|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
24.10.2007 11:35:47   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Duskamb - njami, jagodna marmelada. A si res še imela domače jagode? Jaz sem pa v nedeljo pri svakinji jedla marmelado iz grozdja (tudi zelo okusno).

user posted image user posted image user posted image  jaz sem jo!pa grozdno imamo tud user posted image
NISEM JAZ KUHALA MARMELADE.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 726
24.10.2007 12:22:51   
natasaom
 user posted image kje pa ste   user posted image  to je konzerva,ne kantauser posted image              user posted image  

[link=http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb097_ZSYYYYYYYYSE&utm_id=7925][/link]

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 727
24.10.2007 13:05:43   
Anonimen
Jaz sem tukaj.

Matija je končno zaspal, vključila sem likalnik in hkrati si razbijam glavo user posted image kaj naj skuham. Nimam doma nič čebule, nič korenčka, skratka nič zelenjave, samo meso, krompir ali riž. Veni pa dežuje. Četrti dan sem že v stanovanju.

Suser posted image ranje!!

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
24.10.2007 13:18:36   
neli99
ojla ... user posted image  (sem ga ukradla pri natasiom ....user posted image )

sem mal brala po RR o proteinih. mislim da je nevarna kombinacija vseh treh stvari: zatekanje + proteini + pritisk ... pa proteini so nearni če so 3-4, jst mam pa 1 ... vseeno: sem si že predpisala počivanje ... danes tut iz stanovanja nisva šla s sinkom ... mamo bombo v vseh prostorih, ampak se da slalomirati vmes ...user posted image

glede avtozicov smo si zgleda enotne: tut pri nas je najbolj pomembno to, da se ga da nagniti ... na začetku je veliko spanja v avtu. pa dobro je, da mu glava ne preveč opleta (pri nas je dost ovinkov) . smo pa zato sami našli eno blazinco pa mu zatlačimo okoli glave. mamo pa maxi - cosi ... smo dobil od babice tko da ni blo a zbirat ... je pa ok ... tiste kile je pa že julči dobro povedala: 9-18 čist ok ... tam pri 3-4 gre itak v jahača ... to je pa verjetno prej kot ma tok kil.

stajca hanna1 je ful lušna .... sem pa hotla komentirat, da bi jst raj tako k ma ročaje al pa večje luknje v mreži, da se lahko dviguje  ... pol je pa ena komentirala, da ji ravno to ni blo všeč ... pa glede na to, da je nismo uporabljali: naš sine ni maral sam v njej sedet (zdržal 5min ... pol se je pa hudo pritoževal) ... presodi sama ... lušna je pa ful ... pa skor zgleda ko prenosna postelja (a se da skombinirat).

natasaom ... ti tok pridno kmetuješ: pa marmelada, pa zelenjava, pa zajčki, pa kure ... od mene pa tašča nima skor nič. sej zdej so otročki ... ko bo pa zmanjkalo teh izgovorov, pa če bo kriza, pa pridem po mal navdiha k tebi ... user posted image

danes je sneg že bliže ... ni pa še pri nas .. še čakamo.

se še kaj oglasim ... ve ste pa včeri ponoč tok naklofale ... a nobena ne gre s kuram spat ... vse ste še tok vitalne... user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 729
24.10.2007 13:21:06   
natasaom
pečen krompir,zrezek...pa imaš kosilo user posted image ,jest bom žgance pa obaro nardilauser posted image ..
joj kolk je spet ura...to ni res,no... moram pospravt,da no bom popldan sesalca gonila..ajej..tale rr..
še k men prid zlikat,če maš premal user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 730
24.10.2007 13:24:44   
zvezda71
¸Vilma poflegat pomeni, da se stuširaš, umiješ skratka urediš za prihajajoči dan ali pa noč in greš novim izzivom naproti. izhaja iz nemščine kjer pflege pomeni nega. Meni se je danes uspelo zritat komaj zdaj, ker naš gospod skoz nekaj cmevka jaz pa pojma nimam kaj mu je  ni lačen, je previt, podrl je kupček, pa tudi vroče mu ni je pa zaspan tko da z belim gleda samo zaspat pa noče. No zdaj je zadrewmal v ležalniku zraven meneuser posted image vsaj v miru RR preberem.
LP vsem 

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 731
24.10.2007 13:27:07   
neli99
duskamb ... joj, čelado na glavo ...user posted image  ... sej čebule itak ne smeš prve mesece ... meso pa z rižem al pa s krompirjem ... ti vsaj ni treba tuhtani, itak ni izbire ...user posted image  ... sej bo!! štajerci znate dobr jest, a ne ...user posted image ..

vreme pa bi se res ahko počasi spremenilo v kaj bolj prijaznega ...user posted image  ... čeprav jst moram itak bolj počivat ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 732
24.10.2007 13:28:14   
natasaom
ej,nelli sej tašča od mene tud niam ničuser posted image  ker je daleeč pa tud ne zanima se za nas...tako,da lahko rečem da tud mi od nje nimamo velik user posted image
sej pravim,da sem mal čudna,ker vse predelam..šnopsa doma ne smemo imet,ker takoj kakšen zvark nardim user posted image ..zajčki so pa od atija-to je za dušo-kure imamo pa zato,ker nam jih je lastnica pustila,zdj smo pa še druge kupil-glih tolk,da imamo jajčka za doma..drugo leto se bom bolj v kmetijstvo vrgla..imamo dost prostora...pa časa tudiuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 733
24.10.2007 13:39:54   
neli99
natasaom ... naša tašča pa en štuk nižje, pa bog vedi kok jo skrbi, ko je dobila ljubljančanko za snaho ...user posted image

šnopca pri nas dost, tast že neki tednov kuha koj k je slabo vreme ... pridem pa bova kak zvarek naredile ...user posted image  ... pol bo pa KSK žurka punce ...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 734
24.10.2007 13:46:04   
natasaom
ni problem,sam bova mogle počakat,da boš tud ti lahko kakšn zvark probalauser posted image
tašča se bo pa že sprijaznila z usodo user posted image user posted image ..ma jest se lahko norca delam,ker nimamo stikov....čeprav bi mi prav prišla na svete cajte-priznam..sam ne njejuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 735
24.10.2007 15:56:15   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
jest bom žgance pa obaro nardilauser posted image ..

Je bla kr fajn ideja za kosilo user posted image ,jaz sem tudi danes bila popolnoma brez idej-je zgleda nekaj v luftu user posted image .To smotano vreme ko ne moreš človek ven pol sem pa smotana jaz,pa je smotana Hana,moški se pa pametno umaknejo user posted image .Sem pa naredila koruzne žgance na koroški način z ocvirki,zraven pa bela kava....mmmmmm....jaz mam to tako rada,pa še hitr je narejeno.
Aja,moram povedati za stajico-sem tolk spraševala okrog,če ma kdo odveč,pa nič od tega,dans pa čist slučajno omenim ta drugi svakinji,da si ogledujem eno rabljeno stajico,pa je rekla,da ima njena mama eno,ki se je nikakor ne more znebit-je pa taka na ročaje.Je rekla,da ni preveč lepa,pa se sploh ne sekiram,saj podarjenemu konju ne gledaš v zobe user posted image user posted image .Bo pa šel tisti denar za stolček-ampak tista stajica mi je še vedno všeč-je rekla gospa,da se da tako zložit,ko ena marelca...-ampak jo je potem lahko takoj oddala user posted image .Tako,sedaj pa malo pospravit,pa vmes tu in tam hitro pošpegat še na RR  user posted image user posted image

Vse nosečke-pazite nase,ostale pa uživajte z vašimi sončki ob tem prekrasnem vremenu-smo kar vsi obsojeni na stanovanje....user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 736
24.10.2007 16:16:07   
natasaom
papiga user posted image user posted image user posted image ! jest znam samo ajdove žgance narest..user posted image  sem pa namesto obare rajš kurjo juhico skuhala,ker jo hana obožuje user posted image ,zame pa radič s jajcem (štucar)zame naj solata...čakava da ati svojo rit dam prpeleuser posted image user posted image ...

pa kruheka pečem njami!!!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 737
24.10.2007 17:37:49   
neli99
na, jst pa počivam, pol pa grejo takele po glav ....

natasa om pa žgančke kuha,
not pa pade ena muha, možek pa prav,
juhej juhej, take žgančke pa sama jej!

še eno za hanno, da ne bo lubosumja ...

hanna 1 žgančke kuha,
not pa pade, debela muha,
pa sine prav, juhej juhej,
mami žgančke kar sama jej!

user posted image  ... sej ste priporočale počitek, a ne ...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 738
24.10.2007 17:55:02   
.muki.
No je pa "stranski učinek" amniocenteze, da izveš spol otroka 100% user posted image . in niso več možna presenečenja.

Viator tale stranski učinek me je pa nasmejal. Bi mi kar prav prišlo da bi 100 vedela kaj bo da bi lahko Nejca pripravili na malo štručko. Saj pravi da sestrice on že ne bo imel, bratec pa lahko spi celo v njegovi postelji.

Ne vem točno katera je pisala o krčih, čeprav je to obdobje ki mora minit in skoraj ni pomoči, je meni babca svetovala da naj dam pleničko na radiator in potem toplo položim malemu na trebušček. Pa sem ga najprej zmasirala z brinovim mazilom, ga oblekla in mu dala toplo pleničko na trebušček potem pa sva se cartala. Tist čas je kar zadovoljno predel čeprav je bil predsem ob 6 zvečer vedno jok in napenjanje.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 739
24.10.2007 17:57:58   
hanna1
neli99-A NISMO REKLI,DA DAJ TUDI MOŽGANE NA PAŠO-pa glih muho si našla  user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam žgance bom pa še vseeno rada jedla,pa muha gor,muha dol   user posted image
jJaz moram že zdaj tuhtaz kaj bom jutri delala,bom morala malo pošpijunirat tukaj
http://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp?kategorija=21

ali pa tole

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3630 in malo solatke poleg-grem dat takoj skuto ven iz skrinje-mi imamo pač krompir,da smo vsi še trenutno zdravi,zato ga imamo tud radi  user posted image

....mejte se.....

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 24.10.2007 18:00:03 >

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 740
24.10.2007 19:08:28   
majrim
ufffffffff.me neki zajeb....ta miška...2x je zmrznilauser posted image
..kaj se vse pritožujete čez vreme??? kaj pa je narobe???saj je super...malo piha,ampak prav fajn toplouser posted image ...danes sem imela kratke rokave,čez pa felpouser posted image ...in še mi je blo prveč,sploh,ko sem jo imela v slingu,ko sva šle na bankouser posted image ...ampak takoj podpišem tako zimouser posted image
...aja..avtosedeži...mi bomo vzeli kiddy life pro ali pa od recaro...bomo pa vzeli tega 9-36 kg..se da vse nastavljat,tudi naklon...nam finančno trda prede sedaj,ko bo en dolggggggggggggggg kredit za avto...ampak se bomo vozli vsak komot,sploh,ko bomo šli k tašči ali na dopust...pa bom voziček samo not vrglauser posted image
..matr neli99...zdej si mi pa naredila skomine po poezijiuser posted image ...že dolgo nisem  nič napisala...me je ta nosečnost in zdej vloga mame kar polenila...se bo treba vzet v roke...ampak ti kar piši,te je užitek bratuser posted image user posted image user posted image user posted image
hanna1...tisti recept s krompirjem v listnatem testu pa mora bit zakonuser posted image ...že tako obožujem krompiruser posted image
...grem dragemu pripravit kej za jest...pridem nazaj poluser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 741
24.10.2007 19:16:23   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: .muki.

Viator tale stranski učinek me je pa nasmejal. Bi mi kar prav prišlo da bi 100 vedela kaj bo da bi lahko Nejca pripravili na malo štručko. Saj pravi da sestrice on že ne bo imel, bratec pa lahko spi celo v njegovi postelji.

Ne vem točno katera je pisala o krčih, čeprav je to obdobje ki mora minit in skoraj ni pomoči, je meni babca svetovala da naj dam pleničko na radiator in potem toplo položim malemu na trebušček. Pa sem ga najprej zmasirala z brinovim mazilom, ga oblekla in mu dala toplo pleničko na trebušček potem pa sva se cartala. Tist čas je kar zadovoljno predel čeprav je bil predsem ob 6 zvečer vedno jok in napenjanje.

user posted image user posted image user posted image  pri nas je bilo obratno....starejša je izjavila, če že moramo imet dojenčka, pol naj bo vsaj punčka. No, in se jima je želja izpolnila....
Lara ima krče..katero brinovo mazilo pa si uporabljala?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neli99, kar tko naprej....

Jaz tud kar rada kuham, smo zdej so bolj tahitre variante na sporedu....ampak ko vas berem, mi pa sline dol tečejo...
Natasaom - jaz imam pa motovilc z jajcem noro rada

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 742
24.10.2007 19:19:28   
majrim
joj,daj nehajte o hrani....jaz ne vem,kaj mi je,ampak samo sladko bi jedla...prav nenormalno...user posted image ...da nisem noseča???...ne,ne...user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 743
24.10.2007 19:25:37   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image  zdele sem se pa nasmejala!nelli da ne boš ti prešeren ratala user posted image user posted image

midve se greva kopat,,imamo tolk toplo ker je mami kurla cel dan,da bo hana lahko plavala-ker je sreda user posted image user posted image .pa hecam se,da ne bo kera mislila da se samo ob sredah umivamo,kot sosedje ob nedeljah...
jutri imamo za kosilo pico-testo že narejeno user posted image ..

žganci pa bili odlični in to brez muhe!user posted image

lep večer pa če katero nisem omenila po imenu brez zamere prosim user posted image

naša hana skače po sedežni pa vriska-a nisem rekla,da je bolna,ane

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 744
24.10.2007 19:30:24   
hanna1
Mi bunde,pa gumi štifle,naša majrim pa kratke rokave....user posted image ...kje je že to!!!!
Cel dan se nekaj zliva ,pa šprica in če ne moreš ven,si tečen,ko user posted image ..Pa še darilo moramo iti jutri kupit,pa men se ena tunika v Mani tolk dopade,ko za zgor nimam nič boljšega-tunika pa skrije malo visečo kožo čez pas,pa še visok ovratnik ima-jaz sem pozimi že tak zmrzo,kar se vratu tiče,moram bit zavita,ko sviloprejka user posted image .
Smo se pa začele aktivno ukvarjat z avtosedeži-fajn,ker jaz vedno rabim,da nekdo drug išče okrog-sem že tako lena....ampak kaj je s temi atiji,da so otroci tako pridni poleg?????,ko pa sva sami,pa kriči ko srakauser posted image

Ti kratki dnevi....se mi zdi,da čas še hitreje teče in tudi naša mala je postala bolj zahtevna-skoraj čez noč-prej si jo dal v sedež ali na igralno blazino,pa seje sama nekaj pogovarjala in igrala,zdaj pa joksi.Se tolažim s tem,da noč je za spanje,čez dan pa osvaja nova znanja user posted image user posted image user posted image user posted image (dokler še celo noč prespi......)

Pa-pa

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 745
24.10.2007 19:32:13   
hanna1
tok počasi pišem,da sem za celo stran zadaj.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 746
24.10.2007 20:52:53   
majrim
ej hanna1...saj verjetno ne bojo dolgo ti kratki rokavi,ampak jaz jih kar ne morem spravituser posted image
natasaom...a ti vedno narediš testo za pizzo en dan prej?..saj praviloma je tako ja..ga daš v hladilnik?..kaj si naredila zraven žgancev??
grem se malo zleknit...bo verjetno kmalu pokonci naš črv,ker mi je že ob............evo,sem že bla tam...mi je že ob 17 zaspala v naročju,pol ob 18,30 pa že nočni spanec...in seveda ni jedla skoraj nič...težka bo danesuser posted image ...kot vsak danuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 747
24.10.2007 22:07:50   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

papiga user posted image user posted image user posted image ! jest znam samo ajdove žgance narest..user posted image  sem pa namesto obare rajš kurjo juhico skuhala,ker jo hana obožuje user posted image ,zame pa radič s jajcem (štucar)zame naj solata...čakava da ati svojo rit dam prpeleuser posted image user posted image ...

pa kruheka pečem njami!!!!
Kaj če bi ti jaz mojga poslala na ajdove žgance,ker jih obožuje,sam kuharce nima taprave.user posted image user posted image user posted image user posted image Tale kruhek pa prijetno diša,se mi zdi da ga kr voham.user posted image user posted image .

Neli
si pa špica,zgleda da počitek blagodejno vpliva .user posted image user posted image
Majrim za koga pa jeuser posted image
Ja jaz se morem pa pohvalituser posted image mi jenamreč uspelo goro pospravtuser posted image Še zdaj komaj verjamem.user posted image ,Jutr mam pa v planu premale cotke pospravit,pa naše zamenjat,tk da dela ne zmanjka.
No če vse kuhate,mi smodans meli ribe in krompirjevo solato,jutr pa praženo laško fižolo z pečeno slanino.Malo bolj na izi.Za petek pa še ne vem.user posted image Dobrodošla kakšna ideja,ker našim je vseeno.Če ne bo pa zelenjavna župa padla.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 748
24.10.2007 22:10:20   
julci
Sem tk doplgo pisala,da ste mi vse ušleuser posted image user posted image user posted image men pa še ni do spanja,ker sama ajam.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 749
24.10.2007 22:30:25   
trixi
jaz tudi kuhamuser posted image  sama sebeuser posted image  na 38 stopinj. Včeraj zvečer sem šla še na telovadbo, potem me je pa pošteno zeblo cel večer. In sem ob petih zjutraj vstala, da sem spila tablete in en kalcij. Danes sem pa cel dan ležala, sem čisto povožena, pa glava me boli. A se vam lahko malo smilimuser posted image Pa nimam časa bit bolana, jutri moram v Portorož na eno predstavitev, v petek v Ljubljano na sestanek, jutri gre še user posted image  za dva dni službeno v Bosno, ma, ima da čez noč ozdravimuser posted image . Da sploh ne omenjam tega, kako me bo jutri strah bit sama s tamalim doma, aaa. Mene je tako strah, jaz kar slišim ene glasove in ropotanje po hiši. Moji se mi pa smejejo. Pa še tako smotano hišo imamo, da smo v bistvu v pritličju oziroma na tleh, pa en kup vrat in oken čisto na nizkem.

Ajd, dosti jamranja. Mi je danes tamali pravil, da je punčka iz druge skupine (itak sta sam dve) prinesla pokazat zajčka, dva dni nazaj pa ena punčka iz njihove skupine legvana, OK zajček, ampak legvanuser posted image -da je lep, da ga je pobožal po bodicah- a da jih imauser posted image - da nič ne bodejo, da so mehke. Mali je bil čisto navdušen, še posebej mu je bilo všeč, ko sem jaz rekla, da jaz bi se ga pa bala. Potem pa se mu je fino zdelo kako je on korajžen. Samo da zdaj ne začne navijat, da bi imel legvanauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?