hanna1
|
julci,če navš sedaj lepo preležala,bom pa jaz prišla dol,pol se pazi Kar pusti,da ti drugi malo kaj naredijo,ko je tako težko bolan pedenat malega otročka,k ne zastop,da s ti čist u talonu. Ti pošiljam veliko ,da se čim prej pozdraviš.No moja težja polovica je šel sedaj po avto v Celje,so dol še nekaj našli pri klimi,tako,da ga je še enkrat poslikal.Sva se pa kr zmenla tud za zimske gume s felnami,tako da imamo dvoje felne-lahk pol kr sam zamenjaš gume-pa je šlo 400 evrčkov po cesti .Pa ko to mora bit,nimaš veliko izbire. Moram pa se malo pohvalit,da je danes Hana tako veselo mljaskala pri kosilu malo kuhanega jabčka,pa banane,pa še krajček alberovega keksa sem noter vrgla in zmiksala-na začetku je bilo vse zunaj,pol je pa pogruntala,kako se da fajn sesat z žličke-seveda pa nisva pretiravali,saj je vsega skupaj pojedla za eno žlico .Sedaj jo pač šele enkrat na dan privajam na okuse,saj še vedno pol dobi zizo.Tud kakšen dan pač ne dobi,pa sploh ni panike-saj se sploh ne mudi.Če ji ni všeč okus,pol je pač vse na slinčku -tako da majrim,midve GH je le samo okušava,ji je pa zanimivo,ko mi jemo,tudi ona poleg tako odpira usta ko ptiček,okice sta pa ko dve jezerci Kar se kuhe tiče,sem jaz danes vzela kar segedin iz skrinje-ko jih šiša-sam to pa frajerji jejo,jst pa že zdaj tuhtam,kaj bom jutri lahkega naredila,ker gremo pol v MB na fešto...bi se najraj malo šparala... Uhhh...sem mogla iti malo nazaj prebrat,pa mi nikakor vsega ne uspe pokomentirat,bom rajši bolj kratke pa pogoste poste pošiljala,če ne se čist Se še beremo....pa-pa