|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
3.1.2008 17:23:19   
natasaom
majrim moje sožalje user posted image

kako ti je pa vem-sem jest tud bila kokoš..od moje prijteljice mož je zbolel in bil v bolnici.ona me je klicala,če imam slučajno čas,da jo peljem k njemu na obisk.rekla je,da ni nč posebnega zato sva se zmenili za drug dan-ker sem šla na tenis..no,ponoči je pa umrl.mene je kar žgalo po srcu..bil je to brat od mojga bivšega in od moje prijateljice partner.imata 4 otroke,najmlajša je bila stara 2m,,to je bilo pred 10 leti...dolg si nisem oprostila,da nisem šla k njemu na obisk..  pa tudi nikoli ni zvedela zakaj je umrl..

sej tvoja teta ve,da nisi imela časa in da nisi vedela,da bo tako hitro šla user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
3.1.2008 17:59:02   
Laubica
Ojej -tudi moje iskreno sožaljeuser posted image
No danes pa imamo res depresivne debateuser posted image no bo jutri boljše
Pa da se pohvalim sva kupila hoover-pralni stroj-z 1600 obrati 9 kguser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
3.1.2008 18:23:08   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
Pa da se pohvalim sva kupila hoover-pralni stroj-z 1600 obrati 9 kguser posted image user posted image user posted image .....a to je mišljeno 9 kg perila opere--kolk ste pa dali zanj.user posted image ..jaz imam še 1200 obr. pa se mi je zdel pred 8 leti bomba,ko smo ga kupli--sam enkrat je prišel serviser,ker se je nekaj odšravfalo,jaz pa sem mislila,da je crknu-user posted image -je Elektrolux in mogoče bo počasi treba motorček zamenjat.Drgač pa jaz dodajam redno pri pranju malo Calgona in je reku,da je zelo dobro ohranjen user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
3.1.2008 19:19:38   
majrim
natasaom...zato sem si pa obljubila,da si za vsakega vzamem čas od zdaj naprejuser posted image
...je treba naprej....user posted image ...laubica...veš,ko mi je hudo najraje dam tle na plano svoja čustva...ženske razumete vseuser posted image ...saj zato smo tle,a ne??...mogoče je tudi vreme danes krivo...user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
3.1.2008 19:27:23   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

včeraj mi je umrla tetauser posted image ...jo je rak prehitel....jaz koza pa nisem šla z nEžo k njej že neki časa...pa sem zdaj obljubila,da nobene stvari v življenju ne bom več odlašala,ker itak ne veš,kaj te čakauser posted image

moje sožaljeuser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
3.1.2008 21:21:12   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
Pa da se pohvalim sva kupila hoover-pralni stroj-z 1600 obrati 9 kguser posted image user posted image user posted image .....a to je mišljeno 9 kg perila opere--kolk ste pa dali zanj.user posted image ..jaz imam še 1200 obr. pa se mi je zdel pred 8 leti bomba,ko smo ga kupli--sam enkrat je prišel serviser,ker se je nekaj odšravfalo,jaz pa sem mislila,da je crknu-user posted image -je Elektrolux in mogoče bo počasi treba motorček zamenjat.Drgač pa jaz dodajam redno pri pranju malo Calgona in je reku,da je zelo dobro ohranjen user posted image

Ja Hana-toliko lahko opere.Dali smo pa 662€(smo hotli kupit gorenje je stal 669€ ,pa ga ta trgovina ni imela na zalogi in je ta bil tudi v igri samo 100€ dražji,pa sem rekla da bi ga imela samo je tolko dražji pa mi ga je znižala za več kot 100€-nisem mogla verjet-Janus trade v qulandiji v MB-se vidi da je privat,tak da se tja splača it ,pa takoj smo imeli dostavo na domuser posted image .Jaz tudi dajem zraven Calgon,saj tvoj je tudi super če ima nad 1000 obratovuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
3.1.2008 21:30:03   
julci
Majrim moje iskreno sožalje.Ne smeš se obremenjevati,teta se je rešla,zdaj ne trpi več.Jaz vem da so mojo mamo obiski zelo otrujali.Tako da si jih niti ni želela več.Čeprav nihče niti v sanjah ni pomislil da se ji čas izteka.Vem da so hoteli še v soboto sorodniki k njej na obisk v bolnico,pa sem jim rekla da naj ne hodijo,da more ona moči nazaj dobit,da potem pa bodo lahko šli.Vem da so me takrat zastopli,pa upam da me še danes,ker je mama po dveh dneh umrla.Sem pa naredla samo mami dobro.
Drži se,pa ne očitaj si kajPrejmi topeluser posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
3.1.2008 21:42:10   
julci
Ja ti pralni stroji.Jaz sem si jih že letos poleti malo ogledovala,ker ga bo treba počasih zamenjat.Tud pri nas bomo kupli ta velik boben,kere firme bo pa še ne vem.Edino firma candy je pri nas črtana s seznama.Sva mela njihov pomivalc,ki je po 6 tednih delovanja dušo spusto.šla je elektronika,vendar sem mela potem problem,ker niso ustrezno popravili.Zaradi njihove arogance pa sem tako dolgo vstrajala,se pozanimala pri inšpektorju,kakšne so moje pravice kot kupec,tako da sem dobila vrjeno celotno kupnino.Moj je kr križe delo zravn ko sem se menla z njimi,ker nisem šparala jezik.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
3.1.2008 22:01:57   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Ja ti pralni stroji.Jaz sem si jih že letos poleti malo ogledovala,ker ga bo treba počasih zamenjat.Tud pri nas bomo kupli ta velik boben,kere firme bo pa še ne vem.Edino firma candy je pri nas črtana s seznama.Sva mela njihov pomivalc,ki je po 6 tednih delovanja dušo spusto.šla je elektronika,vendar sem mela potem problem,ker niso ustrezno popravili.Zaradi njihove arogance pa sem tako dolgo vstrajala,se pozanimala pri inšpektorju,kakšne so moje pravice kot kupec,tako da sem dobila vrjeno celotno kupnino.Moj je kr križe delo zravn ko sem se menla z njimi,ker nisem šparala jezik.
Se ti pridružim pri mnenju o njihovi aroganci-mam pomivalni stroj od Candy pa sem tudi rekla nikoli več njihov stroj ,pa mi je ta trgovka dala št. od enega drugega serviserja za Candy ,je rekla da je že slišala večkrat take pripombe čez njihuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
3.1.2008 22:51:25   
julci
Se ti pridružim pri mnenju o njihovi aroganci-mam pomivalni stroj od Candy pa sem tudi rekla nikoli več njihov stroj ,pa mi je ta trgovka dala št. od enega drugega serviserja za Candy ,je rekla da je že slišala večkrat take pripombe čez njih
Men je prinjih nekdo rekel,da jaz lahk čist ok perem z alarmom al brez,ker me itak ni doma da bičula alarm.Halo mislim,da taj je bila pa kaplja čez rob.Sem mu rekla,da si pa naj on kupi mercedeza z pokvarjenim potovalnim računalnikom,saj pelo se bo glih tk.Tk da zarad mene lahk majo zlate modele zastonj,pa ga nočem.Saj jaz zastopim da neki crkne,sam nebo me pa je...al na tak način.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
3.1.2008 22:55:25   
hanna1
Mal  sem še pokukala tu gor,preden se spravim aja-aja,ker moram zjutraj zgodaj vstat user posted image .Sem se kar razvadila zdaj čez praznike,ko je bil ati doma in se je veliko ukvarjal s svojo punčkouser posted image ,zdaj si pa moram skoz sama nekaj izmišljevat,da je njej zanimivo in se ne dolgočasi,ker pol je takoj jamranje user posted image .Sem dons probala tako da je pred kosilom malo spala in od pol treh do skor pol pete user posted image ,pol sem jo pa ob osmih začela preoblačit za spanje in je pred pol deveto že spala---sam je ob pol 10 spet nekaj jamrala,pa sem jo malo pobožala,pa zelo resno rekla,da je treba spat in...pol je zaspala nazaj.Bomo videli,do kdaj bo zjutraj spala.Bi jo rada navadla na pravi čas spanja,ker mi ga je zadnje čase malo biksala...zgleda,da tistega dremeža pred spanjem ne rabi več. user posted image ..rastejo user posted image ti naši malčki in večno tud ne morjo skor cel dan prespat user posted image user posted image .

Grem jes tud user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
3.1.2008 23:06:25   
julci
Ja Hana najini pupi ne morta skoz ajat,sam moja je to spanje hitro skenclala.Sam jo pa zdaj krpotučkam,da čez dan spi vsaj 2x pol ure.če ne celo uro.Se pa zravennje dol vlžem,če se predrami.Men ga pa ponoči steple.Namesto da bi ure daljšala si jih pa krajša.Na sivko je pa imuna gratalauser posted image

Jutr se pa le oglastana kavo,če bosta dojst hitra.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
4.1.2008 8:57:43   
natasaom
dobro jutro!!!jah,punce otroci rastejo a mislta,da bosta skoz spale????japajadeuser posted image  
mi imamo tud burleske kar se spanja tiče..pa danes se je polulala ponoči..zdej me pa mal skrbi da sem ji prehitro plenice vzela user posted image ..

midva imava pralni stroj bosh.je bla glih akcija in je bila znižan iz 470e na 300e..ima 1200 obratov,,sem ful zadovoljna...prej sva imela pa beko pa je tud ful dobr..sušilca pa candy..takoj ko so ga pripeljali ni sušil ker so pozabil un predal za zbiranje vode pritrdit.to so popravl pol je delal..ostal je pa tam user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
4.1.2008 10:39:33   
makala
Dan!

Včer zvečer ste mele res težko temo za pogovor, jst pa sm bla tud nekam žalostna, potrta, pa ne vem zakaj, mogoč sem preveč razmišljala in se vam nekak nisem mogla pridružit pri pogovoru, brala pa sem.
Men je tudi serviser prišel 31.12. popravt pralni stroj. Je grelc šou. Še dobr, da je še u garanciji. Je Gorenje, pere 6 kg, drugač pa nisem zelu zadovoljna z njim. Se mi zdi, da ne opere taku kot bi mogu.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
4.1.2008 10:41:57   
Anonimen
Dobro jutro!

Jaz sem pa danes z malčkom spala do 10-ih. Nevem kaj mi je bilo?!
Je pa včeraj jokal do 22-ih. Zaspal mi je nekaj po 20. uri, pa sta Žana in Jure norela in se režala in sta ga zbudila in potem ga nisem uspela uspavat. Prvo se je drl kot zverina in po nekajčasa mi je končno zaspal na rokah, ampak ko sem ga hotela odložit v posteljico, pa spet drenje. Žani in Juretu bi najraje glavo odšraufala. Poem pa sta še rekla, da ne moreta zaspat, ker se Matija dere. Na koncu sem ga ob 22-ih odnesla v najino posteljo, ga priklopila in je celo noč spl pri mami.

Moj oče je še zmeraj v bolnišnici. Včeraj so mu delali še ultrazvok ledvic. vsak dan mu jemljejo kri in kombinirajo katera zdravila mu najbolj odgovarjajo. Iz 8 tablet na dan (kot jih je jedel že leta) je od včeraj na dveh in popolnoma drugih, kot jih je imel prej. Je pa zdaj staknil močen prehlad. Verjetno jim je sestra ponoči odprla okno v sobi,...

Zdaj pa uživam ob user posted image .

(odgovor članu makala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
4.1.2008 10:43:09   
julci
Dobro jutro
smo dans vstali šele ob pol 10user posted image ,še ati je tk dolgo spal.
Zdaj pa turbo kavo spit,kosilo se že kuha

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
4.1.2008 10:49:18   
Anonimen
Danes pa očitno vsi spimo kot nori.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4217
4.1.2008 10:51:53   
julci
Duška lepo da je očetu bolje,prehlad bo pa tud pozdravil.
Zgleda da je nalezljivo da malčki nagajajo zvečer ko je treba spat.Meni tud ne zaspi pred 10 zvečer.user posted image A kaka antispalna bolezen razsajauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
4.1.2008 10:54:20   
Anonimen
Nevem, ampak jaz grem zdaj nazaj v posteljo.user posted image user posted image user posted image

Mali se hoče priklopit, potem pa upam, da greva ven. Čakam na temperature. One ob 10-ih sem prespala.user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4219
4.1.2008 10:55:26   
natasaom
naša ne da sam nagaja - poje zraven:šmentana muha kaj si tak smotana user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
4.1.2008 11:04:45   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

naša ne da sam nagaja - poje zraven:šmentana muha kaj si tak smotana user posted image
Maš pestro.                                   

mene pa zanima,če katera uporablja za tiskalnik kompatibilne katruše.jaz sem jih včeraj naročla pa upam da nisem kupla mačka v žaklu.so pa pol cenejše,kot original.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
4.1.2008 11:08:54   
natasaom
pojma nimam-to pa že itak vešuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
4.1.2008 11:19:51   
trixi
no, da vam povem tudi mojo štorijo s pokvarjenim sušilcemuser posted image . Najprej me je en serviser zauser posted image , da je šel nek del- se ne spomnem več kakšen-, vem samo, da je bil ful ful drag, da naj razmislimo, če se odločmo ga zamenjat, da tisti del naroči in ga pol pride zamenjat. No, hvala bogu je bil ta serviser totalno neresen in tega dela ni in ni bilo. Pol sem jaz popenla in klicala drugega serviserja. Ta pa je ugotovil, da je bil sam un gumb za gretje izključen in je stroj bil na programu prezračevanje, tkuser posted image da je sam mrzlo pihal. Me je blo kar sramuser posted image , sam kaj, je rekel, da dostkrat gre tudi strankam pralne stroje popravljat, k mislijo da so pokvarjeni, pa majo sam cenrifugo izkjučeno.

Včeri sem vas brala ja, pa se tudi meni nekak ni šlo za čvekat. Sicer imamo pa polno hišo bolezni. Najprej je zakuhala hči, potem pa še tamali in jaz. Včeri je hči šla v ambulanto, je rekla, da ni čudno, da ljudje umirajo, v dveh minutah noter in ven. Saj ne da koga obtožujem, sam ko maš pa v vasi primer smrti (tisto dekle, k je blo po poročilih, saj sem vam že pisala en čas nazaj, ko je bil meningitis), no, to je bilo v naši vasi, ja pol se pa bojiš še toliko bolj.

Kako naj spucam bruhanje ven iz sedežneuser posted image  

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
4.1.2008 11:40:09   
julci
Kako naj spucam bruhanje ven iz sedežne
Mislim da boš najlažje spravla ven z Venišem za preproge in sedežne.Pošpricaš in malo pustiš,potempa fajn obrišeš.Jaz sem z njim že vsega boga odstranla.Probi.

Ja pri serviserjih morš kr orng pazit.Maš kerga ko sam na svoj profit gleda.Jaz za pralne stroje poznam enga sewrviserja,je poceni,pa vredo popravi.Mi je še nove vrate za pralni srtroj zrihto za 10 eu,jaz sem pa mislila,da boma mogla kr novga kupituser posted image .

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
4.1.2008 13:34:51   
natasaom
sam na prvo stran nas spravim user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?