trixi
|
no, da vam povem tudi mojo štorijo s pokvarjenim sušilcem . Najprej me je en serviser za , da je šel nek del- se ne spomnem več kakšen-, vem samo, da je bil ful ful drag, da naj razmislimo, če se odločmo ga zamenjat, da tisti del naroči in ga pol pride zamenjat. No, hvala bogu je bil ta serviser totalno neresen in tega dela ni in ni bilo. Pol sem jaz popenla in klicala drugega serviserja. Ta pa je ugotovil, da je bil sam un gumb za gretje izključen in je stroj bil na programu prezračevanje, tk da je sam mrzlo pihal. Me je blo kar sram , sam kaj, je rekel, da dostkrat gre tudi strankam pralne stroje popravljat, k mislijo da so pokvarjeni, pa majo sam cenrifugo izkjučeno. Včeri sem vas brala ja, pa se tudi meni nekak ni šlo za čvekat. Sicer imamo pa polno hišo bolezni. Najprej je zakuhala hči, potem pa še tamali in jaz. Včeri je hči šla v ambulanto, je rekla, da ni čudno, da ljudje umirajo, v dveh minutah noter in ven. Saj ne da koga obtožujem, sam ko maš pa v vasi primer smrti (tisto dekle, k je blo po poročilih, saj sem vam že pisala en čas nazaj, ko je bil meningitis), no, to je bilo v naši vasi, ja pol se pa bojiš še toliko bolj. Kako naj spucam bruhanje ven iz sedežne
|