|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
25.10.2007 8:28:10   
hanna1
DOBRO JUUUTROOO!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tukaaaaj!!!Smo zgodaj vstali,ker smo šli s kuram spat user posted image Zdaj pa bo treba hitro eno user posted image ,če ne sploh ni pravega jutranjega učinka.Vidim,da zbirate ideje za kuhanje-zelo dobrodošlo
,kajti jaz včasih čist vun padem user posted image .bom šla tudi jaz sedaj delat vlečeno testo,da mi pol počiva.
trixi,jaz bi se pa an tvojem mestu malo pocajtala,da te ne bi orng zgrabilo user posted image .Je pač kruta resnica,da ženske kar pozabljamo nase in svoje zdravje-drugim še pedenamo,nazadnje pa nas najbolj trofi,ko že vsi drugi veselo skačejo okrog user posted image .Kar pazi nase,Midve s Hano stiskava fige,da ne bo nič-pa eno user posted image za tebe in sinčka.

Julci,majrim,KT,stephany,natasaom,duskamb in naše SREKE NOSEČKE pa vse,ki sem jih po nesreči izpustla-a kaj vohate,kako diši moja kava???user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 751
25.10.2007 8:40:46   
julci
HANAuser posted image si pa pozno vstala,jaz sem že od pol sedmih pokonc.Tk da  user posted image že kroži po žilah.user posted image user posted image Sam mi je blo user posted image da se spet taprva oglasim.Drugač pa jo srki z užitkom.Midve greva dans na kontrolo,da vidimo kako in kaj.Sem pa jaz dans taka vstalakot bi me gdo celo nočuser posted image Me vse kosti bolijo.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 752
25.10.2007 8:58:00   
hanna1
Saj sem prej vstala-ob šestih je Hana jedla,ko je pa nazaj zaspala,sva se z Blažem pogovarjala v postelji do sedmih ko vstane,jaz itak nisem mogla nazaj zaspat,dem bila budna in naspidirana ko .......... user posted image ,se vidi da sama spim ta teden user posted image
Vidve z Zalo pa dobro opravita danes,a je že kaj bolje tvoja  malčica-z Hano vam pošiljava en velik jutranji user posted image

Se beremo,si grem lase posušit,Hana me že čaka v kopalnici user posted image

Pa-pa

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 753
25.10.2007 9:19:57   
natasaom
doooooobrooooo juuutro!sam javim se,ker moram dragega peljat okulistu user posted image  brez mene nič ne more!
testo za pico ne naredim vedno dan prej..sem včeraj mal testa dala stran,ko sem za kruh mesilauser posted image
trxi tudi mi smo zajčka peljali v vrtec pokazat-otroci čist navdušeniuser posted image ..men je všeč,da otrok ddobi stik z živaljo,ker pol drugač dojema živalski svet.

ostale konzerve en lep pozdrav od nas za vasuser posted image !
popoldan še kaj natipkam,če bo kaj časa,imava s hano zdravnika ob 17h.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 754
25.10.2007 9:25:30   
julci
ana vrni Hani enga velikega slinastega cmoka od Zaleuser posted image .
Drugač je pa Zala malo boljš,bruha ne več,je boljš vole,pa še ponoči bolj mirno spi.Trenutno pa se igrapodigralnim centrom in ji ni jasno,zakaj ne more igrač dol potegnit.Pomaga pa si z nogam zraven.user posted image user posted image Je vsaj zaposlena.

Drugač pa dobro jutro ostale KSKuser posted image Vstat jetreba,zunaj je že svetlo.user posted image user posted image user posted image

en vic za dobro jutro:Ježek jezen in žalosten,s solzami v očeh leze s krtače
in toži:Vsak se lahko zmoti,prav vsak!!

Pa še tt:Grejo tri muhe v gostilno.
Prva naroči drek s česnom,
druga drek s čebulo,
tretja pa samo drek,da ji iz ust ne bo smrdelo!

Kako pa kaj vaši sončki in sončike.Kateri ste bolani.čimprej se pocajtajte,prav tako mamice in naše nosečke.user posted image user posted image user posted image se tipkamo

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 755
25.10.2007 9:39:19   
hanna1
julci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da niso tudi na tebe muhe vplivale-Hana pa gre zdaj spat,se je že 2× user posted image -banane delujejo!!!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 756
25.10.2007 10:15:42   
mateyka
halo punce user posted image vidim, da ste kofeinske odvisnice 100 na uro - si grem še jest eno kavco narest pol.. user posted image
sam tale z muhami je pa mal huda za zjutri user posted image user posted image user posted image
smo prišli domov iz 5 dnevnega obiska pr babici in moram rečt, da je tole prov zoprno - k da bi mela skoz ful razmetan in vse po enih kufrih in vrečah spravljen, namest po predalih.. a se vam tud to dogaja al smo sam mi taki razmetanci? k ful ne utegnem razpakirat normalno - traja ene 2-3 dni, da vse pospravim ven in da je spet mal bolj urejen, k včas nisem bla tko počasna; kr neki user posted image   se mi zdi da sem pol taka nespretna in neurejena mama, da boljš da ne mislim met še enga..  user posted image
eh, boljš da grem kavo pit, ne smem se preveč sekirat - sam gube dela user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 757
25.10.2007 10:35:47   
hanna1
mateyka,me smo te pa pogrešaleuser posted image ,se nam nekaj časa nisi oglasla...ah,ti obiski...je pa že najlepš doma user posted image .Se sekiraš,da imaš nered????ne verjamem,da ga maš tolk,takrat tega ne bi tukaj pisala,ampak bi modro molčala user posted image user posted image user posted image .Če se sekiraš samo zaradi take malenkosti kot so neporavnano in zloženo perilo v omarah,je to mala malca.Ti se sedaj posvečaj svoji mali user posted image ,ker tako hitro nekam zbezljajo in verjemi,da tu še kako drži rek-minuta izgubljena,ne vrne se nobena..Boš že še imela pospravljeno,saj ni panike.
A se že kaj izgubljaš v kupih snega-mi smo se že tudi user posted image ,da se malo pohvalim,v torek,ko smo bili pri bici na obisku,smo komaj priplesali z avtom gor v breguser posted image

Se še beremo...pa-pa

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 758
25.10.2007 10:37:45   
zvezda71
Pozdravljene veteranke,
mi2 sva pokonci od 7 , je ta naš čuk en narobe svet, namesto, da bi imel krčke zvečer, kot vsi "normalni"dojenčki jih ima zjutraj pol pa se okrog 9 kraljevsko sprdi in pokaka, zdaj pa spi spanje pravičnega, upam da bo trajalo, si moram lase umit imam danes gin. po porodu, da mi da zeleno luč, za igre, ki se jih oči in mami igrata, ker se mi že luštaaaaaaaa zelo zelo da o user posted image ne govorim. No šibam lase prat dokleruser posted image spi.

Lep dan

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 759
25.10.2007 10:58:39   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71

imam danes gin. po porodu, da mi da zeleno luč, za igre, ki se jih oči in mami igrata, ker se mi že luštaaaaaaaa zelo zelo da o user posted image ne govorim. No šibam lase prat dokleruser posted image spi.

user posted image user posted image user posted image ,Ja kr veselo  user posted image ,ker verjamem,da je že  user posted image .Dobro opravi,tvojemu sončku pa eno user posted image ,da bi ga čim manj krči mučili user posted image .

Pa-pa

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 760
25.10.2007 13:23:23   
neli99
jutro ... no al pa dober dan (moram mal kopirat hanno ... ma te lušne jesenske barve) ...user posted image   (sine spal do 8h, pa še zdaj mislim da je jutro...)

ja ja zvezda 71 ... eni s posta user posted image .... mi pa zdaj na strogi post do poroda, da ne bo kaj narobe ... itak sem pa mojmu že rekla, da pol pa eno leto nč noseča, ker to pol sploh ne moreš normalno user posted image ... pa tuki tišči, pa ta poza ne paše, pa bog ne daj tuki pobožat ... se moj smeji, pravi da itak tale je zadnji ... dragi, to bomo pa še videli ... user posted image ...

mateyka user posted image ... smo te pogrešale ... tut mi po dopustu še par dni slalomiramo med kufri, pa prej k je vse oprano, pa spet v omarah ...user posted image

neki šteka men danes tale računalnik, raje pošljem, da ne bom pol spet kej ... nč ne bo s smajlijem, pa drugič ...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 761
25.10.2007 16:23:28   
mateyka
tle je kr ok zdej - ene 11 stopinj in če ni vetra, je res ok user posted image sam mamo radiatorje na min in mamo 25 notr tko da skoz zračim k en norc.. ne vem od kod je tok toplo, če so radiatorji mlačni user posted image
naša ma neki ena sprdovanja joka popoldan - sem ji dala mal čaja z mlekom, mogoče je žejna k je tok toplo.. zdej pančka..
sam jest kr povem, če mam urnebes v fletu - mi vsaj ni pol nerodn k kdo pride not user posted image moj mož je najboljši na svetu - posesa in pospravi po tleh pa wc in kopalnico spuca, da mamici ni treba user posted image ok, gremo kosilo papat, user posted image je uletu domov user posted image se beremo "old punce" (a ni bil to en avto v eni stari slovenski seriji?)

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 762
25.10.2007 19:15:44   
neli99
mateyka... sem prav pogrešala to tvojo slovenščino ... user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 763
25.10.2007 19:28:35   
majrim
ooooo,mateyka je nazajuser posted image ...kar se pospravljanja tiče si lahko podamo roke...jaz sem bla zdej dva dni pri tašči na drugem koncu slovenije,pa je ene robe za vzet sabo da ojejjjjjjjjjjj...pa doma imam itak kažin.......sploh ne pridem na zeleno vejouser posted image  ampak se ne sekiram preveč,ker uživam ob naši Neži...sploh zdej,ko ima vsak dan kako novo  user posted image
hanna1...a ti že dodajaš Hani GH?...
zvezda71...hitro na delo...jaz sem tudi komaj čakala po porodu,ampak sem bla malo razočarana,ker me je fulllllllllllll bolelo,pa se mi zdi,ko da sem ozka ko hudičuser posted image    
...hanna1...res sem vohala tvojo kavo...tako,da sem bla zunaj od 8,30 do 13 in pol še od 14,30 do 17 ,ko mi je Neža non stop spala...in seveda sem bla v kratkih rokavih,ker je blo danes zjutraj res čudovito vremeuser posted image
neli99...ja,res je križ s user posted image v nosečnosti...jaz sem hotla vsak dan,moj pa se je kar nazaj držal,ker se je bal sto na uro...saj bo kmalu,boš vidla...samo brez šivov,pa bouser posted image
..tako,zdej pa grem pod tuš,da prehitim dragega preden pride iz službe...user posted image ...pridem malo več ksnouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 764
25.10.2007 19:40:48   
natasaom
čer!moja hana zdravauser posted image .mi je rekla zdravnica,da je prebolela kar je že bilo..po moje me je sita k srovga boba-user posted image  sam jest sem ji povedala,da otroka pripeljem,če se mi zdi bolan,če je njej všeč al pa ne..ena čudna luna bo jutr-moj tud že 2h hodi domov..sigurn ga žeja dajeuser posted image

mateja-lp,majrim-lp,nelli-lp,julči-lp,kt-lp,zvezda-lp!!!!!več se pa imen ne spomnimuser posted image ..gem hano u pojstlo spravt pa tv gledat-danes sem sitna,ker sem cel dan zabila pri zdravnikih.
lahko noč

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 765
25.10.2007 21:15:52   
neli99
čer ...user posted image

spet boste čvekale ko bom jst že spala. sej sem eno že odspala, sem toooolk zmatrana danes ... kera je že rekla da ena luna razsaja ...

moram pa mal pojamrat: joj ti nosečniški simptomi user posted image user posted image user posted image  ... sem zmer v dilemi, če me kdo vpraša kako sem. vsi pravijo, da žarim in cvetim ko rožica .. pa sej mi nič ni ... sam zgaga me peče, da mislim da bom kar bruhala ogenjuser posted image  ... pojem ziher ene 4 rupurute na dan, pa donat, da zdržim ... zdej so začeli še krči v noge ponoči: me vrže u luft, pol pa komi raztegnem nogo da popusti. sem ugotovila, da moram ful tega kalcija popit, da ni krčev. pa srce mi razbija, pa non stop vroče, zuni pa mraz user posted image ... da o zadihanosti ne govorimo ... pa non stop bi počivala ... pol pa to oblačenje: joj punce kok je zlata vredno da rodiš poleti ... jst pa vlačim te štumfe na noge user posted image user posted image  ... pa čevle, da skor rodim zraven ... igrač od sinka praktično ne pobiram več s tal ... kar dragega zadolžim ko pride domov...

sej mi res nič ni (ni žil, ni zatekanja, ni kakih bolj resnih in usodnih zapletov, ... ampak tile simptomi user posted image ... nč jih ne bom pogrešala.

trixi ... kaj je blo pol s tvojim možem ...

pa kje je kaj DIANA 5 ... da ni kakih slabih rezultatov ....

pa julči sem tut hotla neki vprašat ... pa evo nimam pojma kaj user posted image  ... spomnila !!! ... a ja porod: si omenjala, da so te matrali z naravnim, pol pa naredili CR, pol pa itak rekli da naravno ne bi šlo ... a si bla to ti?

majrim ... jst bla v prvo fuuul šivana ... pa je blo prvo user posted image  po porodu čista drama ... me je to ful šokiralo, jst sem bla prepričana kok je zdej to vse raaazteeegnjeeenooooo ... je blo pa kot bi blo prvič ....

drugače pa pri nas projekt: zobki, zobki zobki .... tile sinkovi simptomi: pa vročina, pa ni prehlad, pa tečka, pa slabo spi, al pa fuuul spi ... pa driska, pa noče jest ...... joj tut to gre po težji poti. rojevamo te zobke že odkar ma pol leta in to en zob skor mesec dni ... se moj že dela norca, da bi mel že zob za izvažat, če bi bil zmer zob, kadar je mali siten ... sam sem šla danes prav vse revije brat ... jst mislim da so to zobki. in zdej so štirice, k so itak cel vulkan ... ma nej ih pridela do poroda, pol pa nej bo mir s tem ene pol leta ...

no deklice ... tok od mene za danes ... moram še pospavit pa glavo umit, pa it s kuram spat ...

pridne bodite ...user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 766
25.10.2007 21:36:22   
trixi
evo mene iz Portoroža ko rožauser posted image user posted image user posted image ma ja, magari, glavo mi bo razneslo, sem vzela dva nalgesina
Je blo pa super vreme, pomlad 15 stopinj, bi človek kar dol ostal. Ej, primorke, ne veste kaj imateuser posted image . Jaz se jutri odpravljam v Ljubljano pa me drži, da bi si kaj novega kupila- za obleč seveda. Nimam pojma kaj, ker na trenutno vremensko stanje bi kar nekaj lahkega, se pa bojim, da bo pol stisnil mraz. Ma, bom šla kar malo po trgovinah pa če mi prav kaj pade v oči, v stilu:" Vau, tole bi pa mela" pol kupim kej drugače pa nič.
No, midva s tamalim sva danes mela uro spolne vzgoje. Kje raste dojenček, kam gre mamica rodit, in user posted image dobra stran CR- ni mi bilo treba razlagat kje se dojenček rodiuser posted image .
Btw, zdej, ko se spet toliko govori o porodnišnicah in skrbi za porodnice in otroke. A veste da mene po CR sploh niso dali na intenzivnouser posted image Saj sprva se mi ni zdelo to nič takega, odkar pa berem tu gor, da grejo porodnice po CR na intenzivno- saj konec koncev je to taprava operacija- se mi pa zdi čudno. No, kakorkoli že, konec dober vse dobro, to želim tudi vsem ostalim nosečkam.
Sem že povedala, da sva s tamalim sama doma. Prej pod večer grem jaz v zgornji štuk po perilo, da ga nesem prat, tamali je ostal v dnevni, ki je nekje vmes, pa slišim neko čudno ropotanje, ki je prihajalo od spodaj- iz kleti. Na, zdaj smo pa tam, je bilo prvo kar sem pomislila. Letim dol in kaj vidim: tamali se je puzal po stopnicah- tako tink, tink, tink po ritki dol in se zraven tako srečno smejaluser posted image

Ala, mejte se, danes bom malo pletla, malo visela tu gor, grem pa bolj zgodaj spat- beri okoli polnoči. Drugače hodim spat okoli pol dveh, ponoči, da ne bo pomote.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 767
25.10.2007 21:49:17   
julci
Neli ja mene so tolk matrali.Najprej sem mela 13 ur Umetnih popadkov na cerka 2 minuti,prej pa sem mela 5 ur že svojih.Problem pa je bil,ker se nisem odpirala,pa še na silo so mi začeli 1.6 sproževat,vsak dan ,no 5.6 zvečer pa so se me usmilili in naredli CR.Saj če Moža nebi bilo od 11 ure naprej zraven mi še kdo nebi verjel .Ker na odpustnici je bla pa pravljica napisana.Kaj se je dogajalo v operacijski je pa Hanin znanec povedal,ker je bil zraven.Jaz pravim temu svinjarija,bog vedi kaj bi se lahko zgodlo.Naslednji dan pa mi pri viziti povejo,da so to vsi pričakovali,da bo prišlo do takšnega razpleta.Halo.A jaz sem jim  pa bla zgleda testni zajc.Če bi prišlo do česa pa bi si oni lepo šikano roke obrisali.user posted image user posted image
Kar se krčev tičepij magnesol in kalcij,boš videla da bo boljš.Lepo božaj bušeka.

Jaz pa zjutr nisem brez razloga vstala,kot bi me kdo z macolo pretepu.Me je zgleda griaal pa ful močna  viroza skuhala.Tako da lepo ajčam,upam da bo vsaj Zala ponoči lepo spala,ker sva sami doma.Ona je pa boljš,sam ena uhica je malo roza,druga je pa ok.Kašelj in nahod pa se umirjata,me je pa strah,da nebo kaj od menezdaj fasala.

Ja nč moje KSK lepo čvekite,pa se zjutr javim,gram v postlo.

nočko vsem.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 768
25.10.2007 22:19:47   
hanna1
Boga julci,zdaj pa še ti user posted image Zdaj je pa res tolk tega okrog,da mam jaz oke na peclih,kje kakšen virus skače.Dejstvo je,da se temu ne morš izogn,problem je sam kolk te zadane  user posted image Upam,da ne bo nič hujšega in da boš po parih dnevih že fit user posted image .

Sem bla dons besna ko ris!!!!Ne morem mojmuuser posted image dopovedat,da je treba malo mislit,kaj bo vrgel v usta-ampak ne,velja samo klasika!!!!...user posted image ...Sem naredila uni zavitek,k sem včeraj se nekaj duvala in pol sem ga jaz pojedla polovico,onadva ksihta pa še one polovice ne-ker pač ni bil sladek štrudl,pa kaj takega še ni jedel,pa....user posted image ...men je blo pa tolk dobro,vedno rada kaj novega sprobam,pa še take dirke sem imela,da sem takrat hitro skup pocala,ko je Hana spala ali ko ni kričala...pol mi pa tako servira...sem že zadnič rekla,da moji otroci ne bodo sirote,pa si b´k  b´kasti  ne da nič dopovedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Majo dedci trde betice,ko se gre zato,da je treba nekaj naredit za svoje zdravje,še posebej ko se je treba čemu odpovedat,to je pa že katastrofa!!!!!! user posted image Vem,da so vaši user posted image bolj dojemljivi,mene čaka še dosti dela,da bom svojega vlavfala v tako razmišljanje.....
Ah,sem spet naklepala nekaj ohhhov in ahhhov,bolš,da grem v pančevo-sem ravno zdaj pogruntala,da sem imela namen čist neki drugiga napisat user posted image -tud mene že EMŠO daje ....user posted image ....

Pa-pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 769
25.10.2007 22:32:11   
stephany
user posted image    Hojla, evo mene! Sinoči sem naredila "plavega", sploh nisem prižgala računalnika. Sem bila tako zbita, da sem šla kar spat. Že par noči spimo bolj slabo, ne vem, je kriva luna, ali bodo počasi zobki ali kaj. Je pa danes Klemen čez dan spal 3x po pol ure (od tega eno rundo v vozičku).  Danes sem imela na obisku patronažno (kao obisk pri štirih mesecih zaradi uvajanja GH). Bo počasi treba začeti tudi pri nas. Klemen že kar šteje žlice, ki jih nosimo v usta. No ja, lakote menda še ne trpi - drugače se v prejšnjem mesecu ne bi zredil za 1 kg.  Bom v bodoče rajši komentirala brez imen, da ne bom spet kaj zbrkala (kot z marmelado user posted image ).  Neli99 - tudi mene je grozno pekla zgaga, se je tudi meni zdelo, da bom kar začela bruhat ogenj. Meni je pomagalo, če sem pila mrzlo mleko. Pa v lekarni sem si kupila Kompensan tablete. Pa še malo heca - mama mi je skoz govorila, da otroku rastejo lasje, ko peče zgaga. Potem, ko sem rodila, pa pravi moj - ja, kje ima pa lase?!, saj je imel skoraj golo glavico.  Jutri greva pa k mami. Upam, da bo vreme vsaj za silo, ker moram še do konca porihtat na pokopališču.     

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 770
25.10.2007 22:40:06   
stephany
Julči, kmalu ozdravi!

user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 771
26.10.2007 7:09:50   
Vilma
Dobro jutro user posted image
Kje ste kofetarce, a danes sem pa prva? user posted image
Jaz še uživam svojih pet minut, Dominik še spi, ma ga slišim na pet minut, da jamra, tako da ne bo dolg.

Trixi ti hodiš tako pozno spat?!  user posted image  Ob polnoči se jaz že najmanj dvakrat zbudim (za lulat), do pol dveh, ko pa ponavdi hodiš spat, pa že trikrat user posted image  Dobra si, da toliko časa zdržiš. Jaz sem pred otrokom hodila ob enajstih, zdaj pa najkasneje ob desetih, včeraj celo ob devetih.

Katera je že kritizirala moža? Grem pogledat. Aja Hana user posted image Kaj pišeš, da so naši moški bolj dojemljivi?! Ah dej dej to je pa vic dneva. user posted image user posted image user posted image  Moj tud vedno take nagrunta, da mi je včasih slabo. Evo ena izmed zadnjih cvetk je nakupovanje. Vedno privleče kakšno stvar domov, da me glava boli! Ga pošljem v MUllerja po plenice, robčke za rito in hrano za otroka. Mu vse napišem na listek in pri hrani izrecno napišem (samo sadne frutke in samo tiste nad 6.mesecev).
In kaj privleče?!?!? Ja od 10 frutkov samo dva sadna, ostalo pa: piščanc z rižem, svinjina s paradnižnikom in ne vem čem....user posted image  user posted image  user posted image
Men je kr tema na oči padla. Prvič zato, ker nikoli ampak res nikoli nisem dajala teh frutkov Dominiku. Še slabš: ful sem jih kritizirala in mu vsaj 1000X rekla, da so tud ostale mamice pojamrale, da so zanič in da tega otroci ne jejo. In tudi zato, ker niso dobri za na pot, ker morajo bit pogreti. Kje nej to u avtu grejem?!?! Potem mu pa še rečem, da je mel na listku napisan, da sam sadne. In veste kaj reče: ja da so mel sam dva, ki sta nad 6.mesecev. user posted image  Da pri teh mesnih se mu je pa fajn zdel, ker so nad 8.mesecev in DOminik je itak star zdej skor 11. in da zakaj pa ne bi probal še teh frutkov. user posted image  Men pa pritisk na 200! Sem mu rekla ja najbolj, da še midva začneva kupvat že skuhan pasulj s klobasami al pa sarmo  z umetnim pire krompirjem, pa bomo sam mikrovalovko laufali!!! user posted image  user posted image  user posted image
No skratka zdej imamo osem teh frutkov doma, verjetno jih bom kar vrgla, mi sam plac jemljejo v omari.
Tko da Hana, nič sekirat, ti povem, moške je treba vedno peglat. VEDNO user posted image
Neli pišeš o zgagi. Poskusi še z bobi palčkami, men so ful pomagale. Pa mandlji tud. Me je tolk zgaga pekla, da sem iskala tuki po RR nasvete, kaj vse so punce sprobale. Poskusla vse, pomagal pa mi je to, kar sem napisala. Ej CD ne vem, kdaj dobiš, zdej pada dež pa bom težko do pošte prišla. No najkasnej v ponedeljek. user posted image

Zdej pa šibam še decembrke prebrat dokler malček še drnjoha.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 772
26.10.2007 7:29:56   
KT
Dobro jutro partizanke,

Pa še jaz po dolgem času - tale polna luna mi sploh ne da pošteno spati, se zbudim kot, da bi se šli III.svetovno vojno ponoči in da sodelujem na vseh možnih frontah.

Najprej si bom eno močno user posted image  skuhala, da sploh ugotovim kje sem, potem pa vas malo preberem in nadoknadim zamujeno.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 773
26.10.2007 7:38:38   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Pa še malo heca - mama mi je skoz govorila, da otroku rastejo lasje, ko peče zgaga. Potem, ko sem rodila, pa pravi moj - ja, kje ima pa lase?!, saj je imel skoraj golo glavico.

Ja tud pri nas, tud pri nas so ble pamentne babice user posted image  - danes imamo pa user posted image  brez las. Po enem mesecu doma se lotim tistega albuma "Moj prvi album", pa me je že na ene šetrti strani minilo, ko je pisalo moj prvi pramen las - ja kaj naj pa dam notr user posted image , sem ga kar zaprla in še dans tam leži user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 774
26.10.2007 7:43:49   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

moram pa mal pojamrat: joj ti nosečniški simptomi user posted image user posted image user posted image  ... sem zmer v dilemi, če me kdo vpraša kako sem. vsi pravijo, da žarim in cvetim ko rožica .. pa sej mi nič ni ... sam zgaga me peče, da mislim da bom kar bruhala ogenjuser posted image  ... pojem ziher ene 4 rupurute na dan, pa donat, da zdržim Neli99 pusti rupurut in si raje privošči kakšen rennie ali kaj podobnega, rupurut ima notri eno čudno sestavino, ki se tebi nalaga na možganih, ne otročku, pač pa tebi, da te ne bom kaj strašila.

pa julči sem tut hotla neki vprašat ... pa evo nimam pojma kaj user posted image  ... spomnila !!! ... a ja porod: si omenjala, da so te matrali z naravnim, pol pa naredili CR, pol pa itak rekli da naravno ne bi šlo ... a si bla to ti? Jest sem bila tudi ena tistih, čeprav moram priznat, da me matrali niso prav dolgo, po 5 urah je postalo jasno, da skoraj 4-kilska damica ne bo prišla ven in 48-kilske mamice user posted image  & smo se šli CR.

Kalcij pa kar jej, jaz sem ga kar dosti, vendar me še danes full sklepi bolijo. Pol se pa tam na junijkah smejijo, da me emšo daje - ja kaj pa one vejo kaj je revma, bojo že vidle vraga user posted image .
Ampak res, a katero od vas bolijo kolena pa komolci - pa ne zdaj rečt, da se me gripa loteva, ker me ta vrag daje že od poroda naprej user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?