.wordpress.com/2006/06/2006-6-17-superman_returns.jpg user posted image
pikica36
, mi smo nardil našo inaro takoj (prvi mesec), k profiji user posted image user posted image in kmal bomo delal na drugi pupi (oči hoče najmanj 2-3 user posted image )

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
6.11.2007 17:55:11   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image  a si me pa nasmejala--obe hana in mateja..
hana-jest tebe lahk po čike pošljem,ker si prej vedla kje je trafika

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
6.11.2007 17:58:39   
hanna1
Jej mateyka me je kar zazeblo ko si rekla -10°C user posted image .mislim,da je kar bolš na toplem bit. Ha Inara ima pa res pozo,še dobro,da ne poletiuser posted image user posted image .Pametna odločitevtole od vašega ateka user posted image -"bo treba delat,ne pa okoli ga srat"-Adi Smolar-delavska pesemuser posted image user posted image user posted image -Pa uživajte v delu user posted image ,jaz imam alarm!!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?