trixi
|
evo mene iz Portoroža ko roža ma ja, magari, glavo mi bo razneslo, sem vzela dva nalgesina Je blo pa super vreme, pomlad 15 stopinj, bi človek kar dol ostal. Ej, primorke, ne veste kaj imate . Jaz se jutri odpravljam v Ljubljano pa me drži, da bi si kaj novega kupila- za obleč seveda. Nimam pojma kaj, ker na trenutno vremensko stanje bi kar nekaj lahkega, se pa bojim, da bo pol stisnil mraz. Ma, bom šla kar malo po trgovinah pa če mi prav kaj pade v oči, v stilu:" Vau, tole bi pa mela" pol kupim kej drugače pa nič. No, midva s tamalim sva danes mela uro spolne vzgoje. Kje raste dojenček, kam gre mamica rodit, in dobra stran CR- ni mi bilo treba razlagat kje se dojenček rodi . Btw, zdej, ko se spet toliko govori o porodnišnicah in skrbi za porodnice in otroke. A veste da mene po CR sploh niso dali na intenzivno Saj sprva se mi ni zdelo to nič takega, odkar pa berem tu gor, da grejo porodnice po CR na intenzivno- saj konec koncev je to taprava operacija- se mi pa zdi čudno. No, kakorkoli že, konec dober vse dobro, to želim tudi vsem ostalim nosečkam. Sem že povedala, da sva s tamalim sama doma. Prej pod večer grem jaz v zgornji štuk po perilo, da ga nesem prat, tamali je ostal v dnevni, ki je nekje vmes, pa slišim neko čudno ropotanje, ki je prihajalo od spodaj- iz kleti. Na, zdaj smo pa tam, je bilo prvo kar sem pomislila. Letim dol in kaj vidim: tamali se je puzal po stopnicah- tako tink, tink, tink po ritki dol in se zraven tako srečno smejal Ala, mejte se, danes bom malo pletla, malo visela tu gor, grem pa bolj zgodaj spat- beri okoli polnoči. Drugače hodim spat okoli pol dveh, ponoči, da ne bo pomote.
|