trixi
|
auččč , punce jaz sem s telovadbe, še "musklfibr" od torka ni popustil, zdaj pa spet na novo. Ma kdo bi si mislil, da bom jaz pri teh letih še skakala na trampolinu mal sem prebrala za nazaj, jao, meni še za imena ni za napisat, kaj šele slike. Vidim, da vas je Marogica posvarila, če ne bi pa zihr bla to jaz. Po netu se sprehaja vse sorte čudnih tičev. Bljak. Torej album pa geslo na ZS. Naš družinski svet je sprejel odločitev, da gremo v kratkem nekam v ene toplice si pogret stare kosti. Častim jaz, ker bo možek mel RD, pa bo to moje darilo. Profitirali bomo pa vsi , ja, ma saj ne more iti sam . Zdaj pa rabim idejo kam. Diana, un predlog Trije v postelji, daj preberi, se boš nasmejala, se splača. Natašaom, ej,ma kaj ti praviš, jao, saj človeč ne more verjet, kako so lahko ljudje prtegnjeni, pica je še najmanj kar si zaslužite Majrim, in kako si ti predstavljaš, da bi se midve dobile, mogoče pa kaka št. gsm ne bi škodila. Kje pa se sprehajate ponavadi? Ma ne vem kaj naj še napišem, bolje, da kar pošljem, da me ne spet ven vrže. Tale naša povezava dela bolj tako tako, zdaj je, zdaj je ni. čau, čau
|